POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
CHP Lideri Özel'den İmamoğlu ziyareti!
CHP Lideri Özel'den İmamoğlu ziyareti!
Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belirlenemedi!
Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belirlenemedi!
Et entegre tesisinde vahşet: Baltayla vurup, bıçakladılar!
Et entegre tesisinde vahşet: Baltayla vurup, bıçakladılar!
30 Ocak 2018 Salı - 08:42

CHP İzmir'de PM trafiği!

CHP'de 3-4 Şubat’taki kurultayda Parti Meclisi’ne (PM) İzmir'den kimler girecek merak konusu. Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanlarından Bozoğlu ismi kulislere düştü. İzmir Milletvekili Bayır sosyal medyadan yayınladığı mesajla adaylığını resmiyete döktü. Konak İlçe Başkanı Başak ise tüm kurultay delegelerine video gönderdi. İl Eski Başkanı Yüksel’in yakın arkadaşı Özçiftçi ismi de PM için konuşuluyor.

CHP İzmir de PM trafiği!

GERÇEKİZMİR – CHP 3-4 Şubat’ta gerçekleşecek kurultaya kilitlendi.

Kurultayda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na şuana kadar Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İstanbul Eski Baro Başkanı Ümit Kocasakal ve Eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu rakip çıktı.

CHP 36. Olağan Kurultayın'da genel başkan aday adaylığı yarışlı dışında gözler Parti Meclisi(PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK)  girecek isimlerde olacak.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde kimlerin olacağı merak konusu. İzmir Büyükşehir Beleidye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İl Başkanı Deniz Yücel’in, Ali Engin, Asuman Ali Güven, Umut Tekin, Sevda Erden Kılıç, Ali Yiğit ve Altan inanç gibi isimleri CHP Lideri'ne önerdikleri/önerecekleri iddia ediliyor.

EKONOMİNİN PARLAYAN YILDIZI BOZOĞLU
Kılıçdaroğlu’nun gelecek öneri dışında İzmir’den kişisel tercihlerde yapması bekleniyor. Bu yönde Ankara koridorlarında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Ekonomiden Sorumlu Başdanışmanı Turgay Bozoğlu ismi  yüksek perdeden konuşuyor. Bozoğlu, ekonomi konusunda parlayan yıldız. Kılıçdaroğlu’nun yeni dönemde ekonomiye hakim isimlere daha fazla PM’de şans verecek olması Bozoğlu’nun şansını arttırıyor. Bozoğlu, İzmir’den önseçime girmiş ve örgütten milletvekili adaylığı için vize almıştı.

BAYIR SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
İzmir’den PM’ye aday olan isimler çalışmalarını hızlandırdı: CHP İzmir Milletvekili Tacettin bayır, kurultayda PM’ye aday olduğunu sosyal medyadan yayınladığı mesajda duyurdu. Bayır, delegeden PM için onay istedi şu ifadeleri kullandı: “Ülkeyi yönetenler, hiçbir zaman temsil ettiği halktan daha büyük değildir. Cumhuriyetin en yaşamsal ilkelerinin yok edilmek istendiği, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğinin oylanacağı bu kritik süreçte, mücadelemizi omuz omuza sürdürmek adına, ‘Parti Meclisi’ görevi için onayınızı istiyorum.”


BAŞAK’TAN VİDEO: 25 GÜN YÜRÜYEN ADAM

Öte yandan ilçe başkanları arasında PM’ye aday olduğunu açıklayan tek isim olan Konak İlçe Başkanı Şakir Başak da düğmeye bastı. Başak Pazar günü başlattığı çalışmaları kapsamında kurultay gününe kadar bin 200’ü aşkın delegeye her gün video gönderecek. İki video gönderen Başak, ‘25 gün pes etmeden yürüyen adam’ sloganını kullanıyor.

Ankara’dan İstanbul’a ‘Adalet Yürüyüşü’nü başlatan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte 25 gün yürüyen tek ilçe başkanı olan Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak göndereceği videolarda yürüyüşten fotoğraflara yer verecek.

KULİSLERDE SÜRPRİZ İSİM: ÖZÇİFTÇİ
Öte yandan PM için kulislere sürpriz bir isim düştü. İsmi il kongresi sürecinde il başkanlığı için geçen İl Eski Başkan Yardımcısı Salih Özçiftçi’nin Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer alabileceği ifade ediliyor. İl Eski Başkanı Alaattin Yüksel’in Genel Merkez’de aktif görev almak istememesi sonrası yakın arkadaşı Özçiftçi için kulis yaptığı iddia ediliyor.

 
Erdoğan'dan Kaftancıoğlu'na 700 binlik dava!
 
İYİ Parti İzmir'de il kongresinin tarihi belli oldu
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
cengiz cansız 30 Ocak 2018 Salı 19:26

bu kurultayda izmir örgütünü temsil edecek çok değerli insanlar var eğer genel başkan delege pazarlığı yaparsa çok üzülürüm benim aday adaylarım şakır başak. turgay bozoğlu musa çam mutlaka pm de yer almalı.

Yorumu oyla      0      0  
30 Ocak 2018 Salı 15:11

Evet izmirde pm ye girecek Zaten genel başkan İzmir milletvekilli ve Selin şayet böke,Kamil Oktay sındır,ve Turga Bozoğlu girecek Zaten bu isimlerde yeterli olacak güçlü bir ilde çok fazla pm ye yer verilmesi doğru değil partinin zayıf olduğu illerde pm üyesi olmalıki daha fazla çalışma ve örgütlenme olsun .

Yorumu oyla      0      0  
Partili 30 Ocak 2018 Salı 14:04

Tum adayları kutlarim. Yanliz izmirde kaybedilen 8 ilcede degisim olmaz sa özellille yasadiğım ilce selçukta 4 donem yerel yönetimlerde verdigim oyu bu sefer ve ilkkez mevcut belediye başkani zeynel bakiciya verecegim burdan pm uyelerimizi ve il yonetimimuzi 14 ay oncesinden nacizhane uyariyorum sevgiler saygılar.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Kaftancıoğlu'na 700 binlik dava!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na 700 ...
CHP İzmir Eski Milletvekili Mumcu’nun acı günü
TBMM Eski Başkanvekili ve CHP İzmir Eski Milletvekili Güldal Mumcu annesi ...
Demir’den Görmez’e ‘4 yıl’ kontrası: 10 yıl geriye götürdü!
Torbalı Belediye Başkanı Görmez’in 4 yılını anlattığı açıklamalara sert ...
 
MHP İl Başkanı Karataş’dan ‘Afrin’ mesajları ve ‘Kızılelma’ çıkışı
Karabağlar’daki buluşmada Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı hakkında açıklamalarda ...
Delican'dan Kocaoğlu'na 'elim kırılsaydı' kontrası: Seçim telaşı!
AK Parti İl Başkanı Delican, Kocaoğlu'nun hükümeti eleştirmesini yalan ...
Kılıçdaroğlu'ndan ÖSO çıkışı ve 'ortak aday' mesajı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda ...
 
Resmen açıkladı: Kılıçdaroğlu'na bir rakip daha!
Eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, CHP'nin 3-4 Şubat'ta yapılacak ...
HDP'li Baydemir'e Afrin soruşturması
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir ...
CHP’de o hata günler sonra ortaya çıktı: İlçe başkanı yazım hatası kurbanı!
CHP İl Kongresi’nde başkan seçilen Yücel’in kurultay delege listesindeki ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri