POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Katliam gibi kazada yeni gelişme!
Katliam gibi kazada yeni gelişme!
Bakan Koca tarih verdi: MHRS'de yeni dönem!
Bakan Koca tarih verdi: MHRS'de yeni dönem!
Özel-Bahçeli görüşmesinde 'asgari ücret' mesajı
Özel-Bahçeli görüşmesinde 'asgari ücret' mesajı
Özel'den Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması!
Özel'den Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması!
25 Mart 2018 Pazar - 10:02

AK Parti İzmir'de 2 başkan güven tazeledi: Kongrelerde kim/ne mesaj verdi?

AK Parti İzmir’de Pazar mesaisinde Balçova ve Narlıdere’de kongre heyecanı yaşandı. Maraton Balçova'dan başladı, Narlıdere'de devam etti. Kongrelerde Genel Başkan Yardımcısı Dağ, İzmir Milletvekili Kaya ve İl Başkanı Şengül'den önemli mesajlar geldi.

AK Parti İzmir de 2 başkan güven tazeledi: Kongrelerde kim/ne mesaj verdi?

GERÇEKİZMİR – AK Parti İzmir’de Aydın Şengül’ün il başkanlığı görevini gelmesinin ardından start olan kongre sürecinde takvim işlemeye devam ediyor. 

Takvimi yola mevcut başkanlarla devam eden ilçelerden başlatan ve Kınık, Bergama, Beydağ, Kiraz, Bayındır, Menderes, Torbalı, Kemalpaşa, Karabağlar, Bayraklı ve Bornova’da kongreleri tamamlayan AK Parti İzmir’de bugün de 3 sandık kurulacak. 

AK Parti İzmir’de Pazar mesaisinde Buca ve Narlıdere’de kongre heyecanı yaşandı. 



Maraton Balçova'da başladı. Termal Kardelen Salonu’nda yapılan Balçova İlçe Kongresi'ne AK Parti İl Başkanı Şengül'ün yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Milletvekilleri Atilla Kaya, Hüseyin Kocabıyık ve Necip Kalkan, Büyükşehir Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. Kongreye mevcut İlçe Başkanı Evrim Özen tek aday olarak girdi. 

ŞENGÜL: MEVKİ PEŞİNDE KOŞANLARI... 
Kongrede konuşan  AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de parti içinde makam ve hesap peşinde koşanları gördükçe üzüldüklerini belirterek, "Siz destek verirseniz makam mevki peşinde koşanları hep beraber temizleriz, onlara iyi bir ders veririz. Eğer onları temizlemezsek Allah korusun hayallerimizden uzaklaşmaya başlarız." dedi.

KAYA'DAN CHP'YE SALVO! 
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya CHP'nin Atatürk'ün çizgisinden çıkıp HDP'nin çizgisine kaydığını savunarak CHP'li İzmir milletvekillerinin hain PKK'nın yan kuruluşu PYD'ye "terör örgütü" bile diyemez hale geldiğini bildirdi.



KOCABIYIK: IMF'NİN BORÇLARINI ÖDEYEREK... 
AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık ise açıklamasında CHP’yi hedef aldı. 1995 yılında ekonomik kriz olduğunu söyleyen Kocabıyık, "Tansu Çiller’e 'İşçilere şu zammı verelim Sayın Başbakanım. Hükümet kuramıyoruz’ dedim. 'Oğlum sen deli misin, IMF beni şu başbakanlığın önünde asar’ dedi. IMF’nin bütün borçlarını ödeyerek kıçına tekmeyi vuran kim, Ak Parti. Şimdi vıcık vıcık Atatürk istismarı yapanlar mı Atatürkçü, yoksa onun ilkelerini yerine getirenler mi? Bu ülkede Ak Parti’ye ve onun liderine çok haksızlık yapılıyor" dedi.



NARLIDERE KONGRESİ 
AK Parti İzmir'de 3 kongreli pazar mesaisinin ikinci durağı Narlıdere oldu. Nar-Bel Düğün Salonu’nda gerçekleşen Narlıdere İlçe Kongresi'ne AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir Milletvekilleri, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. 

Divan başkanlığını İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'ın yaptığı kongreye tek aday olarak giren mevcut Başkan Aslan Bilgi güven tazeledi. 

 

AK Parti Narlıdere Kongresi'nde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Dağ, kongrelerde geçmiş 3 yılın muhasebesini ve gelecek 3 yılın planlamasını yaptıklarını belirtti.

Zaman zaman muhalefet yaptığını zannedenlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bazı sözler söylediğini aktaran Dağ, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu ülkede 81 milyon yurttaşın gururla anlatacağı, 'Benim böyle bir Cumhurbaşkanım var' diyeceği bir lidere sahibiz. Öyle bir teşkilat kurdu ki Recep Tayyip Erdoğan, Narlıdere'de de Yüksekova'da da bu teşkilat var. Bize laf edenler burada konuşurken gidip Şemdinli'de, Hakkari'de, Ağrı'da bir teşkilatları dahi yok. Bu ülkenin Cumhurbaşkanını dünyadaki 7,5 milyar insanın 5 milyarı ismen biliyor. En az bir milyar insan da Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyor. Bu sevgi yürekten konuşmaktan kaynaklanır." 

Dağ, Zeytin Dalı Harekatı öncesi yaptıkları araştırmalarda vatandaşların yüzde 89'unun operasyonu desteklediğini gördüklerini dile getirerek, şunları kaydetti: "Afrin'e macera aramaya gitmedik. İlk etapta 24 Ağustos'ta başladı süreç, Fırat Kalkanı'yla. AK Parti'yi DEAŞ'la yan yana koymaya çalışanlar Fırat Kalkanı ile yerle yeksan oldu. O örgüt İslam'ın adını kullanan bir örgüttü. Biz hayatımıza İslam'ı şiar edinmiş bir hareketiz. Bir terör örgütünün adının İslam'la yan yana getirilmesi abesle iştigaldir. Bugün Suriye'de ABD'nin, Rusya'nın üsleri var, terör örgütlerinin, zalim Esed'in yönettiği yerler var ama herkesin ulaşmaya çalıştığı, tabiri caizse kapağı atmaya çalıştığı bölge El Bab ve Cerablus bölgesidir. İnşallah Afrin'i de ihya edeceğiz."

ŞENGÜL: NARLIDERE BİZE OY VERMESİN AMA... 
AK Parti İzmir Başkanı Aydın Şengül de Narlıdere'nin AK Parti'nin en zorlandığı ilçelerden biri olduğunu belirterek, teşkilattan Narlıderelilerden oy istemek yerine onların güvenini, sevgisini kazanmak için çabalamasını istedi.

İlçede cami ve imam hatip okulunun yanı sıra cemevi yapılması için de çaba sarf edilmesi gerektiğini anlatan Şengül, "Narlıdere bize oy vermesin ama Alevi vatandaşlarımız bizi tanısın. Ön yargıları kırmak kolay değil. Gelip tanırlarsa, samimiyetimizi görürlerse bizi çok daha iyi anlatırlar. Kutuplaşmaları, birbirini yargılamayı bir kenara bırakalım." ifadelerini kullandı. (Haber servisi, AA, DHA)

 
Kırkpınar Er Meydanı sular altında kaldı!
 
Arda Turan: Senin kafanı, gözünü kırarım!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'deki tarihi tesis imara açıldı, CHP'li Bakan Meclis'e taşıdı: Özhaseki'ye 6 soru!
Urla’da deniz manzaralı tarihi tesisin bulunduğu dev araziye verilen ticaret ...
Kılıçdaroğlu: Rusya vanaları kapatsa...
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Kazaen Rusya ile bir kavga etsek, Rusya ...
O ilçede İYİ Parti binasında silahlı dehşet
İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Salih Atakan Duran, makam odasında kendisiyle ...
 
Erdoğan'dan 10 ay sonra 'metal yorgunluğu' açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Artık metal yorgunluğu yok, Afrin'le ...
CHP'de sürpriz toplantı: O isimle kazanamayız!
CHP’nin yerel seçimlerde kaybettiği ilçelerden olan Menderes’te sürpriz ...
MHP Lideri Bahçeli'nin yeni A takımı belli oldu!
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yeni A Takımı belli oldu. Partide 7 yeni ...
 
Başkan seçildi, saatler sonra istifa kararı aldı!
AK Parti Selçuk İlçe Kongresi'nde başkan seçilen Osman Başterzi ile yönetim ...
Bakan Arslan İzmir'de: İnceleme, ziyaret ve kongre mesaisi
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bir dizi incelemelerde ...
İl Başkanı Yücel CHP'nin İzmir hedefini açıkladı!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İl Yönetiminin ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri