POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Mersin Emniyeti'nden 'Yumurtalı gasp’ açıklaması
Mersin Emniyeti'nden 'Yumurtalı gasp’ açıklaması
Erdoğan ile Özel o tarihte görüşecek
Erdoğan ile Özel o tarihte görüşecek
Aydın'ı desteklemişti... İYİ Partili Erhan Usta istifa etti
Aydın'ı desteklemişti... İYİ Partili Erhan Usta istifa etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kentsel dönüşüm açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kentsel dönüşüm açıklaması
7 Haziran 2019 Cuma - 08:36

MHP'li Şahin'den Soyer'e sert 'bisiklet ve şato' çıkışı, çarpıcı özeleştiri!

MHP İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Soyer’in bisikletle işe gidip gelmesini medyatik olarak değerlendirirken, Soyer’in şatoya taşınma kararı hakkında ise, “Bunlar, Cumhurbaşkanlığı külliyesine saray diyip laf söylüyorlardı, kızıyorlardı. Meğer bunlar şato tutkunuymuş” dedi. Şahin çarpıcı bir özeleştiri de yaparak, "Biz kendimizi iyi anlatamıyoruz" ifadelerini kullandı.

MHP li Şahin den Soyer e sert  bisiklet ve şato  çıkışı, çarpıcı özeleştiri!

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Gerçekİzmir’e önemli açıklamalarda bulundu.

31 Mart seçimlerine ilişkin genel bir değerlendirmede bulunarak çarpıcı mesajlar veren MHP İl Başkanı Şahin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP)Tunç Soyer’i 'bisiklet' ve 'şato tercihi' üzerinden sert sözlerle eleştirdi. 

ÇOK DAHA FAZLA BELEDİYE KAZANABİLİRDİK AMA…
MHP İzmir İl Başkanı Şahin, “Çok daha fazla belediye kazanılabilirdi. Ancak, bizim Dikili’de oyumuz yüzde 4.8 idi, AK Parti’nin oyu ise yüzde 13 idi, biz bunu yüzde 40’a çıkardık. Aliağa da ona keza… Foça’da oyumuz 24 Haziran’da yüzde 20 idi, yüzde 44’e çıkardık. Narlıdere’de oyumuz yüzde 2 idi, yüzde 17’ye çıkardık. Çeşme’de oyumuz yüzde 20 idi, 43’e çıkardık. Ben bu açıdan bakıyorum. Bizim kazanma ihtimalimizin olmadığı sahil ilçelerinde oyumuzu yüzde 40’lar bandına getirdik. Bu bizim açımızdan bakıldığında başarıdır. Ama Beydağ’da 170 oyla seçim kaybettik, üzüldük. Kemalpaşa’da az bir farkla seçim kaybettik, üzüldük. Bizim 18 ya da 20 ilçe kazanmamız işten bile değildi. Ama bunun nedenini ben bilemem. Kimi ilçede aday olabilir, kimi ilçede yöntem olabilir, kimi ilçede başka gerekçeler olabilir. Cumhur İttifakı penceresinden bakınca da 2014’e göre ve 24 Haziran’a göre oy oranımız daha yüksek” diye konuştu.

VATANDAŞ DENİZE GİRMEK İÇİN FOÇA’DAN ALİAĞA’YA GELİYOR
MHP’li Serkan Acar’ın ikinci dönemde de bayrağı kaptırmadığı Aliağa’daki belediyecilik anlayışına yönelik konuşan Şahin, “Bilimsel çalışmalar yapıyor. Halka hizmette ilk 5 yılında tüm bölgede kendisinden bahsettirdi. Vatandaşlar denize girmeye Foça’dan Aliağa’ya geliyorlar. Aliağa her açıdan bölgenin yıldızı olmaya devam ediyor” dedi.

ALİAĞA’DAKİ İŞÇİ ÇIKARIMLARI VERİMLİLİK İÇİN YAPILDI
İl Başkanı Şahin, Aliağa Belediyesi’nin 236 milyon TL’lik borcu hakkında, “Borçlar, alacaklar konusunda benim bir şey söylemem mümkün değil. Yatırım yapılıyor, çalışılıyor, borcu da vardır. Yatırım yapılan yerde borç da olabilir” derken seçim sonrası belediyede yapılan işçi çıkarımları ile ilgili ise, “Bu, belediyenin işleyişi ile alakalı bir şeydir. Belediye başkanımız ile bu konu hakkında konuştum; belediye başkanımız da maksimum verimlilik için verimlilik çalışmaları yaptığını aktardı. Belediyenin iç işlerine ben müdahale etmem” ifadelerini kullandı.

FAİR PLAY SİYASETE AÇIK KAPI
İzmir’de, farklı siyasi partilerin il başkanlarının kentin sorunlarını masaya yatırmak adına bir araya gelip gelemeyeceği konusunu değerlendiren Şahin, “Biz istişarenin çok faydalı bir yöntem olduğuna inanıyoruz.  Böyle bir şey olabilir. Eğer olursa da, ben bir araya gelmekten kaçınmam” dedi.

SOYER’E SERT BİSİKLET VE ŞATO ELEŞTİRİSİ
MHP’li Şahin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer’in bisikletle işe gidip gelmesine ilişkin, “Bisiklete biniyor, şatoda oturuyor. Böyle görüntülük, medyatik işlerin doğru bir yöntem olduğunu düşünmüyorum. Bisiklete binmesini medyatik bir şey olarak görüyorum” derken Başkan Soyer’in Konak'taki Varyant'ta bulunan 'şato'ya taşınma kararı ile ilgili ise, “Bunlar, Cumhurbaşkanlığı külliyesine saray diyip laf söylüyorlardı, kızıyorlardı. Meğer bunlar şato tutkunuymuş” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL SEÇİMİ İÇİN: TÜRK MİLLETİNE ŞAMAR VURULMAK İSTENİYOR!
23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine ile ilgili de konuşan Şahin,” Bir ülkücü olarak, bir Türk Milliyetçisi olarak küresel emperyalizmin saldırılarına, baskılarına inat üzerime düşeni yapmak adına ben de İstanbul’a giderek elimden geldiğince Sayın Binali Yıldırım için çalışacağım. Emperyalistlerin bu baskıları Türk Milleti’nin uyanmasını sağladı. Biz anladık ki bu İstanbul belediye seçimi değil, Türk Milleti’ne vurulmak istenen bir şamar var, biz bu şamarı Türk Milleti’ne vurdurmayacağız. Bunun için de elimizden geleni yapacağız” dedi.

KENDİMİZİ İZMİRLİ'YE İYİ ANLATAMIYORUZ
Şahin, MHP’nin İzmir’de iktidar olamama sebepleri hakkında şu değerlendirmeyi yaptı: “Biz kendimizi iyi anlatamıyoruz. İnsani ilişkilerimiz bakımından şehir hayatında önemli yerleri olan insanlarız, ama oy vermeye gelince insanımız bize yeterli oyu vermiyor. Demek ki biz kendimizi iyi ifade edemiyoruz. İnşallah gün geçtikçe kendimizi daha iyi izah edeceğiz. Ama çok yol kat ettiğimizi düşünüyorum.”

 
ABD'den yeni S-400 açıklaması!
 
Buca'da büyük kiraz şölenine geri sayım!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yilmaz SIGIRCI 7 Haziran 2019 Cuma 14:54

Sayın başkanım .31 mart seçimlerinde izmirde AKP aday cikarmayip MHP aday çıkarıp AKP ,MHP ye destek verseydi benim düşüncem İzmir daha farklı olurdu çünkü İzmir AKP yi sevmiyor istemiyor alternatif olarak da görmüyor bu yüzden CHP diyor CHP ninde İzmir için birsey yapmadığını İzmirli biliyor MHP çok güzel alternatif olurdu izmirde yok sayıldık.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar'la gündem: Çarpıcı erken seçim iddiası!
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Kırkpınar, 23 Haziran’daki İstanbul Büyükşehir ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle bayramlaştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı nedeniyle liderlerle telefonda bayramlaştı.
MHP İzmir'de bayram mesaisi... İstanbul mesajları!
MHP İzmir il teşkilatı üyeleri bayramlaştı. Törende konuşan MHP İzmir ...
 
Bahçeli'den iki adayın TV tartışmasına destek
MHP lideri Bahçeli, 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul seçimleriyle ilgili ...
CHP’li Bakan ‘iklim krizi’ne dikkat çekti
TBMM Çevre Komisyonu ve CHP Sözcüsü İzmir Milletvekili Murat Bakan, 5 ...
Avcı sordu CHP İzmir İl Başkanı yanıtladı… Deniz Yücel’le A’dan Z’ye!
CHP'de genç sayılabilecek bir yaşta partinin ‘kale’si olarak nitelendirilen ...
 
AK Parti'den ortak canlı yayın açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Cumhur İttifakı İstanbul ...
CHP Konak'tan uyarı ve kutlama bir arada!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanlığı, bayramda yaşanan ...
'YSK'nın gerekçesinin uydurma olduğu ortaya çıktı'
CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, YSK'nın seçim kurulu başkanları ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri