POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Maçoğlu köyüne döndü... Arıcılığa başladı
Maçoğlu köyüne döndü... Arıcılığa başladı
Mevsimlik tarım işçilerinin haklarına düzenleme!
Mevsimlik tarım işçilerinin haklarına düzenleme!
ABD'de bir George Floyd vakası daha!
ABD'de bir George Floyd vakası daha!
Lokanta ve kafelerde KDV artışı Resmi Gazete'de!
Lokanta ve kafelerde KDV artışı Resmi Gazete'de!
21 Mart 2023 Salı - 13:58

İş insanı Sarıgedik İYİ Parti'den İzmir adayı!

İş insanı Emre Sarıgedik, 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler için İYİ Parti'den İzmir milletvekili aday adayı olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

İş insanı Sarıgedik İYİ Parti den İzmir adayı!

28'inci Dönem Milletvekili seçimi için başkentteki görüşmelerini tamamlayan iş insanı Emre Sarıgedik, İYİ Parti Genel Merkezi'ne giderek milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

İYİ Parti Genel Merkezi'nde yaptığı aday adaylığı başvurusunu sosyal medya hesabından duyuran Emre Sarıgedik açıklamasında, "Canımdan aziz bildiğim ülkem için gelecek seçimler, herkesin elini taşın altına koyması gereken, önemli bir süreç, hayati bir dönemeç olacak. Doğup büyüdüğüm ekmeğini yediğim şehrimize daha iyi hizmet edebilmek için İzmir'in Türkiye Büyük Millet Meclisinde güçlü sesi olmak için göreve hazırım. Ülkemize, milletimize, ilimize hizmet etmek amacıyla 14 Mayıs 2023'te yapılacak 28'inci dönem milletvekilliği seçimleri için aday adaylık başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Hayırlı olsun İzmir" dedi.

"ARZUNUZ ARZUMDUR"

Milletçe zor bir zamandan geçildiğine dikkat çeken Sarıgedik, "Milletimizle birlikte son dönemde ciddi zorluklarla mücadele ediyoruz. İnsanımız geçim derdiyle uğraşmaktan yoruldu. Çocuğunun okul derdine düşmüş annelerimizin, borç batağında kaybolan babalarımızın, traktörüne mazot, toprağına tohum alamayan çiftçilerimizin, siftah edemeyen esnaflarımızın, eve ekmek götüremeyen emeklilerimizin, geçinemeyen asgari ücretlilerimizin derdine dert eklendi. Mutlu yüzleri görebilmek imkansızlaştı. Ama Türkiye'nin, bu acı gerçekleri aşacak imkanları var. Türkiye'nin çözülemeyecek hiçbir problemi yok. İmkanlarımız var. Kaynaklarımız var. Yeter ki, yönetenlerin önceliği memleketin huzuru, milletin mutluluğu olsun. Önceliği millet ve memleket olan bir kardeşiniz olarak beni Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne vekil olarak gönderme isteğiniz doğrultusunda milletvekilliği aday adaylığı başvurumu yaptım" diye konuştu. 

"MİLLETİMİZİN İRADESİ TECELLİ EDECEK"

Milletin iradesini tecelli ettirmek için TBMM'de olmak istediğini belirten İYİ Parti İzmir Milletvekili aday adayı Sarıgedik, "Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, işgal altındaki bir ülkeyi bağımsızlık meşalesi altında topladı. Parçalanmış ve yokluğun eşiğindeki bir imparatorluktan, bizim atalarımız bir tarih yazarak Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu. Atatürk'ü sevdi diye din düşmanı ilan edilenleri görüyoruz. Peygamberini sevdi diye gerici damgası yiyenleri görüyoruz. Hiç ikimse kusura bakmasın Mustafa Kemal de bizim, Fatih de bizim; Osmanlı da bizim, Cumhuriyet de bizim. Devletin en üst düzeyinde önemli kararlara imza atmış, başarılı bürokratların torunuyum, yerel yönetimlerde belediye başkanlığı yapmış atalarımın düsturlarıyla yetişmiş Türkiye Cumhuriyeti devletinin bir neferiyim. Muhtaç olduğun kudret, bedenimdeki genetiğimde, mevcuttur. Aynı atalarımın 100 yıl önce yaptığı gibi bugün de milletin istiklalini, milletin azim ve kararlılığını göstermeye talibim. Kişilerin kaprisleri değil, milletin iradesini tecelli ettirmek için göreve hazırım. Cumhuriyetin yeni asrında ışıl ışıl yeni bir tarih yazılacağı bir dönem için gece gündüz demeden çalışmaya varım" ifadelerini kullandı. (DHA)

 
Çiğli'de yeni inşaatlara sıkı denetim!
 
İzmir'de deprem şehitleri için 4 bin fidan
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de tüm belediye başkanlarıyla seçim zirvesi!
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, partili ...
YSK'dan 3 Cumhurbaşkanı adayına ret!
YSK, seçmenler tarafından cumhurbaşkanı adayı gösterilmek isteyen Murat ...
CHP İzmir bu kez 'ölçülebilir kapı siyaseti' ile sahaya iniyor!
Daron Acemoğlu’nun önderliğinde kurulan ölçme ve değerlendirme ekibinin ...
 
CHP'li Purçu'dan Bakan Kirişçi'ye 9 önemli 'kuraklık' sorusu!
CHP İzmir Milletvekili Purçu 22 Mart Dünya Su Günü öncesinde Türkiye’yi ...
İki partiden de görüşmeye yalanlama!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Memleket Partisi Genel Başkanı ...
Kılıçdaroğlu: Birleşeceğiz ve kazanacağız! Ama kime karşı?
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ...
 
AK Parti'de Mehmet Şimşek ile görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eski Maliye Bakanı Şimşek AK Parti Genel Merkezi'nde ...
Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’yi ziyaret edecek
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ...
Soli Özel: İçeride güç üretemeyen ülke etkili dış dış politika izleyemez
İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’nin altıncı gününde  akademisyen ve uluslararası ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri