POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Kobani davasında karar açıklandı
Kobani davasında karar açıklandı
2 Şubat 2018 Cuma - 14:46

Delican Bakan'ı ağırladı Kocaoğlu'nu hedef aldı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba'yı AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda ağırlayan Delican, İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, 10 yıldır yapımına başlanmamasından yakındığı Otogar- Halkapınar metrosuna yönelik "Elim kırılsaydı müracaat etmeseydim" sözünü eleştirdi.

Delican Bakan ı ağırladı Kocaoğlu nu hedef aldı

İZMİR - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, İzmir'deki programının ikinci gününde, valiliği ziyaret ederek, anı defterini imzaladı. İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret eden Bakan Fakıbaba'ya, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Güldal eşlik etti. İzmir'de bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Fakıbaba, "İzmir'e, elimizden geldiği kadar hükümetimizin desteklerini getirdim. Bu destekler, devam edecek. Güzel İzmir ve güzel İzmirlilerimize hizmet etmek istiyoruz. 2018 yılında umuyoruz, güzel projeler hayata geçirilecek. 15 yıldan beri hükümet olarak İzmir'e çok önem veriyoruz" diye konuştu.

-BAKAN FAKIBABA'DAN İZMİR RAPORU...

DELİCAN'DAN KOCAOĞLU'NA 'METRO' ELEŞTİRİSİ
Bakan Fakıbaba, daha sonra AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, Fakıbaba'nın ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını belirterek, "İzmir, bir tarım kenti. İzmir, 2019'dan sonra muhteşem günlerine kavuşacak" dedi. İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, 10 yıldır yapımına başlanmamasından yakındığı Otogar- Halkapınar metrosuna yönelik "Elim kırılsaydı müracaat etmeseydim" sözünü eleştiren Delican, "Belediyecilik, hizmet işidir. İzmir, Türkiye Cumhuriyeti'nden ayrı değildir. Biz başka bir ülkede miyiz? Hepimiz, vatandaşa hizmet için aynı yoldayız. Yarın bu proje başladığında, bu lafın altında kalacak. Hükümet, hızlı tren Ankara'dan geldiğinde 4 şeritli hat yapacak. Kemalpaşa'ya hızlı tren gelecek. Görüyoruz ki korku, birilerini fena şekilde sardı" diye konuştu. İnsanı merkeze koyan bir parti olduklarını kaydeden Başkan Delican, "Biz, milleti seviyoruz. Beddua etmiyoruz. 2019'da hem büyükşehir yönetimini hem de cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağız. Daha fazla İzmirliye kendimizi anlatmalıyız" dedi.



'KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ'
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba ise 2002 yılından bu yana hep çalıştıklarını, bundan sonra da daha çok ve hızlı çalışacaklarını belirtti. Fakıbaba, "Biz, yolumuza devam edeceğiz. 2019, çok çalışılması gereken bir yıl olacak. Çok önemli iki seçim var. Elimizden geldiği kadar kapı kapı dolaşacağız. Bizim için insana hizmet önemlidir. Oy hesabı yapmadık. Kadın ve gençlik kollarına çok büyük iş düşüyor. Şimdiden çalışmalara start vermeliler. İzmir'in önemini biliyoruz. Yeter ki birliğimizi Allah bozmasın" dedi.

'TERÖRİST ÖRGÜTLER, SATIN ALINMIŞ AJANLARDIR'
'Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin de açıklamalarda bulunan Bakan Fakıbaba, "Afrinli de Suriyelidir ve Suriye, Suriyelilerindir. Kimsenin, Türkiye'nin bir karış toprağında gözü olamaz; gözü olanın gözünü patlatırız. Bu ülke için günde 18- 20 saat çalışmalıyız. Partimizin amaçlarını anlatacağız. Halkın refahını artırmak istiyoruz. İnsanların özel yaşamıyla ilgilenmiyoruz. Farklı kültürlere sahip olsak da hepimiz kardeşiz. Art niyetli insanlar, bu zenginliği kavgaya dönüştürmek istiyor. Terörist örgütler, başka ülkeler tarafından satın alınmış ajanlardır. Halkı korumazlar. Bizim birlik- beraberliğimiz, hepimizin amacıdır. Bugünden itibaren çok daha fazla çalışalım" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Delican, Bakan Fakıbaba'ya ziyaretin anısına 35 besmelenin yazılı olduğu seramik tablo hediye etti. (DHA)

 
Bornova’da kritik yol düzenlemesi: Trafik rahatlayacak
 
Vahşet: 74 yaşındaki kadına tecavüz edip öldürdüler!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kamil 3 Şubat 2018 Cumartesi 10:46

2008 de Otogar metrosunu devralan akp hükümetinin 2018 yılında temel atacağına yönelik bir açıklaması bile yol.Sayın Delican bile yarın başlandığında diye cümleye başlamış.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Fakıbaba'dan İzmir raporu: 15 yıldan beri...
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, hükümet olarak ...
AK Parti'den pazaryeri çıkışı: Hedefte o iki belediye!
Bayraklı Belediyesi meclis toplantısında AK Parti Grup Başkanvekili Çağlar ...
AK Partili Kalkan’dan üzümde Avrupa örneği
Üzüm üreticileri ve bağcılık sektörünün sorunlarının çözümü için kurulan ...
 
TBMM'de mini 'sağlık' zirvesi: İzmir'de o hastaneleri Başbakan açacak
TBMM’de İzmir özelinde mini ‘sağlık’ zirvesi gerçekleşti. 
CHP Genel Merkezi'nde liste trafiği: İşte İzmir kulisleri
Kurultaya sayılı saatler kala CHP Genel Merkezi'nde liste trafiği arttı. ...
7 OHAL KHK'sı Meclis'te kabul edildi
TBMM Genel Kurulunda görüşülen yedi OHAL Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kabul edildi.
 
Bayraklı'da 'kongre çatlağı' istifa getirdi: Grup Sözcüsü bıraktı!
Uzun yıllardır Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'la siyasi yol yürüyen ...
Erdoğan: Teröristlerden 800 tanesinin işi bitti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin ''Afrin'de teröristlerden ...
Bakan Fakıbaba İzmir'de konuştu: Üniversiteler bize destek vermezse...
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri