POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bölükbaşı'ndan flaş sözler: AK Parti çökmeye başladı!
Bölükbaşı'ndan flaş sözler: AK Parti çökmeye başladı!
Erdoğan'dan yeni atama ve görevden alma kararları
Erdoğan'dan yeni atama ve görevden alma kararları
Diri diri gömülmüş: 4 günlük mucize!
Diri diri gömülmüş: 4 günlük mucize!
Annesini öldürdü, babasını yaraladı: Caniye 'İyi hal!'
Annesini öldürdü, babasını yaraladı: Caniye 'İyi hal!'
22 Mart 2021 Pazartesi - 12:49

Sosyal medyadan tanıştı, otel odasında kabusu yaşadı

Sosyal medya üzerinden tanışıp sevgili olduğu Alp Mutlu tarafından otelde saatlerce dövülen Rus Otteva Elvira, yaşadığı dehşet dolu anları anlatırken, "Yaşamla ölüm arasındaydım. İlk gün beni 5 saat boyunca tokatladı. Yüzümden akan kanlar eline bulaşınca yalıyor, 'Tadı ne güzel' diyordu. Zor duruma düşen tek kadın olmadığımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan tanıştı, otel odasında kabusu yaşadı

Rusya'da yaşayan 47 yaşındaki Otteva Elvira, bir yıl önce sosyal medyadan fotoğraflarını beğenen 40 yaşındaki Alp Mutlu'yla arkadaş oldu. Otomotiv sektöründe çalışan Alp Mutlu, kadını İstanbul'a davet etti. Rusya-Türkiye arasındaki geliş gidişler birkaç kez sürdü. Otteva Elvira, 13 Mart'ta sevgilisini görmek için bir kez daha İstanbul'a geldi. İkili Ataşehir'deki bir otele yerleşti.

İKİ GÜN BOYUNCA İŞKENCE

İlk günün sonunda Otteva Elvira'nın iddiasına göre eski kocasını ve 25 yaşındaki oğlunu kıskanan Alp Mutlu, iki gün boyunca saatlerce kadına işkence etti. Tanınmayacak hale gelen kadın, Alp Mutlu markete gitmek için odadan çıkınca resepsiyondakilere sığındı. Polis tarafından gözaltına alınan Alp Mutlu, sevk edildiği adliyede 'eziyet' suçlamasıyla tutuklandı.

''YÜZÜMDEN AKAN KANLAR ELİNE BULAŞINCA YALIYOR, 'TADI NE GÜZEL' DİYORDU''

Otteva Elvira verdiği ifadesinde, "İlk gün beni 5 saat boyunca tokatladı. Yüzümden akan kanlar eline bulaşınca yalıyor, 'Tadı ne güzel' diyordu. Hiçbir şey yapamadım. Ertesi gün de 6 saat boyunca dövmeye devam etti. Eline geçen her şeyi bana fırlatıyordu. Kafama tekme attı, saçlarımı yoldu. 15 Mart'ta markete gitmek için odadan çıktı. Bana 'Kanları temizle, hemen geliyorum' dedi. Resepsiyona gidip yardım istedim. Beni bir odaya kapatıp polis çağırdılar. Sonra Alp beni yine buldu. Dövmeye devam ederken polisler gelip kurtardılar" dedi.

DAHA ÖNCEKİ 2 GELMESİNDE DE ŞİDDETE MARUZ KALMIŞ

Avukat Onur Eyüboğlu, "Müvekkilim Otteva Elvira, 13 Mart'ta Türkiye'ye geldi. 1 yıldır uzaktan ilişkisi vardı. Burada 1 yıldır uzaktan ilişkisi var. Daha önce de 3 defa geldi. Bu dördünce gelmesi. Son iki gelmesinde de 2 kez darp edilmiş ancak kalıcı bir iz olmadığından bunu ailesinden saklamış. Bu gelmesinde de 2 gün boyunca şiddet ve işkenceye maruz kalmış Ataşehir'de kaldıkları otelde. Şüpheli odadan çıktığında Otteva hanım resepsiyondan yardım istiyor. Bu sırada şüpheli odaya tekrar girip müvekkilimi dövmeye başlıyor. Bunun üzerine otel görevlileri 112 ve polisi arıyorlar. Beyin kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. İşkence hatta eziyete varan boyutta bir saldırı gerçekleştirilmiş" şeklinde konuştu.

"BANA YAPTIKLARININ CEZASINI ÇEKMESİNİ İSTİYORUM"

Tedavisinin ardından Rusya'ya dönen Otteva Elvira, "Rusya'ya döndüm. Şu an Moskova'da, Şeremetyevo Havaalanı'ndayım. Bu zorluğu aşabildiğim için çok mutluyum. Türkiye devletine, büyükelçiliğe ve İstanbul Konsolosluğu'na minnettarım. Hayatımdaki bu zorlu dönemi atlatmama yardım ettikleri için doktorlara, hemşirelere teşekkür ediyorum. Yaşamla ölüm arasındaydım. Bugün her şey nispeten daha iyi. Zor duruma düşen tek kadın olmadığımı düşünüyorum. O insanın yaptıklarının hesabını vermesini istiyorum. İki gün boyunca bana yaşattığı hakaretlerin ve işkencelerin" dedi.

"ÇOK PİŞMANIM" DEDİ

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Alp Mutlu ise Aile İçi Şiddet Soruşturma Bürosu'nda verdiği ifadede, "Beni aramızdaki ilişkiyi eşime söylemekle tehdit ediyordu. O gün eşimi aramak istedi. Telefonu vermeyince koluma vurdu. Ben de kendisine vurdum. Kendisini otelde zorla tutmadım. Çok pişmanım" diye konuştu. (DHA)

 
Belediye başkanından flaş hamle: İhracı istenen o isim başkan yardımcısı oldu!
 
Karşıyaka'da umutlar tükeniyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Arsa sahibi ile kooperatif üyeleri arasında 33 yıllık hukuk savaşı!
Narlıdere ilçesinde, 1987 yılında 5 blok halinde inşa edilen 140 daireli ...
"Kızımın mezarına gidip bu haberi nasıl vereceğim?"
Yakınlarını erkek şiddetine kurban veren aileler, İstanbul Sözleşmesi’nin ...
İzmir'in hayat havzasında 'kaçak moloz' tehdidi!
Menderes ilçesinde, Tahtalı Barajı yakınındaki dere yatağının yanında ...
 
Şırnak'ta çocukların bulduğu mühimmat patladı: 2 ölü
Şırnak'ta iki çocuğun kırsal alanda bulduğu mühimmatın patlaması sonucu ...
Belediye otobüsünde kanlı HES kodu kavgası: Bıçakladı, kaçtı!
İzmir'in Konak ilçesinde belediye otobüsüne binerken HES kodu göstermeyen ...
İzmir'de kaçak tütün operasyonu
İzmir'in Karaburun ilçesinde, 44 kilo 205 gram kaçak tütün ele geçirildi.
 
Kısıtlamalara uymayan 22 bin 810 kişiye ceza
İçişleri Bakanlığı, 15-22 Mart'taki sokağa çıkma kısıtlamalarına uymayan ...
İzmir'de yeni haftada hava nasıl olacak?
Kentte perde sağanak yağışlarla açılacak. Yeni haftada en yüksek sıcaklıklar ...
Askerden izne gelen gencin şüpheli ölümü
Esenyurt'ta gece saatlerinde birkaç gün önce askerden izne geldiği öğrenilen ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri