POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
15 yaşındaki çalışan, turist müşteriyi bıçakladı
15 yaşındaki çalışan, turist müşteriyi bıçakladı
Rekabet Kurumu'ndan META'ya büyük ceza
Rekabet Kurumu'ndan META'ya büyük ceza
Hizbullah'tan İsrail üssüne füze saldırısı
Hizbullah'tan İsrail üssüne füze saldırısı
Lise son sınıf öğrencisi kız, silahla okulu bastı
Lise son sınıf öğrencisi kız, silahla okulu bastı
27 Ocak 2018 Cumartesi - 12:04

Vakıfbank'tan İzmir ziyareti

Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan ve genel müdür yardımcıları, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti.

Vakıfbank tan İzmir ziyareti

İZMİR - Bankanın Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, bir dizi temasta bulunmak üzere İzmir'e geldi. Genel müdür yardımcıları ve bölge yöneticilerinin de dahil olduğu heyet, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret ederek, bankanın İzmir ve bölgedeki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Büyükşehir ziyaretinde bankaya özel olarak teşekkür eden Başkan Aziz Kocaoğlu, Aliağa - Menderes İZBAN hattının borç yapılandırma sürecinde önemli bir destek aldıklarını söyledi. Kocaoğlu, "VakıfBank ile ilişkilerimiz güven esasına dayalı olarak ilerlemeye devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak birlikte alışmaktan oldukça memnunuz. Bankaların belediyelere eğilmesinde büyük fayda var. Büyük belediyelerin raylı sitem ve metro gibi yatırımları için yurt dışı kaynaklarını getirip, uzun vadeli düşük faizli finansman bulmaları gerekiyor. Belediyelerin finans dengesi kurmasında yardımcı olunduğu zaman bankacılık açısından büyük fırsatlar doğuyor. Ziyaretiniz ve İzmir'e desteleriniz için de gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretlerinde bankanın yeni dönem vizyonundan bahseden Genel Müdür Mehmet Emin Özcan, "Ülkemizin yanındaki güç olma hedefiyle çıktığımız yolda, İzmir bizim için son derece değerli ve önemli bir yere sahip. Geçmişten bu yana bu güzel şehrimizi tüm kaynaklarımızla destekliyoruz. Dış ticaret, sanayi, tarım ve turizm başta olmak üzere İzmir ve bölge genelinde bankacılık ürün ve hizmetlerimizle tüm ihtiyaçlara etkin çözümler sunmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Sektörde bir ilki gerçekleştirerek, Yerel Yönetimler Bankacılığı birimini kurduklarını belirten Özcan, "Yerel yönetimlere özel bir önem veriyoruz. Özellikle belediyelerimizle, alt ve üst yapı projelerinde, ulaşım projelerinde, enerji verimliliğinde, nakit yönetimi ve tahsilat ürünlerinde önemli işbirlikleri gerçekleştiriyoruz. Uluslararası piyasalardan temin edilen kredilerden yerel yönetimlerin de yararlanmasını sağlayarak finansman maliyetlerini azaltıyoruz. İzmir ve bölgedeki diğer belediyeleri de aynı hizmetlerle destekliyoruz" dedi.

"2018'E GÜÇLÜ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK"
Banka olarak son derece başarılı bir yılı geride bıraktıklarını ve 2018 yılına güçlü bir başlangıç yaptıklarına işaret eden Özcan şunları söyledi:

"Bu hafta içinde 2018 yılının ilk eurobond ihracını başarı ile gerçekleştirdik. Bu işlem, Bankamız tarihinde tek seferde ihraç edilen en yüksek tutarlı tahvil işlemi olması açısından büyük önem taşıyor. Gerçekleştirdiğimiz söz konusu ihraç, uluslararası tahvil yatırımcıları nezdinde VakıfBank isminin, bilinirliğinin ve algısının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha teyit etti. İşleme gelen güçlü talep sayesinde ilk aşamada 500 milyon dolar olarak belirlediğimiz ihraç tutarını 650 milyon dolar seviyesine çıkarmaya karar verdik. İşlemin kupon oranı da başlangıç seviyesinin 25 baz puan altında yüzde 5.75 seviyesinde gerçekleşti. Bankamıza ve ülkemize duyulan bu güven de uluslararası piyasalarda Türkiye'nin çok güçlü bir itibara sahip olduğunu gösteriyor." (DHA)

 
Ege Üniversitesi'nde sömestr tatili eğitimleri
 
ABD ile kritik görüşme! Türkiye'nin istediği oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Olgun'dan kartelcilere ültimatom
Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır’ın katılımı ile düzenlenen ...
Ege-Koop Başkanı: İzmir listeye bile giremedi!
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, yabancılara konut satış sıralamasında ...
Kordon'da yeniden Ömür Şanlı dönemi
Kordon İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Şanlı yapılan olağan ...
 
İTO'da istifalar sonrası yeni görev dağılımı
Yönetim Kurulu Başkanı Demirtaş başkanlığında toplantıda 4 istifa sonrası ...
İzmir'e Sanayi 4.0 uyumlu 'model fabrika'
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürü Yılmaz: İlk ...
Araç sahiplerine kötü haber: Yine zam geliyor!
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), benzin grubunda 12 kuruş zam yapılacağını bildirdi.
 
Ege'nin organik ürünleri dünyayı doyurdu!
Organik üretiminde Türkiye'nin lideri olan Ege Bölgesi, bunların ihracatında ...
Egeli Otomotivciler’den Özgener’e tam destek
Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Yönetim Kurulu, Nisan ayında yapılacak olan ...
İzmir'in o ilçesinde inşaat patlaması: Bir yılda 6200 satış!
İnşaat sektörünü mercek altına alan Torbalı Ticaret Odası'nın (TTO) araştırmasına ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri