POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Gözler yılın ikinci enflasyon raporunda!
Gözler yılın ikinci enflasyon raporunda!
Kuzey Makedonya’da ilk kadın cumhurbaşkanı!
Kuzey Makedonya’da ilk kadın cumhurbaşkanı!
Madrid yine geri döndü: Nefes kesen maç!
Madrid yine geri döndü: Nefes kesen maç!
Komşusunu arabaya bağlayıp sürüklemişti: Yeni gelişme!
Komşusunu arabaya bağlayıp sürüklemişti: Yeni gelişme!
24 Temmuz 2019 Çarşamba - 08:30

Kırkpınar'dan gündeme bakış ve CHP ile AK Parti'ye sıra dışı teklif!

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Kırkpınar, parti içi çalışmalar ve yol haritası hakkında açıklamalarda bulunurken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in görevdeki yüz gününü de değerlendirdi. Kırkpınar'dan sıra dışı bir mesaj da geldi. İYİ Parti İl Başkanı, "Hem AK Parti hem CHP’ye il bazında halı saha turnuvası teklifi götüreceğiz. Bunun toplumsal barış adına, bu gergin ortamda iyi bir öneri olacağını düşünüyorum” dedi.

Kırkpınar dan gündeme bakış ve CHP ile AK Parti ye sıra dışı teklif!

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, parti içi çalışmalar ve yol haritası hakkında açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti İl Başkanlığı olarak ilçe teşkilatları için eğitim maratonu başlattıklarını kaydeden Kırkpınar, üye kayıtları için de yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirtti.

İYİ Parti olarak İzmir’de ilk kez mahalle temsilcileri çalıştayı yapacaklarını söyleyen Kırkpınar, ilçe teşkilatları arasında başlattıkları halı saha futbol şampiyonasının ardından AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) il başkanlığı bazında halı saha turnuvası teklifi götüreceklerini ifade etti. İYİ Parti İl Başkanı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer’in görevde geride bıraktığı 100 günü ile ilgili de çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

EĞİTİM VE ÜYE KAYDI SEFERBERLİĞİ
İl yöneticilerinden oluşturdukları eğitim komisyonunun ilçe ilçe gezerek, teşkilatlara toplumsal ilişkileri güçlendirme ve teşkilatlanma hakkında eğitim verdiğini söyleyen İYİ Parti İzmir İl Başkanı Kırkpınar, üye kaydı seferberliği başlattıklarını da belirtti. Kırkpınar, üye kaydı çalışmalarında özellikle toplumda öne çıkmış, mahallesinde sokağında sevilen kişilere yoğunlaştıklarını ifade etti. Kırkpınar,”İlçe başkanlarımızla sürekli her hafta telefonda görüşüyoruz,  her hafta kaç üye olduğuna yönelik bilgi alıyoruz. Birkaç ay sonunda, partimize katılan üyelerimiz için İzmir Milletvekillerimizin de katılacağı toplu bir rozet takma töreni yapacağız, teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımızı da davet edeceğiz” dedi.

MAHALLE TEMSİLCİLERİ ÇALIŞTAYI
İzmir’de Bayındır dışındaki tüm ilçelerde teşkilatlandıklarını aktaran İYİ Parti İl Başkanı, mahalle temsilciliklerinin de şuan 26 ilçede oluştuğunu söyledi. Kırkpınar mahalle temsilcilikleri teşkilatlanmasının tamamlanmasının ardından İYİ Parti olarak,, İzmir’de ilk kez mahalle temsilcileri çalıştayı yapacaklarını kaydetti.

AK PARTİ VE CHP’YE TURNUVA ÇAĞRISI
İYİ Parti İzmir ilçe teşkilatları arası halı saha futbol şampiyonası düzenlediklerini kaydeden Kırkpınar, ”Hem AK Parti, hem Cumhuriyet Halk Partisi bizim teklifimize hazır olsunlar. Onlarla da halı saha maçı yapmayı düşünüyoruz. İlçe müsabakalarımızın ardından oluşacak il kadromuzdan sonra hem AK Parti hem CHP’ye il bazında halı saha turnuvası teklifi götüreceğiz. Bunun toplumsal barış adına, bu gergin ortamda iyi bir öneri olacağını düşünüyorum” dedi.

SOYER’İN 100 GÜNÜ DEĞERLENDİRMESİ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer’in görevde geride bıraktığı 100 gün faaliyetlerini değerlendiren İYİ Partili Kırkpınar, “Toplu taşıma ve su konusunda indirime gidilmesi, baykuş uygulaması büyük bir takdir aldı. Buca Metrosunun ihalesinin yapılabilmesi için merkezi hükümetten onay çıkması çok sevindirici bir haber oldu. Ben 100 gün için, 10 üzerinden 10 veririm. Ama bundan sonraki süreçte temponun biraz daha artacağı kanaatindeyim, temennim odur.  Başkanın üç cemre olarak açıkladığı proje toplantılarının hepsine katıldım. Çeper ve arka mahallelerin de belediye hizmetlerinden yeteri kadar faydalanacağı konusunda verilmiş bir sözü var. Bu sözü de yerine getireceği inancındayım. Çünkü İzmir’de yaşayan halk eğer uzun yıllara dayanan tercihini bu yönde gerçekleştiriyorsa mutlak suretle halkın beklentilerinin de karşılanması gerekiyor” diye konuştu.

 
Büyükşehir'de bir başkan aday adayına daha önemli görev!
 
Selçuk Yunanistan Başkansolosu'nu ağırladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'ndan 'kurultay' kararı: Ertelenecek mi?
CHP MYK'da olağan kurultay süreci de tartışıldı. Bazı genel başkan yardımcılarının ...
CHP İzmir İl Yönetimi'nde Karabağ ve Karataş hakkında flaş disiplin kararları!
CHP İzmir’de Bayraklı Belediye Eski Başkanı Hasan Karabağ ve İl Eski Başkanı ...
Türkiye ile ABD güvenli bölge görüşmelerine başladı
Türk ve ABD'li askeri yetkililer arasında, Suriye'nin kuzeyinde Güvenli ...
 
AK Parti'den tartışılan CHP'li başkan hakkında yeni çarpıcı iddialar!
CHP’li Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan'ın, meclis kararıyla belediye ...
CHP’li Beko: Yarımada’da çevre katliamına 'dur' de!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in Yarımadası diye bilinen Karaburun, ...
Başkan Engin'den siyasi partilere 'ortak akıl' ziyareti
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, siyasi partilerin Narlıdere İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.
 
CHP'li Bakan 'elektrik fabrikası'nı sordu: Ne zaman onay verilecek?
Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, fabrikanın belediyeye verilmesi ...
CHP İzmir’de o başkan görüşme odasında: Genel Merkez’e rapor gidecek!
CHP İzmir İl Başkanı Yücel, kendisini müdür olarak ataması kamuoyunda ...
Başkanların 100 günü!
İzmir’de bu dönem başkanlar görev sürelerinde geriye kalan 100 günde neler ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri