POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
2. Lig'de bir garip maç! Şut dahi atılmadı
2. Lig'de bir garip maç! Şut dahi atılmadı
Kurallara uymayan oto galerilere rekabet cezası
Kurallara uymayan oto galerilere rekabet cezası
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs için Taksim açıklaması!
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs için Taksim açıklaması!
MHP'den anayasa önerisi: Halk oylaması vurgusu!
MHP'den anayasa önerisi: Halk oylaması vurgusu!
2 Şubat 2023 Perşembe - 09:01

Bezircilioğlu'ndan kongre süreci, 'Dervişoğlu', yeni dönem mesajları ve iddialı sandık hedefi!

İYİ Parti İl Başkanı Bezircilioğlu, Bir TV'de Gazeteci Avcı'nın sorularını yanıtladığı Politika Durağı programında İl başkanlığı kararı, kongre süreci, yaşanan gerginliklerin yanı sıra TBMM Grup Başkanvekili Dervişoğlu’nun seçim gününe damga vuran konuşması ve sonrası hakkında da açıklamalarda bulunurken, yeni yönetim, seçim hazırlıklarında yol haritası ve İzmir’deki sandık hedefi hakkında da çarpıcı mesajlar verdi.

Bezircilioğlu ndan kongre süreci,  Dervişoğlu , yeni dönem mesajları ve iddialı sandık hedefi!

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu Bir TV’de yayınlanan Politika Durağı programının ilk bölümüne konuk olarak Gazeteci Sercan Avcı’nın sorularını yanıtladı.

İl başkanlığı kararı, kongre süreci, yaşanan gerginliklerin yanı sıra TBMM Grup Başkanvekili Dervişoğlu’nun seçim gününe damga vuran konuşması ve sonrası hakkında da açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Bezircilioğlu ayrıca yeni yönetim, seçim hazırlıklarında yol haritası ve İzmir’deki sandık hedefi hakkında da çarpıcı mesajlar verdi.

ADAYLIK KARARI SÜRECİNİ ANLATTI 
Programda sözü il başkanlığı adaylık kararı sürecini detaylandırarak açan İYİ Parti İl Başkanı Bezircilioğlu, “Ben yaklaşık 20 senedir hem iş hayatında hem de sivil toplum hayatında etkin olmaya çalışan bir kardeşinizim. Hali hazırda mazbatayı alana kadar Altınordu Spor Kulübü’nün başkanlığı, Konak Müteahhitler Derneği’nin başkanlığı, İzmir Kayserililer Derneği’nin başkanlığı, TOSYÖV Vakfı’nın İzmir başkanlığı ile İzmir Ticaret Odası’nda disiplin kurulu üyeliği, Kemeraltı Esnaf Derneği’nde denetim kurulu üyeliği gibi görevlerde bulundum ve tabiki de Genç İşadamları Derneği, İzmir Sanayici İşinsanları Derneği, Ege Genç İşadamları Derneği gibi kurumlarda da aktif rol alıyordum. İzmir’de tabi ki çevremiz geniş... Hep deriz, ‘İzmir’de ya bir kişiyi tanırım, ya tanıyanı tanırım, üçüncü halkaya bırakmam, İzmirli de ya beni tanır, ya beni tanıyanı tanır, üçüncü halkaya bırakmaz’... Cesurlar hareketine yani İYİ Parti hareketine ben de 2017 yılında Urla ilçemizde kurucu üye olarak dahil oldum. Bundan onur ve gurur duyuyorum. Bu önemli hareketin bir kurucu neferi olmaktan, bir parçası olmaktan son derece mutluyum. İl başkanlığı sürecine gelince... Tabi ben hali hazırda İl Yönetim Kurulu üyesiydim. Partide çeşitli kademelerde görev aldım, adaylıklarım oldu, parti bayrağını dalgalandırmaya çalıştım... En son aşamada Sayın İl Başkanımız Hüsmen Kırkpınar’ın milletvekilliği aday adaylığı sürecine gireceği yönünde tahminler oluşunca teşkilatımız İzmir’de bir il başkanlığı için bir beklenti içine girmeye başladı, bir profil oluşturmaya, ‘Nasıl bir il başkanıyla çalışmalıyız?’ diye sormaya, istişare ve fikir alışverişlerine başladı. Bu çerçevede de bazı arkadaşlarımız benden habersiz hatta birbirlerinden habersiz ‘Sinan Bey olabilir mi? Bu işi yapar ama olur mu?’ gibisinden görüşmelere ve istişarelere başlamış. Daha sonra bu istişareler biraz da ete kemiğe büründü. Biz de teşkilatımızın teşvik ve teveccühleriyle il başkanı olmaya karar verdik, dua ettik, ‘Ülkemiz için, İzmir için, bizler için hangisi hayırlısıyla o olsun’ dedik ve yola çıktı” diye konuştu.

"KONGREDEN ÖNCE DE 'SONUÇLAR AÇIKLANINCA DEFTERİ KAPARIM' DEDİM"
İYİ Parti İl Başkanı kongre sürecinde yaşanan ayrışma sonrası birlik ve beraberliğin yeniden sağlanması konusunda yaptığı açıklamada ise, "Teşkilatlarımıza söylediğim bir söz var, bunu kongreden önceden de söylüyorum, ‘Ben 6-6.30’da sandıklar açılır, sonuçlar açıklanınca bu defteri kaparım, eğer kazandıysam da hiç hesaba kitaba girmem, önüme bakarım, yoluma devam ederim, partimiz için yani ülkemiz için çalışmaya devam ederim’ diye... Partimiz için çalışmak ülkemiz için çalışmak demek çünkü bugün Türkiye’nin tek çıkış noktası, tek çıkış ışığı İYİ Parti...  Biz bu nedenle İYİ Parti için çalışmayı Türkiye’ye hizmet olarak görüyoruz. Biz parti için çalışırız, yolumuza gideriz, herkesi kucaklarız, herkesi ama herkesi kucaklayıp teşkilatlarımızı bir aile, bir yuva, tek yumruk haline getirip başarının ve birinci parti olmanın hedefini ortaya koyarız. İnanır mısınız bilmiyorum, sandıkların başına gitmedim bile, arkada tarafta oturdum. İnancı olan biriyim, dedim ki, ‘Allah’tan hayırlısı, biz buraya kadar bu işi getirdik. Kendi çapımızda hatasız, kendi çapımızda kimseyi kırmadan, kimseyi üzmeden bir seçim kampanyası yaptık. Konuşmamızı yaptık, ondan sonrası sandık... Delegemiz neye karar verirse o sonuca uymak boynumuzun borcudur’ dedim. Seçimin kaç farkla bittiğini bile incelemedim. Karşı listede kim var, kim yok, Çarşamba-Perşembe gününe kadar bakmadım. Yani ben işin ilk günden beri kendimle ilgili olan kısmıyla ilgilendim. Sadece kendi hedefime yöneldim. Kendi hedefimin doğrultusunda yürüdüm. Teşkilatlarımızı hep dinledim, görüş, düşünce ve önerilerini aldım. Onlara hep ‘Kongre öncesi ve kazanırsam sonrası yol haritamı bu görüş ve düşüncelere göre çizeceğim’ dedim. Rakiplerimin hepsi çok saygıdeğer insanlar, bir tanesinin bile ismini anmadım, hiç birisi hakkında herhangi bir yorumda bulunmadım" ifadelerini kullandı. 

"KEŞKE OLMASAYDI AMA KIRGINLIK YOK, HERKESİ KUCAKLAMAYA MÜKELLEFİM"
Bezircilioğlu yine kongre sürecinde kendisine yönelik ortaya atılan iddialar hakkında bir kırgınlık olup olmadığı yönündeki soruya ise, "Benim şahsen hiç bir kırgınlığım yok. Bunun da nedenini açıklayayım. Böyle şerefli, onurlu, haysiyetli ama bir o kadar da zor, ateşten gömlek bir göreve talip olmuşsunuz. Tabi ki tüm kesimlerin bundan memnun olması ya da destek vermesi söz konusu değil. Ben şöyle bir psikoloji geliştirdim, dedim ki, ‘Benim yerimde kim olsa bu bu ve buna benzer saldırılar olacak. Aslında bu saldırılar benim talip olduğum konum ve pozisyon icabı yapıyorlar'. Zaten çok kayda değer birşey de yok. Bütün İzmir bizi tanır ve bilir. Bizi bu yola teşvik eden, teveccüh eden insanlar da bizim kim olduğumuzu bilir. İzmir'de ticari işlerimizi, sivil toplum kuruluşlarında ortaya koyduğumuz başarımızı, şeffaf, dürüst, haysiyetli hayatımızı herkes bilir. O yüzden o yazıları üzerime almadım. Psikolojik olarak da hiç bir sıkıntıya düşmedim. Kongre de kongrede kalmıştır. Söylenenen söylenmiştir. Tabi ki gönül isterdi ki İYİ Parti gibi kaliteli, düzgün, naif, bu ülkenin geleceğinden kaygı duyan, temiz insanların olduğu bir partide bize yakışmayacak, lüzumsuz, iftira ve yalan dolu kem sözler olmasaydı... Partimize yakışmadı. 'Bu ülkeyi düzlüğe çıkaracağız, bu ülkeyi tekrar yaşanabilir bir hale getireceğiz, ülkeyi tekrar Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurucu değerlerine geri getireceğiz' dediği bir partide bu tip hal ve tavırlar tabi ki yakışmadı. İnşallah bundan sonraki süreçte partimizde dedikoduyu, bu tip laf taşımaları en aza indirip bunun yerine vatandaşta karşılığı olacak söylemlerle, gönüllere ve akıllara dokunur işlerle hedefimize yöneleceğiz. Onun için bir kırgınlığım yok, herkesi kucaklamakla mükellefim. Şeyh Edebali'nin Osmanlı'nın kurucusu Osman Bey'e dediği gibi biz herkesi kucaklayacağız" yanıtını verdi. 

"DERVİŞOĞLU İLE GÖRÜŞTÜK, O BİZİM ÖNCELİKLE AĞABEYİMİZ" 
İYİ Parti İl Başkanı kongrede kürsüden yaptığı konuşmada kendisini tanımadığını söyleyen ve eleştirilerde bulunan TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ile ilgili 'kongreden sonra görüştünüz mü?' sorusuna yanıt verdi ve  "Görüştük, tabi ki görüştük. O bizim öncelikle ağabeyimiz, onun dışında milletvekilimiz, onun da dışında Grup Başkanvekilimiz, parti büyüğümüz. Kendisiyle görüştüm, hayır dualarını istedim. O da sağ olsun benimle zaten kişisel bir sorunu olmadığını beyan etti. Kendisine saygılarımı sundum. Beraber inşallah partimizi büyüklerimizin rehberlerinde layık olduğu yere taşıyacağız. Bundan ziyade ülkenin yönetimine talibiz, inşallah ülkenin yönetimini alıp ülkemizi de layık olduğu yerlere taşıyacağız" açıklamasını yaptı. 

"KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ!"
Bezircilioğlu programda 30 ilçeden 27'sinde mevcut başkanların güven tazelediğinin hatırlatılması ve bunun yeni dönemde bir avantaj olup olmayacağı yönündeki soruya ise, "Kongreler demokrasinin tecellisidir, hangi başkan kazandıysa hür irade onu istemiştir. Kazanan başkanlarımıza saygımız ve birlikte çalışma isteğimiz devam ediyor. Bir avantaj olmasından ziyade delegemiz ne diyorsa o olmuştur. Biz de yolumuza devam etmeye başladık. Bir toplantı yaptık ve kaldığımız yerde devam ediyoruz. Sırada yüzyılın seçimi var. Daha önceki seçimlere benzemiyor. İnşallah bu ülke yüzyıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından makus talihini nasıl yendiyse 100 yıl sonra bir kez daha yenmek bizlere nasip olacak" yanıtını verdi. 

"73 YIL SONRA YENİDEN 'YETER SÖZ MİLLETİN' DİYECEĞİZ!"
İYİ Parti İl Başkanı, Millet İttifakı'nın açıkladığı Ortak Mutabakat Metni ve cumhurbaşkanı adayı sürecine dair de mesajlar verdi. '6 Lider ve ortak metin Türkiye'ye ne vaat ediyor?' sorusuna, "Benim şahsim fikrim şu; Normalleşme vaat ediyor, özgürleşme vaat ediyor, güzel bir gelecek vaat ediyor, bizi biz yapan değerleri vaat ediyor, daha yaşanabilir bir Türkiye vaat ediyor, özetle çok güzel şeyler vaat ediyor" yanıtını veren Bezircilioğlu, cumhurbaşkanı adayı noktasında teşkilatın beklentisi olup olmadığı yönündeki soruyu ise,  "Genel Merkezimiz bu işi sağlıklı bir şekilde 5 partiyle birlikte yürütüyor. Ortaya konan manifestoyu da tüm Türkiye takip ediyor. Kim aday olursa olsun bu 6 partiden oluşan, bu vatanı seven ve selametini düşünen Millet İttifakı'nın adayıdır. Biz de hangi isim olursa olsun Millet İttifakı'nın bir parçası olarak o adayın etrafında kenetlenip 14 Mayıs'ta 73 yıl sonra 'Yeter artık söz milletin' diyeceğiz ikinci kez... 73 yıl önce bir kere dendi, şimdi 73 yıl sonra yine aynı tarihte 'Yeter artık söz milletin' diyeceğiz" sözleriyle yanıtladı. 

Bezircilioğlu ayrıca adayın açıklanmasının gecikmediğini ve bunun bir sıkıntı yaratmayacağını da ifade ederek, "Türkiye'nin geleceğini düşünen 6 lider en doğru kararı en doğru zamanda verecektir. Bu konuda biz teşkilatlara düşen alınan karar doğrultusunda çalışmak..." dedi. 

"SAHAYA YAYILACAK BİR TEŞKİLAT GÖRECEKSİNİZ"
Kongreden çıkan teşkilatın moral-motivasyon durumuna açıklık getiren İYİ Parti İl Başkanı, "Biz bir kongreyi geride bıraktık. Aslında kongre bana sorarsanız parti için hareketliliği ve dinamizmi son derece üst seviyeye taşıdı. Şimdi bunu hiç bozmadan, seviyesini daha artırarak, tek bir yumruk haline getirerek sahaya sürmenin, sokaklara, meydanlara, vatandaşımız neredeyse oraya sirayet ettirmenin zamanı geldi. İYİ Parti kadroları çok kaliteli kadrolar. Bu insanların ortak noktası şu, çoğu daha önce siyaset yapmamış ama memleketin gidişatından bunalmış ve İYİ Parti çatısı altında bir araya gelerek herhangi bir ikbal beklentisi olmadan bu ülkenin önünü nasıl açabiliriz kaygısıyla bir araya gelmiş olmaları... Adı da iyi, sanı da iyi, kendi de iyi kadrolarımız var. O yüzden bizim seçim hazırlıkları noktasında zaten dimdik ayaktayız, tüm kesimlerin de oylarına talip olarak hem İzmir'de hem Türkiye'de birinci parti olma hedefimizi ortaya koyacağız" dedi. 

Seçim süreci mesaisi için saha vurgusu yapan Bezircilioğlu, "Sahaya yayılacak bir teşkilat göreceksiniz. Sokak sokak, ev ev tüm gönüllere dokunacak bir şekilde seçim hazırlıklarımızı yapacağız. Tabi ki yönetimimizi yeni oluşturduk ama enerjimiz ve motivasyonumuz yerinde, hepsinden önemlisi inancımız yerinde..." diye konuştu. 

"NOKTA ATIŞI YAPARAK BELİRLEDİM"
İYİ Parti İl Başkanı, 'A Takımı' olarak nitelenen başkanlık divan üyeleri kadrosu hakkında ise, "18 tane il başkanlık divanı üyemiz var. Hepsi kendi alanında kendini ispatlamış, sivil toplum kuruluşlarında çalışmalarıyla kendilerini kanıtlamış, akademik dünyada karşılıkları olan, ticaretinde, insan ilişkilerinde hiç bir lekesi olmayan çok güzel bir kadro var. Nokta atışı yaparak bu A Takımı'nı belirledim. Ve bu üst yönetimle teşkilatımızın emrindeyiz. Bizler Lider, Teşkilat, Doktirin geleneğinden gelen insanlarız. Bu yüzden teşkilat bizim için çok önemlidir, liderimiz bizim çok önemlidir, ortaya koyduğumuz doktirin yani parti vizyonumuz bizim için çok önemlidir. Şöyle 1 ay bir süre verin, herkes İYİ Parti'nin İzmir'deki vizyonunu ve duruşunu görecek ve yaşayacak" mesajını verdi. 

Bezircilioğlu üye sayısı konusunda ise, "30 bin civarında üyemiz. Bu noktaya getiren, bu çıtayı yükselten İl Başkanımız Hüsmen Kırkpınar ve ekibine müteşekkiriz. Bu parti için taşı taş üstüne koyan herkese müteşekkiriz. Tabi ki biz de bize emanet edilen çıtayı başarı kriteri koyabilinen her alanda elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. 

"HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ DERKEN LAF OLSUN DİYE SÖYLEMİYORUM"
İYİ Parti İl Başkanı'ndan CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun 'hayırlı olsun' ziyaretinde siyaset gündemine damga vuran sarılma görüntüleri ve omuz omuza mücadele mesajları hakkında da, "Kaderin güzel bir cilvesi, Şenol Bey benim çok eski bir dostum. Benim bir huyum var, insanlara sarılmayı seviyorum. 'Herkesi kucaklayacağız' derken bunu sırf laf olsun diye söylemiyorum. Şenol Başkan'a da aynı şekilde sarıldım. Bu memleketin geleceğini düşünen, geleceğimizi düşünen herkesle sarılmaya devam edeceğiz" dedi. 

"BENİM ESAS HEDEFİM..."
Görevi için bir süre biçmeyen Bezircilioğlu, "Bunu şu an düşünmedim ama biraz eskiyelim de o zaman bakalım. Bana sorarsanız bu görevler çok şerefli görevler, herkesin de bir bakış açısı var... Benim esas hedefim bu görevi önce aynaya sonra da çoluğumuzun çocuğumuzun yüzüne bakacak şekilde bitirebilmek" diye konuştu.  

9 MİLLETVEKİLİ HEDEFİ! 
Bezircilioğlu genel seçimde İzmir sandığı hedefi ve milletvekili listelerine bakışı ile İzmir Teşkilatı'nın nasıl bir etkisi olacağı yönündeki soruları ise şu sözlerle yanıtladı: 
Hedeflerimiz seçim sath-ı mailinde biraz daha netleşecek ama benim baştan beri koyduğum hedef en az 9 milletvekili... Birinci bölgeden 4, ikinci bölgeden 5 milletvekili hedefi koyduk. Her 4 oydan 1'i ve üzerini almayı hedefleyeceğiz. 81 ilin içinde İYİ Parti vizyonu ve dünya görüşünün en kolay büyüyüp yeşereceği siyasi iklimin İzmir'de olduğunu düşünüyorum. İzmir'de böyle bir potansiyel var. Güneş doğudan doğar ama biz inşallah bu kez batıdan, İzmir'de doğuşunu izleyeceğiz. Aday adaylığı noktasında partimize çok ciddi bir teveccüh var. Bir kere İYİ Parti Türkiye'nin parlayan yıldızı... Bu seçimin 1 numaralı aktörü İYİ Parti olacak. Bu teveccüh de bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Bunu bir öngörü olarak algılıyoruz. Tabi ki Genel Merkezimizin takdiridir, nasıl bir yöntem olacak, listeler nasıl hazırlanacak, kararı onlar verecek. Bizler de tabiki süreçte istişare halinde olacağız. 

TUNÇ SOYER YORUMU 
İYİ Parti İl Başkanı görev süresi boyuna İYİ Parti'nin yönetici ve seçilmişlerinden zaman zaman eleştiri alan Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında ise şu görüşleri dile getirdi: Öncelikle büyüklerimizin takdiridir diyeyim. Ben Tunç Bey'i öncelikle şahıs olarak çok beğeniyorum. Kendisiyle tabi ki tanışıyoruz. EXPO Genel Sekreterliği ve Seferihisar Belediye Başkanlığı dönemlerinden tanıyorum. Değerli bir büyüğümüz, değerli bir başkan, aynı zamanda Millet İttifakı'nın da temsilcisi olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız... Çalışmalarını takip ediyoruz ama şu anda genel seçimlere konsantre olmuş durumdayız. Kolay değil 30 tane ilçe var, Kiraz ile Kınık'ın arası 330 kilometre... Bütünşehir Yasası belki tekrar irdelenmeli... Tüm büyükşehirlerde durum böyle... Muhalefet partisi olarak belediyecilik yapmak kolay değil. Sürekli bir devinim ve gözetim var. Bu zor şartlar altında İzmir için taşı taş üstüne koymak isteyen herkese saygıyla yaklaşıyoruz. Tunç Bey de en verimli şekilde hizmet etmek için uğraşıyor. 

'İYİ BAŞKAN'A ÖVGÜ 
Son olarak kentin tek İYİ Partili belediye başkanı olan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın performasını değerlendiren Bezircilioğlu, "Çok değerli bir belediye başkanımız var. İyi belediyeciliği kadim kent Tire'de sergiliyor. Faaliyetlerinin ve icraatlarının Tire halkında çok ciddi bir karşılığı var. Her yerden çok çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. İyi belediyecilik kavramı doğru işleri doğru zamanda yapmakla eş değer... Daha çok belediyemiz olsun isterdik tabi ama biz Tire Belediye Başkanımızdan razıyız, ilgiyle ve takdirle izliyoruz" dedi. 

 
MYK'dan İzmir'de başkan ve yönetimi düşen o ilçeye atama!
 
Aslanoğlu’ndan çarpıcı seçim mesajları, ‘ekipçilik’ çıkışı ve AK Parti’ye çifte rest!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Süleyman Topçu 3 Şubat 2023 Cuma 08:45

Rabbim ayağınıza taş değdirmesin başkanım İYİ Parti güneşi doğmak üzere

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MYK'dan İzmir'de başkan ve yönetimi düşen o ilçeye atama!
İlçe başkanı ile yönetimden 8 ismin istifası nedeniyle tüzük gereği düşen ...
Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüşecek. Görüşmede seçim ...
Erdoğan'dan adaylık tartışması ve 'EYT' mesajları!
Erdoğan adaylık tartışmaları hakkında, "Yeniden adaylık önünde hiçbir ...
 
Erdoğan'a şarkılı 'Bay bay Kemal' yanıtı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Madem Bay Kemal ifadesini sevdi, ...
İletişim Başkanlığı'ndan Başkan Soyer'e 'metro' yanıtı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, "İzmir'de merkezi hükümetin ...
Teşkilattan Ankara çıkarması, Bahçeli'den İzmir talimatı!
İzmir İl Başkanlığı 300 Kişilik bir kadro ile Ankara’ya çıkarma yaptı. ...
 
CHP’li başkanın görevden alınmasına itirazda ne karar çıktı?
İzmir 3.İdare Mahkemesi, Menderes Belediye Başkanı Kayalar’ın yürütülen ...
CHP Lideri'ne slogan önerisi: Bay bay Kemal!
AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, altılı masanın ...
Özdağ ile birbirine giren Uysal'dan yeni açıklama!
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Zafer Partisi Genel Başkanı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri