POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Mersin Emniyeti'nden 'Yumurtalı gasp’ açıklaması
Mersin Emniyeti'nden 'Yumurtalı gasp’ açıklaması
Erdoğan ile Özel o tarihte görüşecek
Erdoğan ile Özel o tarihte görüşecek
Aydın'ı desteklemişti... İYİ Partili Erhan Usta istifa etti
Aydın'ı desteklemişti... İYİ Partili Erhan Usta istifa etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kentsel dönüşüm açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kentsel dönüşüm açıklaması
16 Nisan 2024 Salı - 20:02

Foça'da yeni başkan kolları sıvadı: 'Kurumsal kimlik' hamlesi

31 Mart Yerel Yönetim Seçimlerinin ardından Foça’nın ilk kadın belediye başkanı seçilen Saniye Bora Fıçı göreve hızlı başladı. Başkan Fıçı, ilçe halkının taleplerinin hayata geçirilmesi ve belediye işleyişinin ilçeye yakışır bir düzende olması için kolları sıvadı, ilk olarak 'kurumsal kimlik' hamlesi gerçekleştirdi.

Foça da yeni başkan kolları sıvadı:  Kurumsal kimlik  hamlesi

31 Mart Yerel Yönetim Seçimlerinin ardından Foça’nın ilk kadın belediye başkanı seçilen Saniye Bora Fıçı göreve hızlı başladı. Foçalıların talepleri ve ilçenin ihtiyaçlarına göre ortak akılla yönetilecek bir belediye için söz veren Fıçı, icraatlarıyla verdiği sözü tutuyor.

İzmir’in parlayan ve her geçen gün daha da ilgi odağı olan turistik ilçesi Foça’da, kadın belediye başkanı farkı hissedilmeye başladı. Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, ilçe halkının taleplerinin hayata geçirilmesi ve belediye işleyişinin ilçeye yakışır bir düzende olması için kolları sıvadı.

Foça halkı ve belediyedeki çalışma arkadaşlarıyla birlikte, ilçenin adına yakışan, Foça’ya dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerin en iyi şekilde ağırlandığı bir ilçe için kolları sıvadıklarını belirten Saniye Bora Fıçı; şu açıklamalarda bulundu;

ÖRNEK BİR KURUMSAL KİMLİĞE VE FARKEDİLİRLİĞE SAHİP OLACAĞIZ

"Foça’da yaşayanlar olarak böylesine eşsiz güzelliklere sahip bir ilçede yaşadığımız için çok şanslıyız. Belediye başkanı olarak, ilçemizin bu eşsiz güzelliklerini korumak, ilçemize doğası ve denizi için gelecek olan misafirlerimize ve hayatını Foça’da sürdüren hemşehrilerime hak ettikleri hizmeti vermek için göreve geldim.

Tüm bunların sadece istemekle olmayacağını biliyorum. İcraata geçmek, uyumlu çalışmak ve halkımızdan gelen taleplere uygun bir düzen kurmamız gerektiği konusunda, tüm çalışma arkadaşlarımla hemfikiriz. Onun için hızlıca inisiyatif aldık. Öncelikle belediyede çalışma arkadaşlarımla birlikte, belediyemize ve Foça halkına yakışan bir temsili sağlayabilmek adına kılık kıyafet kurallarına uyulması konusunda bir çalışma yaptık. Bu konuda uyumu sağlamak ve bilgilendirmek için tüm birimlerimize ilgili yazılarımız ulaştırıldı. Bu yazılar zaten yasa yapıcılar tarafından hazırlanmış resmi kurumlarda uygulanması gereken kuralları içeren talimatlar.

Bu kurallar ben dahil tüm arkadaşlarımı, belediyemizi temsil ettiğimiz her yerde hem fark edilir kılacak hem de bu güzel ilçenin belediyesine yakışır bir temsiliyet içinde olduğumuzu gösterecek.  Tek başına yeterli bir değişim değil elbette ama sağlam bir kurumsal kimliğe kavuşmak ve temeli oluşturmak için önemli bir adımdı. Ortak aklı kullanarak bu adımı hep birlikte attık. Foça halkına hizmet edenler olarak hem ciddiyetimizi hem de ilçemize aidiyetimizi göstermemiz açısından bu konuyu çok önemsiyoruz."

EVİMİZE SAHİP ÇIKACAK HEDEFE BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ

Foça’nın sadece Türkiye’de değil dünyada bir marka haline gelmesi ve bu markanın kaliteli hizmet ve misafirperverlikle birlikte anılması için çalışacaklarını ifade eden Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı “Biz Foça’da büyük ve birbirine sevgiyle bağlı bir aileyiz. Elbette aile olarak evimize sahip çıkacak, evimize gelecek her misafirimizi bize yakışan şekilde ağırlayacağız ve Foça’nın adını tüm dünyaya duyuracağız. Foça’nın belediye çalışanıyla, sunulan hizmetle, esnafıyla ve tesisleriyle bir dünya markası olması hedefimizin temellerini atıyoruz. Bu yolda tüm çalışma arkadaşlarımla aynı heyecan ve çalışma azmine sahibiz. Foça’nın ismini, kaliteli hizmetle, doğal yaşamıyla ve misafirperver ev sahipliğiyle artık herkes daha çok duyacak. Bu hedefe giderken temeli sağlam atıyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarım ve ilçe halkımızla ilçemize sahip çıkacak ve dünya markası olma hedefine birlikte ulaşacağız” dedi.

 
Erdoğan: Parlamenter sisteme dönüş kapısı kapandı
 
İzmir'de kardeşini öldüren zanlı Sırbistan'da yakalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir'de komisyon üyeleri ve başkanvekilleri belli oldu
Yerel seçimlerin ardından Büyükşehir Belediyesi ilk meclis toplantısı ...
Tugay ikinci vaadi için de adım attı: Suya indirim geliyor!
Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, seçim sürecinde verdiği vaatleri bir ...
Aliağa'da ilk meclis: Komisyonlar tamam!
Aliağa Belediye Meclisi 2024-2029 döneminin ilk meclisi için toplandı. ...
 
Büyükşehir'de meclis grup yönetimleri belli oldu!
Yeni dönemin ilk Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı bugün gerçekleşecek. ...
Ödemiş'in yeni başkanı borç tablosunu açıkladı, isyan etti!
Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, belediyenin borç durumu ve yeni ...
İzmirlilerden Tugay’a 'ekmek' teşekkürü
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın göreve gelir gelmez ...
 
Yeni başkan düğmeye bastı: 29 müdürlüğün 19'una yeni atama!
Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, belediyedeki birim ve müdürlüklerde ...
Bornova için birlik olma zamanı
Bornova protokolü, Bornova Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma ...
Gaziemir’de şenlik zamanı: İşte program
Gaziemir Belediyesi’nin 20-23 Nisan tarihlerinde düzenleyeceği 26. Gaziemir ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri