POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem!
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem!
Netanyahu ve Hamas liderleri hakkında tutuklama kararı!
Netanyahu ve Hamas liderleri hakkında tutuklama kararı!
31 Mart gecesini anlattı: Siz sevinirken ben kahroldum!
31 Mart gecesini anlattı: Siz sevinirken ben kahroldum!
Beşiktaş'ın kiralık gönderdiği oyuncuya silahlı saldırı!
Beşiktaş'ın kiralık gönderdiği oyuncuya silahlı saldırı!
13 Mart 2024 Çarşamba - 19:05

Özel Erdoğan’a Torbalı’dan yanıt verdi: Milletin derdi DEM değil zam!

CHP Lideri Küçük Menderes çıkarmasının son durağı Torbalı’da halka seslenirken, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın ‘DEM’ çıkışına yanıt verdi. Özel, “Tutturmuş DEM, DEM, DEM! Ben diyorum ki vatandaşın derdi ‘DEM’ değil, vatandaşın derdi zam zam zam!” dedi.

Özel Erdoğan’a Torbalı’dan yanıt verdi: Milletin derdi DEM değil zam!

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel İzmir’deki 2 günlük programının ikinci bölümünde yaptığı Küçük Menderes çıkarmasını Torbalı’da noktaladı. 

Sırasıyla Ödemiş, Tire, Bayındır ve Menderes’te halka seslenen CHP Genel Başkanı Özel, Torbalı’da seçim koordinasyon merkezi önündeki alanı dolduran vatandaşlara yaptığı konuşmada da önemli mesajlar verdi. 

CHP Genel Başkanı alandaki kalabalığı, “Torbalı’ya her geldiğimde büyük bir coşkuyla karşılanıyorum, Torbalı’dan büyük bir umutla ayrılıyorum, bu güzel meydanı dolduran sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diyerek selamladı. 

UYGUR’U ANDI, TEKİN’E TEŞEKKÜR ETTİ 
CHP Genel Başkanı, “Torbalı’nın sadece miting alanı değil balkonları, esnafları, sokaktaki çocuklarına kadar herkeste bir seçim heyecanı gördüm. Bu senenin en coşkulu karşılamasını yapan Torbalı Gençlik Kolları’na yürekten teşekkür ediyorum. Öncelikle İsmail Uygur Başkanımızı hatırlamak ve rahmetle anmak isterim. Geçen seçim Torbalı onu seçti, ama o aramızdan ayrıldı. Bir kez daha ailesinin acısını CHP ailesi olarak paylaşıyoruz. İsmail Başkan’dan sonra bayrağı devralan Mithat Başkan CHP’nin bayrağını yere düşürmedi, belediyemize sahip çıktı, Torbalımıza sahip çıktı. Şimdi de bizimle birlikte kampanyaya, adaya destek veriyor çünkü çıkar için, koltuk için değil Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi için çalışıyor. Teşekkür ediyoruz” dedi. 

ÖVÜNÇ DEMİR'E ÖVGÜ SELİ 
Özel şunları söyledi: Hepimizi Gazi Mustafa Kemal’in yolunun takipçisi, emanetinin bekçileriyiz. İzmir şüphesiz değişimin başkenti. 30 belediye başkan adayımız ve bir de büyükşehir belediye anlayışımız var. Cumhuriyete yakışır, çağdaş Türkiye’ye yakışır bir değişim olacaksa İzmir’den başlayacaktı. 30 adayımızın yaş ortalaması 46. İzmir Torbalı’da da aldığı Koç Üniversitesi elektrik-elektronik eğitiminden sonra Harvard Üniversitesi’nde liderlik eğitimi alan, partimizin gençlik kollarında yetişmiş, geleceğe dönük yeni Türkiye yeni yüzyılda CHP’nin yeni yöneticilerini teker teker göreve çağırdığımız çok genç, 40 yaşında bir evladımız Övünç Demir yeni belediye başkan adayımız. Ona güveniyoruz, ona inanıyoruz. Torbalı’ya hizmet edecek, İzmir’e hizmet edecek, partimize hizmet edecek. Önünde çok uzun bir yol var, Övünç Başkan ve arkadaşları Türkiye’ye hizmet edecek. İzmir’de 30 adayımız var, 12 tanesi 40 yaş altında, Övünç de onlardan birisi. Benim açımdan şu hatırlatmayı yapmak önemli. Gazi Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyeti ilan etti ve gençlere emanet etti. Biz de Atatürk’ün genç yöneticilerini sizlere emanet ediyoruz. Onlar başaracak ki cumhuriyet başaracak. 

Özel şöyle devam etti: Övünç Başkan’la birlikte görev yapacak olan bir başkanımız da şuanda Karşıyaka’da çok önemli başarılar elde eden, sürdürülebilir belediyecilikte Avrupa standartlarını tutturan Türkiye’deki tek belediye başkanı, iyi bir ekip lideri, çalışkan, dürüst, titiz, sabırlı ama kararlı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cemil Tugay… Ben ikisine de çok inanıyorum, çok güveniyorum, sizlere en önemli hizmetleri yapacaklar. 

"VATANDAŞIN DERDİ ZAM!" 
Bugün AK Parti’nin Genel Başkanı nihayet sahaya çıktı, Şırnak’a gitti, Mardin’e gitti. Mardin’de konuşmuş, yine bizle kavga etmek istemiş. Tutturmuş DEM, DEM, DEM! Ben diyorum ki vatandaşın derdi ‘DEM’ değil, vatandaşın derdi zam zam zam! Ben onunla kavga edeceğim ama onun istediği alanda etmeyeceğim. Kimlik siyasetinde etmeyeceğim, mezhep siyasetinde etmeyeceğim, ben onunla kavgayı emekliler için, emekçiler için, gençler için, Türkiye için edeceğim. Mardin’de demiş ki, ’21 yıldır demokratikleşme adımlarına karşı çıkan kimdi?’ Güya CHP’yi Mardin’deki Kürt vatandaşlara şikayet ediyor. Biz demokratikleşmeye hiçbir zaman karşı çıkmadık. Demokratik gelen her yasa teklifine destek verdik. Ama sen ak desen kara diyen, sana hain diyen, miting meydanlarında sana ip atan, ‘herkesten olur senden olmaz’ diyen Devlet Bahçeli’ydi… Ne çabuk unuttun? Bunlar dün öptükleri surata bugün tükürenler, dün küfrettiklerine bugün methiye düzenlerdir. Bu riyakarlara inat CHP durduğu yerdedir, durduğu yer Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleridir, Türkiye’nin birliğidir, bütünlüğüdür. Yüreğinde vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisi olan herkes bizimle beraberdir, biz de onlarla beraberiz. 

EMEKLİLERE SESLENDİ 
Madem kavga etmek istiyorsun gel emeklinin hakkı için kavga edelim. AK Parti ilk geldiğinde en düşük emekli maaşı 1.5 asgari ücretti. Yani düzeni hiç bozmasa bugün emekli maaşı 26 bin lira olacaktı. Ama emekli maaşını her sene enflasyona ezdirdi. Maaşa zammı TÜİK’e göre verdi. Kısaltması Tayyip’ü üzmeyen istatistik kurumu. Gerçek enflasyon yüzde 120, TÜİK’in hesabına göre yüzde 64 ama emekliye yüzde 33 verdi. 7 bin 500 liralık maaşı yapa yapa 10 bin lira yaptı. 2002’de AKP geldiğinde en düşük emekli maaşı tam 8 çeyrek altın alıyordu, bugün 2.5 çeyrek altın alıyor. Aradaki fark 5.5 çeyrek altın, bir sefer değil her ay birisi onu ceplerinden çekip alıyor. Recep Tayyip Erdoğan alıyor.  

CHP’nin 2015’te ‘vereceğiz’ dediği, önce ‘olmaz’ deyip sonra 3 sene sonra verdikleri bin lira emekli bayram ikramiyesi o gün 24 kilogram dana kıyma alıyordu, bugün bu bayramda çekeceğiniz 3 bin lira sadece 6 kilogram dana kıyma alıyor. 18 kilogram dana kıyma sizin dolabınızdan, mutfağınızdan, evladınızın, torununuzun kursağından eksiltilmiştir. Sebebi emekliyi sevmeyen Recep Tayyip Erdoğan’dır. Emekliye, emekçiye, çiftçiye gelince para bulamıyorlar. Kışlık sarayına, yüzen sarayına, yazlık sarayına para bulan emekliye bulamayanlara 31 Mart’ta emeklinin bir cevabı olacaktır. 31 Mart’ta bu Cumhur İttifakı’nın gücünü yerelden dengeleyin. Belediyeleri CHP’ye, Türkiye İttifakı’na verin, söz veriyoruz emeklinin de emekçinin de çiftçinin de yoksulun da umutsuz gençlerin de haklarını arayacağız ve söke söke alacağız. 

"TÜRKİYE İTTİFAKI KAZANACAK"
Onlar korkunun ittifakıdır. Onlar hakaret eden, kötü söz söyleyen, korkutan bir ittifaktır. Karşısında biz umudun ittifakıyız. Türkiye Cumhuriyeti’nin yarınlarını Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, doğulusu batılısıyla, Alevisi Sünnisiyle, sosyal demokratı, milliyetçi demokratı, muhafazakar demokratıyla birlikte kuracak olan ittifak bizim ittifakımızdır. Burada Türkiye İttifakı var. Övünç Demir kazanacak, Torbalı kazanacak. Cemil Tugay kazanacak, İzmir kazanacak. Türkiye İttifakı kazanacak, Türkiye kazanacak. 



“ÖVÜNÇ KARDEŞİMLE BİRLİKTE EN İYİ HİZMETİ GETİRECEĞİZ”
CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ise Torbalı’daki halk buluşmasında yaptığı konuşmada, “Bize geleceğe dair çok büyük umut veriyorsunuz. Daha önce buluştuk ve önümüzdeki yıllarda onlarca defa buluşmaya devam edeceğiz. Sözümüz söz, Torbalı’ya en iyi hizmeti Övünç kardeşimizle birlikte getireceğiz. Bugün buraya Ege’nin evladı, CHP’nin gururu ve inanıyoruz Türkiye’nin umudu olacak, AKP’yi devirecek CHP’yi iktidar yapacak Genel Başkanımızla birlikte geldik. Şunu unutmayın Cemil Tugay sizin ailenizden bir insan. Önümüzdeki yıllarda bu şehrin her köşesinde var olacağım ve size olan borcumu ödeyeceğim” ifadelerini kullandı. 

DEMİR’DAN BİNLERCE HEMŞEHRİSİNE TEŞEKKÜR
CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir ise binlerce Torbalılıya teşekkür ederek, “Projelerimizi sizlerle paylaştık. Biz şunu hedefledik. Bebekler için, çocuklar için, gençler için, kadınlar, engelliler için, toplumun tüm kesimleri için eğitimde, sanatta, sporda, kültürel aktivitelerde ve  altyapısal faaliyetlerde Torbalı’nın ihtiyacı olan birçok hizmeti sizlere sunacağız. Dersimize iyi çalıştık” dedi.

 
Firari çocuğun ailesi taziyeye gelmek istedi!
 
Özel’den Küçük Menderes’te mesaj seli: Adaylara malvarlığı talimatı, Erdoğan’a ekonomi ve ‘DEM’ salvosu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özel Menderes’te iktidarı hedef aldı: Kodamanlara para var, garibanlara yok!
CHP Lideri Küçük Menderes çıkarması kapsamında Ödemiş, Tire ve Bayındır’ın ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinsi oyunu bozduk!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu bölgenin tamamıyla bizim ve ülkemizin ...
CHP Lideri Özel Bayındır’dan seslendi: Cumhur İttifakı karşısında Türkiye ittifakı var!
Küçük Menderes mesaisine Ödemiş ve Tire’nin ardından Bayındır’daki halk ...
 
CHP'li Yıldız'dan öğrencilere: Bir yol seçin, yanınızdayım!
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; Balatçık Seçim Ofisi’nde ...
AK Partili Kırkpınar'a CHP Bayraklı'nın önemli isminden destek!
CHP’nin Bayraklı’daki önemli isimlerinden, belediye başkan aday adayı ...
AK Partili Çiftçioğlu'ndan Karşıyaka için trafiğe nefes aldıracak projeler!
Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka ulaşımına ...
 
Özel Tire'de anketi açıkladı, talimatı verdi: Malvarlığı kapıya asılacak!
Küçük Menderes çıkarmasının ikinci durağı Tire'de önemli mesajlar veren ...
İzmir'in 2 büyükşehir adayı sahada kucaklaştı!
Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Adayı Dağ Kınık'taki pazaryeri ziyaretinde ...
Saygılı'dan Özel'e: İzmir artık bu pilavı yemekten usandı!
AK Parti İl Başkanı, CHP Lideri Özel’in Atatürk, Cumhuriyet ve yaşam biçimine ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri