POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Dilan Polat'tan cezaevinde intihar girişimi!
Dilan Polat'tan cezaevinde intihar girişimi!
'Organ ticareti' şebekesi çökertildi
'Organ ticareti' şebekesi çökertildi
Nisan ayı enflasyonu belli oldu
Nisan ayı enflasyonu belli oldu
Fenomen Yağmur Taktaş'ın ölümünde cinayet şüphesi…
Fenomen Yağmur Taktaş'ın ölümünde cinayet şüphesi…
12 Mart 2019 Salı - 10:13

CHP'den o ilçede AK Parti'den 800 transfer!

Bayraklı Gümüşpala’da AK Parti’den istifa eden yaklaşık 800 kişilik bir grup CHP’ye katıldı. Yeni üyelere rozetlerini CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal taktı.

CHP den o ilçede AK Parti den 800 transfer!

Bayraklı Gümüşpala’da AK Parti’den istifa eden yaklaşık 800 kişilik bir grup CHP’ye katıldı. CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal ve CHP İl Başkanı Deniz Yücel yeni üyelere rozetlerini törenle taktı. Millet ittifakı olarak çıktıkları yolun “Halk İttifakı”na dönüştüğünü belirten Serdar Sandal “Süreç içinde hem Adalet ve Kalkınma Partisi’nden hem de MHP’den öyle büyük ilgi gördük ki, Millet ittifakı olarak çıktığımız yol, halk ittifakına dönüştü. Çünkü biz hiçbir ayrım yapmadan toplumun tüm kesimlerini kucakladık” diye konuştu.

Emek Mahallesi’nde gerçekleştirilen katılım törenine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı. Kimseyi ötekileştirmeden, toplumu kutuplaştırmadan yola çıktıklarını belirten Serdar Sandal, bu anlayışla 2014’te AK Parti’den Bayraklı Belediye Başkan Adayı gösterilen İsmail Sarı ve MHP’den Başkan Adayı gösterilen Mehmet Toptaş’ı da bünyelerine katarak toplumsal bir kucaklaşmayı sağladıklarını söyledi. AK Parti’den istifa ederek CHP’ye katılan vatandaşlara seslenen Sandal şunları söyledi: “Aslında bugünkü bu salonda gördüğümüz tablo, bizim arzu ettiğimiz, özlemini çektiğimiz bir tablo. Biz zaten böyle bir Bayraklıyız. Hiçbir ayrım yapmadan toplumun tamamına hizmet etmek istiyoruz. Geçmiş süreçlerde farklı siyasal partilere oy vermiş yurttaşlarımız da bugün bizimle birlikte. Bugün gelinen süreçte sizlerin bize destek olması oldukça önemli. Bütün ayrıştırmaların, tüm kutuplaştırmaların karşısında hepimiz bir aile gibi yan yana, birlikte olacağız. Vatandaşın derdini kimseyi ötekileştirmeden çözeceğiz. Sağ olsun İsmail Sarı da Mehmet Toptaş da bize bu süreçte destek oldular. Bu destek gün geçtikçe artıyor. Bugün bu tablodan rahatsız olanlara bir tek şey söylüyoruz. Biz sizin çizdiğiniz senaryonun sonucunu size armağan etmeyeceğiz. İnsanları kutuplaştırarak bir yere varılmaz”.

MEVZU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de katılım töreninde yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Yücel “Sayın İsmail Sarı’nın partimize katılımı, mücadelemize katılımı bize güç verdi, onur verdi. Onunla birlikte bu salonda bulunan vatandaşlarımızın katılımı yine güç ve onur verdi. Bizim anlayışımızda insanları ötekileştirme, ayrıştırma kutuplaştırma yok. Bizim için her şeyden önce insan var, insana değer var. Bayraklı’da da İzmir’de de bunu gerçekleştirmek için yola çıktık.  Ulu Önder Atatürk’ün bir sözü var. Mevzu vatansa gerisi teferruattır. Biz olaya vatan meselesi olarak bakıyoruz. Partimize yeni katılanlara tek tek teşekkür ediyorum. İyi ki bizimlesiniz. Güç verdiniz, onur verdiniz” dedi.

ÜYE KATILIMLARI DEVAM EDECEK
CHP Bayraklı Meclis üyesi adayı İsmail Sarı’nın katıklarıyla gerçekleşen törende aralarında AK Parti Karşıyaka ilçe kurucularının da yer aldığı yaklaşık 800 kişi CHP’ye katıldı. Kendisinin de AK parti İzmir’in kurucuları arasında olduğunu hatırlatan Sarı şunları söyledi:

“Bugün bizim aramıza 800 arkadaşımız katılıyor. Sayın Başkan Adayımız Serdar Sandal da beni CHP’ye davet ederken ‘Gel Bayraklı’da halkımıza hizmet edelim’ dedi. Dürüst ve onurlu kişiliğinden etkilendim. Bayraklı için Serdar Başkanımla CHP’de yol almaya karar verdim. Şu anda da gerek Adalet ve Kalkınma Partisi’nde gerekse de MHP tabanında Bayraklı’da büyük bir çözülme başladı. Bunu net olarak görüyorum. Gümüşpala ve Emek mahallelerinden gerçekleşen bu toplu üye katılımları diğer mahallelerde de devam edecek”

KİMLER KATILDI?
CHP’ye katılan 800 kişi arasında AK Parti’de şu görevlerde bulunmuş isimler de yer alıyor:
AK Parti Bayraklı İlçe Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, İlçe Sekreteri Eser Sarı, İlçe Başkan yardımcısı Recep Aslan, Mansuroğlu Delegesi Ahmet Yabanlı, İl Kolları Yönetim kurulu Üyesi Nazan Oğuzlar, Çiçek mahallesi delegesi Yusuf Kucur gibi isimler de yer alıyor. 

 
CHP'li Bayır'dan 'patates kararı' çıkışı: Tarımda gelinen noktanın en net tablosu!
 
Bornova yeşil alanları ile güzel!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Bayır'dan 'patates kararı' çıkışı: Tarımda gelinen noktanın en net tablosu!
Bayır, ‘’2016'da, 191 bin 488 ton, 2017'de, 205 bin 341 bin ton, 2018 ...
CHP Adayı Kılıç'tan istihdam sorununu Buca'dan çözme sözü!
CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, Buca’da yoğun olarak faaliyet ...
Batur'dan CHP ile yaşıt Türkiye Teyze’ye sürpriz ziyaret
Konak Belediye meclis üyesi aday adayı Dağ’ın CHP’nin kuruluşu ile yaşıt ...
 
Cumhur İttifakı'ndan Bayraklı mitingi: Soylu, Zeybekci ve Osmanoğlu'ndan çarpıcı mesajlar!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aydın'ın ardından İzmir'e gelerek Bayraklı ...
CHP'nin seçim bürosuna saldırıda flaş karar!
Bayraklı ilçesinde CHP'nin seçim ofisine yönelik silahlı saldırıya ilişkin ...
Soyer canlı yayında İzmir vizyonunu anlattı: Tanıtımla başlayacağız!
Millet İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Adayı CHP'li Tunç Soyer, NTV canlı ...
 
İzmir'de AK Parti'den aday adayı olan eski Kaymakam o ilçeye atandı!
Karabağlar ilçesinde kaymakamlık yaptığı sırada aynı ilçeden AK Parti'den ...
Zeybekci'den 'gittiğin kadar öde' ve '120 dakika' vaadi, net Körfez Geçiş mesajı!
Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Zeybekci seçimi kazanması halinde İZBAN’daki ...
Zeybekci'den 'altyapı ve ithal aday' çıkışı!
İzmir’in dünyanın en güzel şehri olduğunu, birikmiş sorunlarının kente ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri