POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Herkes şaştı! Ölümden kıl payı kurtuldu
Herkes şaştı! Ölümden kıl payı kurtuldu
Köpeklerden çocuklara bir saldırı daha
Köpeklerden çocuklara bir saldırı daha
Teleferik kazasında flaş gelişme!
Teleferik kazasında flaş gelişme!
Bakanlık: 469 organize suç örgütü çökertildi
Bakanlık: 469 organize suç örgütü çökertildi
29 Ocak 2018 Pazartesi - 11:03

Başkan Görmez teşkilata 4 yılını anlattı!

Görmez, AK Parti ilçe teşkilatına son 4 yıla sığdırdığı 135 projeyi anlattı.

Başkan Görmez teşkilata 4 yılını anlattı!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, AK Parti ilçe teşkilatına son 4 yıla sığdırdığı 135 projeyi anlattı. Bütün projelerin göselleriyle yeraldığı sunuma AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da katıldı.

Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda ilk konuşmayı gençlik kolları adına Sefer Adıgüzel yaptı.

Adıgüzel, “Torbalı’da AK Gençlik olarak her zaman sahadayız. Yaptığımız saha çalışmalarında gençlerimize ulaşarak hem hükümetimizin, hem de belediyemizin yatırımlarını, projelerini anlatmaya çalışıyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere siz değerli teşkilat üyelerimiz rahat olsunlar, AK Parti’nin geleceği bizlere emanet” dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Betül Karacalar yaptıkları faaliyet ve saha çalışmalarını anlatarak, “Bu kutlu davanın en cefakar üyeleri olan AK kadınlar olarak bıkmadan, yorulmadan, usanmadan çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz, Afrin’de ülkemizin huzuru, sınırlarımızın güvenliği için destan yazan kahraman Mehmetçiğimiz için dua ediyoruz. Rabbim hükümetimize güç versin, Mehmetçiğimizi muzaffer kılsın” şeklinde konuştu.

“LİDERİMİZİN VE ORDUMUZUN YANINDAYIZ”
AK Parti İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, konuşmasında Afrin operasyonuna değindi. Akbıyık, “Batılı güçlerin bölgemiz üzerinde kirli hesapları var. Allah’ın izniyle bu planları bozacak bir liderimiz ve kahraman bir ordumuz var. Biz liderimiz olan Cumhurbaşkanımız ve aynı zamanda partimizin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da, ordumuzdan da eminiz. Dualarımızı eksik etmeyeceğiz. Sınırlarımızın güvenliği, ülkemizin ve komşularımızın istikrarı için her türlü mücadeleye hazırız. Bu uğurda bugüne kadar şehit düşen tüm güvenlik güçlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

“TORBALI ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR”
Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, görevde geçirdiği yaklaşık 4 yıl boyunca Torbalı’ya kazandırdığı hizmet ve projeleri anlattı. İlçenin son 4 yılda, sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, tarımda, sanayide, kentleşmede, büyümede, bilinirlikte altın çağını yaşadığını  belirten  Başkan Görmez  “ ön yargılı davranmayan, partizanlığa odaklanmayan her vatandaşımız Torbalı’daki büyük değişimin farkında.  Yaşamın bütün alanlarını kapsayan çok büyük yatırımları hayata geçirdik,  bir kısmının  inşaatları devam ediyor, bir kısmı bitti. Proeje, ihale aşamasında olanlar var. 135 projenin her biri oldukça önemli, Kamu ve Belediye yatırımları aynı zincirin halkaları,  Birimiz hastane, birimiz meydan, diğerimiz yol,  Gençlik merkezleri, sosyal yaşam alanları, alt geçitler, çevre yolları topyekün bir büyümenin kalkınmanın heyecanını yaşıyoruz. Torbalı 4 yılda iki kat büyüdü. Altın çağını yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Görmez Türkiye’nin her anlamda güçlü bir devlet olduğunu bunu Afrin’de bir kez daha gösterdiğini de belirterek “ Afrin’de mücadele veren kahraman Mehmetçiğimize başarılar diliyorum, Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Vatan için, millet için, bayrak için şehadete yürüyen kahraman şehitlerimizi de rahmetle anıyorum” dedi.

“HESABİ DEĞİL, HASBİ OLACAĞIZ”
Torbalı’nın son 4 yılda önemli hizmetlere kavuştuğunu belirten AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Belediye Başkanımızın sunumunu hep birlikte izledik. Bunların hiçbiri yoktu Torbalı’da. Bunlar Torbalı için düşünülemeyen, hayal edilemeyen hizmetlerdi. Ama hamdolsun AK Partili belediyemiz gayretleriyle bu hizmetleri ilçemize kazandırdı. Partimizin kurulduğu günden bu yana oylarımızı her seçimde artırarak bugünlere geldik. Allah’ın izniyle hem genelde iktidarız, hem de yerelde. Başarılı bir hükümetimiz, çalışkan bir belediyemiz var. Biz yola çıkarken hiçbirimizin makam mevki derdi yoktu, şimdi de yok. Bizim ümmet davamız var. AK Parti’yi diğer siyasi partilerden ayıran en büyük özellik de budur. Biz bu yola çıkarken birbirimize bir söz verdik, hiçbir zaman hesabi olmayacağız, hasbi olacağız dedik” şeklinde konuştu.

 
Karşıyakalı hentbolcular şampiyonluk yolunda
 
Kaya’dan Büyükşehir’e salvo: O zihniyeti hendeklere gömeceğiz!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak'ta zamanda yolculuk zamanı!
Konak Belediyesi, bu düşünceden hareketle Alsancak Mask Müzesi’nde ‘Eğlenceli ...
Bornova'nın 'Çocuk Dünyası' yola çıkıyor!
Çocuklara yönelik olarak hayata geçirdiği pek çok proje ve çalışma ile ...
Büyük şölen: İzmir o ilçeye akın etti!
Tire'de bu yıl 18’incisi düzenlenen Geleneksel Deve Güreşi Şenliği’nde ...
 
Bucalı kadınlar stresi yendi!
Buca Kent Konseyi tarafından Buca Belediyesi, Meme Kanseri İle Savaşım ...
Karabağ: 29 Ekim'de yine büyük sürpriz var!
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ülke genelinde büyük ses getiren ...
İzmir buzunda nefes kesen şölen!
Buz pateni sporuna gönül veren İzmirliler, hafta sonu boyunca müthiş bir ...
 
Dev turizm fuarında Menderes rüzgarı
EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılan Menderes ...
Menemen'de canlar bir oldu: Başkan Şahin'e plaket onuru
Başkan Şahin, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Kent 2 Şubesi’nin birlik ...
İzmir'in yeni meydan projesi için düğmeye basıldı!
Konak ilçesinde, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde yapılan ve kullanıma ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri