POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem!
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem!
Netanyahu ve Hamas liderleri hakkında tutuklama kararı!
Netanyahu ve Hamas liderleri hakkında tutuklama kararı!
31 Mart gecesini anlattı: Siz sevinirken ben kahroldum!
31 Mart gecesini anlattı: Siz sevinirken ben kahroldum!
Beşiktaş'ın kiralık gönderdiği oyuncuya silahlı saldırı!
Beşiktaş'ın kiralık gönderdiği oyuncuya silahlı saldırı!
27 Ağustos 2020 Perşembe - 20:49

CHP İzmir'de il kongresi öncesi başkan adayından çarpıcı 'Özuslu' çıkışı!

CHP İzmir'de Cumartesi günkü il gençlik kolları kongresi öncesi sular durulmuyor. Başkan adaylarından Mert Anıl Akgül, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu’nun seçime müdahale ettiğini iddia etti. Akgül, “Yapılanların Tunç Başkan’ın bilgisi dahilinde olduğunu düşünmüyorum. Ama Tunç Başkan’ın karşısına bir gençliği örgütlüyorlar resmen. Ben hayatımda ilk defa böyle bir baskı gördüm. Arkadaşlarımız ağlayarak, ‘başkanım kusura bakmayın, bizi işimizle tehdit ediyorlar’ diyorlar" dedi.

CHP İzmir de il kongresi öncesi başkan adayından çarpıcı  Özuslu  çıkışı!

GERÇEKİZMİR- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Gençlik Kolları için 29 Ağustos Cumartesi Günü yapılacak kongresi öncesinde sular durulmuyor.

Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda yapılacak başkanlık seçimi için koltukta oturan Ozan Uyan aday olmayacağını açıkladı. 

İl Eski Başkan Yardımcısı Mert Anıl Akgül, CHP Bayraklı Üyesi Cevat Eren Aslan, CHP Karşıyaka Üyesi Uygar Yıldırım ve İl Hukuk Komisyonu Başkanı Burak Kotan adaylığa soyundu.

Adaylardan Akgül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu'nun sürece dahil olduğunu ve ilçe başkanları ile delegelere baskı yaptığını iddia etti.

BİR GENÇLİĞİ TUNÇ BAŞKAN’A DÜŞMAN EDİYORLAR!
Aday Akgül konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve şu ifadeleri kullandı:

"Genç arkadaşlarımıza Büyükşehir kanadından, özellikle Mustafa Özuslu tarafından çok büyük bir baskı var. Kendisi gençlik kolları başkanlarını tek tek arıyor, sosyal medyadan yapılan paylaşımları takip ediyor. Paylaşmayanlara fotoğrafın linkini atıyor. Belediye başkanlarını arıyor. Belediye başkanlarına, ‘bizim adayımızı desteklemezseniz gereğini yaparız’ diyor. Arkadaşlarımıza böyle bir baskı var. Arkadaşlarımız zor durumda. İstifa etmeyi düşünen arkadaşlarımız var. Göreviyle, işiyle tehdit edilen arkadaşlarımız var. Bunların Tunç Başkan’ın bilgisi dahilinde olduğunu düşünmüyorum. Ama Tunç Başkan’a çok büyük eksi yazıyorlar. Tunç Başkan’ın karşısına bir gençliği örgütlüyorlar resmen. Bir gençliği Tunç Başkan’a düşman ediyorlar. Tunç Başkan’ın eğer bilgisi olsa bunlara müdahale ederdi.

BU GENÇLİK YARIN BÜYÜKŞEHİR’İN ÖNÜNE GİDER, MUSTAFA ÖZUSLU’YU GENÇLİK KOLLARI SEÇİMİNE DAVET EDER!
Diğer aday arkadaşlarımız da bunu söyleyecektir. Arkadaşlarımız teker teker aranıyor. Bu gençlik yarın Büyükşehir’in önüne gider, Mustafa Özuslu’yu gençlik kolları seçimine davet eder! Ben hayatımda ilk defa böyle bir baskı gördüm.  İlk defa böyle bir seçim görüyorum. Arkadaşlarımız ağlayarak, ‘başkanım kusura bakmayın, bizi işimizle tehdit ediyorlar’ diyerek paylaşım yapıyorlar. Açıklamada ne yazacağına varıncaya kadar çocuklara gönderiyorlar. İlk kez böyle bir şey yaşıyoruz.

SEÇİME 2 GÜN VAR ORTADA HAZİRUN YOK!
Divan başkanını genel merkezden atamak istiyorlar, isim belli değil. Seçime 2 gün var, ortada kesinleşmiş hazirun listesi yok. İnanılmaz bir seçim oluyor. Ne hazirun var, ne divan başkanı belli, liste rengini soran yok. Burada 3-4 adayız, bizi çağıran, soran yok. İl binasına gidiyoruz hazirun yok. Ana kademe İl Başkanımız Deniz Yücel’in bu olanlardan haberi yok. Kendisi görüşeceğini, konuşacağını söyledi. Ondan bir dönüş bekliyorum.

GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI BELEDİYE BAŞKANLARIYLA OTURUYOR İŞ DAĞITIYOR!
Genel merkezi arıyoruz. Gençlik Kolları Genel Başkanı telefonları açmıyor fakat İzmir’de belediye başkan yardımcılarıyla ve belediye başkanlarıyla oturup yemek yiyor, görüşme yapıyor, iş dağıtıyor. Hem de nerede başlayacaklarına kadar iş dağıtıyor. İlk kez böyle bir seçim yaşıyoruz ama biz eğilip, bükülmeyiz. O salonda orada olacağız, bu seçime de gireceğiz. Bu seçimi de kazanacağız. Arkadaşlarımız sandıkta gereğini yapacaktır.

İLÇE İLÇE AYIRIP ARKADAŞLARIMIZI FİŞLEMEYE ÇALIŞIYORLAR
Mustafa Başkan’ı da o salona davet edeceğiz böyle giderse. Kendisi bu kadar müdahilse salonda kendisini görmek istiyoruz. Cevat arkadaşımız da 7-8 aydır emek veriyor. Onun tabanına da büyük bir saldırı var. İnanılmaz şeyler oluyor. 300 delegeye 13 sandık koyup, ilçe ilçe ayırıp arkadaşlarımızı fişlemeye çalışıyorlar. Böyle bir ortam var.

O GÜN SALONDA BÜYÜK REZİLLİKLER OLACAK
Uygar diye bir arkadaşımız da var. 4 adayız. İkisiyle de görüştüm. Diğer aday zaten bizimle görüşmeye yanaşmıyor. Çok çirkin bir seçim oluyor. O gün salonda büyük rezillikler olacak. Biz hiç kimseyi salonda tutamayacağız. CHP’ye yakışmayan, Genel Başkanımızın Ankara’dan İstanbul’a kadar yürüdüğü adalet anlayışı şu anda gençlik kollarında yok sayılıyor.

 
Bakan Koca son 24 saatin verilerini açıkladı
 
İzmir merkezli 13 ilde FETÖ operasyonu: 24 gözaltı
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Eski ilçe yöneticisi 28 Ağustos 2020 Cuma 11:11

Yazıklar olsun MUSTAFA ÖZUSLU ve onun gibi örgütten gelip örgüte bu kadar zarar verenlere. Bırakın gençlik kendi başkanını kendisi seçsin nedir bu hırs birisi milletvekili olur Bornova belediyesinde çalışanları dizayn eder birisi BŞB.başkanvekili olur tüm İzmiri dizayn etmeye çalışır bırakın bu işleri beyler bulunduğunuz makamları hakkıyla temsil edin yeter vatandaş bunu bekliyor sizden.sn il Bşk DENİZ YÜCEL bu durumlara müdahale etmeye ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ....

Yorumu oyla      0      0  
Merto 28 Ağustos 2020 Cuma 07:49

Ulan selamsız merte bak sen

Yorumu oyla      0      0  
İrfan 28 Ağustos 2020 Cuma 00:25

Ayıptır ayıp koca koca adamlar kendi ikballeri ve hırsları uğruna gençliği ve partiyi birbirine düşürüyorlar. Tunç başkan bu aymazlığa bir an evvel dur demeli.

Yorumu oyla      0      0  
İzmirSeninle 27 Ağustos 2020 Perşembe 22:46

Yürü Başkan yürü; İzmir seninle, hiç bir baskı bizi yıldıramaz.

Yorumu oyla      0      0  
Bay demokrat 27 Ağustos 2020 Perşembe 21:39

İl gençlik kolları başkan adayı MUSTAFA Özusluya başarılar diliyorum yaşını küçültüp aday olduğuna göre hayallerinin peşinden koşuyor rahat bırakın mustafa beyi sayın aday arkadaşlar üstüne gitmeyin yetkileride elinden alındı zaten buralarda vakit geçiriyor başarılar özuslu oyum sana.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'dan '30 Ağustos' tepkisi
Ankara'da Devlet Mezarlığı'nı ziyaretinin ardından kameraların karşısına ...
İYİ Parti İzmir’de bayrak değişimi: Yaş doldu başkanlık gitti... İşte yeni başkan!
İYİ Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Çeken’in yaş kotasına takılması ...
CHP'de o kongre öncesi 4.adaylık açıklaması
CHP İzmir’de Cumartesi günü yapılacak olan gençlik kolları il kongresi ...
 
CHP’den iktidara ithal peynir tepkisi: Ezine, Kars dururken...
İzmir İl Başkanı Yücel, iktidarın tarım politikalarını eleştirirken Venezuela’dan ...
CHP'li Polat isim vermedi ama sert konuştu: İhanettir, düpedüz ahlaksızlıktır!
Yaş kotasına takılarak yarışa giremeyeceğinin iddia edilmesi üzerine konuşan ...
Erdoğan: Yaparız diyorsak yaparız, bedelini de öderiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu Akdeniz'deki gerilime ilişkin ''Muhataplarımızı ...
 
CHP'de kongre öncesi flaş iddia: O aday yaş kotasına mı takıldı?
Gençlik Kolları seçimi için aday olan Mert Anıl Akgül’ün yaş kotasına ...
AK Partili Kaya: PKK'ya yardımdan ceza alanlar Büyükşehir'den ihale alıyor!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Kaya, "İzmir'in CHP'li Büyükşehir Belediyesi ...
'Kartvizit' krizinde Yücel'den flaş açıklama: Tepkiler haklı, yanlıştan dönülecek!
CHP İzmir İl Başkanlığı Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın eşi Deniz ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri