POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kurallara uymayan oto galerilere rekabet cezası
Kurallara uymayan oto galerilere rekabet cezası
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs için Taksim açıklaması!
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs için Taksim açıklaması!
MHP'den anayasa önerisi: Halk oylaması vurgusu!
MHP'den anayasa önerisi: Halk oylaması vurgusu!
Yunan taraftarlardan Fatih Terim'e tepki
Yunan taraftarlardan Fatih Terim'e tepki
26 Mayıs 2018 Cumartesi - 19:20

Yol krizinde AK Partili Başkan'dan sert çıkış: Kocaoğlu İzmir’in padişahı değildir

Menderes'te çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi ekiplerine, önce ilçe belediyesi çalışanları, ardından Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun müdahale ettiği ileri sürüldü. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, savcılığa suç duyurusunda bulundu. AK Partili Soylu'dan yaşanan olay sonrası sert açıklama geldi.

Yol krizinde AK Partili Başkan dan sert çıkış: Kocaoğlu İzmir’in padişahı değildir

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Menderes Belediyesi arasında yaşanan yol krizi nedeniyle Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’dan açıklama geldi. Başkan Soylu yaptığı açıklamada İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu topa tuttu.

MENDERES'TE YOL GERGİNLİĞİ: BÜYÜKŞEHİR'LE İLÇE BELEDİYESİ KARŞI KARŞIYA....HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Gölge oyunlarıyla yıkamazlar

Yaklaşık bir yıldır Menderes’te yaşanan yol krizini hatırlatan Başkan Soylu, “ Menderes’te yaşanan yol krizini sağır sultan bile biliyor artık. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZSU’nun Menderes’e yaptığı zulüm artık herkesin dilinde. Biz Menderesliler olarak bunun zaten farkındaydık. Seçim arefesinde başlatılan gölge oyunlarıyla bizi vatandaşımızla karşı karşıya getirmeye çalıştılar ama bunda başarılı olamadılar. Çünkü benim Menderesli hemşehrim yapılan oyunun farkında. Aylardır sözde hizmet verdiklerini ifade edenler yolları kazıp bırakıp, bozuk, çukurlu yollara bizi mahkum etti. Defalarca mağduriyetimizi dile getirmemize rağmen bizi duymazlıktan, görmezlikten geldiler. Sonunda yaşadığımız sıkıntıya kendimiz çözüm olmak için İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapması gereken işi biz yapmaya başladık. Çünkü biz bugüne kadar kimsenin gölgesinde kalmadık, kimsenin de gölgesi olmadık. Vatandaşımızın karşısına hep verdiğimiz sözlerle ve bu sözleri tutarak çıktık. İlçemizde ki bozuk, çamurlu, çukurlu yolların tarih olacağını, yerini kullanışlı, modern yollara bırakacağını söyledik ve ne söylediysek yine yerine biz getiriyoruz. İlçemiz hak ettiği değere bizimle kavuşuyor. Gölge oyunlarını yapanlarda şunu iyi bilsinler ki biz buradayız ve Menderes’i kimsenin oyununa alet etmeyeceğiz” dedi.

Menderes’i siyasete alet etmeyin

Haberlere yansıyan olayların çarpıtıldığını da kaydeden Başkan Soylu, “ Aylardır yaşadığımız sıkıntılara sessiz kalınması, görmezden gelinmesi nedeniyle ilçemizde asfalt seferberliği başlattık. İlçe merkezimizde olduğu gibi olayın yaşandığı İbrahim Turan Caddesi’nde de yapılacak çalışmalar için ihaleye çıktık. Bunun öncesinde ise gerekli kurumlara yapacağımız çalışmayla ilgili bilgileri de aktardık ve 15 Ocak 2018 tarihi sonrası belirtilen noktalarda herhangi bir çalışmaya izin verilmeyeceğini belirttik. Aylardır sesimizi duymayanlar bizi görmezden gelenler ne hikmettir ki bizim başlattığımız çalışmalar sonrası sözde Menderes’i önemsiyormuş gibi bir çaba içine girdiler. Gelinen noktada İbrahim Turan Caddesi’nde İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaya başladıkları bilgisini aldık. Bilgiyi alır almaz da hemen alana gittik. Bizimle herhangi bir şekilde iletişime geçmeye tenezzül dahi etmeyenler ilçemizde çalışma yapacaklarını ifade ettiler. Menderes Belediye başkanı olarak Mendereslilerin sesiyim. Ve Mendereslilerin sesi olarak onlara soruyorum. Bugüne kadar neredeydiniz? Bizim çağrılarımıza neden sessiz kaldınız? İbrahim Turan Caddesi ve planladığımız birçok noktada çalışmaları Menderes Belediyesi olarak biz yapacağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi kimseyi kandırmasın. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da İzmir’in padişahı değildir. Kafasına göre istediği yeri kazamaz, kazdığı gibi de aylarca açık bırakamaz. Yeter, Menderesi ve benim Menderesli hemşehrilerimi siyaset oyunlarınıza artık dahil etmeyin. Haberlerde tehditten bahsediyorlar. Neyi kimi tehdit etmişim. Söylediğim tek bir şey var. Ben size burada çalışma yaptırmam. Evet yine söylüyorum. Menderes’te siyasi oyunlar içinde hizmet vermek isteyenlere geçit vermeyeceğim” ifadelerini kullandı.

 
Dündar'dan 'Bayır'ın sırası' çıkışı: Cezalandırıldı!
 
Avrupa'nın en büyüğü yine Real Madrid
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dündar'dan 'Bayır'ın sırası' çıkışı: Cezalandırıldı!
Zaman zaman CHP'ye yönelik sert çıkışlarıyla dikkat çeken, gazeteci yazar ...
Pakdemirli ailesinden havalimanı teşekkürü
İzmir'in Çeşme ilçesinde yapılacak havalimanına Ekrem Pakdemirli'nin isminin ...
Erdoğan açıkladı: Rus doğalgazında indirim!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçim startını Erzurum'dan ...
 
MHP’nin seçim beyannamesine İYİ Parti İzmir’den ‘zafer’ ve ‘vaat’ göndermesi
MHP Lideri Bahçeli’nin partinin seçim beyannamesini açıklamasının ardından ...
MHP Lideri Bahçeli seçim beyannamesini açıkladı
MHP'nin seçim beyannamesi iki bölümden oluşuyor. Bahçeli, bildirgeyi açıklarken ...
CHP’nin İzmir adayları tanıtımında Lider'e özel sürpriz
CHP’nin seçim bildirgesinin açıklandığı Ankara'daki toplantıda milletvekili ...
 
İşte İnce'nin saat saat İzmir mesaisi: Yücel'den 'havaalanı' ve 'miting' daveti
Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce kapsamlı bir ...
MHP İzmir'de Başkan ve adaylardan Ankara çıkarması!
MHP İzmir'de Başkan Karataş ve adaylar hem seçim beyannamesinin açıklanacağı ...
CHP'den Nevruz sürprizi
CHP'nin 24 Haziran için hazırladığı seçim beyannamesinde "Nevruz resmi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri