POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özel görüşmesi başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özel görüşmesi başladı
Kurtulmuş'tan Meclis'te yeni anayasa turu
Kurtulmuş'tan Meclis'te yeni anayasa turu
Kılıçdaroğlu'na 2 yıl 4 ay hapis talebi
Kılıçdaroğlu'na 2 yıl 4 ay hapis talebi
Sahte taksi plakası ilanıyla cinayet tuzağı
Sahte taksi plakası ilanıyla cinayet tuzağı
12 Mart 2019 Salı - 12:11

CHP'li Batur'dan amatöre tam destek hep destek sözü

CHP Konak Adayı Batur, Konak’ın Amatör Spor kulüp yöneticileri ile bir araya geldi. Batur, "Spor kökenli bir belediye başkanı olarak her zaman yanınızdayım" dedi.

CHP li Batur dan amatöre tam destek hep destek sözü

CHP Konak Belediye Başkan Adayı ve Millet ittifakının ortak adayı Abdül Batur, Konak’ın Amatör Spor kulüp yöneticileri ile bir araya geldi. Batur, "Spor kökenli bir belediye başkanı olarak her zaman yanınızdayım" dedi. Tarihi havagazı fabrikasında gerçekleşen toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu İzmir İl temsilcisi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticileri, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İzmir şube yöneticileri, Konak Amatör kulüpler derneği yöneticileri ile Konak’ta bulunan Amatör Spor kulüp yöneticileri katıldı.

Sizin derdinizden yine sizden biri anlar

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Konak Belediye Başkan Adayı ve Millet ittifakının ortak adayı Abdül Batur, ‘Sporun içinden, içinizden biri olarak bugün ev sahibi sahada olan takım gibi hissediyorum’ dedi. Batur “Bugün Konak ilçesi sınırları içerisinde amatör olarak mücadele veren tüm futbol kulüpleri bir araya getirerek hem tanışalım hem bundan sonra yapacaklarımızla ilgili bir yol haritası çizmek için bir araya geldik. Ben yirmi yıldır Narlıdere’de belediye başkanlığı yaptıktan sonra İzmir’in kalbi olan Konak’ta hizmet vermek üzere görevlendirildik. Biz Konak’ı tarihi ile Kültürü ile bir araya getirerek tercih edilen bir değer haline getireceğiz. Kentsel dönüşüm en önemli sorun. Mimar gözü ile bakınca yaşlanmış ve göz ardı edilmiş mahallelerimizde mimari bakış açımızla yeni ve modern yaşam alanları, vatandaşlarımızın ha ettiği evlerde oturmasını sağlayacak dönüşüm çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Düzenleyeceğimiz Festivaller ile Konak’ı dünya çapında bilinen ve ziyaret edilen bir turizm değeri seviyesine çıkarmayı planlıyoruz. Bugün toplantımıza katılan çoğunuzun da bildiği gibi ben geçmişten bugüne futbolun içinde biriyim. Yıllarca futbol oynadım. Namık Kemal lisesi futbol takımında oynadım. Sizlerle beraberim, içinizden biriyim. Tabiki içinizden biri olarakta bana desteğinizi istiyorum. Zaten bana destek olacağınızı biliyorum. Sizin derdinizden yine sizden biri anlar” dedi.

Her zaman destek olmaya hazırız

Amatör kulüp yöneticileri ve toplantı katılımcıları’ içimizden biri olan siz Konak belediye başkan adayı Abdül Batur’a her zaman destek olmaya hazırız. Tam destek hep destek. Sizin de bize destek olacağınıza eminiz. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız’ dediler. Amatör Kulüp yöneticileri başkan Batur’a sporcuların ve kulüplerinin ihtiyaç ve taleplerini aktardı. Gençlerin spora teşvik edilmesi ve spor kulüplerinin tesis sorunlarının görüşüldüğü ve karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunulan buluşmada Konak’ta faaliyet gösteren kulüplerinin desteklenerek gençlere daha fazla destek olunması ve başarılı genç sporcular yetiştirilmesi gerektiğine dikkat çekildi.



ALTINORDU'YA ZİYARET 
CHP Konak Belediye Başkan Adayı ve Millet ittifakının ortak adayı Abdül Batur, seçim çalışmaları kapsamında Altınordu Spor Kulübünün Yeşilyurt tesislerine bir ziyarette bulundu. Batur, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün "ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü tamda Altınordu için söylenmiş olduğunu belirtti.

Altınordu Spor Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Başkan, Batur’u kulübün tesis girişinde Altınordu’lu minik futbolcularla birlikte karşıladı. Başkan Batur ‘Futbolun beyefendilerinin yetiştiği bu değerli kulübümüzde bulunmaktan son derece mutlu oldum’ dedi. Batur “ Tüm Türkiye’ye örnek olan tesis ile yine Türkiye’ye örnek olacak sporcu ve insan yetiştiren İzmir’imizin takımı Türkiye’nin değeri Altınordu kulübümüzü tesisleri büyük bir gurur ve beğeni ile gezdim. Pırıl pırıl sporcu kardeşlerimizin yetiştiği bu tesisleri ve Altınordu’yu bu noktalara taşıyan Altınordu Spor Kulübü Başkanı Sayın Seyit Mehmet Özkan başta olmak üzere tüm yönetici ve sporcularını tebrik ediyorum. Spor her zaman skor board’ta kazanılmaz. Gönüllerde, akıllarda kalan her zaman sportmen ve başarılı mücadeledir. Bu anlayışla daha sahaya çıkmadan gönüllerimizi kazanan Altınordu Sporcularımızı bir kez daha tebrik ediyor başarılar diliyorum. Elimizden gelen tüm destekle yanınızda olduğumuzu hatırlatmak istiyorum” dedi.

Konak’ta güzel işlere imza atacağına inanıyorum
Ziyaret sırasında bir konuşma gerçekleştiren Altınordu Spor Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, “Konak Belediye Başkanı Sayın Abdül Batur’u tesislerimizde ağırlamak bizler için büyük bir mutluluk.  Kendisini ve sporcu geçmişini bilen biri olarak İzmir futboluna son derece faydalı olacağını düşünüyorum. Göreve geldiğinde sporun ve sporcunun yanında ve destekçisi olacağını biliyorum. Kendisi sporcu kimliğinden hiçbir şey kaybetmemiş. Hatta biraz önce tesislerimizde şut atma fırsatı bulan başkanımız, hala çok sağlam şutlar atıyor. Zaten sporcu insan, sporla uğraşan insan her zaman daha başarılı olur. Ben Abdül Batur’un Konak’ta son derece güzel işlere imza atacağına inanıyorum. Bizde kendisine her zaman destek olacağız. Başarılar diliyorum” dedi.

 
CHP Foça Adayı Gürbüz seçim bildirgesini açıkladı
 
CHP'li Bankoğlu'na terör soruşturması!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Foça Adayı Gürbüz seçim bildirgesini açıkladı
Gürbüz, 31 Mart yerel seçimleri için hazırladığı bildirgeyi açıkladı.
Kılıçdaroğlu'na Bakan Soylu'ya hakaretten fezleke
Ankara Cumhuriyet Ba?savcılığınca, CHP Genel Ba?kanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
CHP'li Polat ve İduğ'dan Bornovalı esnafa 'AVM' sözü!
Polat, birbiri ardına açılan alışveriş merkezleri ve büyük mağazalar nedeniyle ...
 
CHP'nin Ankara Adayı Yavaş'tan iddialara yanıt
''Millet İttifakı''nın Ankara adayı Mansur Yavaş hakkındaki "sahte senet" ...
CHP'li Engin'den iş dünyası mesaisi
Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Odası ile İzmir Esnaf ve Sanatkârlar ...
CHP'de o ilçede belediye amirine kesin ihraç istemi!
Menemen Belediyesi'nde Temizlik İşleri Amiri olarak görev yapan Göksel ...
 
Zeybekci'den çifte miting ve EGİAD mesaisi: Vizyonunu anlattı
Bayraklı ve Kadifekale’de vatandaşlarla buluşan Zeybekci, EGİAD ziyaretinde ...
CHP'den o ilçede AK Parti'den 800 transfer!
Bayraklı Gümüşpala’da AK Parti’den istifa eden yaklaşık 800 kişilik bir ...
CHP'li Bayır'dan 'patates kararı' çıkışı: Tarımda gelinen noktanın en net tablosu!
Bayır, ‘’2016'da, 191 bin 488 ton, 2017'de, 205 bin 341 bin ton, 2018 ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri