POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
CHP Lideri Özel'den İmamoğlu ziyareti!
CHP Lideri Özel'den İmamoğlu ziyareti!
Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belirlenemedi!
Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belirlenemedi!
Et entegre tesisinde vahşet: Baltayla vurup, bıçakladılar!
Et entegre tesisinde vahşet: Baltayla vurup, bıçakladılar!
Ayhan Bora Kaplan soruşturması: 1 gözaltı daha!
Ayhan Bora Kaplan soruşturması: 1 gözaltı daha!
18 Nisan 2023 Salı - 19:27

CHP'den Limontepe'de aday sahnesi: Kim/ne mesaj verdi?

CHP İzmir 1. Bölge ve 2. Bölge milletvekili adaylarını Karabağlar’a bağlı Limontepe Mahallesi’nde tanıttı. Adaylar konuşmalarında önemli mesajlar verirken, CHP İl Başkanı Aslanoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’den iktidar mesajları geldi. 

CHP den Limontepe de aday sahnesi: Kim/ne mesaj verdi?

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Türkiye gözünü 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerine çevirdi. 

Siyasi partiler aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na(YSK) teslim edilmesinin ardından peş peşe aday tanıtım toplantıları gerçekleştiriyor. 

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir’de geçtiğimiz günlerde 2. Bölge adayları için Kiraz ilçesinde tanıtım toplantısı düzenleyerek seçim çalışmalarının startını verirken 1. Bölge ve 2. Bölge adaylarının tanıtımı Karabağlar’a bağlı Limontepe Mahallesi’nde gerçekleştirildi. 



Toplantıya adayların yanı sıra, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Parti Meclisi(PM) üyesi ve 1. Bölge adayı Rıfat Nalbantoğlu, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,  Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, CHP İzmir milletvekilleri, CHP’li ilçe başkanları Gelecek Partisi İl Başkanı Onur Sivaslı, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek, çok sayıda partili ve Limontepe halkı katıldı. 

Aday tanıtım toplantısına 2. Sıra adayı Tuncay Özkan katılmadı. 
Törende iki seçim bölgesindeki 28 adaydan 27’si tek tek konuşmalar gerçekleştirdi. 



ASLANOĞLU: SOĞANI 30 LİRA YAPANLARA İNAT LİMONTEPE PAZARYERİNDEYİZ!
Törende ilk konuşmayı CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu gerçekleştirdi.
Aslanoğlu, ‘’Biliyorum sizler saraylara layıksınız ama tarh boyunca saraylar hiç halkın hizmet etmemiş. 3, 5 seçkine hizmet etmiş. Gözümüz saraylardaolmayacak. Halktan yana olanların sarayı hiçbir zaman olmayacak. Biz cumhuriyeti Ankara’da Keçiören’de 2 odalı bir sobalı bir yerde kurduk. Onlar 5’li çeteler için 1150 odalı saray yaptırdılar. Doydular mı? Yetmedi. Gittiler Ahlat’ta kışlık Saray yaptılar. Doyurdu mu? Doyurmadı. Marmaris’te yazılık saray yaptırdılar, sizlerin parasıyla. Sonra ey milletim sizler için saray yaptırdık dediler. Aranızdan biri bile bir kez olsun o saraylarda kaldı mı? Utanmadan bizim için yaptırdıklarını söylüyorlar. Kapısının içine girebilen var mı? Yüzmemize izin vermiyorlar. Çankaya Köşkü neyinize yetmedi? Atatürk’e yeten Çankaya Köşkü neyimize yetmedi? Az kaldı Cumhuriyeti fabrika ayarlarına döndürmemize az kaldı. O sarayları alıp halkımızı geri vermeye sadece 25 gün kaldı. İlk önce sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yaparak Çankaya Köşkü’ne göndermemiz gerekiyor. Soğanı 30 Lira yapanlara inat Limontepe Pazaryerindeyiz. Millet İttifakı milletin sofrasını Halil İbrahim Sofrasını Konak Meydanı’nda kurdu. Onlarla bizim aramızda kocamana bir fark var. Onlar adaylarını saraylarda 5 yıldızlı otellerde tanıttılar. Biz Limontepe’de halkımızla birlikte tanıtıyoruz. Vatan bizim kırmızı çizgimiz diyorlar. 21 yıldır Atatürk’ün adını ağzına almayanlar utanmadan bize Atatürkçülük dersi veriyor. Vatanı Katarlılara peşkeş çekenler bize vatan dersi veriyor. Sınırı kevgire çevirenler herkesin elini kolunu sallayarak sınırı geçmesine izin verenler kalkmış bize bayrak dersi veriyor. İmralı’dan mektup bekleyenler bize vatan dersi vermeye kalkıyor. Bu laflar size çok büyük gelir çok büyük. Bizler Kürt Türk ayırmadan kimsenin vicdanına karışmadan kul ile Allah arasına girmeden, vatandaşı bunların yaptığı gibi etnik kimliği nedeniyle aşağılamadan herkesi kucaklayacağız. Bizler ilk önce 6 parti yan yana geldik. Kucaklaştık. Şimdi tüm toplumu kucaklamak için yollara düştük. Savurganlığa son vereceğiz. İsraf olmayacak. Kamuda israfa son vereceğiz. İsrafı önleme saraydan başlayacak. 16 uçaklı Cumhurbaşkanımız olmayacak. Hepimize örnek olacak. Kişiler partiler geçicidir devlet bakidir. 

SOYER: İKTİDARIN BELEDİYESİ OLDUĞUMUZDA ÖNÜMÜZÜ KİMSE KESEMEYECEK!
Törende konuşan bir diğer isim İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer oldu. 
Soyer, ‘’15 sabahı var ya asıl bayramı o zaman kutlayacağız. 100 yıl önce çok zor koşullarda yoksulluğun diz boyu topraklarda Cumhuriyeti ilan etmişler ve bu topraklarda bir aydınlanma yaratmışlar. Herkesin hayatı iyileşmiş, üretim artmış refah yükselmiş, tam bağımsız bir ülke kurulmuş. Huzurla birlikte yaşamışlar. Sonrasında Cumhuriyet halkın iktidarı olmaktan çıkmış. Halktan yana değil hırsızdan haramiden yana iktidarlar yaşamış. Halkın iktidarının halka ait olması için demokrasiye ihtiyaç var. Demokrasi demek şeffaflık demek, hukukun üstünlüğü demek, demokrasi özgürlük demek. Onun için 100 yıl Cumhuriyet kuran kuşak nasıl kıymetliyse tarih 2023 kuşağını yazacak. Gençler, sizsiniz. Cumhuriyetin 2. Yüzyılında halktan yana iktidar kuracak olan sizsiniz. Halktan ve haktan yana akıldan adaletten yana bir iktidar kurulabilir. Bu topraklarda yaşayan herkesin huzur içinde yaşatması mümkün. Demokrasi olmadığı zaman bu refah bir zümrenin ekmeğini büyütüyor. Bu bir kader, mukadderat değil. Bu yoksulluk, işsizlik hiç kimseye yakışmıyor. Bunu değiştirmem mümkün. 15 Mayıs sabahı halktan yana bir iktidar kurmaya var mısınız? Ben de size söz veriyorum, çok daha fazla çalışmaya, bana güvenen hiç kimsenin başını önüne eğdirmeyecek, aşkla çalışmaya devam edeceğiz. İktidarın belediyesi olduğumuzda kimse önümüzü kesemeyecek. Önce Limontepe’nin halkının yüzünü güldüreceğiz. Size söz. 

TAŞKIN: MİLLET İTTİFAKI UMUDUN ADIDIR
Yüksel Taşkın: Mesajımı en kolay nasıl veririrm diye düşündüm 10 aylık bir bebeğim var. Çocuğum ve çocuklarımız Türkiye’e yaşasın istiyorum. Ama bu topraklarda özgürlük ve refah içinde yaşasınlar ve ben kendi çocuğuma dahil nasıl yaşayacağıan söylemiyim. Kendi hayatını kendi inşa etsin. Hiçbir lider bizleri azarlayamasın. Böyle bir Türkiye’nin inaş sürecin CHP saflarında siyaset yaptığım için kendimi çok onurlu hissediyorum. Ben mağdur olduğu zaman mücadele edenlerdenim. Mağdur biziz, kibirli onlar. Millet İttifakı matematik bir ittifak değildir. Tarihsel fırsat ve umudun adıdır. 

KILIÇ: 100 YIL SONRA BİR KEMAL DAHA VAR, ONU ÇANKAYA KÖŞKÜ’NE OTURTACAĞIZ
Kılıç: Ben örgütün Sevda’sı. Yoksul bir ailenin kızı olarak burada bulunabiliyorsam bunu Atatürk’e borçluyuz hepimiz.100 yıl önce bir Kemal geldi. 100 yıl sonra bir Kemal var. Onu Çankaya Köşkü’ne oturtacağız. Gençlerimiz Amerika’daki, Avrupa’daki akranlarıyla eşit koşullara sahip olacak. İstanbul Sözleşmesini savunacağız. 

BAKAN: YARGININ BAĞIMSIZLIĞI İÇİN BİR ARAYA GELDİK
Bakan: İl başkanımız konuşurken genel başkanları selamlattı. Bizi bir araya getiren şey ne? Muhafazalar olarak kendini tanımlayan, daha önce bir araya gelmemiş bu kadar geniş kapsamlı bir araya gelmemiş 1,5 yıl ortak mutabakatı üzerinde çalışmış partiler biz neden bir araya geldik? Bu sebep Almanya’ya gittiğinizde de aynı, Amerika’da da aynı. Ortak değerler insanlığın üzerine inşa edilen değerler. Yargının bağımsızlığı için bir araya geldik. Biz düşünce özgürlüğü bir araya geldik. Hepimizin ortak değeri Türkiye’nin geleceği Atatürk ve Cumhuriyetin kurucu ilkeleri. Biz soldan bir bakış açısı ile milliyetçiliği yükselterek değil, polis, asker şehit olduğunda onların arkasından gözyaşı dökmek değil onların haklarını savunmak. Askerini polisin haklarını savunuyoruz hak temelinde. Esnafları, çiftçileri savunduğumuz gibi. 

ARSLAN’DAN ‘İNCE’ MESAJ!
Arslan: Ben bu mahalleye geldiğimizde heyecanlanırım. Ben sizden biriyim. İyi ki İzmirli olmuşuz diyen genç bir kardeşinizim. Ben size bakınca annemi, babamı kardeşimi görüyorum. Ben gençlik kollarında siyasete başlamış ve sizlerin desteği ile bu noktaya gelmiş bir kardeşinizim. Atatürk’e bize bu fırsat eşitliğini verdiği için ona teşekkür ediyorum sonra da CHP aileme. Özellikle genç kardeşlerime mesajım olacak. İlk defa 5 milyon genç oy kullanacak. Bu oylarla anti-demokratik bir rejimi sandığa gömeceksiniz. Bugünlerde ekranlara çıkmış sadece muhalefet muhalefet etmek olan genel başkanımız Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olmasın diyenlere asla oy vermeyin. 1 oy Kılıçdaroğlu’na, 1 oy CHP’ye. 

ÖSEN: 14 MAYIS’TA REFERANDUMA GİDİYORUZ
Ösen: Bugün karşınızda bir kadın milletvekili adayı olarak. 3 nesildir İzmir’de yaşayan bir ailenin mensubu olarak. Burada yaşamış, kızını büyütmüş bir cumhuriyet kadını olarak bulunuyorum. Ben DEVA Partisi’ni temsilen buradayım. Renklerimizle bir aradayız. 14 Mayıs’ta adayların yarıştığı bir seçime gitmiyoruz. Adet bir referanduma gidiyoruz. Ortak akıl mı, yoksa tek akıl mı? Zenginlik mi yoksa sonsuz bir fakirlik mi? Demokrasi mi otokrasi mi? Sevgi mi öfke mi? Bahar mı yoksa kara kış mı? 

ALTINTAŞ: SİYASETİ CAMİDEN UZAK TUTMAK GEREK
Altıntaş: Demokrasi insana insan olmanın hazzını tattırır. Haklarını hatırlatır. Ancak bugün ülkemizde yaşadığımız şartlarda ülkemizin demokrasisi arızalı ve hasarlıdır. Bütün temennim 14 Mayıs akşamı sandıktan bu ittifakın muvaffak çıkmasını önce Allah’tan niyaz ediyor sonra sizlerden rica ediyorum. Siyaset camiden mektepten, kışladan siyaseti uzak tutmak gerektiğine inanıyorum. 

ÇELİK: CHP’NİN LOGOSU İLE BÜTÜN MİLLET İTTİFAKI TEMSİL EDİLECEK
Çelik: Millet İttifakı’nın teşkilatları ile birlikte yol yürüyoruz. CHP’liler logomuz altında bütün milletimizin hepsinin temsilcisiyiz. Unutmayalım bu seçim CHP’nin logosu ile bütün millet ittifakının temsil edileceği bir seçim olacak. Biz burada cumhuriyeti geleceğini seçeceğiz. Kadınlarımızın geleceğini seçeceğiz. 

İPEKLİ: KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ!
İpekli: Bir eve girdim bir ailenin bir çocuğu doktor olmuş. Biliyorsunuz ondan sonra oğlu orada oğlumu doktor yaptım diyor. İstanbul’a gidecekmiş. Aylığı 22 bin TL, kira 30 bin TL. Doktorumuz 10 bin tane yurtdışına taşınmış. Çocuklar yurt dışına kaçmak zorunda kalıyor. Artık kimse bize kararnamelerle mutfağında bu eti yiyeceksiniz, alacaksınız koyun eti yiyeceksiniz demeyecek. 25 gün zamanımız kaldı. Oturarak seçim kazanılmaz. 25 gün tüm örgütümüz herkes kapı kapı dolaşacak. Çalışmadan hiçbir şey kazanılmaz. Hepimiz birlikte iktidar olacağız. 

ATABAY: BEN EKONOMİSTİM!
Atabay: Çok gururlu ve heyecanlıyım. Ben ekonomistim. İstanbul Sözleşmesi’nin takipçisi olup uygulanabilmesi için mücadele etmek bir hedefim. İki, yolsuzlukların peşine düşmek. Soğanı tekrar 30 lirada görmemek. İmkan olursa TOGG’u da alabilmek. 

ARAS: ÇOCUKLAR VE GENÇLER BÜYÜK ZORLUK İÇİNDE
Aras: Bir sağlık çalışanı ve araştırmacı olarak karşınızdayım. Çocuklar ve gençler çok büyük zorluklarda ülkemizde. Onların daha güzel bir dünyada en güzel sağlık hizmetine erişim, okula gittiklerinde yeterli beslenebilme, en iyi doktora kavuşma hakları için buradayız. 14 Mayıs akşamı bunun sevincini umarım yaşayabiliriz. 

ALÇAY: LİMONTEPELİLER HAKKINI ALACAK!
Alçay: Ben buradaki İzmirli ve İzmir olmuş tüm hemşehrilerime 6 asırlık bir İzmirliliğimle tekrar selam vermek istiyorum. Sizde bu genç kadına selam verin. Bizler işlediğimiz toprağın ektiğimiz bundan 100 yıl önce cumhuriyet devrimleri ile verdi. Limontepe çevresinde artık İzmirli olan hemşehrilerimizin pek çok derdi var. Tapularını alamadıkları yıllardır buraları kullandıkları imar barışı aldıkları ama haklarını alamadıkları tapularını vermek için geliyoruz. İzmirli olanlar da hakkını alacak Limontepeliler de hakkını alacak. 

FIRAT: İKTİDAR BİZE ÇOK ACI BİR HİKAYE YAZDI!
Fırat: Bizleri yoran uzun adamdan bahsettim dün. Gece yarısı canı sıkılığında kararname çıkaran uzun adamdan bahsettim. Gençlerimizi, çocuklarımızı yormuştu. Ekonomimizi bozan uzun adamdan bahsetmek istiyorum. Yıl 2020 Mart ayı. Pandemide kendi esnafına yalnız bırakıp bir maskeyi bile dağıtmayı beceremeyen, not alan parmak sallayan bu iktidar 2012 yılının Eylül ayından itibaren bize çok acı bir hikaye yazdı. Faiz düştü enflasyon yükseldi. Dolar 9 liradan 18 liraya yükseldi. Türkiye halkları giderek yoksullaşmaya başladı. TÜİK enflasyon rakamları ile oynadı. Enflasyon yüzde 130, 150! Neyle yapıyor uzun adamın talimatı ile yapıyor. Bizi kuru soğana muhtaç ettiler. 14 Mayıs’tan sonra buna müsaade etmeyeceğiz. 

DEĞİRMENCİ: UCUBE SİSTEMİ KALDIRMAK İÇİN BURADAYIZ!
Değirmenci: Hepimizin yaşadığı 16 Nisan 2017. Anayasa referandumu oldu. Çalınan oylarla yüzde 51 ile evet çıkartarak şu anki ucube rejimi bize dayattılar. Hukuksuzluk adaletsizlik diz boyu ilerlemeye başladı. Millet İttifakı’nın temeli olan yürüyüşü genel başkanımız 15 Haziran’da gerçekleştirdi. 25 günde 450 km Maltepe Mitingi ile sonuçlandırdı. Kadınlar, emekçiler, engelliler her parti, her farklı görüş destek verdi. Hep beraber hak, hukuk, adalet dedi birlikteliği sağladı. Bu nedenle şu anda ucube dediğimiz sistem deprem bölgesini unutmamak için söylüyorum, deprem bölgesinde insanlarımızı diri diri gömüldü. Ucube sistemi oradan kaldırıp demokrasiyi, kardeşlikten yana bir sisteme dönüştürmek için buradayız. 

CHP İzmir 1. Seçim Bölgesi adayları: 
1 YÜKSEL TAŞKIN
2 AHMET TUNCAY ÖZKAN
3 SEVDA ERDAN KILIÇ
4 MURAT BAKAN
5 EDNAN ARSLAN
6 SEDA KÂYA ÖSEN
7 HAYDAR ALTINTAŞ
8 DEVRİM BARIŞ ÇELİK
9 SEFER İPEKLİ
10 GÜLDEM ATABAY
11 ŞAHBAL ARAS
12 FULYA ALÇAY
13 MEHMET ŞAHİN FIRAT
14 BİRGÜL DEĞİRMENCİ

Toplantıda 2. Bölge adayları da yer aldı ve halka tanıtıldı. 

GÖKÇEN: SİZE SÖZ BAHARLAR GELECEK!
Gökçen: Karşınızda 31 yaşında bir kadın olarak bulunuyorum. Türkiye’de devletin okullarında okuyarak avukat olabilmiş bir arkadaşınızım. 11 yaşındayken bir kişi başa geldi. 31 yaşındayım hala aynı kişi ülkeyi yönetiyor. O gün bugündür ben sadece şunu hissettim benim arkadaşlarım hayal kuramıyor. Benim kadın arkadaşlarım 2. Sınıf vatandaş olduğunu hissediyor. Bizden alınıp 5’li çetelere verilen kaynakları halkla paylaştığımız düzeni kuracağız. Size söz baharlar gelecek. 

NALBANTOĞLU: BENİ VEKİL YAPTIĞINIZ ÇİN ASLA UTANMAYACAKSINIZ!
Nalbantoğlu: Siz o kadar güçlü bir şekilde sözler verdiniz ki ben size başka bir söz verme sorumluluğunu hissediyorum. Şimdi partimiz bize böyle bir görev vardı. Önümüzde genel başkanımızı 13. Cumhurbaşkanı yapmak, parlamentoda CHP’yi çoğunluğa erdirmek gibi çok önemli bir görev var. Bu görevin yerine gelmesi konusunda CHP’li olarak İzmir milletvekili adayı olarak elimden gelen tüm çabayı göstereceğime söz veriyorum. İnşallah parlamentoda sağladığımız bu çoğunlukta görev yapacağım. Beni vekil yaptığınız için asla utanmayacak, üzülmeyeceksiniz. 

TÜRELİ: AYDINLIK GÜNLERİ BİRLİKTE KURACAĞIZ!
Türeli: Türkiye şu anda çok büyük bir kriz içinde. Siyasal bir kriz, demokrasinin ortadan kalktığı bir tek adam rejimi var. Bir yönetim krizi var. Cumhuriyet tarihinin en büyük buhranını yaşıyor. Biz bunları çözeriz. Ekonomi alanında ciddi problemler var. Yoksulluğun derinleştiği bir ortamda yaşıyoruz. Diğer taraftan Türkiye’nin kaynaklarının yanlış kullanılması var. Biz ülkenin kaynaklarını doğru kullanacağız ve bunun hesabını vereceğiz. Programımız var. Somu tedbirlerimizle kadrolarımız Türkiye’yi yönetmeye talibiz. Aydınlık güzel günleri hep birlikte kuracağız. 

POLAT: DURMAYACAĞIZ, ÇALIŞACAĞIZ
Polat:  Biz bir yola çıktık. Onun son 25 gününü omuz omuza yürüyoruz. İktidarın milletvekili olacağız. Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapacağız, Çankaya Köşkü’ne beraber çıkacağız. Durmayacağız, çalışacağız. 

UZUN: BİR ŞEY DEĞİŞECEK HER ŞEY DEĞİŞECEK!
Uzun: Demokrasi isteyen güzel İzmir hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Biraz önce il başkanımızı isimlerini tek tek saydığı liderler var ya onlar büyük bir iş başardılar. Millet İttifakı’nı kurdular. Yani milleti buluşturmaya başardılar. Bize birleştiniz de ne oldu diyorlar? Bunu soranlar gelsinler Limontepe pazaryerini görsünler. Küçük bir tanıtım toplantısının nasıl bir mitinge dönüştüğünü görsünler. Bugün görmezlerse 14 Mayıs’ta herkes görecek. Bir şey değişecek her şey değişecek. 

YÜCEL: BU MAKUS TALİHİ YENECEĞİZ!
Yücel: Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13ç Cumhurbaşkanı yapmaya hazır mısınız? Güzel günler yakın. Bolluğun bereketin adaletin eşitliğin geleceği günler yakın. Bu ülkeyi Atatürk’ün bize gösterdiği gibi aklı bilime rehber edinerek adaletle ve liyakatle yöneteceğiz. 21 yıldır aynı parti yönetiyor, kutuplaştırarak, ayrıştırarak yönetiyorlar. Her gün daha da kötüye gidiyoruz. Her geçen gün daha da yoksullaşıyoruz ama bu bizim kaderimiz değil. 14 Mayıs’ta yepyeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Bu makus talihi hep birlikte yeneceğiz. Bu ülkenin tarihi, kültürü çok zengin. Yeter ki ülkeyi yönetenler halktan yana tavır alsınlar. Yerel seçimi yeni bitirdik Büyükşehir Belediye Başkanımız Soyer seçildi. Ben il başkanıyım. Telefonuma mesajlar yağıyor, CometoLimontepe belki 1000 tane mesaj. Arkasından sizlerin kardeşi NurdalKarakartal çıktı. Dedi ki Limontepe’ye gel. Vatandaşlarımızla bir araya geldik. Soyer’i burada görmek istiyoruz dediler. 1 hafta geçmeden Tunç Başkan Limontepe’ye geldi. Burada dayanışmayı gördük, bizim ihtiyacımız olan şey dayanışma arkadaşlar.

BİLİCİ: 15 MAYIS SABAHI ÜLKEMİZE ADALET GELECEKTİR
Bilici: Kılıçdaroğlu’na bir teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Kılıçdaroğlu toplumun bütün renklerini bir araya getirerek Millet İttifakı’nı kurduğu için teşekkür ediyoruz. Kılıçdaroğlu bu toplumun umududur. Sadece 25 gün kaldı. Sizden istirham ediyorum rehavete kapılmadan hane hane dolaşıp bütün kapıları dolaşıp 14 Mayıs’a kadar bu haklı davamızı anlatmaya devam edelim. İnanıyoruz ki 15 Mayıs sabahı Türkiye halkı demokrasi ile yeni güne uyanacaktır. 15 Mayıs sabah ülkemize adalet gelecektir. 

FOGGO: HORLANANLARIN ADAYIYIM!
Foggo: Sizin de dediğiniz gibi ben horlananların ezilenlerin çocukların adayıyım. Hiçbir çocuk yatağa aç girmesin diye buradayım. Çocukların gözlerine baktığım zaman utanmayacak bir milletvekili olmak istiyorum.Bu sokaklardan çıkmak istemiyorum. Hesap soran ve hesap veren bir milletvekili olmak istiyorum. Dün bir mahallede bir kadın bana, ‘’Pazara Pazar arabasıyla gitmeye utanıyorum’’ dedi. 65 yaşında bir kadının pazar arabasıyla gitmeye utanmadığı bir İzmir için buradayım.

METİN: 15 MAYIS SABAHI GÜNEŞ HAKLIDAN YANA DOĞACAK
Metin: Artık 21 yıllık baskı iktidarının sonuna geliyoruz. Bizler 6284 sayılı yasaya el uzatarak mağdur edilen kadınlar ve çocuklar için geliyoruz. Düşünceleri hiçe sayılan gençler için geliyoruz. İşçilerimizi, emekçileriniz için geliyoruz. Çiftçimizi için geliyoruz. Maliyetler karşısında ezilen esnafımız için geliyoruz. Haklının hakkını aldığı yoksulluğun olmadığı kadın ve çocukların özgürce yaşadığı, devlet kadrolarının liyakatla yeniden inşa edildiği günleri müjdelemek için geliyoruz. 15 Mayıs sabahı güneş haklıdan yana doğacak. 

İNANÇ: TARİHİMİZİN EN KRİTİK SEÇİMİ!
İnanç: Tarihimizin en kritik seçimini yaşayacağız. Her seçimin bir önemi vardır Otoyoldan önceki son çıkış iye tarif etmişizdir. Bu seçim ülkemizin kader seçimidir diye tarif etmişti. Bu seçim var olma seçimimizizdir. Umutla var olma seçimimizdir. Kadın ve çocuklarımızın kendi elleriyle geleceği yazacağı seçimdir. Bu seçim aynı zamanda Türkiye siyasal yaşamına altın harflerle yazılacak bir ittifakın seçimidir. Millet İttifakı’nın seçimidir. Size baharı müjdelemek istiyorum. 15 Mayıs’ta Türkiye’ye bahar yeniden gelecek. 

KINAY: İKTİDAR BİZİ AÇLIKTA EŞİTLEDİ!
Kınay: Ben çevre mühendisiyim. Ülkemizin her köşesinde yaşamı savundum. Topraktaki karıncanın, ormanımızdaki ağacın özgürlüğünü savundum. Bunu kadınlar ve çocukların hepimizin hakkı için savundum. 21 yıllık iktidarda her gün emeğimizin nasıl eksiltildiğini bizler adalet derken bizden yana bakmayanların, kadından yana bakmayanların saraylardan çetelerden yana bakanların hayatlarımızı nasıl enkaz altında bıraktığını gördük. Depremde binlerce canımız gitti. Yıllarca eşitliği savunurken 21 yıllık iktidar bizi eşitledi. Bizi açlıkta birleştirdi, acıda eşitlendik. Hepimiz açız, yoksuluz. Hepimizin birleştiği bu noktada Millet İttifakı olarak bu acıyı, yoksulluğu yok etmek için birleştik. 

GÜLSEVER: YOLUMUZ AÇIK OLSUN!
Gülsever:Hepimiz birlikte kazanalım diyoruz. Demokrasi devriminin birlikte gerçekleştireceğiz. Ben parti emekçiyim. Devlette liyakatli kadrolara ihtiyacımız var. Yolumuz açık olsun. 

BALCI: CUMHURİYETİN EN KÖTÜ YÖNETİMİ!
Balcı: Sizlerle kucaklaşıyor olmak çok değerli. Cumhuriyetin iknci yüzyılına girdiğimiz bu günlerde biz Atatürk’ün ışığı doğrultusunda ülkemizi yönetmek için yola çıktık. Bir şey değişecek her şey değişecek Tunç başkanımızın sözü ile devam etmek istiyorum. 21 yıllık AKP iktidarı cumhuriyetin en kötü yönetimi. Çocuklarımızın, kadınlarımızın geldiği nokta ortada. 

KOTAN: 21 YILDIR ÜLKEDE EN ZORU GENÇ OLMAK!
Kotan: 21 yıldır bu ülkede her şey çok zor. İşçi olmak çok zor kadın olmak çok zor ama inanın 21 yıldır bu ülkede en zoru genç olmak. Birçok genç kardeşimiz geçim sıkıntısı nedeniyle intihar etti. Yurt dışına göçtüler. Çok yorulduk çok sıkıldık ama tünelin sonundaki ışık görüldü. 

İzmir 2. Bölge adayları
İZMİR-2 1 GÖKÇE GÖKÇEN
İZMİR-2 2 RIFAT TURUNTAY NALBANTOĞLU
İZMİR-2 3 RAHMİ AŞKIN TÜRELİ
İZMİR-2 4 MAHİR POLAT
İZMİR-2 5 MEHMET SALİH UZUN
İZMİR-2 6 DENİZ YÜCEL
İZMİR-2 7 MUSTAFA BİLİCİ
İZMİR-2 8 HACER FOGGO
İZMİR-2 9 ESİN DOĞAN METİN
İZMİR-2 10 ALTAN İNANÇ
İZMİR-2 11 EMİNE HELİL İNAY KINAY
İZMİR-2 12 AYTEN GÜLSEVER
İZMİR-2 13 NURŞEN BALCI
İZMİR-2 14 BURAK KOTAN

 
İzmir95 projesi Türkiye'ye yayılacak!
 
Thodex'in kurucusu Türkiye'ye iade edilecek mi?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dervişoğlu: Fırat'ı kabre koyarken, Sinan'ı camide uğurlarken ben vardım... Olmayanlar utansın!
TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili, İzmir Milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu ...
Erdoğan: Emperyalist düzene biz dur dedik
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afyonkarahisar'daki, ilk seçim mitinginde ...
İYİ Parti'de İzmir adayları vitrine çıktı: İddialı sandık mesajları ve liste eleştirilerine yanıt!
İYİ Parti İzmir adayları gerçekleşen toplantı ile vitrine çıktı. Tanıtım ...
 
MHP İzmir adaylarıyla 30 ilçede sahada!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı tüm milletvekili ...
Bakan Kasapoğlu: Bizi İzmir'in her yerinde her an görebilirsiniz
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'de AK Parti Bayraklı ...
"Gaffar Okkan'ın katilleriyle iş tutanlar bizi suçlayamaz"
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizi şimdi suçluyorlar. ...
 
YSK açıkladı: İzmir'de kaç sandık olacak/kaç seçmen oy kullanacak?
14 Mayıs’ta yurt içi ve yurt dışında toplam 64 milyon 113 bin 941 seçmen ...
MHP'li ilçe başkanı hayatını kaybetti
Manisa'nın Salihli ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldıran ...
AK Partili Sürekli: Sahnede poz verince saha çalışması yapılmış olmuyor!
Saha çalışmalarını Tire ve Bayındır'da sürdüren AK Partili Sürekli, "Öyle ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri