POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Damat ve kardeşleri dehşet saçtı
Damat ve kardeşleri dehşet saçtı
Ankara Emniyeti'nde 3 görevden uzaklaştırma
Ankara Emniyeti'nde 3 görevden uzaklaştırma
Tartıştığı karısını bıçaklayıp öldürdü
Tartıştığı karısını bıçaklayıp öldürdü
Fahiş fiyatın cezası ağırlaştırılıyor
Fahiş fiyatın cezası ağırlaştırılıyor
22 Aralık 2019 Pazar - 12:38

Göztepe'de bayram havası!

Galatasaray'ı Jerome ve Halil'in golleriyle 2-1 yenen Göztepe, büyük sevinç yaşadı. Son yıllarda kötü sonuçlar aldığı rakibi karşısında pozitif futbol oynayıp Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'ndan galibiyetle ayrılan Göztepe'de 90 dakika bitiminde futbolcular, teknik ekip ve taraftar bütünleşerek zaferi doyasıya kutladı.

Göztepe de bayram havası!

Süper Lig'de konuk ettiği Galatasaray'ı Jerome ve Halil'in golleriyle 2-1 yenen Göztepe, büyük sevinç yaşadı. Son yıllarda kötü sonuçlar aldığı rakibi karşısında pozitif futbol oynayıp Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'ndan galibiyetle ayrılan Göztepe'de 90 dakika bitiminde futbolcular, teknik ekip ve taraftar bütünleşerek zaferi doyasıya kutladı.

Bu sonuçla 23 puana yükselen sarı-kırmızılılar üst sıralar için de oldukça umutlandı. Göztepe bu sezon zirveyi hedefleyen Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan 7 puan kopardı. Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 yenen Göztepe, Fenerbahçe ile evinde 2-2 berabere kaldı. Tam 17 yıl sonra Galatasaray'ı da yenmeyi başaran İzmir ekibi gözünü gelecek hafta deplasmanda oynayacağı Demir Grup Sivasspor maçına çevirdi. 

Göztepe'nin başında başarılı sonuçlara imza atan teknik direktör İlhan Palut çok değerli bir galibiyete imza attıklarını dile getirdi. Palut, "5 haftalık istikrarlı çıkışımız Gençlerbirliği maçıyla son bulmuştu. Bu maçın hemen akabinde herhangi bir kırılma yaşamama adına içerideki Galatasaray maçını kazanmak bizim için çok önemliydi. Maç öncesinde oyuncularımızdan çok iyi mücadele etmelerini ve kazanma adına cesur bir futbol sergilemelerini istemiştik. Bu noktada oyuncularımızın sahada gösterdikleri reaksiyon tam anlamıyla isteklerimizle örtüşüyordu. Gerçekten takımımız çok iyi mücadele etti, oldukça pozisyona girdi" diye konuştu. 

Seyir zevki ve heyecanı yüksek bir müsabaka oynadıklarını anlatan genç teknik adam, "Buradaki sıkıntımız özellikle ilk yarıda Galatasaray'a geçiş hücumlarında yakalanmamız oldu. Skoru daha da arttırabileceğimiz heyecanlı, seyir zevki yüksek bir maç oldu. Pazartesi (Yarın) günü itibarıyla Galatasaray maçını unutup zorlu Sivasspor deplasmanının hazırlıklarına başlayacağız. Eksiklerimizi göz ardı etmeyeceğiz bunları gidermek adına çalışmalarımızı yapacağız ve inşallah bu çıkışımızı sürdüreceğiz.Oyuncularıma mücadelelerinden ötürü taraftarlarımıza ise yarattıkları harika ambiyanstan ötürü teşekkür ediyorum" yorumunu yaptı. 

AÇILIŞ VE KAPANIŞ GOLÜ HALİL'DEN

Galatasaray maçının 61'inci dakikasında attığı golle Göztepe'yi 2-1 öne geçirip kazanılan 3 puanda büyük pay sahibi olan Halil Akbunar ilginç bir istatistiğe imza attı. Galatasaray maçıyla Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'na büyük ihtimalle veda eden ve inşaatında sona yaklaşılan yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne taşınmaya hazırlanan Göztepe'de Halil, Bornova'daki açılış ve kapanış maçlarında gollere imza attı. Göztepe 1'inci Lig'de mücadele ettiği dönem 1 Ekim 2016'da ilk kez Elazığspor'la Bornova Stadı'nın çimlerine çıktı. Maçın 12'nci dakikasında topu ağlara gönderen Halil, bu stattaki ilk gole imza atan oyuncu oldu. Galatasaray karşılaşmasıyla Bornova'ya veda etmeye hazırlanan Göztepe'de Halil, sarı-kırmızılıların bu stattaki son golünü atarak kendisi için unutulmaz bir anı yaşadı. 

GÖZTEPE'DE 3 CEZALI

Galatasaray'ı yenerek büyük sevinç yaşayan Göztepe'de Sivasspor maçı öncesi 3 yabancı futbolcunun cezalı duruma düşmesi teknik heyeti sıkıntıya soktu. Devrenin son haftasında lider Sivasspor'a konuk olacak sarı-kırmızılılarda stoper Titi, sağ bek Gassama ve golcü Jerome, 4'üncü sarı kartlarını görerek Noel tatiline erkenden başladı. (DHA)

 
Afganistan'da Gani yeniden cumhurbaşkanı seçildi
 
Oruç tutamadığı için başlattığı projeyle 60 bin çocuğu giydirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de en uzun gece koşusu!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün düzenlediği “En ...
Karşıyaka'da kamp zamanı: O 3 isim yolcu!
Antalya Lara'da 9 günlüğüne kampa giren Karşıyaka'da 3 futbolcu kampa götürülmedi.
İzmir'deki zorlu 90 dakikada Göztepe Galatasaray'ı 2-1 yendi
Süper Lig’in 16. haftasında Göztepe sahasında ağırladığı Galatasaray’ı ...
 
Pınar Karşıyaka - Beşiktaş Sompo Sigorta: 82-68
ING Basketbol Süper Ligi’nde Pınar Karşıyaka, evindeki galibiyet serisini ...
Karşıyaka ikinci yarı için çok çalışacak!
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta ilk yarıyı Play-Off hattında tamamlayan Karşıyaka'da ...
Altınordu Giresun'da bir ilk peşinde!
Giresunspor'a konuk olacak Altınordu, şimdiye kadar deplasmanda rakibini yenemedi.
 
Türkiye Kupası'nda Göztepe'nin rakibi belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu kura çekimi gerçekleştirildi. Göztepe, ...
Karşıyaka'ya kampanyadan 116 bin TL
ING Basketbol Süper Ligi'nde zirve yarışında, TFF 3. Lig 2. Grup'ta Play-Off ...
Göztepe'de kupa morali ve Atınç üzüntüsü
Göztepe, Ziraat Türkiye Kupası'nda moral buldu. Kupada Fatih Karagümrük'ü ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri