POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İngiliz aktör Bernard Hill hayatını kaybetti
İngiliz aktör Bernard Hill hayatını kaybetti
Bakan Fidan'dan iki devletli çözüm çağrısı
Bakan Fidan'dan iki devletli çözüm çağrısı
Herkes şaştı! Ölümden kıl payı kurtuldu
Herkes şaştı! Ölümden kıl payı kurtuldu
Köpeklerden çocuklara bir saldırı daha
Köpeklerden çocuklara bir saldırı daha
4 Mart 2018 Pazar - 09:15

İYİ Parti Genel Sekreteri Çıray'dan çarpıcı İzmir mesajları!

Gerçekizmir'i ziyaret eden İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Gazeteci Sercan Avcı’nın sorularını yanıtladı, İzmir özelinde mesajlar verdi.

İYİ Parti Genel Sekreteri Çıray dan çarpıcı İzmir mesajları!

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İYİ Parti il yöneticisi Mehmet Ağırbaş ve CHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Serkan Uçma ile birlikte Gerçekizmir'i ziyaret etti. 

ULUPINAR’A ÖVGÜ
Gazeteci Sercan Avcı'nın sorularını yanıtlayan İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Çıray ziyarette İzmir özelinde önemli açıklamalarda bulundu.



İYİ Parti İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ı, yönetimini ve ilçe teşkilatlanmasını öven Genel Sekreter Çıray şunları söyledi: Genel Merkez İzmir’de il başkanlığı görevini tam yetkiyle Yıldırım Ulupınar’a verdi. Genel Merkez Yıldırım Bey’in aldığı kararlara müdahale etmedi. Bu aynı zamanda demokrasi anlayışlının gereği. Birisine güvenip görev veriyorsanız yaptıklarına da müdahale etmemelisiniz. Yıldırım Bey Genel Merkez’in güvenini fazlasıyla yerine getirdi. Beklentimizi aşan bir yönetim oluşturdu. Yepyeni insanların önün açtı. Bu anlayış ilçelere de yansıdı. Bazı yerlerde deneyimli isimleri bazı yerlerde gençleri getirdi. Yönetimlerde de çeşitli dünya görüşündeki insanları bir araya getirdi. Bu zaten bizim kuruluş amaçlarımızdan bir tanesi. Biz vatanseverlerin partisiyiz. Atatürk’ün kurduğu kurucu ruha sadık siyaset ortaya koymak ve demokrasi temelli cumhuriyetin devamını sağlamak. Bunu yapabilmek için uygun kadrolar getirmeniz gerek. Bunu hem Genel Merkez’de yaptık İzmir özelinde de başardık. İl binamızın açılışı Genel Başkanımızın katılımıyla yapıldı. İl Başkanı ve yönetim miting bir açılışa imza attı. Aynı gün öyle bir yemek verildi ki 3 bin kişi vardı. Bu iki şeyi gösterilir Başarılı bir yönetim ve insanların İYİ Parti’ye teveccühünü…Türkiye’de az zamanda büyük işler yapıldı. 81 ilde teşkilatlanma yaptık. Bütün hukuki işlemleri de seçime girmek adına tamamlamış olacağız. Büyük kongreyle de büyük mesajı vereceğiz... 

İYİ PARTİ’DEN KORKMA YASASI
Seçimlere girememe gibi bir durumlarının söz konusu olmadığını net şekilde ifade eden Çıray, “Bu tür söylemler AK Parti’nin psikolojik harbi... Ciddi alınır bir tarafı yok! İYİ Parti için ‘kurulamaz’ diyorlardı kuruldu. ‘Yaşayamaz’ diyorlardı büyüdü. ‘Seçime giremez’ diyorlardı girecek. Eğer İYİ Parti’nin seçime girmeme ihtimali olsaydı seçim ittifakı yasası çıkarmazlardı. Seçim ittifakı diye bilinen yasa İYİ Parti’den korkma yasasıdır. Seçimi tek başına alamayacağını gören Sayın Erdoğan ve yüzde 3’lerde dolaşan MHP birbirini kurtarmaya çalışıyor. Kime karşı İYİ Parti’ye karşı. Milletin iradesinden kaçamazlar.  2019’da Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı olarak göreceğiz” ifadelerini kullandı. 

İZMİR’DE RAHATIZ!
Gündemlerinin öncelikli olarak Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu söyleyen Çıray, “Biz tamamen Türkiye’nin kaderini değiştirecek gittiği yanlış rejimden çevirecek seçime odaklandık” dedi.

“İzmir’de çok rahatız” diyen Çıray şöyle devam etti: Zaman zaman İzmir kimin kalesi tartışması olur. İzmir yüksek ahlakın, demokrasinin, insan haklarının, birbirine saygının ve yıkılmaz Atatürk ilkelerinin kalesidir. Bu ilkeleri kim sahipleniyorsa koruma ve cesaret iradesine sahipse İzmirliler o görüşün yanında yer alır. Biz İzmir’in değerlerine sahibiz. İzmir’de başta AK Parti olmak üzere bütün siyasi partilerden oy alacağımıza inancımız tam...

MERAL HANIM İZMİR SEÇMENİNİN GÖZDESİ
Çıray ellerindeki ankete göre İzmir’de Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile olası tüm  adayları geride bıraktığını iddia etti. Çıray, İzmir seçmeninin yüzde 75’i başkanlık seçiminde Erdoğan’a oy vermeyeceğini söylüyor. Bunların da yüzde 30’a yakını Meral Akşener’i birinci aday görüyor. Meral Hanım İzmir seçmeninin gözdesi” dedi.

Tartışmaları yerel seçime çekmenin doğru olduğunu düşünmediklerini ifade eden Çıray, “Polemiklerden uzak durarak büyük fotoğrafta milleti birleştirmek istiyoruz. Önce yerel seçim olacağına inanmıyorum. Çünkü Erdoğan yerel seçimleri daima kaybetti. Yerel seçimlerde öyle gözüküyor ki İstanbul ve Ankara’yı kaybedecek. Böyle risk almayacaktır. Bu bir tahmin” diye konuştu. 

 
Karşıyaka'da engeller boccia ile aşılıyor!
 
CHP'li Bakan'dan mera ihalelerine sert tepki!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muhalefet cephesinde ittifak kulisleri hızlandı!
AK Parti-MHP’nin seçim ittifakı teklifi TBMM Anayasa Komisyonu’nda görüşülürken ...
İzmir'de Feyzioğlu'ndan Cumhurbaşkanlığı adaylığına açık kapı!
İzmir'de yaptığı konuşmada 2019 seçimlerinde cumhurbaşkanı adaylığı ile ...
CHP il delegesi istifa etti, İYİ Parti’ye geçti
CHP’den il delegesi olan Konak Üyesi Serkan Uçma partiden istifa ederek ...
 
Meral Akşener: CHP ile ittifak konuşmadık
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve ...
CHP Bornova'dan o KHK'ya tepki eylemi
CHP Bornova, çıkarılan 696 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile ...
Başbakan Yıldırım'dan kritik Raco açıklaması
Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Konya İl Kongresi'nde yürütülen Zeytin ...
 
69 yaşındaki başkan genç siyasetçilere taş çıkartıyor: Saksı gibi oturamam
İYİ Parti’nin en deneyimli ilçe başkanı olan 69 yaşındaki Tınaztepe, Foça'da ...
CHP'de 10 saatlik tüzük toplantısı
CHP’nin 9-10 Mart tarihinde gerçekleştirilecek tüzük kurultayı öncesi ...
Erdoğan, ABD’nin Münbiç teklifini açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir, Moritanya, Senegal ve Mali’yi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri