POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Dünyada Filistin protestoları yayılıyor
Dünyada Filistin protestoları yayılıyor
Netanyahu'yu tutuklanma endişesi bastı
Netanyahu'yu tutuklanma endişesi bastı
Erdoğan'dan Dervişoğlu'na tebrik telefonu
Erdoğan'dan Dervişoğlu'na tebrik telefonu
Polis, meslektaşlarına kurşun yağdırdı: 2 şehit!
Polis, meslektaşlarına kurşun yağdırdı: 2 şehit!
4 Mart 2020 Çarşamba - 21:24

İzmir siyasetinde Özkoç tartışması!

CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç’un, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı basın toplantısında sert sözlerle hedef alması ve Meclis’teki yumruklu kavga gündem olurken, İzmir siyasetinde Özkoç tartışması yaşandı.  AK Parti İzmir Teşkilatından Özkoç’a sosyal medyadan sert tepkiler geldi.  CHP İzmir İl Örgütü de Özkoç’u savunurken,  AK Parti’den gelen eleştirilere yanıt verdiler.

İzmir siyasetinde Özkoç tartışması!

GERÇEKİZMİR - TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında kavga yaşandı.

Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç başkanlığında toplandı. Oturumda CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç konuşma yaptı.

AK Parti milletvekilleri, konuşma sırasında Meclis'te düzenlediği basın toplantısındaki sözleri üzerinden Özkoç'a tepki gösterdi.

Meclis Genel Kurulu'nda AK Parti ile CHP milletvekilleri arasında yumruklu kavga yaşandı.

Öte yandan savcılık da Özkoç hakkında Cumhurbaşkanı'na hakaretten soruşturma başlattı.

İZMİR SİYASETİNDE ÖZKOÇ TARTIŞMASI

İzmir siyaseti de Özkoç tartışmasına dahil oldu. AK Parti İzmir Teşkilatından Özkoç’a sosyal medyadan sert tepkiler geldi.  CHP İzmir İl Örgütü de Özkoç’u savunurken,  AK Parti’den gelen eleştirilere yanıt verdiler.

AK PARTİ

Eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım: Kahraman Mehmetlerimizin sahada amansızca mücadele verdiği böyle bir dönemde CHP Grup Başkanvekili'nin Cumhurbaşkanımıza yönelik ağza alınmayacak bu hakaretleri şiddetle kınıyor. Ve reddediyoruz. Başkanlığını da yaptığım 'Gazi Meclis'in çatısı altında malesef milletimizin gözü önünde hiç de arzu etmediğmiz büyük kepazelik yaşandı. Şüphesiz bu şahıs yaptıklarının karşılığını adalet önünde görecektir. Ama asıl olan hukuken beklediği karşılık değil millettin vicdanında bu şahsın nasıl vekillik yaptığını sorgulanması olacaktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ: Tek vasfı CHP'li Belediyelerin paralarına çökmek olan müptezel,  görevini sürdürmek ve asansör işini daha rahat yapabilmek için pis ağzının salyalarını TBMM'ye saçmış. Haddini bil Özkoç, haddini!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli: Mehmet Akif diyor ki; insan iki şeyi bilmelidir; 'haddini ve hesabını'. CHP'li Engin Özkoç! Haddini aştın, hesabında şaştın! Sen; bu ülkenin Cumhurbaşkanı'na hakaretler ederek siyasi menfaat sağlamadın! Asıl hain kimmiş gösterdin!  Bu millet, bunun hesabını sorar!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: Cumhurbaşkanı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ve Türk Milleti'nin birliğini temsil eder. Milletimizin birlik ve beraberliğinin teminatı olan Cumhurbaşkanımıza FETÖ'nün ve Türkiye'nin düşmanlarının ağzıyla yapılan bu hakaret, en büyük alçaklıktır, haysiyetsizliktir, onursuzluktur.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar: Hayatında  doğruyla tanışmamış her şeyi yalan üzere  olan CHP’nin ağzı kirli Grup BaşkanV. Engin Özkoç, Sn Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’a aşağılık, alçakça ifadelerde bulunarak asıl hainliği kendisi yapmıştır. Ağır ithamlarını şiddetle kendisine iade ediyorum. Kimilere hizmet ediyorsun

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan: Katil Esed'e vurdukça, ses CHP'den geliyor. Sürekli Türkiye düşmanlarından yana olup bir de onur, haysiyet ve şereften bahsediyorlar. Biz birinci dünya savaşında 7 düvelle mücadele ederken, sırtımızdan hançerleyen çeteciler vardı. Şimdi de CHP ve Engin Özkoç gibiler var. Esed Rejimi'nin vurulmasını sindiremeyen ve ipini koparan CHP, Cumhurbaşkanımızı hedef alıyor adice. Ölümüne Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız.  Kendini bilmez Engin Özkoç ve onun gibilere her yerde ve ortamda haddini bildireceğiz. Siz gidin, sahipleriniz gelsin!

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı: Kendi ifadesiyle milyonların sesi! Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayip Erdoğan’ın Grup Toplantısı konuşmalarını neden üstünüze alındınız?Demokrasiyle seçilen ülkenin Cumhurbaşkanına hakaret etme hadsizliğini kendinizde nasıl buluyorsunuz? Haddini bil!

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle: CHP’li Engin Özkoç,Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'a alçakça ifadelerle hakaret etmesi kabul edilemez bir ayıptır!!! TBMM çatısı altında yapılan bu terbiyesizlik yüce Türk milletine yapılmıştır! YAZIKLAR OLSUN!!!

CHP

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: AKP Genel Başkanı Erdoğan, CHP liderine hakaret edince soruşturma yok. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç iade edince dava açılıyor. Cumhurbaşkanlığı zırhını bırak öyle gel!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: Partimize ve Genel başkanımıza hakaret ederek saldırıda bulunanlar, Grup Başkan Vekilimiz bu hakaretlere kendilerinin diliyle cevap verince ortalığı ayağa kaldırıyorlar. Önce aynaya bakacaksınız. Seninleyiz Engin Özkoç!

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel: AKP Genel Başkanı, sen herkese hakaret edeceksin. Şehitlere “Kelle” diyeceksin. “Tane” diyeceksin. Sana gerçekleri söyleyen herkese hakaretler yağdıracaksın. Engin Özkoç gibi yürekli Milletvekillerimiz senin peşini bırakmayacak. Özkoç seninleyiz.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: Nezaket nezaketi, öfke öfkeyi getirir. Sayın Engin Özkoç'un yaptığı konuşma gayet makul bir tepkidir. Sorun arayan bu konuşmayı doğuran konuşmaya baksın. Seninleyiz Engin Özkoç

 CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: Sessiz çoğunluğun güçlü sesi, CHP’nin onuru oldun, yanındayız ve Seninleyiz Engin Özkoç!

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: Engin Özkoç sen gerçekleri haykırmaya devam et. Doğruları söylemek cesaret ister. Cesaret bulaşıcıdır.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır: Doğruların; tehditlerle, saldırılarla, baskılarla üstü kapatılamaz. Doğruları; her zaman söylemeye, en yüksek bir biçimde haykırmaya, savunmaya devam edeceğiz. Çünkü yanlışları alkışlamak, örtbas etmek ülkemize verilecek en büyük zarardır. Seninleyiz Engin Özkoç

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat: AKP Genel Başkanı’nın kirli sözlerini kendisine aynen iade ettiği için Gazi Meclis’te linç edilmeye çalışılan Grup Başkanvekilimiz Engin Özkoç yalnız değildir!

Özkoç, basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kastederek, ‘Haysiyetsiz, onursuz ve şerefsiz’ gibi ifadeler kullanmıştı.  

 
Lodos uyarısı göçmenlerin geçişini engelledi
 
Serebral Palsi hastası Çetin'e 'Ahbap' sürprizi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özkoç hakkında soruşturma başlatıldı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında ...
CHP'li Polat'tan bakanlığın o afişine sert tepki!
CHP İzmir Milletvekili ve YDK Üyesi Mahir Polat, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ...
Mecliste olaylı oturum: Yumruklar konuştu!
Meclis Genel Kurulu'nda AK Parti ile CHP milletvekilleri arasında yumruklaşmaya ...
 
Kritik zirve: Sözcü Kalın ABD heyetiyle görüştü
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın, ABD'nin Birleşmiş Milletler ...
Erdoğan: Şehitler tepesi boş kalmayacak dedim...
'Millet İttifakı'nın iktidarında şehitler tepesi boş kalacak' diyen CHP ...
AK Parti'de Karşıyaka sürprizi: Çiftçioğlu 'aday değilim' dedi!
AK Parti İzmir’de kongreler öncesi ‘değişim’ kararı alınan ilçelerde, ...
 
CHP Kadın Kolları'nda 30 ilçede başkanlar belli oldu
CHP İzmir Örgütü’nün 30 ilçedeki kadın kolları başkanları belli oldu.
CHP'li Polat: Halkın iradesi yok sayılıyor
CHP'li Polat, “Dün Çeşme ve Urla, bugün ise Selçuk ve Bornova, hükümet ...
CHP'li Yücel'den Soyer'e destek, AK Parti'ye tepki: Kamplaşma, kutuplaşma...
Soyer'in mesajlarına tepki gösteren AK Parti cephesine sert çıkan CHP ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri