POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bir ilde daha ekmeğe zam geldi
Bir ilde daha ekmeğe zam geldi
Dilan Polat'tan cezaevinde intihar girişimi!
Dilan Polat'tan cezaevinde intihar girişimi!
'Organ ticareti' şebekesi çökertildi
'Organ ticareti' şebekesi çökertildi
Nisan ayı enflasyonu belli oldu
Nisan ayı enflasyonu belli oldu
24 Aralık 2021 Cuma - 10:59

Konaklı kadınlardan Batur'a şampiyonluk sözü

Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Trabzon maçı öncesi kendilerini antrenmanda ziyaret eden Başkan Batur’a şampiyonluk sözü verdi. “Her zaman yanınızdayız” diyen Batur, “Ben sizlere güveniyorum. En güzel şekilde kentimizi temsil edeceğinizi biliyorum” sözleriyle takıma duyduğu güveni dile getirdi.

Konaklı kadınlardan Batur a şampiyonluk sözü

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Süper Lig’de sezonun ikinci maçına çıkacak olan Konakbelediyespor Kadın Futbol Takımı’nı Halkapınar Spor Tesisindeki antrenmanlarına giderek moral ziyaretinde bulundu. CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından ve Konak Belediyesi Meclis Üyelerinin de Başkan Batur’a eşlik ettiği ziyarette, takım oyuncularına baklava ikram edildi. Başkan Batur, “Ben sizlere güveniyorum. En güzel şekilde kentimizi temsil edeceğinizi biliyorum. Her zaman yanınızdayız, bunu hiç unutmayın” sözleriyle takıma desteğini ifade etti.

Batur: Her zaman yanınızdayız

Başkan Batur, Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nın, kadın futbolunun ismini İzmir’de duyuran, geçmişten bu yana Türkiye ve Avrupa’da başarılarıyla anılan bir takım olduğunu belirtti. Takım oyuncularına başarı dileklerini ileten Başkan Batur, İzmir’i ve Konak’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini vurguladı ve şöyle konuştu:

“İzmir’i temsil eden bir takımımız var. Geçmişten bu yana en başarılı kadın futbol takımı. Bu sezon takımın çoğu genç arkadaşlarımızdan oluşuyor, bu olumlu bir şey. İlk maçta gayet iyiydiniz. Bu hafta da Trabzon’dayız. Sizlere başarılar diliyoruz. Her zaman yanınızdayız. Kadın futbolu ismini, İzmir’de Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı ile duyurdu. Türkiye’de ve Avrupa’da ismini duyuran bir takım. Konak Belediyesi’ne, kentimize layık bir şekilde, centilmence mücadele edeceğiz. Ben sizlere güveniyorum. En güzel şekilde kentimizi temsil edeceğinizi biliyorum. Her zaman yanınızdayız, bunu hiç unutmayın.”

CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından da takımı yakından takip ettiğini ve bu sene daha umutlu oldukları ifade ederek, “Futbolcu kardeşlerimiz diğer alanlarda da başarılı. Sizleri takip ediyorum, başarılı buluyorum. Bu sene daha umutluyuz, şampiyon olacağız”  dedi.

Kaptan Taş: O kupa İzmir’e gelecek

Takımın tecrübeli Kaptanı Didem Taş, Başkan Batur’a takım adına teşekkür ederek, kupa sözü verdi. Taş, “Kendi adıma ve takım arkadaşlarımın adına bize verilen değerin farkındayız. Öncelikle Belediye Başkanımız Abdül Batur’a çok teşekkür ediyoruz. Kulüp Başkanımız Asker Güneş Ağabeyimize, kulüp yöneticilerimize, meclis üyelerine çok teşekkürler. Bizim de sözümüz kupayla taçlandırmak. Bunun bilincindeyiz ve her maçımıza bu inançla çıkıyoruz. Ben ve takım arkadaşlarım söz veriyoruz. O kupa bu sene İzmir’e gelecek” diye konuştu.

Konakbelediyespor maça hazır

Baklava ikramının ardından antrenmana çıkan mavi beyazlı ekip, Trabzon deplasmanı için son hazırlıklarını tamamladı. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde B grubunda mücadele eden Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı ikinci maçında, 25 Aralık Cumartesi günü saat 12.00’de Trabzonspor ile karşılaşacak. 

 
Yüzük hırsızları kamerada!
 
Dayakçı öğretmenin ifadesi ortaya çıktı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepe üçüncü kez öne geçip kaybetti!
Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Göztepe, bu sezon 3. kez ilk golü bulduğu karşılaşmadan puansız ayrıldı.
Göztepe'den İstanbul'da kahreden mağlubiyet!
Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasının kapanış maçında Göztepe, Beşiktaş'a ...
Altay'da Kappel golü unuttu
Spor Toto Süper Lig'de 11 haftadır galip gelemeyince düşme hattıyla arasındaki ...
 
Karşıyaka'da transfer hareketliliği!
Karşıyaka, ikinci yarı maratonu öncesi transfer yasağını yaz dönemindeki ...
Kaf-Kaf Avrupa'da 'yola devam' dedi!
Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. haftasında Pınar Karşıyaka, ...
Anadolu Efes'ten Euroleague'de son saniye galibiyeti
THY Avrupa Ligi'nde evinde Sırbistan'ın Kızılyıldız ekibini konuk eden ...
 
Altay'ın hevesi kursağında kaldı!
Altay, yıllar sonra kavuştuğu Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda da umduğunu bulamadı.
Altay kazanmayı unuttu: 1-2
Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Altay, lider Trabzonspor'u ağırladı. ...
Altınordu'da hedef üçte üç!
Spor Toto 1'inci Lig'de son 2 maçında Kocaelispor ve Balıkesirspor'u mağlup ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri