POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kabine sonrası kritik başlıklarda önemli mesajlar!
Kabine sonrası kritik başlıklarda önemli mesajlar!
Siyasette yumuşama dönemi: Özel'den Bahçeli ziyareti
Siyasette yumuşama dönemi: Özel'den Bahçeli ziyareti
UEFA'dan Halil Umut Meler'e yarı final görevi
UEFA'dan Halil Umut Meler'e yarı final görevi
Haluk Levent'ten 'İzmir Marşı' açıklaması: Yuhalanmadım!
Haluk Levent'ten 'İzmir Marşı' açıklaması: Yuhalanmadım!
18 Nisan 2019 Perşembe - 16:20

CHP İl Başkanı Yücel'den ilçe turu: Bornova ve Bayraklı'da ne mesaj verdi?

31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilçe turuna çıkan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Bornova ve Bayraklı temaslarında önemli mesajlar verdi.

CHP İl Başkanı Yücel den ilçe turu: Bornova ve Bayraklı da ne mesaj verdi?

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilçe turuna çıktı. 

Startı Kemalpaşa'dan veren CHP İl Başkanı Yücel Bornova temaslarının ardından Bayraklı'ya geçti.


"BAŞARILI BİR 5 YIL GEÇİRECEĞİNİZE TÜM KALBİMLE İNANIYORUM"
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'u makamında ziyaret etti. İduğ'a başarılar dileyen Yücel, "Bornova için, İzmir için başarılı bir beş yıl geçireceğinize tüm kalbimle inanıyorum" dedi. Başkan Mustafa İduğ ise parti örgütünün her zaman yanında olduğunu belirterek, önlerindeki 5 yıllık süreçte kaynakları verimli kullanıp, doğru yöneterek fark yaratmak istediklerini ifade etti.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven ile birlikte Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'u ziyaret etti. Yücel, il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı ziyarette, İduğ'u tebrik ederek, "Bornova için, İzmir için başarılı bir beş yıl geçireceğinize tüm kalbimle inanıyorum. Göreve geldiğiniz günden beri de zaten o enerjiyi, sinerjiyi yarattınız. Başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Mustafa İduğ ise parti örgütünün her zaman yanında olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bizleri onurlandırdınız. Seçim sürecinde başta ilçe yönetimimiz olmak üzere parti örgütümüzden çok büyük destek aldım. Bu anlamda hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu dönemde Bornova'da gerçekten bir bütünlük oluştu. Halkla bütünleştik, örgütle bütünleştik. Şimdi de belediyedeki personelemizle bütünleşiyoruz. Önümüzdeki 5 yılda sizlerin de katkıları ile kaynaklarımızı verimli kullanarak, doğru yöneterek fark yaratmak istiyoruz. Bornova'yı büyütmek için yola çıktık demiştik. Her alanda bunu sağlamaya çalışacağız."

 

SÖZ VERMİŞTİK
Kemalpaşa'da Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ve ilçe örgütü ile bir araya gelen Yücel, " Kemalpaşalılara aylar önce söz vermiştik, "Kemalpaşa’yı yeniden CHP belediyeciliğine kavuşturacağız" diye. Atamızın adını taşıyan güzel ilçemize karşı sözümüzü tutmanın ve Kemalpaşalıların desteğini almanın gururunu yaşıyoruz" dedi.



Yücel Kemalpaşa'nın ardından Bornova'ya geçti. Yücel'in üçündü durağı Bayraklı oldu. İl Başkanı Yücel, CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı'na ardından da Bayraklı Belediye Başkanı CHP'li Serdal Sandal'a konuk oldu. İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve örgüte emekleri için teşekkür eden Yücel, Başkan Sandal'ı da görevi dolayısıyla tebrik etti.

ALPER : KAVGA VE DEDİKODULAR GERİDE KALDI
CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı'ndaki programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Cemalettin Alper, "Örgütümüzle organize olarak Bayraklı için inanılmaz bir oy oranıyla kazandık. Yüzde 55 oy oranıyla seçimi kazanmak her babayiğidin harcı değildir. Sizlerin ve Bayraklı'nın desteğiyle bu oyu aldık, hepinize teşekkür ediyorum. İl başkanımız zor bir süreçte görevi teslim aldı. O günden bu yana uyum içerisinde çalıştı. Bu da başarıyı nasıl getirdiğinin göstermiştir. Parti içerisindeki kavga ve dedikodular geride kalmıştır. Danışma kurulu toplantılarında bizim eksiklerimiz yanlışlarımız varsa söylediklerinizden ders çıkararak daha iyi nasıl yapabiliriz, buna bakmamıza gerekiyor. Bayraklı’da CHP’nin 2024 veya 2029 iktidarlığını kimse al aşağı edemez. Çünkü burada esas olan CHP’dir, kimse kendisini partisinin önünde görmemelidir. CHP varsa biz varız, CHP yoksa biz hiçiz" diye konuştu.

SANDAL: PARTİ ROZETİMİ ÇIKARMAYACAĞIM
Bayraklı’da gerçekten rekor oy aldıklarını ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Bu hepimizin başarısıdır. Bayraklı’da bir tarihi hep birlikte yazdık. Ben il başkanımıza bize verdikleri desteklerden dolayı, yanımızdan hiç ayrılmayan ilçe başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Parti rozetimi çıkarmayacağım fakat seçim dönemi boyunca verdiğim tüm sözleri yerine getireceğimize söz veriyorum. Örgütümüzle birlikte çalışacağız. Bu görüntü Bayraklı’nın özlediği bir görüntüydü. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi. 

YÜCEL: BAYRAKLI AKP'NİN GÖZ KOYDUĞU İLÇELERDENDİ
"Bayraklı gerçekten AKP’nin bir takım planlar kurup hesaplar yaptığı İzmir’in metropol ilçelerinden bir tanesidir" diyerek sözlerine başlayan İl Başkanı Deniz Yücel, "Bayraklı belli kesimlerde AKP’nin göz koyduğu bizim için riskli gösterilen ilçelerdendi. Güzel bir oy oranıyla Bayraklı’yı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada hepimizin emeği katkısı var. Geçmişte bir çok kez genel başkanımız, bizler, ilçe başkanları, belediye başkanlarımız eleştirildi ama yine bu başarının en büyük payı olan yine genel başkanımızdır. Doğru adaylarla seçime girilmesinde Türkiye genelinde iyi sonuç almamızda katkısı var. Bundan sonraki süreçte bu başarıyı genele yaymak için örgütlerimizle birlikte yerel yöneticilerimizle birlikte durmadan çalışacağız" açıklamasını yaptı.

 
Orhan Gencebay'ın doktorundan açıklama
 
YSK'dan KHK'lı adaylarla ilgili itiraza ret
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ABD'den İmamoğlu'na tebrik mesajı
ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu, mazbatasını alarak göreve başlayan İstanbul ...
AK Parti'de devir-teslim günü: Sürekli ve Şengül'den çarpıcı mesajlar!
AK Parti'de istifa eden Şengül'ün yerine İl Başkanlığı'na atanan Sürekli ...
Erdoğan: YSK noktayı koyduğu zaman...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul seçimlerine yönelik itirazlarla ilgili ...
 
İmamoğlu: Radikal kararlar alacağız
İlk mesai gününde belediye binasında açıklama yapan İBB Başkanı İmamoğlu, ...
Zeybekci'den sosyal medyadan 'Sürekli' mesajı
31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Adayı olan AK ...
CHP Lideri'ndne KHK'lı başkanlar için YSK'ya çağrı
CHP lideri Kılıçdaroğlu, ''YSK'ya seslenmek isterim. Bunların seçime girmelerine ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 üniversiteye rektör atadı
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 üniversiteye yaptığı rektör ...
Yıldırım'dan 'mazbata' açıklaması
AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım, mazbatanın Ekrem İmamoğlu'na ...
Ekrem İmamoğlu görevi devraldı
Mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri