POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
CHP Lideri Özel'den İmamoğlu ziyareti!
CHP Lideri Özel'den İmamoğlu ziyareti!
Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belirlenemedi!
Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belirlenemedi!
18 Haziran 2022 Cumartesi - 12:43

CHP İzmir'den rozet şov: Lider'den 'birlikte mücadele' çağrısı

CHP İzmir İl Başkanlığı, 30 ilçede partiye yeni katılan 3 bin üye için toplu katılım töreni düzenledi. Törene katılan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, " Birlikte mücadele edeceğiz. Var mısınız? Adalet yürüyüşümüz bitmedi. Daha yolun başındayız. Ülkeye gerçek anlamda demokrasi gelene kadar yürüyüşümüz devam edecek" dedi. İl Başkanı Yücel ise, "Katılımınız saltanat sarhoşluğu içinde bulunan iktidar sahiplerinin umutlarını kıran, hayallerini yıkan, zorbalıklarına son verecek olan bir mesajdır" dedi.

CHP İzmir den rozet şov: Lider den  birlikte mücadele  çağrısı

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı, partiye yeni katılan üyeler için Kültürpark Celal Atik Spor Salonu'nda toplu üye katılım töreni düzenledi.

Törene, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Törende CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Gülizar Biçer Karaca ve Oğuz Kaan Salıcı, CHP İzmir milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları ve CHP ilçe başkanları da hazır bulundu.

Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcılığı yapan Doğan Erdin, Roman vatandaş Nazlı İnce, AK Parti eski Üyesi İlker Alkız, Yılmaz Güney'in kardeşi Güzide Sayıl, Milli Sporcu ve Judo Antrenörü Münir Tunç'un da aralarında olduğu 3 bin yeni üyeye rozetleri takıldı.Partiye yeni katılanlara 'altıok' rozetini Kılıçdaroğlu taktı.

 Törende ayrıca İzmir'de yer alan 17 imamın da Kılıçdaroğlu'nu dinlemek için salonda yer aldığı açıklandı.

KARAMSARLIĞA KAPILMAYA HAKKIMIZ YOK

Kılıçdaroğlu, üye katılım töreninde yaptığı konuşmada şu mesajları verdi;

“Bürokratlara çağrı yaptım adaleti savunun diye… Hiç kimsenin endişelenmemesi gerektiğini söyledim. Aramızda bulunan 17 imam kardeşime yürekten teşekkür ediyorum. Onlardan sadece kul hakkı yiyenlerden taraf olanlardan uzak dursunlar. Biz adaleti savunuyoruz. Kadın erkek eşitliğini savunuyoruz. Birlikte olursak güçlü olacağız.

Karamsarlığa kapılmaya hakkımız yok. En zor koşullarda ülke bağımsızlığı getirdik, mandayı reddettik. Şimdi Cumhuriyetin 2. Yüzyılına hazırlanırken birlikte mücadele edeceğiz. Anca kanca birlikte olacağız. Bu ülkeye kardeşliği huzuru barışı getirinceye kadar…

CHP’ye katılmak yeni sorumluluklar üstlenmek demektir. Partisini bilecek, halkın sorunlarını bilecek, her sorunun nasıl çözüleceğini büyük bir dikkatle sabırla karşısına aktaracak. CHP’li olmak sıradan bir olay değil. CHP’li olam Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının verdiği mücadelenin arkasında olmak demektir. CHP’li olmak demek kadın erkek eşitliğini savunmak demektir. CHP’li olmak demek İstanbul Sözleşmesi’ni 1 hafta içinde yeninden yürürlüğe koymak demektir. CHP’li olmak demek işsizliğe karşı olmak demektir. Herkesin inancına kimliğine yaşam tarzına saygı duymak demektir. CHP’li olmak demek adaletli olmak demektir. Adaletsizliğe karşı beraber duracağız. TÜİK’in önüne işçinin emeklinin memurun dul ve yetimin hakkını savunmak için gittim. Biz siyaseti halk için yapıyoruz saray beslemeleri için değil. Halk için çocuklarımız için yapıyoruz. Birlikte çalışacağız en son evladımız huzur içinde yatana kadar. Birileri 5-6 yerden maaş alırken birileri iş bulamıyorsa düşünmek gerek. CHP’li olmak adaletten yana hukuktan yana doğruluktan yana olmak demektir. CHP’li olmak halktan yana olmak demektir. Fakirden yana olmak demektir. CHP’li olmak kolay bir iş değildir. Zor iştir. Çalışacağız.

En büyük gücüm sizsiniz. Bu ülkenin halkı.. Kadınıyla genciyle mücadele edeceğiz. Bu bir hak mücadelesi. CHP’ye katılın dedim. Helal lokma yemek istiyorsanız bize katılın dedim. Alın terinden yanaysanız, çiftçiden yanaysanız bize katılın birlikte mücadele edelim.

Eğer ki siz ülkenin sınırlarını açıyorsanız, ülkeyi yolgeçen hanına çeviriyorsanız buna karşı durmak CHP’lilerin görevi. Sınır namustur yazıyor. Eğer öyleyse nasıl uyuşturucu baronları istedikleri gibi bu ülkede at koşturuyorlar? Namuslu insanlar hapiste, uyuşturucu baronlar dışarıda. O uyuşturucu baronlarının burnundan getirmezsem siyaseti bırakacağım. Bu mücadele sıradan bir mücadele değil, hak mücadelesidir. 

Birlikte mücadele edeceğiz. Var mısınız?

Adalet yürüyüşümüz bitmedi. Daha yolun başındayız. Ülkeye gerçek anlamda demokrasi gelene kadar yürüyüşümüz devam edecek.

YÜCEL: ZORBALIKLARA SON VERECEK BİR MESAJ

Partiye yeni katılan isimlere, “ Evinize, Yuvanıza ve Cumhuriyet Halk Partisine hoş geldiniz diyorum” diye seslenen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel konuşmasında şunları söyledi;

“Bugün aramıza, geçmişte farklı partilerde siyaset yapmış olan vatandaşlarımızla birlikte, ilk kez bir siyasi partiye üye olacak binlerce İzmirli vatandaşımız katılacak.

Ülkenin, AKP iktidarı tarafından yoksullaştırıldığı, yalnızlaştırıldığı ve kutuplara ayrıldığı bir dönemde, sizlerin CHP’ye üye olmaya; Sayın Genel Başkanımızın “Bize Katılın” çağrısına uyarak aramıza katılmaya karar vermeniz, İzmir’den tüm Türkiye’ye verilen bir mesajdır. Bu mesaj, AKP iktidarından ve Saray yönetiminden kurtulmak isteyen halkımıza güç, moral ve umut verirken, saltanat sarhoşluğu içinde bulunan iktidar sahiplerinin umutlarını kıran, hayallerini yıkan, zorbalıklarına son verecek olan bir mesajdır.

İzmir’de il başkanlığımız ile birlikte, tüm ilçe başkanlıklarımızın yürüttüğü saha çalışmalarında, partimize katılmak isteyen, ülkenin geleceği için Altı Ok’un çatısı altında mücadele etmek isteyen vatandaşlarımızın inanılmaz bir artış göstermiş olduğuna şahit oluyoruz. Bu artış, halka dokunan ve dürüst politikalarla çözüm üreten CHP’nin, AKP’nin aksine halkı yalnız bırakmamasından ve millete sırtını dönmemesindendir.  Tıpkı bugün sizlerin burada oluşturduğu bu eşsiz manzara gibi, her gün gerçekleşen yeni katılımlar bizleri hem gururlandırıyor hem de yaklaşan millet iktidarımıza olan inancımızı artırıyor.

Aramıza katılacak tüm yeni yol arkadaşlarımız, bu katılımla birlikte, çıkarsız ve beklentisiz bir şekilde, Türkiye’nin kurtuluş mücadelesine nasıl ortak olunacağını da gösteriyor.

Bugün CHP’ye katılacak olan sizler, yetim hakkının hiçe sayıldığı, bir avuç çeteye geleceğimizin satıldığı, saltanat uğruna adaletin yok edildiği saraylılara yandaş olmayı değil;

Atatürk’ün ve şehitlerimizin yaktığıbağımsızlık meşalesi sönmesin, Türkiye huzurun, eşitliğin ve hakça paylaşımın ülkesi olsun, ülkede yaşanan tüm acılar son bulsun diye, “Bu ülkeye Adalet Ya Gelecek, Ya Gelecek” diyerek gecesini gündüzüne katan Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP’ye yoldaş olmayı seçtiniz.

Bugün CHP rozeti takacak kıymetli yol arkadaşlarımız,

İzmir’deki 30 ilçe başkanlığımızın ve il başkanlığımızın, sizlerin de evi olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum.Biliniz ki, hem parti binalarımızın kapıları, hem de gönül kapılarımız sizlere her zaman sonuna kadar açık olacaktır.

Sayın Genel Başkanım, 

Kültürlerin kaynaşıp zenginliğimiz, demokrasinin ve çağdaşlığın yükselip aydınlık geleceğimizin habercisi olduğu,Milletvekili olduğunuz güzeller güzeli İzmir’imizde, yeni katılımlarla birlikte şimdi daha güçlü ve daha kararlıyız.

Ülkenin yarınları için, Kurulacak Millet İktidarı için, çizdiğiniz yolda, geceli gündüzlü çalışarak, vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam edeceğimize, yorulmaksızın çalışacağımıza, bir kez daha söz veriyoruz.  

Sizlerin huzurunda, partimizin üyesi olmayı seçerek, bugün aramıza katılacak tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Vatan ve Millet yolunda, korku ve yorulmak bilmeden çalışacak tüm yol arkadaşlarımız;

Evinize Hoş Geldiniz.

 
Karşıyaka anaokullarında yıl sonu coşkusu
 
Muhtarlar o projeyi övdü... Kılıçdaroğlu Soyer'e teşekkür etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir'de TİS bayramı: Kılıçdaroğlu ve Soyer'den çarpıcı mesajlar
Büyükşehir Belediyesi’nde 5 bin 248 işçiyi kapsayan toplu sözleşme imza ...
AK Parti İzmir’de Gönül Seferberliği: 3. Etap başladı, Sürekli ne mesaj verdi?
AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ’Gönül Seferberliği ...
CHP'den Menderes'te esnaf çıkarması
CHP heyeti Menderes'te esnafla bir araya gelerek taleplerini ve isteklerini dinledi.
 
Bakan Ersoy: 19 milyonu yakalamış olacağız
Turizmde hedefin yüzde 40 büyüme olduğunu söyleyen Kültür ve Turizm Bakanı ...
İzmir'de Kılıçdaroğlu rüzgarı: Erdoğan'a yanıt, çarpıcı vaatler, esnafla ve Konyalılarla buluşma!
CHP Genel Başkanı kentteki ikinci mesai gününde önemli mesajlara ve buluşmalara ...
Erdoğan: Enerji alanındaki iyileştirmelerle...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Enerji alanında gerçekleştirdiğimiz ...
 
Kılıçdaroğlu Buca'da esnafla buluştu, Narlıdere'de acıya ortak oldu!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İzmir'deki temaslarını sürdürüyor. Kılıçdaroğlu, ...
Erdoğan: Yunanistan başının çaresine baksın
Atina yönetimine bir kez daha tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Yüksek ...
CHP'den İzmir'de büyük çiftçi buluşması: Kılıçdaroğlu vaatleri ve yol haritasını anlattı!
Ödemiş ilçesinde Küçük Menderes Çiftçi Buluşması düzenlendi. CHP Genel ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri