POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Türkiye Kupası'nda ilk finalist belli oldu
Türkiye Kupası'nda ilk finalist belli oldu
TBMM Genel Kurulu toplantısında bir ilk
TBMM Genel Kurulu toplantısında bir ilk
Sinan Ateş cinayetinde iddianame kabul edildi
Sinan Ateş cinayetinde iddianame kabul edildi
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma ve devlet nişanı
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma ve devlet nişanı
9 Kasım 2018 Cuma - 16:39

CHP İzmir'de başkanlar zirvesi, Yücel'den 'Genel Merkez' uyarısı!

CHP İzmir'de ilçe başkanlarıyla süreç zirvesi yapan İl Başkanı Yücel toplantının ardından yaptığı açıklamada ilçe başkanlarının Genel Merkez'e ziyaretlerinin farklı algılara yol açabileceği sebebiyle uyarıda bulunduklarını söyledi.

CHP İzmir de başkanlar zirvesi, Yücel den  Genel Merkez  uyarısı!

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü'nde yerel seçime yönelik çalışmalar tam gaz devam ederken, İl Binası önemli bir zirveye ev sahipliği yaptı. 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Ankara'daki Genel Merkez temaslarının ardından ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. 

CHP İzmir İl Binası'nda saat 13.30'da başlayan zirve yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantıya henüz başkan atanmayan Seferihisar Örgütü'nün dışında tüm ilçe başkanları katıldı. 

CHP İl Başkanı Yücel zirvenin ardından önemli açıklamalarda bulundu ve ilçe başkanlarının Genel Merkez'i sık sık ziyaret etmesinin farklı algılara yol açabileceğini belirterek kendilerini bu konuda uyardıklarını söyledi.

CHP İl Başkanı Yücel sözlerine ilçe başkanları ile bir araya gelinen toplantıda Genel Merkez ile yaptığı görüşmeler ile ilgili bilgilendirmede bulunduğunu söyleyerek başladı.

Aday belirleme süreci ve yöntem konusunda ilçe başkanları ile fikir alış verişinde bulunduklarını ifade eden Yücel konuşmasını şöyle sürdürdü:

GEREKLİ TEDBİRLERİ ALIN!
İlçe başkanlarımıza, aday adaylarımızın diğer aday adaylarımıza, mevcut belediye başkanlarımıza ve partiye zarar verecek eylemlerde bulunmaması konusunda gerekli tedbirleri almaları konusunda hatırlatma yaptık. Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım ile ilgili parti programları hakkında ilçe başkanlarımızı bilgilendirdik."

ADAY ADAYLARI BULUŞUYOR... ZİRVEYE KİMLER KATILACAK?
Tüm aday adayları ile 17 Kasım Cumartesi günü bir araya geleceklerini ve aday adayları zirvesine CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın yansıra, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ve İzmir Milletvekilleri’nin katılacağı yemekli toplantı  ile ilgili ilçe başkanlarına bilgi verdiklerini belirten Yücel, her ilçe başkanından kendi ilçesiyle ilgili görüş ve öneri aldıklarını söyledi.  

Görüşleri Genel Merkez'e ilettiklerini dile getiren Yücel, tüm ilçe başkanlarını aday adaylarına eşit mesafede olmaları ve tarafsızlıklarını korumaları konusunda uyarıda bulunduklarını belirtti.

ADAY ADAYLARININ AKTİF ÇALIŞMASI
İlçe başkanlarına, aday adaylarının seçilmese dahi aktif çalışmasının önemini vurguladığını belirten Yücel, "265 tane aday adayımız var ve 30 tane aday gösterilecek. Geriye kalanların, seçim çalışmalarına aktif bir şekilde katılması ve inançla, partiyi başarıya taşımak için çalışması konusunda gerekli iletişim ve koordinasyonu şimdiden kurmaları ve çalışmaları yapma konusunda gerekli hatırlatmaları yaptık. Bu çalışmaları zaten yapıyorlar ama bunun önemini hatırlattık” dedi.

GENEL MERKEZ ZİYARETİ UYARISI
İlçe başkanlarının sık sık genel merkez ziyareti yapması hakkında konuşan Yücel konuşmasını şöyle sürdürdü: Genel merkeze giderek genel başkan yardımcılarımızla görüşme yapan ilçe başkanlarımız zaten bize bilgi veriyorlar. Ancak aday adaylarının belirleneceği bu süreçte ilçe başkanlarımızın genel merkez ziyaretleri yapması farklı algılanabiliyor, bu konuda ilçe başkanlarımızı uyardık. Elbette ilçe başkanlarımızın, aday adaylarımızın genel başkanımızla, genel başkan yardımcılarımızla  bir araya gelmek hakkı, ama genel başkanı temsil eden il başkanıdır. Gerekmedikçe ihtiyaç olmadıkça biz çözüm ürettiğimiz sürece, böyle bir dönemde bu sıklıkla ziyaretler yapılmasının doğru olmadığını hatırlattık. Çünkü örgütte ve kamuoyunda farklı algılara yol açabilir. Yöntem bile belli değilken aday adaylarının, genel başkan ve genel başkan yardımcılarımızın kapılarını aşındırmaları bizim tasvip ettiğimiz bir şey değil. Öncelikle kapısını çalacağı yer ilçe başkanlığı sonra il başkanlığıdır. Burada bir sorun yaşıyorsa genel merkeze gidilmeli. Bu konuda da gerekli hatırlatma ve uyarıları yaptık, ilçe başkanlarımızda bu konuda bizimle aynı fikirde… 

 
İzmir'de mobbinge karşı 'beyaz' isyan!
 
'Ahmet Kural dosyası'nda yeni gelişme
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Grol 9 Kasım 2018 Cuma 18:05

Sen ilçe başkanları varken sanki ilçelerde farklı görüşmeler yapmıyorsun.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti İzmir'de yeni dönem: Kırkpınar'ın yönetimi görücüye çıktı!
İYİ Parti İzmir'de Kırkpınar'ın başkanlığındaki yeni yönetim kurulu açıklandı. ...
Akşener'den Mansur Yavaş mesajı: Çok isterim
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, yerel seçimlerde Ankara için adı geçen ...
Başkan yardımcısının oğluna acı veda!
İzmir'de kullandığı otomobilin önündeki TIR'a arkadan çarptığı kazada ...
 
CHP'li Bayır'dan Erdoğan'ın o sözlerine yanıt!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İzmir Limanı ihalesinin tamamlanmadığı için, ...
CHP'li Serter Ata'nın huzurunda!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Bedri Serter, 10 Kasım Atatürk’ü ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 Kasım mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal'in 'en büyük eserim' dediği ...
 
CHP'li Yılmaz'dan çok sert sözler: Sıkıyorsa at!
CHP'li Milletvekili Öztürk Yılmaz, ''Bu disiplin soruşturması yanlıştır, ...
CHP'li Polat'tan JES tepkisi: Gidin sarayın bahçesinde açın!
Adem Petrol Termal İnşaat Turizm’e, bu kez de Menemen’in Yahşelli Mahallesi’ndeki ...
AK Parti İzmir Ata'yı o özel video ile andı: Söz veriyoruz...
AK Parti İzmir Teşkilatı Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri