POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Otoyol ve köprü ücretlerine zam
Otoyol ve köprü ücretlerine zam
AK Parti'den 2 ayrı kamp kararı
AK Parti'den 2 ayrı kamp kararı
Fenerbahçe seçim tarihini duyurdu
Fenerbahçe seçim tarihini duyurdu
Candan kardeşler hakkında iddianame hazırlandı
Candan kardeşler hakkında iddianame hazırlandı
19 Ekim 2018 Cuma - 16:27

CHP'de 'Sakin Şehir'e çifte başvuru!

İsmi CHP’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için anılan Soyer’in belediye başkanlığı yaptığı Seferihisar’da aday adayı hareketliliği yaşanıyor. Seferihisar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi, Mimar Ahmet Güney ile CHP Seferihisar İlçe Eski Başkanı İsmail Yetişkin 2019 yerel seçimlerine yönelik belediye başkan aday adaylığı için yola çıktı.

CHP de  Sakin Şehir e çifte başvuru!

GERÇEKİZMİR – İsmi Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen ancak hem Büyükşehir hem de ilçesi için başvuruda bulunmayacağı öğrenilen Tunç Soyer’in belediye başkanlığı yaptığı Seferihisar’da aday adayı hareketliliği yaşanıyor.

Seferihisar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi, Mimar Ahmet Güney ile CHP Seferihisar İlçe Eski Başkanı İsmail Yetişkin 2019 yerel seçimlerine yönelik belediye başkan aday adaylığı için yola çıktı. Güney dosyasını il başkanlığına teslim ederken, Yetişkin ise dosyasını ilçe başkanlığına verdi ve burada basın açıklamasında bulundu.

GÜNEY: BİLGİ BİRİKİM VE TECRÜBELERİMİ BELEDİYECİLİKLE İLÇEME YANSITMAK İSTİYORUM  
Dosyasını İl Başkanı Deniz Yücel’e teslim eden Güney, Seferihisar belediye Başkanı Tunç Soyer'in bilgisi ve onayı ile CHP Seferihisar Belediye Başkanı aday adaylığına başvuruda bulunduğunu belirtti. Güney  “28 yıllık mimarlık ve 5 yıllık belediye meclis üyeliğimde kazandığım bilgi, birikim ve tecrübelerimi belediye yönetimine yansıtmak istiyorum” dedi.

Güney açıklamasında şunları söyledi: Eğer partim takdir edip beni aday gösterirse halkımızda kıymetli oylarıyla başkan seçerse Tunç Başkanımızın bıraktığı yerden nöbeti devir alarak, ekibimle birlikte ilçemize hizmet etme fırsatı bulacağız. Kısıtlı imkanlara rağmen birçok başarılı projeye imza atan Seferihisar’ımızı dünya markası haline getiren Tunç Başkanımızın bu güne kadar uyguladığı tüm projelerine sahip çıkıp, bu projelere yenilerini ekleyerek hizmet aşkıyla görevimizi yerine getireceğiz. Cumhuriyet değerlerini özümsemiş, Atatürk ilkelerine bağlı, sosyal demokrat belediyecilik anlayışına uygun olarak, toplumsal ve  kamusal yararı herşeyden üstün tutarak, görev yapacağız. 28 yıllık mimarlık mesleğimde ve 5 yıllık belediye meclis üyeliğimde kazanmış olduğum bilgi, birikim ve tecrübelerimi belediye yönetimine yansıtarak ilçemizin doğal, tarihsel ve kültürel kimliği ile hak ettiği yere gelmesini ve ilçe halkının eşit  hizmet almasını sağlayacağız. Doğup büyüdüğüm ve yaşadığım ilçemle ilgili hayallerimi ve somut projelerimi halkımızın desteği ile gerçekleştireceğiz. Bu istediğim gerçekleştiği taktirde ilçemde kalıcı eserler bırakarak fark yaratmış olacağız."

YETİŞKİN: HEDEFİM BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIMAK
Seferihisar Belediye Başkan Aday Adaylığı için ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Yetişkin ise ilçe binasına dosyasını teslim etti ve aday adaylığı açıklamasında bulundu.

Açıklamasında Seferihisar’da doğduğunu, gençlik kollarında siyasete başladığı CHP’de bir çok görev aldığını vurgulayan Yetişkin, “Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’le 2009 da çıktığımız bu yolda birçok seçim geçirdik. CHP ilçe örgütü ve belediye başkanı arasındaki uyumla her seçimde oyumuzu giderek arttırdık. Bu süreçte ilçemizi dünyaya tanıtan ve Seferihisarlıların ekmeğini büyüten Sayın Tunç Soyer’e teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer gerek vizyon,gerek misyon,gerekse ortak akılla kent yönetimini Seferihisar’la bütünleştirmiş, adeta yepyeni bir Seferihisar yaratmıştır.Benim de hedefim 2009 yılında alınan bu bayrağı 2019 yerel seçimlerinde CHP kalesi haline getirdiğimiz Seferihisar için daha ileriye taşımaktır.Aday adaylığım süresince,ilçemize yakışan,belediyecilik anlayışını güçlendirecek sosyal,kültürel alanlarda aktif,gençlerin ve kadınların daha katılımcı olduğu bir belediyecilik anlayışı için proje ve programları hep beraber oluşturmak ve gerçekleştirmek için çalışacağım.Aday adayı olan tüm yol arkadaşlarıma başarılar diler, hepinize çok  teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

 
İYİ Parti İzmir hesabından dikkat çeken mesajlar: Senaryo, dayatmalar ve meydan okuma...
 
İzmir'de dev yatırım açıldı! Erdoğan: Türkiye'nin en büyüğü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti İzmir hesabından dikkat çeken mesajlar: Senaryo, dayatmalar ve meydan okuma...
Kırkpınar’ın il başkanlığına atandığı beraberinde Ulupınar’a yakın 17 ...
CHP'de Doğan da Çiğli'yi yönetmeye talip!
CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Cemal Doğan dosyasını ilçe başkanlığına ...
CHP'li Özkan'dan sert 'Kaşıkçı' mesajları: Türkiye artık o statüsünü yitirdi!
'Cemal Kaşıkçı' vakası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan CHP Genel ...
 
CHP'li Gürbüz'den '19 Ekim'e çiçekli kutlama
CHP’den Foça Belediye Başkan aday adayı olan Gürbüz, 19 Ekim Muhtarlar ...
Dikilili muhtarlar tek yürek oldu
İzmir’in Dikili ilçesinde “19 Ekim Muhtarlar Günü” coşku dolu tören ve etkinliklerle kutlandı.
Bakan Dönmez'den Barbaros gemisi açıklaması
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile KKTC'li mevkidaşı Özdil ...
 
CHP'li İnal: Geleceğin kenti Bornova için!
CHP Bornova Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Ethem İnal, Bornova Belediye ...
CHP'de flaş karar: Adaylık başvurusu uzatıldı
CHP Genel Merkezi açıklanan takvimi göre bugün sona erecek aday adaylığı ...
Başkan Pekdaş: Cesaret, kararlılık ve aşkla yeniden adayım
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri