POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
'Organ ticareti' şebekesi çökertildi
'Organ ticareti' şebekesi çökertildi
Nisan ayı enflasyonu belli oldu
Nisan ayı enflasyonu belli oldu
Fenomen Yağmur Taktaş'ın ölümünde cinayet şüphesi…
Fenomen Yağmur Taktaş'ın ölümünde cinayet şüphesi…
Benzin ve motorine zam, otogaza indirim!
Benzin ve motorine zam, otogaza indirim!
19 Ekim 2019 Cumartesi - 12:03

JCI'dan İzmir'de 'sanal gerçeklik' semineri!

JCI İzmir Şubesi, ‘sanal gerçekliğin iş dünyasında kullanımı’ konulu bir seminer düzenledi. Modern İnnova Sanal Gerçeklik Ajansı Sahibi Kerem Gençler’in konuşmacı olarak yer aldığı seminer hakkında açıklama yapan JCI İzmir Şube Başkanı Aybeniz Altın, “iş dünyasında sanal gerçeklik; önümüzdeki yılların teknolojisiyle birlikte hayatımıza entegre olacak bir sistem" dedi.

JCI dan İzmir de  sanal gerçeklik  semineri!

GERÇEKİZMİR - Dünya çapında 128 ülkede, 5 bin şubesi ve 200 bini aşkın üyesiyle faaliyet gösteren genç liderlerin bir arada bulunduğu küresel bir platform olan JCI’nin (Junior Chamber International) İzmir Şubesi, ‘sanal gerçekliğin iş dünyasında kullanımı’ konulu bir seminer düzenledi.

Kaya Prestij Otel’de gerçekleşen seminere JCI İzmir Şubesi Başkanı Aybeniz Altın, JCI İzmir üyeleri ve Modern İnnova Sanal Gerçeklik Ajansı Sahibi Kerem Gençler katıldı. Seminer’de sanal gerçekliğin iş dünyasında kullanımı ile ilgili eğitim veren Modern İnnova Sanal Gerçeklik Ajansı Sahibi Kerem Gençler, sanal gerçekliğin hikayelerine ilişkin de bir sunum gerçekleştirdi.

JCI NEDİR?

Seminer’in açılış konuşmasını JCI İzmir Şubesi Başkanı Aybeniz Altın yaptı. JCI’nin,  üyelerine liderlik vasıfları ve toplumsal bilinç kazandırarak, yaşadıkları toplumda pozitif değişimi sağlamalarına destek olmayı amaçlayan uluslararası bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten JCI İzmir Şubesi Başkanı Aybeniz Altın, kuruluşun Türkiye’de 22 şubesi bulunduğunu ve İzmir’de toplamda 128 üyeleri olduğunu ifade etti. Altın, toplumsal girişim, iş dünyası, uluslar arası ilişkiler, bireysel gelişim, networking gibi birçok konuda proje ürettiklerini söyledi. JCI’nin Birleşmiş Milletler (BM) logosunu taşıma izni olan tek dernek olduğunu altını çizen Altın, aynı zamanda BM’de kürsüsü olan bir dernek olduklarına da dikkat çekti.

HAYATIMIZA ENTEGRE OLACAK BİR SİSTEM

‘İş dünyasında sanal gerçeklik kullanımı’ konulu seminerin amacına yönelik açıklama yapan Altın, “Teknolojinin günümüzde bu kadar hayatımıza girmesiyle birlikte bizim de bu yeni teknolojik olaylara adapte olmamızla ilgili oyunlaştırma metoduyla anlatılacak bir seminer. İş dünyasındaki sanal gerçeklik nedir diye ilk başta insanların kafasında bir soru işareti oluşuyor. Ancak, iş dünyasında sanal gerçeklik; önümüzdeki yılların teknolojisiyle birlikte hayatımıza entegre olacak bir sistem. Çünkü her şey ofis ortamında bildiğimiz gibi maddesel bir şekilde olmayacak, her şey; sanal alem dediğimiz internet üzerinden ve teknolojinin gelişmesiyle olacağı için işlerin buna entegre edilmesi lazım. Biz bu seminerle, bunun bilinirliğini arttırmayı amaçladık” dedi.

İŞ’TE DİJİTAL KADINLAR PROJESİ

Altın, 2 Kasım’da İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde saat 09.30 ile 18.00 saatleri arasında JCI İzmir Şubesi olarak ‘İş’te dijital kadınlar’ projesiyle kadınlara girişimcilik eğitimi düzenleyecekleri de açıkladı. Altın,  İş’te Dijital Kadınlar Projesi ile ticarileşebilir bir ürünü bulunan, girişimci olan veya olmak isteyen, 18-55 yaş arasındaki kadınlara, çeşitli eğitimler vererek onların bilgi ve beceri kapasitelerini arttırmayı amaçladıklarını belirtti. Eğitimde alanında uzman eğitimciler tarafından girişimci zihin yapısı, pazar doğrulama, genç girişimcilere vergisel avantajlar, e-ticarette hukuk, yaratıcı ekonomiler ve sosyal medya başlıklarıyla eğitimler verilecek.

 
Oran'dan muhtarlara 'omuz omuza' mesajı
 
Erdoğan'dan silah ambargosuna Ruanda'lı yanıt
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Umut yolculuğu'nda büyük dram: Canı pet şişeye emanet!
Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında ...
Kenevir üreterek Türk çiftçisine örnek olacaklar
Amerika’dan gelip, İzmir’in Menemen ilçesinde izinli kenevir üretimine ...
Batur'a 'can dost' teşekkürü
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçede yaşamını sürdüren can dostlara ...
 
İzmir'de iyi tasarım etkinliği
İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı Akdeniz Akademisi tarafından her yıl ...
FETÖ'nün Meksika imamı yakalandı
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Meksika imamı Osman Karaca, Milli İstihbarat ...
İzmir'de 173 düzensiz göçmen yakalandı
İzmir'in Çeşme, Seferihisar ve Dikili ilçelerinde yasa dışı yollardan ...
 
İzmir'de yük treni devrildi
İzmir'in Konak ilçesinde, mermer ve granit yüklü konteynerlerin bulunduğu ...
İzmir'de şehide yürek yakan veda!
Antalya'nın Kaş ilçesinde, sualtı dalış eğitimi sırasında fenalaşıp, şehit ...
Midesinden 200'e yakın metal cisim çıkarılan hasta kurtarılamadı
İzmir'de karın ağrısı şikayetiyle kaldırıldığı hastanede yapılan operasyonla ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri