POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Polis, meslektaşlarına kurşun yağdırdı: 2 şehit!
Polis, meslektaşlarına kurşun yağdırdı: 2 şehit!
Özgür Özel'den Dervişoğlu açıklaması!
Özgür Özel'den Dervişoğlu açıklaması!
Beşiktaş karşısında derbide gülen taraf Fenerbahçe
Beşiktaş karşısında derbide gülen taraf Fenerbahçe
CHP'den belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi!
CHP'den belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi!
9 Ocak 2019 Çarşamba - 11:51

MHP İl Başkanı Şahin CHP'li yerel idareyi hedef aldı ve ekledi: İzmir mutlaka 1.Lig'e çıkmalı!

MHP İzmir İl Başkanı Şahin, Kafe Siyaset programında ‘Cumhur İttifakı’nın İzmir’de 20 ilçeyi alabilecek durumda olduğunu iddia etti. Şahin, ‘Cumhur İttifakı’nın alanda nasıl bir çalışma yapacağını anlattı. Şahin, İYİ Parti’ye giden MHP’lilerin dönüşüne yeşil ışık yaktı. Şahin, “Bizim kapımız sonuna kadar açık” dedi. Şahin, İzmir’de CHP yönetimini hedef aldı, “İzmir iller liginde küme düştü. İzmir’in hem çalışmalar hem hizmetler açısından mutlaka 1. Lige çıkması lazım” dedi.

MHP İl Başkanı Şahin CHP li yerel idareyi hedef aldı ve ekledi: İzmir mutlaka 1.Lig e çıkmalı!

GERÇEKİZMİR - MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Gerçekizmir’de Sercan Avcı’nın hazırlayıp sunduğu Kafe Siyaset programına konuk oldu.

BİZİM HESABIMIZ SAYI DEĞİL!
Cumhur İttifakı’nın İzmir’de AK Parti’nin 25, MHP’nin 5 ilçede aday çıkarmasıyla ilgili Şahin, “Siyasette pek arkaya bakarak ileriye gidilmez. Biz onların tamamını geçtik, bitirdik. 10 olsaydı, 11 olsaydı, 8 olsaydı daha iyi olabilirdi ama Dikili, Aliağa, Çeşme, Foça, Narlıdere’de  MHP adayları ile diğer ilçelerde AK Parti adayları ile seçime gireceğiz. Teşkilatımız çalışmaya mücadeleye hazır. Biz, 10 dedik, 8 dedik 15 dedik, 50 olsaydı da güzel olurdu falan, bizim hesabımız bunlar değil. Ülkede Bolton, dalton konuşulurken bizim 2 belediye, 3 meclis üyeliği konuşulmayacağını bunun bir beka meselesi olduğunu Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de ifade etti. Biz söz üzerine çalışmalarımızı yürütüyoruz. 2 meclis üyeliği, 2 belediye eksik aldık penceresinden bakmıyoruz” dedi.

Şahin Cumhur İttifakı için, “ 15 Temmuz hadisesi ile başlayıp 2023’ e kadar sürecek bir ittifak. Biz bunu milli beka sorunu olarak görüyoruz. Bu bir çıkar birlikteliği değil” dedi.

20 İLÇE İDDİASI
İzmir’de Cumhur İttifakı olarak iddialarını ortaya koyan Şahin, “ Yaptığımız çalışmalar 20 ilçenin bu ittifak tarafından alınabileceği yönünde... Sadece iddia değil yapılan saha çalışmalarının sonucu bu...Bizim ittifakımız tabanların uyumundan geliyor. Karşımızda da bir ittifak var. Biz ona zillet ittifakı diyoruz. Bir tarafta PKK’nın siyasi uzantıları, bir tarafta mili yapılar” dedi.

Adayların erkenden açıklanmasının avantaj olduğunu savunan Şahin, “ Biz çalışmalarımıza başladık. Dün akşam Kemalpaşa’da, Dikili’de, Bergama’da, Çeşme’de, Torbalı’da heyetlerimiz birbirleriyle tanışma, kaynaşma toplantıları yaptı. Bu toplantılar yoğun ilgi ve kalabalıklarla oldu. Durumdan gayet memnunuz” dedi.

PARTİLER BİRBİRLERİNE KARIŞMADI
Adayların belirlenmesinde partilerin birbirlerine karışmadığını ifade eden Şahin, “ Biz  AK Parti’nin adayları konusundaki tercihlerine müdahalede bulunmadık. AK Parti’de bizim adaylarımıza müdahalede bulunmadı. Bunlar tamamen kendi teşkilatımızla alakalı aday adaylarından tercih ettiğimiz arkadaşlarımızdı. Diğer aday adayları ile birlikte çalışmalarımız yürüyor. 31 Mart akşamına kadar tüm arkadaşlarımız birlikte olacak. Aday adaylarımızla bir araya geliyoruz, küslük kırgınlık yok” dedi.

KOORDİNELİ ÇALIŞACAĞIZ
Cumhur İttifakının seçim sürecinde nasıl bir çalışma içinde olacağını anlatan Şahin şunları söyledi:
Koordineli bir çalışma olacak. Ak Parti’nin adaylarının olduğu ilçelerde bizim teşkilatlarımızdan da isimlerin olduğu heyetler çalışacak. Bizim aday çıkardığımız ilçelerde de AK Parti’nin temsilcisi ve heyetler birlikte çalışacak. Programlı bir çalışma olacak. Ev ev çalışacağız.

İZMİR’İN 1. LİGE ÇIKMASI GEREK
Yerel seçimlerde farklı bir seçim atmosferi yaşayacaklarını söyleyen Şahin, “İzmir uzun yıllardır CHP tarafından yönetiliyor. 20 yıl önce, 30 yıl önce İzmir, Ankara  ve İstanbul ile kıyaslanırken bugün İzmir, Konya ile Eskişehir ile kıyaslanıyor. İzmir iller liginde küme düştü. Üçüncü kümeden bahsediliyor.. İzmir’in hem çalışmalar hem hizmetler açısından mutlaka 1. Lige çıkması lazım... Sayın Zeybekci de bu konuda kendini kanıtlamış biri... Dilerim İzmir’de bunun farkına varır, bize gereken cevabı verir bizde İzmir’i hizmetle tanıştıracağız” dedi.

ZEYBEKCi KENDİNİ KANITLAMIŞ BİRİ
Şahin, Cumhur İttifakının İzmir Büyükşehir Adayı Nihat Zeybekci için ise, “ Kendini kanıtlamış bir beyefendi. Denizli’de iki dönem belediye başkanlığı, Ekonomi Bakanlığı yapmış. Bizim tanıtmamıza ihtiyacı olmayan biri... Düzgün, iyi, hak eden bir insan” dedi.

MECLİS ÜYESİ ADAY LİSTESİNE YÖNELİK ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Meclis üyesi adayları listelerinin nasıl şekilleneceğine yönelik açıklamada bulunan Şahin, “Partimizin kararı meclis üyeliğinde kendi listemizi çıkaracağımız yönünde... Genel merkezimizin tavrı bu yönde. Ama AK  Parti ve Sayın Zeybekci’nin tek liste çıkarmamız konusunda tercihleri var. Görüşüyoruz. Bu yönde temaslar var ama bunlar genel merkezlerimizin alacağı kararlar” dedi.

Şahin, meclis üyesi adaylığı için kriterlerini “ülkücü olacak, memleket sever olacak, hizmet ehli olacak, dürüst olacak “ olarak açıkladı.

İZMİR’İN CHP’LİSİ BAŞKA YERİN CHP’LİSİNE BENZEMEZ
Millet İttifakına ‘Zillet ittifakı’ olarak ifade eden Şahin, “Zillet İttifakı zıt kutupların birleşmesidir. İzmir’in CHP’lisi de vatanseverdir, milletseverdir. Ama bir tarafta PKK’nın siyasi uzantıları ile birliktelikleri olacak. İzmir’in CHP’lisi buna müsaade etmez. İzmir’in CHP’lisi başka yerin CHP’lisine benzemez. İzmir milli bir kaledir. İzmir’deki CHP’li arkadaşlarımızın olmazsa olmazı bayraktır, Atatürk’tür... İzmir millidir, vatanseverdir. Tüm bunlar ortak değerimiz. İzmir  farklı bir yer. PKK‘nın siyasi uzantıları ile birliktelik İzmir’de cevap bulmaz, ters cevap bulur” diye konuştu.

KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK
MHP İl Başkanı Şahin, “İYİ Parti’ye giden MHP’lilerin dönüşüne sıcak bakıyor musunuz?” sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

Şahin şunları söyledi: Çok yakın bir arkadaşım İYİ Parti’ye gitti yönetici oldu. Buradaki hadiseleri gördükten istifa edip  geldi ‘şimdi nereye gideceğiz’ dedi. Ülkücünün dönüp dolanıp geleceği, rahat edeceği, yuva bulacağı yer MHP’dir. Bizim de onları itmemiz, ötelememiz gibi bir durum söz konusu değil. Bizim kapımız sonuna kadar açık. Bunlar bizim kardeşlerimiz, insanlar hata yapar, beklentilere girebilir ama biz, ülkücü ülkücünün öz kardeşidir diye görüyoruz. Başka yerde bunların örselenmesine rıza gösteremeyiz”

Şahin, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin İzmir’e geleceğini ancak programının netleşmediğini söyledi.

6 KADIN ADAY YORUMU: DOĞRU İŞ YAPILDI
Cumhur İttifakının 6 kadın aday göstermesinin önemli olduğunu belirten Şahin, “ Kadınların kentte gücünü erkeğin gücüne katması gerektiğini düşünüyoruz. Kadınlar işin dışında olursa bir eksik olduğunu düşünüyoruz. Adaylık noktasında doğru iş yapıldı, hatta daha fazla olmalı” dedi.

 
Palu ailesine baskın: Canlı yayında gözaltı
 
İzmir'de İZBAN'lı günler arızayla başladı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çavuşoğlu'ndan net mesaj: Çekinmeyiz!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Suriye'den çekilme konusunda ABD'de ...
Zeybekci'den modern çöp tesisi projesi: Dağlara, ormanlara attırmayacağız!
Kentte modern çöp depolama tesisi olmadığını belirten Zeybekci, "Türkiye'de ...
Erdoğan-İmamoğlu görüşmesinin tarihi belli oldu
CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşme ...
 
Karabağ-Durak ve Bayraklı
Büyükşehir Adaylığından çekildiğini açıkladı... Belediyeciliği bıraktığını duyurdu...
CHP'li Başak'tan noter onaylı söz!
CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Başak, "Halkın sorunlarına çözüm ...
Akar ile Dunford'tan kritik 'Suriye' zirvesi!
Milli Savunma Bakanı Akar, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Dunford'u ...
 
İşte MHP'nin teklifi: Şiddet uygulayan akıl hastanesine!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, dünkü grup toplantısında gündeme ...
Ve seçim yasakları belli oldu!
YSK'nın Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oy verme günü uygulayacağı ...
CHP İzmir’de gündem ‘liste ve imza’ iddiası ile ‘ittifak’ konusu!
CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısında gündem İl Başkanı Yücel hakkındaki ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri