POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Arda Güler, Real Madrid'e zaferi getirdi!
Arda Güler, Real Madrid'e zaferi getirdi!
Galatasaray, Adana'dan 3 puanla dönüyor
Galatasaray, Adana'dan 3 puanla dönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
26 Ocak 2021 Salı - 17:58

Kan donduran ifade: Sayısını hatırlamadığım kadar bıçak darbesi vurdum

Konak ilçesinde 15 yıldır birlikte yaşadığı Dilek Yüksel’i (43) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Seyfetin Erilmez'in yargılanmasına başlandı. Erilmez, “Ben bıçağı alınca Dilek dış kapıyı açıp merdivenlerden inmeye başladı. Ben de ona yetiştim. Ardından da belinin yanına sayısını hatırlamadığım kadar bıçak darbesi vurdum" dedi.

Kan donduran ifade: Sayısını hatırlamadığım kadar bıçak darbesi vurdum

Olay, 12 Temmuz 2020'de, Güney Mahallesi 1148/1 Sokak'taki evde meydana geldi. İddiaya göre, birlikte yaşayan Seyfetin Erilmez ve Dilek Yüksel arasında miras tartışması çıktı.  

?Yüksel’in ölen annesinden kalan mirasın paylaşımı konusunda yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine Erilmez, kadını çeşitli yerlerinden bıçakladı. Erilmez kaçarken, komşuların ihbarı üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde Dilek Yüksel’in hayatını kaybettiği saptandı.Kısa süre sonta teslim olan Erilmez ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkında 'kasten öldürme' suçundan dava açılan tutuklu sanığın yargılanmasına başlandı. 

4’üncü Ağır Mahkemesi’nde bugün görülen ilk duruşmaya tutuklu sanık Erilmez’in yanı sıra Yüksel’in kızı Duygu Sezgin ile tanıklar ve taraf avukatları katıldı.

MİRAS TARTIŞMASI İDDİASINI KABUL ETMEDİ

Sanık Seyfettin Erilmez ifadesinde, Yüksel’i miras sebebiyle öldürdüğü suçlamalarını kabul etmedi. Erilmez, “Dilek ile 15 yıldır nikahsız olarak yaşadık. Benim de onun da ilk evliliklerimizden birer evladımız var. Dilek’i miras sebebiyle öldürdüğüm iddiasını kabul etmiyorum. Çünkü kayınvalidem ve kayınpederim 65 yaş aylığıyla geçinirlerdi. Ortada herhangi bir miras bulunmuyor. Dilek ile kavgalarımız genellikle beni kıskandığı için olurdu. Her ailede olan tartışmalar dışında bir tartışmamız olmazdı. Dilek, uyuşturucu ticareti yaptığı için cezaevine girmiş, olaydan 3 gün önce de tahliye olmuştu. Olay günü dışarıdaydık. Eve geldiğimizde ise şeker hastası olduğum için cinsel olarak sıkıntı yaşadım. O da benimle alay etti" dedi.

'SAYISINI HATIRLAYAMADIĞIM KADAR BIÇAK DARBESİ VURDUM'

Yüksel ile birbirlerini sevdiklerini savunan Erilmez, “’Nasıl konuşuyorsun’ diye üzerine yürüdüm ve birbirimizi itmeye başladık. Ardından Dilek’in meyve soyduğu ekmek bıçağını aldım. Ben bıçağı alınca Dilek dış kapıyı açıp merdivenlerden inmeye başladı. Ben de ona yetiştim. Ardından da belinin yanına sayısını hatırlamadığım kadar bıçak darbesi vurdum. Dilek hiç bağırmadı ve yere düştü. Ben eve çıkarak üzerimi değiştirdim. Bıçağı nereye koyduğumu hatırlamıyorum. Amcamın evine uğradıktan sonra parkta biraz tek başıma oturdum. Akşama doğru da teslim oldum. Dilek ile birbirimizi seviyorduk. Olayın böyle sonuçlanmasını istemezdim. Bu pişmanlık benimle mezara gidecek. Bir anlık öfkeyle eşime kıydım" ifadelerini kullandı.

‘SİZİ ÖLDÜRÜR, DELİ ROLÜ YAPARIM’

Yüksel’in ilk eşinden olan kızı Duygu S. ise, Erilmez’in annesine miras konusunda sürekli baskı yaptığını söyleyerek, “Aralarında sürekli kavga ve tartışma vardı. Sanığın savunması doğru değil. Annemi sürekli darbederdi. Başka erkekler görmesin diye annemi hem benim evime hem de anneannemin evine bile göndermezdi. Anneannemden 150 bin lira miras kaldığı doğrudur. Vasiyetinde de dedem öldükten sonra paranın annem ve kardeşleri tarafından paylaşılmasını istemişti. Bu sebeple hala bankadadır. Anneannem öldükten birkaç ay sonra alkollü olarak evime gelen sanık, ‘Dedene söyle miras kalan parayı dağıtsınlar. Seni de anneni de öldürür, deli rolü yapar ceza almam’ dedi. Şikayetçiyim" diye konuştu.

Tanık H.G. de Erilmez ile Yüksel arasında miras kavgası olduğunu belirterek, “Bir gün Dilek Yüksel bize geldiğinde miras konusunda Seyfettin’in kendisine baskı yaptığını söylemişti. Olay günü de bizim evdelerdi. Bir ara Dilek ablanın, ‘Babam ölmeden para bölüşülmez’ dediğini duydum. Ardından da evlerine gittiler" şeklinde konuştu

Mahkeme heyeti, diğer tanıkların da dinlemesi için duruşmayı erteledi. (DHA)

 
Mezarlığın istinat duvarı yağışlar nedeniyle çöktü
 
İzmir'de kumar baskını: 44 kişiye ceza
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mezarlığın istinat duvarı yağışlar nedeniyle çöktü
İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Birgi Halk Mezarlığı'nın yaklaşık 8 metre ...
Şoförlerden meydan kavgası: 11 gözaltı
Bartın'da halk otobüsü ile dolmuş şoförleri arasında hat ihalesi ve yolcu ...
Vahşet: Annesini ve üvey kardeşini öldürdü
İstanbul Eyüpsultan'da madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi, annesini ...
 
Uludağ'daki corona partisinin cezası belli oldu
Uludağ'da pandemi kurallarına uymayan otel için 10 gün kapatma kararı ...
Kültürpark Platformu’ndan Soyer’e 3’üncü mektup: Taslağı çekin çağrısı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve meclis üyelerine Kültürpark ...
Bedelli askerlikte 2021 ücreti belli oldu
Bedelli askerlikte 2021 ücretleri belli oldu. Geçen yılın ikinci yarısında ...
 
İzmir'de 35 adrese 'FETÖ' baskını: İhraç emniyet müdürü de yakalandı
Operasyonda yakalananlardan firari eski emniyet müdürü Metin Tuncer'in ...
Konak Tüneli'nde tehlikeli yolculuk!
Konak Tüneli'nde kaydedilen görüntüde, bir motosikletin arkasına takılan ...
Lüfer bilinçsiz avcılık yüzünden tükenmek üzere
Lüfer, yanlış avlanma ve kirlilik nedeniyle zor günler geçiriyor. 25 cm ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri