POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem!
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem!
Netanyahu ve Hamas liderleri hakkında tutuklama kararı!
Netanyahu ve Hamas liderleri hakkında tutuklama kararı!
31 Mart gecesini anlattı: Siz sevinirken ben kahroldum!
31 Mart gecesini anlattı: Siz sevinirken ben kahroldum!
Beşiktaş'ın kiralık gönderdiği oyuncuya silahlı saldırı!
Beşiktaş'ın kiralık gönderdiği oyuncuya silahlı saldırı!
22 Aralık 2019 Pazar - 08:37

Türkmentepe’den miting gibi adaylık açıklaması

Gürol Türkmentepe, Cumhuriyet Halk Partisi Bornova İlçe Başkanlığına aday olduğunu ilçe binası önünde düzenlediği miting gibi açıklamayla duyurdu.

Türkmentepe’den miting gibi adaylık açıklaması

CHP’de kongre maratonu sürüyor. Aday düğümünün çözülmediği ilçelerden olan Bornova’da genç siyasetçi Gürol Türkmentepe, ilçe binası önünde düzenlenen miting gibi organizasyonla ilçe başkan adayı olduğunu ilan etti.

İlçe binası önündeki meydanda yapılan açıklamaya çok sayıda partili katıldı.

İlçe Başkanı Asım Güven’in de yer aldığı adaylık açıklamasına bir başka aday Selma Nalbantoğlu da katılarak fair-play örneği sergilendi.

Türkmentepe hesap veren bir yönetim anlayışını iktidar yapmak için yola çıktıklarına değinerek şöyle konuştu;
 “Bu bilinçle, hepimizin Bornovasında; Katılımcı demokratik bir örgüt yapısını kurmak için, çıktığımız bu yolda, kadınlarımızın daha etkin olacağı siyaset yapısını hayata geçirmek için, nüfusumuzun çoğunluğunu oluşturan gençlerimizin siyasette daha fazla söz sahibi olmalarını sağlamak, önlerini açmak, seslerine güç katmak için, çoğunluğa değil, çoğulculuğa dayanan demokratik yönetim anlayışını sürekli kılmak için, ötekileştirmelerin, kutuplaştırmaların olmadığı siyasi bir düzlem yaratmak, dayatmalara dur demek, geçit vermemek için yola çıktık.”

‘BAŞARILMAYANI BAŞARMAK İÇİN’

Türkmentepe, 17 yıldır ülkemizin temel değerlerinin derinden sarsıldığını, ekonomik kazanımlarının uçuruma sürüklendiğini söyledi. Türkmentepe; “Baskıcı ve despot bir siyasal iktidara karşı bir adım bile geri atmayan özgürlük ve ‘demokrasi’ sevdalılarına, Cumhuriyet Halk Partililere büyük görevler düşüyor. Siyasal iktidarın otoriter yönetim anlayışına karşı Bornova’da direnmek ve ilk genel seçimde partimizi iktidar yapma mücadelesine omuz vermek için, örgütümüzün desteğini istiyoruz. İlçe örgütümüzü birlikte yönetmek,  sorunları,  sıkıntıları birlikte aşmak,  mutluluğu paylaşmak; yapılmayanı yapmak, başarılmayanı başarmak için parti büyüklerime, yoldaşlarımıza el uzatıyoruz. Liyakatı esas alan, emeği baş tacı yapan, sokağın nabzını tutan bir yönetim anlayışını hayata geçirmek için görev bekliyoruz” diye konuştu.

‘VİCDANINIZA EMANET OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM’

Yaşadığı kentin yurttaşlarına dokunan, sorunlarını bilen, gören, duyan bir örgüt yapısını inşa etmek için görev talep ettiklerinin altını çizen Türkmentepe; “Biz ülkesini düşünen kardeşçe bir yaşamı düşleyen hemşerilerimizin sesi olmak istiyoruz. Özgür iradeyi etkin kılmak, partililerimizi baş tacı yapmak istiyoruz. Örgütümüzle, kadın ve gençlik kollarımızla, Milletvekillerimizle, muhtarlarımızla, belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle beraber, halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Bornova’mızda herkesi kucaklayacak, insanlarımızın yüreklerine ve vicdanlarına dokunarak onların sözcüsü ve öncüsü olacak bir siyaset anlayışını ortaya koymak istiyoruz. Cumhuriyet kazanımlarını ve Atatürk Devrimlerini korumak ve daha da ileriye taşımak istiyoruz. Partimizin genelde belirlediği politikaları, yerelde güçlü bir şekilde savunmak istiyoruz. Kentimizde mezhep, dil, din, ırk, cinsiyet, renk ayrımı yapmaksızın toplumsal barışın mimarlığını üstlenmek istiyoruz. 17 yıllık yıkıma dur demek; bu doğrultuda Bornova’mızdan, İzmir’imizden yükselecek güçlü bir sese omuz vermek istiyoruz. Ülkemizin, milletimizin, evlatlarımızın, geleceği adına hissettiğim sorumluluk duygumla, yarınlarımızı yeniden umutla inşa edeceğimize olan inancımla ve parti içi demokrasi anlayışına güvenle Bornova İlçe Başkanlığına adayım. Bu zorlu yarışta örgütümüzün takdiri, vicdanınıza emanet olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

 
CHP'de iki ilçede başkanlar koltuklarını korudu!
 
İzmir'de Zuhal Olcay gecesi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de iki ilçede başkanlar koltuklarını korudu!
CHP İzmir’de Pazar mesaisinde Konak ve Kemalpaşa'nın yanı sıra 2 ilçede ...
Erdoğan'dan flaş Kanal İstanbul açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da Hizmet İhracatçıları Buluşması'nda ...
Milletvekili ve Belediye Başkanı kongre kürsüsünde karşı karşıya!
CHP Bayraklı İlçe Kongresinde Belediye Başkanı Sandal ile İzmir Milletvekili ...
 
Foça ve Çeşme'de kongre yapıldı: İşte kazananlar!
CHP İzmir Örgütü'nde ilçe kongreleri mesaisi tam gaz devam ederken, Foça ...
CHP Karabağlar'da zafer 3 oyla o ismin!
CHP Karabağlar'da Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede ...
CHP İl Başkanı Yücel'den 'Urla' mesajları!
CHP Bayraklı kongresi'nde kürsüye çıkan İl Başkanı Deniz Yücel'in gündeminde ...
 
''Çocuklarımıza bu bütçenin hesabını veremezsiniz"
Sındır, “KÖİ ödemeleri toplamını 2018 yılında 5.637.381.324 TL’den, 2022 ...
CHP Bayraklı'da flaş sonuç: Ayhan-Susmuş yarışında kazanan...
CHP İzmir'de Cumartesi mesaisinde gözler Bayraklı'daydı. İl Eski Başkanı ...
2020 Yılı Bütçesi TBMM'de kabul edildi
2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri