POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kurallara uymayan oto galerilere rekabet cezası
Kurallara uymayan oto galerilere rekabet cezası
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs için Taksim açıklaması!
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs için Taksim açıklaması!
MHP'den anayasa önerisi: Halk oylaması vurgusu!
MHP'den anayasa önerisi: Halk oylaması vurgusu!
Yunan taraftarlardan Fatih Terim'e tepki
Yunan taraftarlardan Fatih Terim'e tepki
24 Nisan 2022 Pazar - 11:21

İduğ iş dünyasıyla buluştu: 3 yıl raporu ve 'Koca' teşekkür!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornovalı iş insanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. İduğ buluşmada yaptığı konuşmada 3 yıllık görev süresince yapılan çalışmaları anlatırken, Bornova Belediye Başkanı'na İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Kocaoğlu ile İzmir Eski Milletvekili Koç'tan övgü ve teşekkür geldi.

İduğ iş dünyasıyla buluştu: 3 yıl raporu ve  Koca  teşekkür!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornovalı iş insanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Aralarında bir önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile 25. Dönem İzmir Milletvekili Murat Koç’un da olduğu BORSİAP (Bornova Sanayici ve İş İnsanları Platformu) üyelerinin katıldığı buluşmada, geride kalan görev sürecinde yaptığı çalışmaları anlatan Başkan İduğ, “Planladığımız yatırımlarımızı yaptık. Borçsuz bir belediyeyiz. Kalan iki yılda önceliğimiz kentsel yenileme, yol yapımları ve ihtiyaç sahiplerinin yanında daha fazla yer almak olacak. Bu yolda sizlerin görüş ve önerileri bize ışık tutacak” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un kurucuları arasında yer aldığı BORSİAP(Bornova Sanayici ve İş İnsanları Platformu) üyeleri, Bornova Belediyesi Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Başta bir önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile 25. Dönem İzmir Milletvekili Murat Koç olmak üzere Bornova ve İzmir’in önemli isimlerini biraraya getiren iftar programında önemli mesajlar verildi.

İlk günden itibaren çalışmaya başladık

İftar sonrası 3 yıllık görevi süresince yaptığı çalışmaları anlatan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, göreve geldikleri ilk günden itibaren araç, iş makinesi ve yeni hizmet binası alımlarından asfalt üretim tesisine, Özkanlar Pazaryeri’nden Çamdibi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’na, taziye evlerinden çocuk oyun ve aktivite merkezlerine pek çok yatırımı peş peşe yaptıklarını, Dijital Sınıf ve Altın Bilezik gibi vizyon projelerini hayata geçirdiklerini de ifade etti.

Sırada kentsel yenileme ve yollar var

Bornova’nın geleceğine yönelik olarak gerçekleştirdikleri tüm yatırımların parasının ödendiğini ve borçsuz bir belediye olduklarını vurgulayan Başkan İduğ, “Artık sırada başka işler var. Görev süremiz bitinceye kadar yani kalan iki yılımızda Kızılay Mahallesi’nden başladığımız kentsel yenileme ile yol yapım ve bakımı çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Sosyal devlet, toplumcu belediyecilik anlayışıyla da daha fazla ihtiyaç sahibinin destek olup, yanlarında olacağız” dedi.

Günün anısına bir önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile 25. Dönem İzmir Milletvekili Murat Koç’a zeytin ağacı fidanı ve atalık tohum hediye eden Başkan İduğ, Bornovalı iş insanlarına seslenerek; “Sorumluluğumuz çok büyük. Bornova’yı ve Bornovalıları temsil etmek kolay değil. Sayın Kocaoğlu gibi isimler bizlerin rol modeli. Sizlerin”görüş ve önerileri Bornovamıza ve İzmir’e hizmet etme yolunda bizlere ışık olacaktır” diye konuştu.

Kocaoğlu ve Koç’tan teşekkür

Belediye başkanı olarak yıllarca bu kente hizmet için çalıştığını ifade eden Aziz Kocaoğlu, “Şimdi genç arkadaşlarımız çalışıyorlar. Yapılanları hep bir birlikte gördük.  Onların başarılarından dolayı son derece mutlu oluyorum. Sayın İduğ’u da kutluyorum. Bornova Hepimizin. Hep birlikte sahip çıkıp, geliştireceğiz ve vatandaşımızın lokmasını büyüteceğiz” dedi. 

Bugüne kadar yapılan çalışmalar için Başkan İduğ’a teşekkür eden Murat Koç, “İş dünyasından gelen ve üreten bir belediye başkanının neler yaptığı ortada. Bu anlamda iş insanların biraraya gelmesi çok önemli” diye konuştu.

BORSİAP Yönetim Kurulu Başkanı Galip Çukurlu ise Bornova’da çok özel oluşuma imza attıklarını belirterek, hepsi birbirinden değerli isimlerin yer aldığı platformun diğer ilçelere de örnek olması gerektiğini söyledi.

 
İki kritik bölgede 7 terörist etkisi hale getirildi
 
Bayraklı'da 25 bin çocukla büyük şölen!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kiraz'da belediyeden 5 bin kişilik iftar
Kiraz Belediyesi tarafından 5 bin kişilik iftar programı düzenlendi.
Dünya çocukları Karşıyaka'da buluştu
Karşıyaka Belediyesi tarafından, Karşıyaka Kaymakamlığı ve İlçe Milli ...
Ödemiş'i 23 Nisan coşkusu sardı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ödemiş Belediyesi’nin çocuk ...
 
Bornova'da tam gün 23 Nisan coşkusu
Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ...
AASSM Senfoni Orkestrası çocuklar için sahne aldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi gün boyu süren 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ...
İzmirli minikler 23 Nisan'da eğlenceye doydu
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ...
 
Limontepeli çocuklara 23 Nisan hediyesi
İzmir Büyükşehir Belediyesi Limontepe'ye yeni bir park kazandırdı. Şehit ...
Aliağa’da 23 Nisan coşkusu
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 102.Açılış yıl dönümü ve Büyük Önder ...
Balçova’da masal gibi 23 Nisan Şenliği
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Balçova’da birbirinden renkli ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri