POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Fenerbahçe'ye şampiyonluk yarışında ağır darbe!
Fenerbahçe'ye şampiyonluk yarışında ağır darbe!
Kabine sonrası kritik başlıklarda önemli mesajlar!
Kabine sonrası kritik başlıklarda önemli mesajlar!
Siyasette yumuşama dönemi: Özel'den Bahçeli ziyareti
Siyasette yumuşama dönemi: Özel'den Bahçeli ziyareti
UEFA'dan Halil Umut Meler'e yarı final görevi
UEFA'dan Halil Umut Meler'e yarı final görevi
19 Mayıs 2023 Cuma - 09:34

Batur: Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız!

CHP Konak İlçe Başkanlığının düzenlediği toplantıda konuşan Başkan Batur, “Bizler, Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği cumhuriyete sahip çıkmak için sandıklardaydık. Biz, Mustafa Kemal’in askerleriyiz ve bu önümüzdeki seçimde tarih yazacağız. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Çankaya Köşkü’ne çıkaracağız” dedi.

Batur: Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız!

CHP Konak İlçe Başkanlığının Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde düzenlediği toplantı parti örgütünün yoğun katılımıyla gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur öncesi mahalle, okul ve sandık sorumlularını bir araya getirerek seçim stratejisinin görüşüldüğü toplantıya Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’la birlikte, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından ve ilçe yöneticileri, CHP İzmir İl yöneticileri, önceki dönem ilçe başkanları, seçim hukuk kurulu temsilcileri, seçimde görevli parti üyeleri, kadın ve gençlik kolları, Konak Belediyesi Meclis üyeleri ve önceki dönemlerin meclis üyeleri ile muhtarlar katıldı. Ani Anıl Salonundaki toplantıyı yoğun katılım nedeniyle ayakta takip eden partililer “Halkın umudu Kılıçdaroğlu”, “Hak, hukuk, adalet, ”, “Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı” sloganları ve alkışlarıyla ikinci tura hazır olduklarını dile getirdi. 

Batur: Ya başaracağız, ya başaracağız

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, toplantı açılışında yaptığı konuşmada, seçimde görev alan tüm partililere tek tek teşekkür etti. Umutsuzluğa yer olmadığını dile getiren Başkan Batur, kazanacaklarına olan inancının tam olduğunu ifade ederek, “Birinci raunt bitti. Maç sıfır sıfır. Hiç kimsenin karamsar olmaya hakkı yok. Bu salondaki arkadaşlarımız Konak’ta tarih yazdılar. Bu salondan bugün umut fışkırıyor. Umutsuzluğa hiç gerek yok. Biz bu işi başaracağız. Ya başaracağız, ya başaracağız. Ben inanıyorum. Hepimize çok büyük görev düşüyor” dedi.

“Tarih yazacağız”

Partililerin alkışları ve “Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı” sloganları arasında konuşmasını sürdüren Başkan Batur, 28 Mayıs’ta tarih yazacaklarının altını çizdi ve şunları söyledi:

“Bizler, Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği cumhuriyete sahip çıkmak için sandıklardaydık. Mustafa Kemal Atatürk’ün, 104 yıl önce 19 Mayıs’ta kurtuluş mücadelesini başlatmasının yıl dönümündeyiz. Biz de Mustafa Kemal’in askerleri olarak bu önümüzdeki seçimde tarih yazacağız. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Çankaya Köşkü’ne çıkaracağız. Yaşasın Kemal Kılıçdaroğlu, yaşasın cumhuriyet, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk! Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız!”

Küçükoğullarından: Biz bu vatanı sokakta bulmadık

CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından da gerçekleştirdiği heyecanlı konuşmasıyla büyük alkış aldı. Tüm salonu ayağa kalkmaya davet eden Küçükoğullarından, önümüzdeki seçimin hayati önem taşıdığını vurguladı. “Demokrasi, laik cumhuriyetimiz, vatanımız için, evlatlarımızın geleceği için sandığa gitmeliyiz” diyen Küçükoğullarından, seçimin bir referandum niteliğinde olduğunu ifade ettiği konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu seçim bir referandumdur. Ya bu ülke ortaçağ karanlığına gömülecek, ya da kadınlarımızın ölmediği, hürriyet, demokrasi, laiklik, hak, hukuk ve adaletin olduğu, kimsenin düşünceleri için sabaha karşı evinden alınmadığı bir ülke olacak. Yüzümüzü aydınlık yarınlara dönüyoruz. Yeniden başlıyoruz. Değerli gençler, üzerinizdeki ölü toprağını atın. Bayrağını seven sandığa gitsin. Vatanını seven sandığa gitsin. Tehlikenin farkında olun. Biz bu vatanı sokakta bulmadık. Namertlere, polis katillerine, domuz bağcılara bırakmayız. Bu vatan bizim. Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız.”

 
İtalya'da 100 yılın en büyük felaketi!
 
DEÜ'den örnek iş birliği: 'Cana can kat' projesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Robotik Kodlamada Dünya 1.si ve 3.sü Aliağa’dan
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, ‘Uluslararası STEM Olimpiyatları’nda ...
Büyükşehir'den deniz maruluna karşı seferberlik!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, her yıl sonbahar ve ...
Selçuk'a 19 Mayıs çağrısı: Sen de bayrağını al gel!
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Efes Selçuk’ta Uluslararası ...
 
Bergama’nın 5 yıllık alan yönetim planı hazır!
UNESCO Dünya Mirası Bergama için hazırlanan ve 2023-2028 yılları arasında ...
Pehlivan'dan 19 Mayıs mesajı
Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, ...
İzmir'in yeni nefes alanı kapılarını açıyor!
Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yerel seçimler öncesi sözünü ...
 
Başkan Soyer’den gençlere umut mesajı
Başkan Soyer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ...
Başkan Sandal’dan örgüte mesaj: Karamsarlık yok!
Bine yakın partiliyle koordinasyon merkezinde buluşan Başkan Sandal, “Bizim ...
Seferihisar’ın plajları yaza hazırlanıyor
Türkiye’nin en çok mavi bayraklı plajına sahip Seferihisar’da sahiller, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri