POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özel'den tarihi görüşmeye ilişkin yeni açıklama
Özel'den tarihi görüşmeye ilişkin yeni açıklama
Antalyaspor'dan Alex de Souza açıklaması!
Antalyaspor'dan Alex de Souza açıklaması!
İmamoğlu, Paris Belediye Başkanı ile bir arada
İmamoğlu, Paris Belediye Başkanı ile bir arada
Bir sigara grubuna daha zam geldi!
Bir sigara grubuna daha zam geldi!
5 Ocak 2019 Cumartesi - 15:42

Erdoğan Muharrem Ertaş'ın dizeleriyle seslendi: Geçme derler, geçeceğim İzmir'e!

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de düzenlenen aday tanıtım toplantısında önemli mesajlar verirken, ünlü halk ozanı Ertaş'ın dizeleriyle seslendi: Geçme derler, geçeceğim İzmir'e... Erdoğan, AK Parti Büyükşehir Adayı Zeybekci'nin seçilmesi durumunda kentin çöp sorununa nokta koyacak bir projenin de hazır olduğunu söyledi.

Erdoğan Muharrem Ertaş ın dizeleriyle seslendi: Geçme derler, geçeceğim İzmir e!

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - AK Parti'nin MHP ile 24 Haziran'da yapılan genel seçimlerde yaptığı Cumhur İttifakı 31 Mart'ya yapılacak yerel seçimlere de taşınırken, ülke siyasetinin gözü İzmir'de gerçekleşen büyük buluşmadaydı... 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Halkapınar Spor Salonu'nda gerçekleşen buluşmada ittifakın ilçe belediye başkan adayları açıklandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan 30 ilçe belediye başkanının açıklandığı toplantıda yaptığı konuşmada çok önemli mesajlar verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'i, "Sevgili İzmirliler, İzmir teşkilatımızda görev yapan değerli dava arkadaşlarım, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum" sözleriyle selamlarken, "Bugün ikinci şehadet yıldönümüne eriştiğimiz kahraman polis memurumuz Fethi Sekin'i rahmetle ve minnetle anıyorum. Fethi sekin kardeşimiz bu mücadelesi ile tüm dünyaya tarihi bir mesaj vermiştir" açıklamasıyla da kentin kahramanı Şehit Polis Fethi Sekin'i andı. 

Erdoğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Bu şehirde kökleri Doğu Türkistan'dan Kırım'a uzanan kardeşlerimiz huzurla bir arada yaşıyor.
İzmir'de yanan meşale bütün bu coğrafyayı aydınlatan meşaledir. Anadolu'nun istikrara kavuştuğu yer İzmir'dir. O çiçekler bizim istiklâl aşkımızın çiçekleridir. Bize göre İzmir'in sınırları Viyana'dan, Adriyetik'ten, Karadeniz'in kuzeyinden başlar.

İzmir, anne şehirdir. Biliyorsunuz Zübeyde Hanım da burada yatıyor. Hep bu toprakları vatan yapmamızın, istiklâl aşkımızın sembolü olmaya devam ediyor.

İzmir, aslan yatağına sokulmaya çalışan tilkilere karşı mücadele etmeye hazır mıyız?

Değerli kardeşlerim ben de sizleri çok seviyorum yav. Çok seviyorum. Zaten karşılıklı bu sevdamız olmasaydı biz buralara 16 yıldır gelemezdik. Bu sevgi, bu sevda 16 yıldır bizi iktidar kıldı. Ve inşallah bundan sonra da bu yolda böyle yürüyeceğiz. İzmir'de ekonomik bağımsızlığımızın da temellerini attık.

Son 16 yılda İzmir'e 67 katrilyon yatırım yaptık. İzmir'e yapılan yatırım bu. İzmir'i hiçbir zaman ihmal etmedik. En fazla milletvekilini biz çıkarmadık demedik. Çünkü İzmir özellikliydi. Yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.



"GEÇME DERLER, GEÇECEĞİM İZMİR'E!"
Erdoğan konuşmasında ünlü halk ozanı ve Neşet Ertaş'ın babası Muharrem Ertaş'ın 'Güzel İzmir Duman Gitmez Başında' şiirini de alıntıladı. Cumhurbaşkanı salona, "Aslan yatağına da tilki giremez, Girse de gonca gülün deremez, Alçak Yunan (düşman) muradına eremez, Geçme derler, geçeceğim İzmir'e, Yunanları (düşmanları) dökeceğim denize" dizeleriyle seslendi. 

ZEYBEKCİ'NİN BAŞKAN OLMASIYLA BU  VAHŞİ DEPOLAMA BİTECEK! 
Erdoğan kentin en büyük sorunu olan çöp tesisi konusunda da önemli bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı, "İzmir vahşi depolamayla bu asırda çöp depolaması yapıyor. İzmir'e bu yakışır mı? Ben 94 yılında belediye başkanı olduğumda da vahşi depolama vardı. CHP çöp, hava kirliliği, yolsuzluk, rüşvet demektir. İstanbul'da hemen modern depolamalara geçtik. İnşallah Nihat Zeybekci kardeşimin belediye başkanı olmasıyla bu vahşi depolamalar yerini modern depolamaya geçilecek. Bunlar çevrecilikten anlamaz" diye konuştu. 

Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: İstanbul İzmir arasını 3,5 saate indirecek otoyolun tamamı bu yıl bitiyor. Kim yapıyor, AK Parti. İzmir-Ankara YHT'nin inşası sürüyor. İzmir'de yapımı devam eden 21 yol projemiz bulunuyor.

ÇİFTÇİYE 2 MİLYAR LİRALIK DESTEK VERİLECEK
İzmirli çiftçilere toplamda 3,5 katrilyon tutarında tarımsal destek verdik. Bu ay sonuna kadar ocak içinde ödenecek tarımsal desteklerin müjdesini veriyorum. Fark ödemesi, buğday, mısır, çeltikte 550 milyon TL, buzağı desteği ödemeleri 525 milyon TL, çiğ süt desteği ödemeleri 340 milyon TL, yem bitkileri desteği 269 milyon TL, sertifikalı tohum desteği 100 milyon TL, diğer desteklemeler 167 milyon TL. Toplam 2 milyar 35 milyon TL. 

'YAŞAM TARZI' ÇIKIŞI! 
CHP, İzmir'i adeta esir almış durumda. Yaşam tarzı dediler, başı açık da var kapalı da var. Hep birlikte bu salonda AK Parti çatısı altındalar. Bizim böyle bir derdimiz yok. Kimseye bundan dolayı musallat olmadık. Ama siz musallat oldunuz. İzmirlinin iradesine ipotek koydular. 

Cumhur ittifakıyla 31 Mart'a gidiyoruz. AK Parti içeride de dışarıda da terörü kazımaya devam ediyor. Birkaçı dşıındaki büyükşehir ve il belediye başkan adaylarımızı açıklamıştık. Bugün İzmir'deki ilçelerin adaylarını paylaşacağız. Denizli pazartesi açıklanacak. Hafta sonuna kadar aday tanıtımlarımızı tamamlamış olacağız." 

 
Şengül'den Erdoğan, Yıldırım ve Zeybekci'ye övgü seli, CHP'ye salvo!
 
Eczanelerde de poşet paralı mı olacak?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şengül'den Erdoğan, Yıldırım ve Zeybekci'ye övgü seli, CHP'ye salvo!
AK Parti İl Başkanı Şengül aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada ...
CHP'de 'eğilim' belirsizliği: Süre uzadı, gözler il başkanlığında!
CHP’de eğilim yoklaması belirsizliği sürüyor. Parti Genel Merkezi, il ...
Bakan Gül'den kritik 'ABD heyeti' mesajı
FETÖ soruşturması için gelen ABD heyetinin temaslarına yönelik konuşan ...
 
İYİ Parti 99 adayını daha açıkladı
İYİ Parti 7'si il toplam 99 belediye başkanını açıkladı.
CHP'li Beko: İZBAN grevi politiktir
İzmir’in merkeze uzak ilçelerinde CHP örgütü ve halkla buluşan CHP İzmir ...
İttifakta flaş karar: O ilçe de AK Parti'ye kaldı, İzmir fotoğrafı netleşti!
AK Parti-MHP ittifakında flaş bir gelişme yaşandı. Daha önce masada MHP'ye ...
 
CHP'li Bakan o tesisi Meclis'e taşıdı: Kuş seslerinin yerini dinamit sesleri almasın!
Urla’da yapılası planlanan ve ‘ÇED gerekli değildir’ kararı verilen taş ...
İzmir'de büyük gün: Ve Erdoğan ittifakın 30 adayını açıkladı
Halkapınar Spor Salonu'nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın ...
Bahçeli'den teşkilata seçim genelgesi
MHP lideri Bahçeli, parti teşkilatına gönderdiği seçim genelgesinde ''Cumhur ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri