POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Çanakkale Boğazı gemi trafiğine kapatıldı
Çanakkale Boğazı gemi trafiğine kapatıldı
Kayıp ekonomist Berzeg hakkında yeni gelişme
Kayıp ekonomist Berzeg hakkında yeni gelişme
Kılıçdaroglu'na Erdoğan'la görüşme yanıtı!
Kılıçdaroglu'na Erdoğan'la görüşme yanıtı!
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
10 Ekim 2018 Çarşamba - 14:17

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Olgun'dan çarpıcı 'adaylık' mesajları!

Gerçekizmir’de Kafe Siyaset programına konuk olan Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun, AK Parti’den Torbalı Belediye Başkan Adaylığına yakıştırılmasının sorulması üzerine önemli mesajlar verdi.

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Olgun dan çarpıcı  adaylık  mesajları!

GERÇEKİZMİR - Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun, Gerçekizmir’de Kafe Siyaset programında gazeteci Sercan Avcı’nın konuğu oldu.

Uzun süredir AK Parti’den Torbalı Belediye Başkan Adaylığına yakıştırılmasının sorulmasına üzerine Olgun, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Olgun, mevcut başkan Adnan Yaşar Görmez’le devam edilmesi halinde kendisinin de daha önce olduğu gibi destek olacağını, ‘değişim’ kararı çıkması halinde ise önce parti teşkilatı içinden bir aday arayışına girilmesi gerektiğine dikkat çekti. Olgun, mevcut başkanla devam edilmemesi, parti içinden de aday çıkmaması halinde belediye başkan adaylığına hazır olduğunun mesajını verdi.

Olgun, yerel seçimlerle ilgili ‘adaylık’ sorusuna şu yanıtı verdi:

İLKESEL BAKIYORUM
Benim olaylara yaklaşımım daha ilkesel... Ben bu konuda ne yaparım ne ederim değil ilkesel yaklaşırım. Ben Torbalı’da son 4-5 yıldır tüm seçimlerde misyon üstlendim. ‘Merkezi hükümetle yerel iktidarı bir araya getirelim Torbalılar olarak kazançlı çıkalım’ dedim. Bu kentten belediye başkanı vekil çıkartacaksak merkezi hükümetle yerel  yönetimi bir araya getirelim dedim. Şuan ki belediye başkanının (Adnan Yaşar Görmez) seçildiği dönem de vekilimizin (Mahmut Atilla Kaya) seçildiği dönemde de çalışma yapan oda başkanıydım.

Öncelikle şunu söylüyorum yerel iktidarla genel iktidarın devam etmesi lazım Torbalı’da. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçtik. 5 yıl ülkemizi Adalet ve Kalkınma Partisi  ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yönetecek. İlçe olarak belediyemiz yine iktidar partisinden olması lazım. 2014 seçimlerinde bu oldu. Bunun devam etmesi lazım.

MEVCUT BAŞKAN DEVAM EDECEKSE DESTEK OLURUZ
Mevcut belediye başkanı devam edecekse biz yine kendisine destek olacağız. Yardımcı olacağız. Ben bugüne kadar belediyenin yaptığı işlerde kendisine nasıl katkı koyarız, ilçeye gelecek yatırımlara belediyenin üreteceği çalışmalara nasıl katkı koyabilirizin çalışması içinde oldum. Belediyenin etkinliklerinde hep oldum. Neden oldum bu kente bir şey kazandıralım diye oldum. Sen ben meselesi değil benim ki. Dediğim gibi bu konuya ilkesel bakıyorum. Genel Merkez mevcut belediye başkanının devam etmesi yönünde bir karar alırsa kendisine destek olacağız merkezi hükümetle yerel yönetimin devamı için.

DEĞİŞİM OLURSA PARTİ TEŞKİLATINA BAKMAK LAZIM
Mevcut başkanla ilgili bir değişim kararı çıkarsa o zaman da ben hemen varım demiyorum. İkinci ilkeyi ortaya koyuyorum. Burada partiye bakmak lazım. Emek veren insanlar var. Yıllardır uğraş verenler var. Onlar ne diyor. Kadın kolları gençlik kolları var.  Sormak lazım. Seçim kazanmak için teşkilat içinden bir aday çıkartabilir miyiz bakmak lazım.

BEN HAZIRIM!
Mevcut başkan devam etmiyor, parti içinden aday çıkmıyorsa ben hazırım. Torbalı için taşın altına elimi koymaya hazırım. Yeter ki memleketimiz gelişsin noktasındayım.

YARIŞA GİRMEMİZ YARIŞTIRILMAMIZ DOĞRU DEĞİL
Herkesin gündeminde bu konu var. Yüzlerce mesaj telefon alıyorum. Benim üstünde durduğum konu kısır adaylık tartışması değil. Genel Merkez zaten bir karar verecek. Bizim yarışa girmemiz, yarıştırılmamız doğru olmaz. Genel Merkez ve il ilçe teşkilatı var. Gerekeni yapacaklar.  Çok da bu işler üzerine yoğunlaşmayalım.  Bizim bakmamız gereken başka şey var. Torbalı gelişiyor. Önemli olan Ahmet mi olacak Mehmet mi olacak değil. Önemli olan Torbalı’nın ileriye doğru yol alması.

PROJELER HAZIR
Bu görev bize gelirse hazır olmamız gerekiyor. Ben hazırım. İlçeye yönelik proje ekibimiz var. Ben aday gösterilirsem sorunların çözümüne yönelik projeler hazır. Başka biri aday gösterilirse ilçeyi seven kenti seven biri olarak ilçenin gelişmesi adına bu projeleri vermeye hazırım. İsimler üzerinde durmuyorum. Önemli olan kadrolar ve projelerdir. 

 
Karşıyaka'da Sümbül tartışması
 
İzmir'de dehşet: Tartıştığı damadı ve kardeşini pompalı tüfekle vurdu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İl Başkanı Yücel'den Ankara çıkarması: 'Lider' ve yardımcılarıyla görüşecek!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Ankara’ya gitti. Yücel gün içinde Genel ...
CHP İzmir'de bir ilçe başkanı daha istifa etti, adaylık yarışını seçti!
Seçim takviminin belli olmasının ardından büyük hareketlilik yaşanan CHP'de ...
AK Parti İzmir'de 4 ilçede temayül heyecanı
AK Parti İzmir’de revizyon startı bugün veriliyor. Narlıdere, Selçuk, ...
 
CHP Gençlik'ten Selvitopu'na ziyaret
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu göreve yeni atanan CHP ...
AK Partili Doğan 'meydan projesi'ni sordu!
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti eski Grup Başkanvekili Bilal ...
'Koca' test!
CHP İzmir’de gündem Aziz Kocaoğlu...
 
CHP'den 'aday' açıklaması
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yaptığı yazılı açıklamada, belediye ...
CHP’li Gürbüz Foça’da başkanlık için yola çıktı!
CHP Foça Örgütü’nün genç ve sevilen ismi Fatih Gürbüz ilçe binasında dosya ...
Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a İsmet İnönü yanıtı
CHP lideri Kılıçdaroğlu, muhalif Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri