POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ortaya çıktılar: 'Mars'ın örümcekleri' görüntülendi!
Ortaya çıktılar: 'Mars'ın örümcekleri' görüntülendi!
36 bin sözleşmeli sağlıkçı istihdam edilecek!
36 bin sözleşmeli sağlıkçı istihdam edilecek!
Bakan Şimşek: Türkiye sahalara döndü!
Bakan Şimşek: Türkiye sahalara döndü!
Rutte Türkiye'ye geliyor: Erdoğan'dan destek isteyecek
Rutte Türkiye'ye geliyor: Erdoğan'dan destek isteyecek
20 Kasım 2018 Salı - 09:14

CHP'li Kandemir'den '7 yıldızlı' Güzelbahçe hedefi ve iddialı sandık çıkışı!

CHP'li Kandemir, “Biz daha iyisini yapmak için yola çıktık. Aday adayı olarak genel merkezimizde görücüye çıktım ve arkadaşlarımla birlikte Güzelbahçe’yi yönetmeye hazır olduğumu ve görev verilirse daha iyi bir Güzelbahçe yaratmanın mümkün olduğunu dile getirdim. Hedefimiz, 5 yıldızlı olan Güzelbahçemizi 7 yıldızlı hale getirmek... Güzelbahçe’de yaşamanın ayrıcalıklı olduğunu daha çok hissettireceğiz. Biz, Güzelbahçe’de seçimi en az yüzde 70 ile kazanırız” dedi.

CHP li Kandemir den  7 yıldızlı  Güzelbahçe hedefi ve iddialı sandık çıkışı!

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Alpay Kandemir, yönetim anlayışını, vizyonunu ve Güzelbahçe için hedeflerini Gerçekİzmir’e anlattı.

Aday olduğu takdirde alacağı oy noktasında da iddialı konuşan Kandemir, “Biz daha iyisini yapmak için yola çıktık. Aday adayı olarak genel merkezimizde görücüye çıktım ve arkadaşlarımla birlikte Güzelbahçe’yi yönetmeye hazır olduğumu ve görev verilirse daha iyi bir Güzelbahçe yaratmanın mümkün olduğunu dile getirdim. Hedefimiz, 5 yıldızlı olan Güzelbahçe’mizi 7 yıldızlı hale getirmek... Güzelbahçe’de yaşamanın ayrıcalıklı olduğunu daha çok hissettireceğiz. Biz, Güzelbahçe’de seçimi en az yüzde 70 ile kazanırız” dedi.

1940’lı yıllardan Karadeniz’den Güzelbahçe’ye göç etmiş denizci bir ailenin çocuğu olarak 1967 yılında Güzelbahçe’de dünyaya gelmiş olan Kandemir, evli ve 2 kız babası… Doğduğu günden bu yana Güzelbahçe’de yaşayan Kandemir, iş yaşamını 25 yıldır işletmeci olarak sürdürüyor. Aynı zamanda profesyonel kaptan ve dalgıç olan Kandemir’in siyasi hayatı ise 2009’dan yılından önce Güzelbahçe’nin Narlıdere’ye bağlanıp Narlıbahçe olduğu dönemde Güzelbahçe’nin bağımsızlığıyla ilgili mücadele ve siyasi propagandaların içinde yer almasıyla başladı. 

EN KRİTİK ZAMANLARDA ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK
2008 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olarak aktif siyasete başlayan Kandemir, 2009 ve 2014 yıllarında Güzelbahçe Belediye Meclis Üyesi görevinde bulundu. Halen belediye meclis üyeliği görevi devam eden Kandemir aynı zamanda meclis başkanvekilliği görevini de sürdürüyor. Güzelbahçe Belediyesi’nin en kritik dönemlerinde elini taşın altına koyduğunu ifade eden Kandemir, “Güzelbahçe Belediyesi’nin en zor zamanlarıydı. O dönemlerde kimse görev almak bile istemiyordu. Ben ve birkaç arkadaşım elimizi taşına altına koyarak görev aldık” dedi. Kandemir, Güzelbahçe Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığı ve İzmir Ticaret Odası Üyeliği görevini de yürütmenin yanı sıra ilçedeki çoğu sivil toplum kuruluşunda da aktif rol almaya devam ediyor.



ADAY OLMAM İÇİN CİDDİ TALEP VARDI

CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı olmaya nasıl karar verdiğini anlatan Kandemir, “Aslında, aday adaylığı süreci başlamadan kısa bir süre önceye kadar aday adayı olma düşüncem yoktu.  Güzelbahçe’de doğup büyüdüğüm, yaşamımı sürdürdüğüm için, halkla iç içe olduğumuz için aday olmam yönünde ciddi bir baskı vardı. Bu noktada ailemle, parti büyüklerimizle, vekillerimizle görüştüm, onların görüşlerini de aldıktan sonra aday adayı oldum. Zaten 2 dönem belediye meclis üyeliği yaptığım için artık meclis üyeliği görevine devam etmeyi düşünmüyordum Bir üst segment olarak belediye başkanlığını düşündüm” dedi. 

NASIL UZLAŞI ADAYI OLDU?
Güzelbahçe’de uzlaşı adayı olarak ön plana çıkmasının detaylarını anlatan Kandemir, “Dört arkadaşımızı birlikte hareket edelim diyerek adaylığından vazgeçip uzlaşı adayı olarak beni önerdiler. Arkadaşlarımızın yanı sıra muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızdan da uzlaşı adayı olmam noktasında ciddi destek gördüm. Genel Başkanımız da uzlaşı adayı fikrine sıcak baktığını ifade etti. Uzlaşı adaylığı noktasında halen çalışmalarımıza devam ediyor, yelpazeyi büyüteceğiz. Kırgın, küskün olanlar, siyaseti bırakanlar, daha önce görev alan arkadaşlar ile birlik olma yönünde adımlar attık ve olumlu tepkiler aldık. Herkesi kucaklamaya çalışıyoruz, yeter ki uyum içinde çalışalım” ifadelerini kullandı. 

ELEŞTİRİYE AÇIK, HALKÇI BİR BAŞKAN OLACAĞIM
Başkan olduğu takdirde görev süresini 2 dönem ile sınırlandırma düşüncesi olduğunu ve nasıl bir belediye başkanı profili çizeceğini söyleyen Kandemir, “Hangi görev olursa olsun partideki görevlerin 2 dönem ile sınırlandırılması gerektiği düşüncesindeyim. Partimizin temel ilkelerinde olduğu gibi sosyal ve halkçı bir anlayışla hareket eden bir başkan olmak istiyorum. İlçemizdeki üye sayımızı en az iki katına çıkararak bu kitlenin en az yüzde 50’siyle ve halkla siyaset yapmak istiyorum. Geniş katılımla, herkesi kucaklayan, eleştirilere açık bir belediye başkanı olmayı hedefliyorum. Belediye meclisinin yanında bir halk senatosu oluşturarak her 3 ayda bir toplanıp kentle ilgili konularda sorun ve çözüm önerileri noktasında fikir alış verişinde bulunmayı düşünüyorum. Benden daha iyi fikir getiren, daha iyi çözüm sunan herkese kapım açık olacak. Belediyeye gelecekler, kapıyı çalmadan girecekler, sormadan oturacaklar, sorunları ve çözüm önerilerini söyleyecekler. Güzelbahçe’yi hep birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

SUYUN DİBİNİ DE DAĞIN TEPESİNİ DE BİLİYORUM
Güzelbahçe ile ilgili projelerinin hazır olduğunu ancak aday olarak seçildikten sonra açıklayacağını belirten Kandemir, projelerle ilgili vizyonunu anlattı:”Ben Güzelbahçe’de suyun dibini de, dağın tepesini de, sokakları da çok iyi biliyorum. İlçenin yapısına, sorunlarına ve çözümlerine de hakimim. Daha iyi bir Güzelbahçe mümkün… “ diyen Kandemir ,“Denizimiz benim dönemimde daha iyi değerlendirilecek, ilçede balıkçılık, günübirlik turizm ve çok sayıda özel okul olmasından dolayı insan akışı var. Bunlarla ilgili projelerimiz hazır. Kadınlarımızın ekonomik gücünü, esnafımızı desteklemek için projelerimiz var. Doğa ve deniz sporları, işsizlik ve sokak hayvanları ile ilgili projelerimiz var. Halkımızın bir kısmının imar beklentisi var, bir kısmının da Güzelbahçe’nin dokusunun bozulmaması yönünde talepleri var. Bunu, her iki ihtiyacı da karşılayacak herkesin kabul edeceği, gerekirse halkın katılımı ile bir referandum yaparak çözeceğiz.”

ÖNCELİKLİ PROJELER İHTİYACA YÖNELİK OLACAK
Öncelikli olarak gerçekleştirilecek projelerin ihtiyaca yönelik olacağını ifade eden Kandemir, “Örneğin, ilçemizin en sıkıntılı mahallelerinden olan Atatürk Mahallemiz ile ilgili çok güzel projelerimiz var. Atatürk Mahallemizi adına yakışır bir mahalle yapacağız. Çamlı ve Yelki mahallelerimiz çeperde kaldığı için hizmet noktasında kendilerini dışlanmış hissediyor, öncelikle bu psikolojiyi yeneceğiz. Çamlı’nın su sorunu var, orada Devlet Su İşleri’nin 2 tane su kuyusu var ama yöre halkı o suyu kullanamıyor. Devlet Su İşleri ile görüşerek bu sorunu çözeceğiz. Güzelbahçe’de çiftçilik var, balıkçılık var. Bu alanlarda da iyileştirmeler yapacağız” dedi.

VATANDAŞIMIZA DERMAN OLACAĞIZ
Hedefinin rutin projelerden çok halka dokunan, sosyal belediyecilik noktasında projeler olduğunu dile getiren Kandemir, “İhtiyacın varsa gel al, ihtiyacın yoksa getir, ihtiyacı olana verelim” diye sosyal bir projemiz var, bu noktada derman evleri kuracağız. Güzelbahçe’nin dermana ihtiyacı var, derman isteyen her vatandaşımıza derman olacağız. Bunların dışında gün içinde ilçemize çok diğer ilçelerden çok sayıda vatandaş geliyor. Bu noktada ilçemizdeki günübirlik turizmi daha da canlandıracağız” diye konuştu.

 
Denizli'den düşen uçaktan acı haber!
 
Kocaoğlu'ndan Torbalı mesajları: Bundan sonra görevim ağabeylik olacak
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İbrahim Ulupınar 23 Kasım 2018 Cuma 11:46

Süpersin tümüne tamamen katılıyorum Sonuna kadar yanındayım,en iyisini yaparsın

Yorumu oyla      0      0  
Yelkili 22 Kasım 2018 Perşembe 20:54

Ilk önce yelkinin yolları yapılması lazım 3 ayda bir arabalara alt takım yaptırmaktan tamirciler zengin oldu

Yorumu oyla      0      0  
Fikret okullu 20 Kasım 2018 Salı 10:51

Guzelbace icin en iyisini yapacagina inaniyoruz

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
30'da 30!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı hafta sonu buradaydı...
CHP İzmir’de flaş iddia: YARSAV'ın eski başkan yardımcısı o ilçe için yola çıkıyor!
Geçtiğimiz günlerde hakimlikten emekliye ayrılan eski YARSAV Başkan Yardımcısı ...
Mansur Yavaş'tan iddialı mesaj: Aday olursam...
İsmi CHP ve İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ...
 
Flaş! MHP İzmir'den ilk adayını açıkladı
Parti 30 il ve ilçede daha belediye başkan adaylarını belirlerken, İzmir'den ...
Tören krizinde CHP İl'den Konak'a 'Kocaoğlu' yanıtı: Karar yok hükmünde!
CHP İzmir İl Başkanlığı, ilçe başkanı Gruşçu’ya söylediği sözler nedeniyle ...
CHP'li Bican son yolculuğuna uğurlandı
Ankara'da tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesi'nde 59 yaşında hayatını kaybeden ...
 
İYİ Parti İzmir'de 3 ilçede daha başkanlar belli oldu
İYİ Parti İzmir’de 3 ilçede yeni başkan atandı. İl Başkanı Kırkpınar, ...
Tarihi günde Erdoğan ile Putin'den tarihi mesajlar
TürkAkım töreninde konuşan Erdoğan, projenin iki ülke arasındaki ilişkilerin ...
TBMM Başkanı Yıldırım'dan üç günlük İzmir mesaisi
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım, yarın (Salı) ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri