POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
MSB duyurdu: 13 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu: 13 terörist etkisiz hale getirildi
Edanur'un ölümünde İBB çalışanlarına gözaltı kararı
Edanur'un ölümünde İBB çalışanlarına gözaltı kararı
Rusya, Zelenskiy’yi arananlar listesine koydu!
Rusya, Zelenskiy’yi arananlar listesine koydu!
Özel'den tarihi görüşmeye ilişkin yeni açıklama
Özel'den tarihi görüşmeye ilişkin yeni açıklama
16 Haziran 2020 Salı - 09:45

Gaziemir'de 'çözüm ekibi' sahada!

Gaziemir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişikler Müdürlüğü ekipleri; berber, kuaför, eczane ve taksi duraklarına giderek esnafın sorunlarını dinliyor, istek ve önerilerini not alıyor.

Gaziemir de  çözüm ekibi  sahada!

Gaziemir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişikler Müdürlüğü ekipleri; berber, kuaför, eczane ve taksi duraklarına giderek esnafın sorunlarını dinliyor, istek ve önerilerini not alıyor. İlçedeki tüm esnafın sorunlarının belirlenmesi ve bu yönde adım atılması için Başkan Halil Arda’nın talimatıyla harekete geçen ekipler, sorunları yerinde tespit ederek notlar alıyor. Başkan Arda’nın yanı sıra belediyenin ilgili birimlerine iletilen şikâyet ve istekler daha sonra hızla çözülüyor. Ekipler bugüne kadar 171 berber ve kuaför, 7 taksi durağı ve 50 eczaneye giderek talepleri dinledi.

Esnafı dinleyen ekipler aynı zamanda belediyenin çalışmaları hakkında da onlara bilgi veriyor. Ekipler, Başkan Arda’nın yaşama geçirdiği ve planladığı projeleri esnaflara anlatarak daha çok yurttaşın belediye hizmetlerinden haberdar olmasını sağlıyor. Belediye ekiplerini karşısında gören esnaf da bu hizmetten dolayı memnuniyetini dile getiriyor.   

“Başkan Arda’yı mutlulukla takip ediyorum”
5 yıldır Gaziemir’de berberlik yapan Görkem Biçer, salgın nedeniyle berber ve kuaförlerin kapalı kaldığını anımsatarak “Yeniden hizmet vermeye başladığımız ilk günden itibaren belediyemizin ilaçlama ekipleri, belirli aralıklarla berber ve kuaförleri dezenfekte ederek sağlıklı bir ortamda çalışmamızı sağlıyorlar. Belediyemiz kentimizin birçok noktasına dezenfektan aletleri yerleştirdi. Bu sayede insanlar dezenfektana kolaylıkla ulaşıp ellerini arındırabiliyor. Belediyemizden ve Belediye Başkanımız Halil Arda’dan memnunum. Başkanımızın yaptığı çalışmaları mutlu bir şekilde takip ediyorum” dedi.

“Salgın döneminde tam destek”
Gaziemir Belediyesi’nin hizmetlerini yakından takip ettiğini ve belediyenin çalışmalarından memnun olduğunu dile getiren Eczacı Akif Akın, “Belediye, Koronavirüs salgının ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren yanımızda oldu. Düzenli olarak eczaneleri dezenfekte eden belediye ekipleri, biz eczacıların sağlıklı bir ortamda hizmet vermesine, yurttaşların da sağlıklı ve güvenli bir ortamda hizmete ulaşmasına katkı koydu. Dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra sosyal yardımlarla da zor durumda olanlara destek oldu. Bir ilçe belediyesinin yapabileceği tüm çalışmaları yapan belediyemizin hizmetlerinden Gaziemirlilerin memnun olduğunu gözlemliyorum” diye konuştu. 

“Yerinde tespit, hızlı çözüm”
Sorunların yerinde tespit edilmesi ve ilgili müdürlüğe iletilerek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması için özel bir ekip oluşturduklarını söyleyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Basın, Yayın ve Halkla İlişikler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizde hizmet veren esnafımızı ziyaret ederek talep ve önerilerini dinliyor. Esnafımızdan gelen talepleri kayıt altına alan ekiplerimiz, bu istekleri ilgili müdürlüğümüze ileterek çözüm üretilmesini sağlıyor. Çalışmalarımızı esnafa anlatan ekiplerimiz, daha çok vatandaşımızın projelerimizden haberdar olmasını sağlayarak bu hizmetlerden yararlanılmasına katkı koyuyor. Personelimiz, alanda yürüttükleri bu çalışmalarda sorunların yerinde tespit edilmesini ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını sağlıyor. İlçemizdeki tüm esnafı ziyaret ederek onları dinlemeye, taleplerine çözüm üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.   

 
BELGEM’de kayıtlar internet üzerinden
 
Gençler sordu, Başkan Kaya yanıtladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BELGEM’de kayıtlar internet üzerinden
Bornova Belediyesi’nin kurs merkezi BELGEM, yeni dönem için ön kayıtlara ...
Bayraklı'da topyekün temizlik seferberliği
Bayraklı Belediyesi, ilçede temizlik seferberliği başlattı. Mansuroğlu ...
İzmir Efsane Başkanı'nı andı... Adı o evde yaşayacak!
İzmir’in eski Büyükşehir Belediye BaşkanıAhmet Piriştina,ölümünün on altıncı ...
 
Maskematiklerden İzmirliye 6 milyon maske
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüsle mücadele sürecinde hizmete ...
Karşıyakalılar'dan Kent A.Ş. Tesisleri'ne tam not
Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş.’ye bağlı kafeler 10 Haziran itibarıyla ...
Küçük Menderes Havzası’nın katı atıkları elektriğe dönüşecek
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş, Tire, Bayındır, Kiraz ve Beydağ ilçelerinin ...
 
15 dakikanı ayır hayat kurtar!
Gaziemir Belediyesi ile Kızılay iş birliğinde “Senin 15 dakikan başkasının ...
Soyer'den merkezi yönetime sitem: Tek liralık katkı almadık!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, koronavirüs salgınıyla mücadele ...
Bornova'da parke taş harekatı!
Bornova Belediyesi, ilk etapta Kazım Dirik Mahallesi’ndeki kilit parke ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri