POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İngiliz aktör Bernard Hill hayatını kaybetti
İngiliz aktör Bernard Hill hayatını kaybetti
Bakan Fidan'dan iki devletli çözüm çağrısı
Bakan Fidan'dan iki devletli çözüm çağrısı
Herkes şaştı! Ölümden kıl payı kurtuldu
Herkes şaştı! Ölümden kıl payı kurtuldu
Köpeklerden çocuklara bir saldırı daha
Köpeklerden çocuklara bir saldırı daha
31 Mayıs 2019 Cuma - 20:30

İzmir'den İmamoğlu'na sanatsal destek: Yücel o tabloyu aldı

Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için İzmir’de düzenlenen ‘Her şey çok güzel olacak’ isimli karma serginin açılışı yapıldı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, serginin tanıtımının yapıldığı görseldeki tablo olan ‘Organik Bağ’ adlı eseri 2 bin 500 TL karşılığında satın aldı.

İzmir den İmamoğlu na sanatsal destek: Yücel o tabloyu aldı

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul yerel seçimlerinde Millet İttifakı’nın Adayı Ekrem İmamoğlu’nun kampanya çalışmalarına destek için sergi açılışı gerçekleştirdi. Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ve 325 sanatçının bağışladığı resimlerden oluşan ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ karma sergisine; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, İYİ Partili ve CHP’li yöneticiler katıldı.

YÜCEL: SANAT, TOPLUMUN HAYAT DAMARIDIR!
Programda konuşan CHP İl Başkanı Yücel, “Sanat toplumun hayat damarıdır. Mustafa Kemal Atatürk ‘Sanatsız kalan toplumların hayat damarlarından biri tıkanmıştır’ diyor. Ülkemizde demokrasi mücadelesi için sanatçıların verdiği mücadele çok değerlidir. Sanatçılarımız toplumu yönlendiren, öncü olan, sözün bittiği yerde devreye giren bizim önemli değerlerimizdir. Burada sanatçılarımız eserlerini bizlerle paylaşıyor. Bu İzmir için çok önemli. Ülkemiz zor bir süreçten geçti. Haksız, hukuksuz, vicdansız bir şekilde büyükşehir belediye başkanlığı gasp edilen Ekrem İmamoğlu gerçeği var. Seçimler tekrarlanacak. ‘Her şey çok güzel olacak’ karma sergisinde elde edilen gelirler İmamoğlu’nun bağış kampanyasına destek olarak aktarılacak. Artık belli bir siyasi partinin ideoloji olmaktan çıkan, toplumun her kesimini ilgilendiren mücadeleye destek oldukları için tüm sanatçılara teşekkür ediyorum. Önce İstanbul’da sonra Türkiye’de her şeyin çok güzel olması için bu sergiyi organize edenlere teşekkür ediyorum. Birbirimize kenetlenmemiz gerekiyor. Bunu çok güzel gösteriyorsunuz” dedi.

SOYER’DEN İMAMOĞLU’NA: İZMİR SENİNLE BERABER!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ise, “Bu salonda muazzam bir enerji var. Bu enerjiyi yaratanlara şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız. Şu anda İstanbul’da anketler yapılıyor. ‘At başı gidiyor, yüzde 2-3 değişiyor’ diyenler var. Matematik ne diyor bilmem ama gönül başka bir şey diyor. Gönül bu vicdansızlığı, haksızlığı reddediyor. Bunu da en çok sanatçılar biliyor. Türkiye’de olağanüstü güzel bir umut doğmaya başladı. Başka bir Türkiye’nin mümkün olduğunu gösteren bir umut... Biz bu topraklarda derya içinde olup deryayı bilmeyen balık gibi yaşıyoruz. 31 Mart bunun değişebileceğini gösterdi. Daha güzel, mutlu bir ülke mümkünmüş. Bu millet bunun işaretlerini verdi hepimize. Şimdi iş İstanbul’a kaldı. İstanbul bu hikayenin son noktasını koyacak. Sevgili Ekrem kardeşime bu salondaki bütün enerjiyi gönderiyorum. Yolun açık olsun sevgili kardeşim,  İzmir seninle beraber! Türkiye’nin sanatçıları seninle beraber. Kalbimiz senin için çarpıyor. Olanca gücümüzle senin yanında durmaya devam edeceğiz. Hepiniz iyi ki varsınız” diye konuştu.

CHP’DEN 2 BİN 750 TL, İYİ PARTİ’DEN 500 TL’LİK DESTEK 
İmamoğlu’nun kampanyasına destek vermek amacıyla davetliler tarafından birçok eser satın alındı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, serginin tanıtımının yapıldığı görseldeki tablo olan ‘Organik Bağ’ adlı eseri 2 bin 500 TL karşılığında satın aldı. Başkan Yücel ayrıca 250 TL değerinde bir tablo da aldı. İYİ Partili yöneticiler ise 500 TL’lik bir eser alarak İmamoğlu’na destek oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in ise 10 gün boyunca açık kalacak sergiye daha sonra gelerek bir eser alacağı aktarıldı. 10 Haziran tarihine kadar İzmirlilere kapılarını açacak olan sergide en pahalı eserin 5 bin TL tutarında olduğu ifade edildi.  

 

 
İzmir'de öğrenci servisi kaza yaptı: Yaralılar var!
 
'Dur' ihtarına uymadı, polis otosuna çarpıp kaçtı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Balçova'dan İmamoğlu'na destek mesaisi!
Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İlçe Örgütü, İstanbul Büyükşehir Belediye ...
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan o ilçeye videolu bayram mesajı!
Selçuk Belediye Başkanı CHP’li Sengel, Ankara’ya gitti. CHP Genel Başkanı ...
CHP'li Beko Yaylaköy için meclis araştırması istedi
İzmir’in Karaburun ilçesine bağlı Yaylaköy’de büyük bir rantın döndüğünü ...
 
CHP'li Polat sordu, Bakan Kurum yanıtladı: 2B raporu!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, CHP’li Mahir Polat’ın 2/B arazileriyle ...
CHP'li Bakan 'Çeşme Havalimanı'nı sordu!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile İdlib'i görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir ...
 
MGK'da gündem Pençe Harekatı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki MGK toplantısı sona erdi. Milli ...
Ev hapsindeki AK Parti İl Eski Başkan Yardımcısına silahlı saldırı!
Narlıdere ilçesinde, AK Parti eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet K., ...
AK Parti İzmir'de yürütme kurulu belli oldu... İşte Sürekli'nin A Takımı!
AK Parti İzmir'de il yürütme kurulu belli oldu. Başkan Sürekli İzmir Teşkilatı’nda ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri