POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bir ilde daha ekmeğe zam geldi
Bir ilde daha ekmeğe zam geldi
Dilan Polat'tan cezaevinde intihar girişimi!
Dilan Polat'tan cezaevinde intihar girişimi!
'Organ ticareti' şebekesi çökertildi
'Organ ticareti' şebekesi çökertildi
Nisan ayı enflasyonu belli oldu
Nisan ayı enflasyonu belli oldu
25 Ocak 2023 Çarşamba - 15:07

İYİ Parti'de devir-teslim günü: Bezircilioğlu'ndan yeni dönem mesajları ve 'Dervişoğlu' sorusuna yanıt!

İYİ Parti 3. Olağan Kongresi’nde rakibi Doğan’ı 14 oy farkla geçerek il başkanlığı koltuğuna oturan Bezircilioğlu basın toplantısında hedeflerinin İzmir’de İYİ Parti’yi birinci parti yapmak olduğunu söylerken, İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Dervişoğlu’nun kongrede kendisine yönelttiği sözler hakkında da açıklamada bulundu. Bezircilioğlu ilk görev ‘seçime hazırlık’ derken parti içi rekabetin kongrede kaldığını vurguladı. Öte yandan görevi teslim eden Kırkpınar'dan da önemli mesajlar geldi.

İYİ Parti de devir-teslim günü: Bezircilioğlu ndan yeni dönem mesajları ve  Dervişoğlu  sorusuna yanıt!

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - İYİ Parti İzmir 3. Olağan Kongresi’nde Ülkü Doğan ile yarışarak il başkanlığı koltuğuna oturan Sinan Bezircilioğlu İl Başkanlığı’nda düzenlenen törende basın mensuplarına açıklamalarda bulundu ve soruları yanıtladı. 

İYİ Parti İzmir 3. Olağan Kongresi’nde Ülkü Doğan ile girdiği başkanlık yarışını 319 oya karşılık 333 oyla kazanan yeni başkan Sinan Bezircilioğlu mazbatasını aldıktan sonra İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı gerçekleştirdi. 

Konuşmasının ardından soruları yanıtlayan Bezircilioğlu, önceki dönem İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ile makam odasında bir araya geldi. 



"HEDEF İZMİR’DE İYİ PARTİ’Yİ BİRİNCİ PARTİ YAPMAK"
Bezircilioğlu sözlerine, ‘’Bugün geleceğin ilk günü. Hepimizin ortak bir gelecek için bugünden itibaren hep beraber birlik içinde tek bir aile olarak tek bir yumruk olarak, büyük bir İzmir İYİ Parti ailesi olarak yolumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Çok güzel çok nezih bir kongre dönemi oldu. Teşkilatlarımız bu dönemde dinamizm kazandı. Bundan sonra bu dinamizmi bu hareketi İYİ Parti İzmir ailesi olarak Mayıs ayında yapılacak genel seçimler öncesi sahaya yansıtarak İYİ Partimizi İzmir’de birinci parti yapmak en büyük hedefimizdir. Bunu sahada başaracak olan kıymetli teşkilatlarımızdır. Her zaman partimize ayakta tutan partimizi omuzlarında yükselten teşkilatlarımızın emrinde olacağız. Bu parti iktidara teşkilatlarımızın omuzlarında yürüyecektir. Yeni dönemde herkesi kucaklayarak, iktidara yürüyeceğiz’’ diye başladı. 

DERVİŞOĞLU YANITI: SÖYLENEN SÖZLER KONGREDE KALDI!
Müsavat Dervişoğlu’nun kongrede kendisine yönelik ‘aday arkadaşımızı tanımıyorum’ sözlerini ve ilişkilerini değerlendiren Bezircilioğlu, ‘’Müsavat ağabeyimiz bizim milletvekilimiz kendisine saygımız sonsuz. Kongrede söylenen sözler kongrede kalmıştır. O İzmir’deki teşkilatımızın en büyüğüdür. Kendisi ile tabi ki çalışacağız’’ dedi. 

AKŞENER’E ZİYARET YANITI 
İYİ Parti’nin yeni il başkanı Genel Başkan Akşener ile kongre sonrası görüşüp görüşmediği yönündeki soruya, ‘’Sayın Akşener ile bu hafta sonu bir araya geleceğiz. İnşallah ziyaret edeceğiz. Kendisine İzmir’in anahtarını teslim etmek için çalışacağız’’ yanıtını verdi. 

REKABET KONGREDE KALDI!
Kongre sürecinde yaşanan tartışma ve kutuplaşmalar ile ilgili soruya yanıt veren Bezircilioğlu, ‘’Biz bir aileyiz. Biz İYİ Parti aileyiz. Kongre sürecinde tatlı bir rekabet vardı. Bu rekabeti kongrede bırakıyoruz. Biz artık aile olarak tekrar bir yumruk haline gelip birlikte olacağız. İYİ Parti İzmir ailesi olarak yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz’’ diye konuştu. 

İLK GÖREV SEÇİME HAZIRLIK!
Görevi devralmasının ardından ilk icraatiniz ne olacak sorusunu yanıtlayan Yeni İl Başkanı, ‘’Seçim için az bir süre var. Teşkilatlarla bir araya gelip durum değerlendirmesi yapıp seçimler için hazırlıkların genel dökümünü yapıp genel seçimlere hazırlığa başlamak yapacağımız ilk ve tek önemli görevdir’’ dedi. 

"İZMİR İYİ PARTİ BELEDİYELERİ ALDIĞINDA DAHA İYİ HİZMET GÖRECEK"
Bezircilioğu İzmir’deki CHP’li belediyeler ile ilgili gelen soruya, ‘’İzmir şuan belediye hizmeti görüyor. İnşallah İYİ Parti belediyeleri aldığında daha iyi bir hizmet görecek’’ yanıtını verdi. 



KIRKPINAR: HEPSİ MÜCADELE İNSANI 

Düzenlenen devir teslim töreninde konuşan İl Eski Başkanı Hüsmen Kırkpınar da, “Bugün yeni bir dönem başlıyor. Kongremizde iki kardeşimiz yarıştı; bunlardan Ülkü Hanım benim birlikte çalıştığım il başkan yardımcısı arkadaşımdı. Bir diğer aday ise başdanışmanlığımı yapan Sinan kardeşimdi. Delegenin iradesi 14 oy farkla Bezircioğlu’nu seçmiş oldu. Kendisini tebrik ediyorum, yeni görevinde birlikte çok büyük işler başaracağını, bu başarısının da İzmir’de yeni bir döneme damga vurmak olduğunu düşünüyorum. Önümüzde iki önemli seçimi karşılayacaklar. Büyüğü cumhurbaşkanlığı ve parlamento yenileme yani milletvekili seçimi.10 ay sonra da yerel seçimleri olacağın tarih olacak. İki büyük seçimin sonucu etkileyecek kadrolarımız oluştu. Bu kadroları iki büyük seçim bekliyor. İl başkanımıza ve kongreleri tamamlayan ilçe başkanlarımıza sonsuz güveniyorum. Hepsi mücadele insanı. İzmir’de birinci parti Türkiye’de birinci parti olacağız inşallah. Hepimizin eşi çocuklarımız var ama hiçbir sosyal alan ya da mücadele ettiğiniz yoğun çaba harcadığınız alan siyaset kadar meşakkatli değildir. Kurucu olarak geldim il başkanlığı yaptım bu sürece hem bir eş hem de anne olarak eşim Figen Kırkpınar, 5 yıl boyunca en büyük destek aldığım kişidir. Kendilerine de huzurunuzda teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi.

Bezircilioğlu ise, “Önce abim, sonra başkanım... Ben senden çok şey öğrendim, yönetiminde çalışmaktan gurur duydum. Yükselttiğin çıtayı daha yükseklere taşımak için elimden geleni yapacağıma ant içiyorum. Seni de çok güzel yerlerde görmek istiyoruz. Hakkını helal et” ifadelerini kullandı.

 
Cezalı oyuncu oynattılar, ceza almadılar!
 
AK Parti'den Soyer'e 'İktisat Kongresi' tepkisi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de Aslanoğlu'ndan örgüte 'tek yumruk' mesajı!
Yeni görevi nedeniyle ziyaretçi akınına uğrayan İl Başkanlığı'nda tebrikleri ...
Başkan Selvitopu'ndan Lider'e proje raporu!
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhuriyet Halk Partisi ...
AK Partili Kaya'dan Başkan Soyer'e tepki: Ayrıştırıcı dile ile HDP'ye selam çakıyor!
Başkan Soyer'in 2 farklı iktisat kongresi düzenlenecek olmasına dair mesajlarına ...
 
AYM, HDP'nin başvurusunu görüşecek!
Seçimlere aylar kala Anayasa Mahkemesi HDP'yle ilgili kritik bir başvuruyu ...
Akşener'den 'Sinan Ateş' isyanı: Yazıklar olsun!
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin grup toplantısında açıklamalarda ...
AK Partili Kırkpınar: Fatih Altaylı bile Soyer'i koruma kalkanına aldı!
AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, katıldığı programda kendisine ...
 
Sürekli'den Soyer'in katıldığı yayında Altaylı'nın o sözlerine sert tepki!
AK Parti İl Başkanı Sürekli, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in katıldığı ...
"YSK'ya güvenseydik sandık güvenliği için çalışmazdık''
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında açıklamalarda ...
Bahçeli'den gazeteciye: Hadi işine bak!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisine "Sinan Ateş cinayetine" ilişkin ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri