POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yasaklanmıştı... CHP'den çağrı: 1 Mayıs'ta Taksim'e!
Yasaklanmıştı... CHP'den çağrı: 1 Mayıs'ta Taksim'e!
Erdoğan, Bahçeli seçim sonrası ilk kez bir arada!
Erdoğan, Bahçeli seçim sonrası ilk kez bir arada!
Mersin Emniyeti'nden 'Yumurtalı gasp’ açıklaması
Mersin Emniyeti'nden 'Yumurtalı gasp’ açıklaması
Erdoğan ile Özel o tarihte görüşecek
Erdoğan ile Özel o tarihte görüşecek
12 Nisan 2018 Perşembe - 11:50

İTO'da Özgener'e seçim öncesi açık destek yağmuru!

Komite seçimlerinde 175 meclis üyesini seçen İTO’da gözler başkanlık yarışına çevrilirken, 26 yıllık Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ile rekabet edecek Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mahmut Özgener’e peş peşe açık destekler geldi.  

İTO da Özgener e seçim öncesi açık destek yağmuru!

GERÇEKİZMİR – İzmir Ticaret Odası’nda Cumartesi günü yapılacak yönetim kurulu başkanlığı seçimi öncesi heyecan artıyor.

Komite seçimlerinde 175 meclis üyesini seçen İTO’da gözler başkanlık yarışına çevrilirken, 26 yıllık Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ile rekabet edecek Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mahmut Özgener’e peş peşe açık destekler geldi.  

Özgener'e 67'inci İnşaat Yapım ve Onarım Grubu'nda birlikte hareket ederek sandıkta Demirtaş'ın listesini devirdikleri Meclis Üyeleri Necip Nasır, Ziya Dağlıer, Niyazi Gültekin, Zeki Yüksel ve İsmail Kahraman'ın yanı sıra 28’inci Elektronik Meslek Grubu’ndan Meclis Üyesi seçilen ve cumartesi günü Başkanlık oylamasına katılacak olan Fikret Özkaya ile İrfan Köken'dan da "Üyelerimizle yaptığımız görüşme sonucunda değişim kararı almış bulunuyoruz. İZTO Başkan Adayımız Sayın Mahmut Özgener’dir” ifadeleriyle yayınladıkları bildiriyle destek geldi.

Yaş Sebze ve Meyve Meslek Grubu Meclis Üyeleri Orhan Doğan ile Ahmet Kaymaz da seçimde Özgener'e  destek vereceğini açıklayan gruplardan biri oldu.

Özgener'e ayrıca 3. Meslek Komitesi Tarımsal Hammadde Aracıları, Pamuk, Tütün ve Baharatçılar Grubu Meclis Üyesi Abdurrahman Aydoğan'dan açık destek geldi.   

Gıda ve Tüketim Maddeleri Perakende Satış Grubu Meclis Üyeleri Murat Gin, Ahmet Selik ve Mehmet Feyzi Başdaş, Çiçek ve Ev Hayvanları Grubu'ndan Meclis Üyeleri Ali Öğmen ve Selahattin Altun ile Pasta ve Şekerleme Grubu Meclis Üyesi Veysel Murat da yazılı bir açıklamayla seçimde Özgener'i destekleyeceklerini bildirdi. 

Eğitim Grubu'ndan Meclis Üyesi seçilen Nuri Çelenk, Fethi Şen ve Mustafa Tektaş, Sağlık Grubu Meclis Üyeleri Veysi Kuba ve Saniye Fıçı, Lojistik ve Gümrük Müşavirleri Grubu Meclis Üyeleri Cemal Elmasoğlu ve Cihangir Lübiç ve Kitap, Yapı Kooperatifleri Grubu Meclis Üyeleri Melih Tunç Tandoğan ve Halil Kurt, Gözlükçüler Grubu Meclis Üyeleri Mert Pala ve Melis Pala, Güvenlik Faaliyetleri Grubu Meclis Üyeleri Gökhan Arıkan ve Sabri Tek, Temizlik Grubu Meclis Üyesi Namık Kemal Açılmış, İklimlendirme, Mekanik ve Doğalgaz Grubu Meclis Üyeleri Abdülhalim Çelik ve İlhan Açan, Kurutulmuş Meyve ve Çerezler Grubu Meclis Üyesi Sorgun Özbalcı, Balıkçılık ve Av Malzemeleri Grubu Meclis Üyeleri Erdal Seferbay ve Mehmet Şahin Çakan ile Kırtasiye ve Büro Makinaları ve Oyuncak Grubu Meclis Üyesi Adil Özyiğit'ten de "Desteğimiz Özgener'e" açıklaması geldi. 

52 FARKLI KOMİTEDEN 99 ÜYEDEN DESTEK İMZASI 
Haftanın ilk günü yapılan komite seçimlerinin ardından yönetim kurulu başkanlığı seçimine 2 gün kala Özgener cephesinden yapılan açıklamada bugün açıklanan bildirilerle birlikte toplam 52 farklı komiteden 99 meclis üyesinin desteğinin alındığı bildirildi. Özgener'e İTO'da yeni meclise seçilen 78 isim imzalı, 21'i de sözlü destek açıklaması yaptı. 

Kendisine destek veren meclis üyelerine teşekkür eden başkan adayı Mahmut Özgener, "Bu destek açıklamaları beni hem gururlandırdı hem de duygulandırdı. Bildiğiniz gibi değişim zordur ama yanınızda bu kadar yürekli insan varsa söz verdiğimiz tüm değişim taahhütlerini gerçekleştirme gücümüz de mevcuttur.  Demokrasi şenliği içinde tamamlanan pazartesi günkü seçimlerden sonra mutluluğumuz Başkanlık oylamasıyla taçlanacaktır. Diğer meslek komitelerinden de desteklerin geleceğini duydum; bu da beni mutlu etti" dedi.

 
Kılıçdaroğlu-Akşener buluşması: 'Sandık' vurgusu!
 
Buca'da sanat kursları resitali tam gaz!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İTO'da Demirtaş'tan çarpıcı seçim mesajı: Baskılar sonuç vermeyecek!
Demirtaş, 14 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan yönetim kurulu seçimlerinin ...
Motorine 48 saat içinde ikinci zam!
Döviz kurlarındaki tırmanış ve petrol fiyatlarındaki artışa bağlı olarak ...
Yunan adalarına kapıda vizeye devam!
AB Komisyonu, Yunanistan’ın başvurusu üzerine, Türk ve AB dışı 3. ülke ...
 
Özgener'den mesaj üstüne mesaj: Hepimizin birinci görevi...
İzmir Ticaret Odası Başkan Adayı Mahmut Özgener başkanlık seçimine sayılı ...
EBSO'da Yorgancılar güven tazeledi: Yönetimi gençleşti
Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda (EBSO) meclis üyelerinin belirlenmesinin ...
İzmir ihracatta yeniden dünya listelerinde!
Yabancı sermaye, ihracat ve lojistik gibi kavramları 18'inci yüzyıldan ...
 
İzmir Doğalgaz o kutuları söküyor!
İzmir Doğalgaz, önünde gaz olduğu halde içinde abone olmayan binaların ...
TTO'da ikinci Olgun dönemi başladı
Bir hafta önce listesi vize alan TTO Başkanı Abdulvahap Olgun dün İlçe ...
Araç sahiplerine kötü haber: Zam yolda!
Benzin fiyatlarına geçen ay yapılan 12 kuruşluk zammın ardından bir zam ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri