POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakan açıkladı: İliç'te 2 cenazeye daha ulaşıldı!
Bakan açıkladı: İliç'te 2 cenazeye daha ulaşıldı!
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!
Pençe Kilit bölgesinde bir asker şehit!
Pençe Kilit bölgesinde bir asker şehit!
Karamollaoğlu'ndan flaş genel başkanlık açıklaması!
Karamollaoğlu'ndan flaş genel başkanlık açıklaması!
6 Şubat 2018 Salı - 12:44

Erdoğan: Sonunda uyuyan devi uyandırdılar!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Gözümüzün önünde yalanla, dalavereyle, ayak oyunlarıyla, diplomatik sahtekarlıklarla 5 milyon metrekarelik vatanımız adeta talan edildi, geriye kala kala 780 bin kilometrekare bu ülke kaldı. Anlaşılan o ki birileri bunu da bize herhalde çok görüyor. Bizi öyle çok zorladılar ki sonunda uyuyan devi uyandırdılar. Bunu böyle bilsinler" dedi.

Erdoğan: Sonunda uyuyan devi uyandırdılar!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Kendi göbeğimizi kendimiz kesmediğimiz takdirde bize verilen bir vidanın dahi yeri geldiğinde baskı hatta şantaj malzemesine dönüştürüldüğünü gördük. İşlerine gelmeyince bize tabanca vermeyenlerin diğer silahlar konusunda nasıl bir tavır içerisinde olabileceğini az çok tahmin edersiniz.

'''ÜLKEMİZDE ÜRETİLEBİLECEK HİÇBİR ÜRÜNÜ, YAZILIMI DIŞARIDAN ALMAYACAĞIZ''

Son toplantımızda şöyle bir karara vardık, ülkemizde tasarlanabilecek, üretilebilecek, geliştirilebilecek hiçbir ürünü, yazılımı, sistemi, acil durumlar haricinde kesinlikle dışarıdan hazır olarak almayacağız. Gerekirse daha çok zaman harcayacak, hatta gerekirse daha çok para harcayacak, ama mutlaka kendi tasarımlarımızı, ürünlerimizi, sistemlerimizi geliştireceğiz.

VATİKAN ZİYARETİ

Sayın Papa'nın ülkemizle yakın işbirliğine önem verdiğini gördük. Yabancı düşmanlığından duyduğumuz endişeyi Sayın Papa ile paylaştık. Kudüs meselesinde ortaya konulan dayanışma ciddi manada BM Genel Kurulu'ndaki oylamayı sarsmıştır. 128 oyla Kudüs meselesinde Amerika adeta BM Genel Kurulu'nda reddedilmiştir.

ZEYTİN DALI HAREKATI

Suriye'nin Afrin bölgesindeki bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik 20 Ocak'ta başlattığımız Zeytin Dalı operasyonu başarıyla sürüyor. Rakam olarak ifade edilen her bir kaybımızın annesiyle babasıyla kardeşiyle evliyse eşiyle varsa çocuğuyla başlı başına birer dünya olduğunu biliyoruz. Tüm imkanlarımızla bu operasyonda da şehit olan kardeşlerimizin ailelerinin yanındayız yanında olmayı da sürdüreceğiz.

10 YAŞINDAKİ KIZIN ŞEHİTLERE YAZDIĞI ŞİİRİ OKUDU

Türkiye bin yıldır olduğu gibi bugün de şehitlerinin ve gazilerinin omuzlarının üzerinde istiklaline ve istikbaline güvenle bakmayı sürdürüyor. Size Erzincan'da yaşayan 10 yaşındaki kız evladımızın şehitlerimiz için yazdığı şiirden okumak istiyorum. Sayın Başbakan bunu iyi dinlemen lazım. 'Oğlun Şehit... çatma kaşını Anne. Metin ol da dik tut başını Anne. Gel; öp... kokla... mezar taşımı Anne. Akıtma gözünden yaşını Anne! Olsa da bu dünyada gönlün ezik. Eğilme kimseye tut başını dik! Bu duygular bize tanıdık bildik. Akıtma gözünden yaşını Anne! Ölüm vaktin gelsin kavuşacağız. Albayrak altında buluşacağız. Mahşerde birleşip sarılacağız. Akıtma gözünden yaşını Anne!' Biz tek vatan tek millet tek bayrak tek devlet diyerek kararımızı verdik tüm dünyaya da bunu ilan ettik.

''SONUNDA UYUYAN DEVİ UYANDIRDILAR''

Barış için huzur için elimizden geleni yapmaktan çekinmeyiz. Son iki asrı hep fedakarlıkla geçirdik. Gözümüzün önünde yalanla, dalavereyle, ayak oyunlarıyla, diplomatik sahtekarlıklarla 5 milyon metrekarelik vatanımız adeta talan edildi, geriye kala kala 780 bin kilometrekare bu ülke kaldı. Anlaşılan o ki birileri bunu da bize herhalde çok görüyor. Bizi öyle çok zorladılar ki sonunda uyuyan devi uyandırdılar. Bunu böyle bilsinler.

''CAN TATLIDIR KİMSE CANINI KOLAY KOLAY TEHLİKEYE ATMAZ''

Can tatlıdır kimse canını kolay kolay tehlikeye atmaz. Evlatlarımız can siperhane bir mücadele yürütürken bize mesaj veriyorlar bu mesaj tüm milletimiz için daha büyük bir Türkiye'yi inşa etmekle sorumlu olduğumuzdur. 2023 hedeflerine ulaşmak bunun sadece ilk adımıdır. Artık hiçbir ülke hiçbir kurum Türkiye'nin gücünü ve kararlığını sorgulayamayacak hale gelmiştir. Afrin harekatında etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı bine doğru yaklaşıyor. Şehitlerimiz de var. Onlar sevgili peygamberimizin o müjdesine doğru yürüyorlar. (Reis bizi Afrin'e götür' sloganlarına) İnşallah ihtiyacımız olduğu anda beraber gideceğiz. Bu operasyonlar İdlib'le devam edecek. Bize ne zaman bitireceksiniz sorusunu soranlara diyorum ki siz Afganistan'daki operasyonlarınızı ne zaman bitirdiniz? Bizim 100'ü aşkın şehidimiz var sınırlarımızda bunu Amerika duyuyor mu Sayın Obama da doğru konuşmadı şu anda Sayın Trump da aynı yolda gidiyor. Mümbiç'ten çıkacağız dediler. Niye duruyorsunuz hadi çıkın. Biz Mümbiç'e topraklarını asıl sahiplerine teslim etmek için geleceğiz asıl farkımız bu.

''O ZAMAN SİZİN TÜRKİYE'YE İRAN'A YÖNELİK HESABINIZ VAR''

Bizim sorunumuz güneyimizdeki bir kısım Kürtlerle değildir tamamıyla terör örgütleriyledir. Bu PYD'dir YPG'dir DEAŞ'tır PKK'dır. Amerika DEAŞ'ı temizledik diyor niye hala buradasın? 5 bin TIR silah gönderiyorsun. Kuzey Suriye'de bunların ne işi var? DEAŞ'la mücadele için gönderiyoruz diyorsan buna da karnımız tok. Kendilerine söylediğim için bu konuda rahatım çok açık net bir şey var o zaman sizin Türkiye'ye İran'a yönelik hesabınız var veya olmaz ya Rusya'ya yönelik hesabınız var. Biz yerimizde dimdik duruyoruz.''

 
Akkuyu Nükleer Santrali'nde flaş gelişme!
 
İki ilçede yasa dışı geçiş operasyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli: Gerekirse Afrin'e giderim!
Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı ...
MHP İl Başkanı Karataş’tan ‘kurultay zirvesi’ mesajları!
MHP İl Teşkilatı Aliağa’daki mahalle temsilcileri toplantısında buluştu. ...
Kurultay ve 2019 yemeği!
CHP’nin iki günlük kurultay maratonunun İzmir özelindeki en çarpıcı özelliği temsiliyet...
 
CHP'de İzmir adayları İzmir sandığından kaç oy aldı?
CHP'de haftasonu gerçekleşen kurultayın yankıları sürerken, PM ve YDK ...
Ankara'da seçildi, İzmir'de istifa edecek!
CHP’nin kurultayında İzmir’den seçilmeyi başaran isimlerden sadece Gençkan ...
PM'ye giren o isimden sürpriz çıkış: İzmir'i de temsil edeceğim!
CHP’nin kurultayında İzmir’den Parti Meclisi’nde(PM) temsil oranı düşük ...
 
Hükümetten son dakika Hollanda açıklaması
Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ basın ...
AK Partili belediye başkanı ihraç ediliyor
AK Parti Yalova İl Disiplin Kurulu, Çınarcık İlçesi Teşvikiye Belde Belediye ...
Çıray'dan 'sağlıklı' çıkış: Başarısız olmuş bir sitemi...
Sağlık Bakanlığı önceki müsteşarlarından İYİ Parti Genel Sekreteri Dr. ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri