POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yeni müfredat taslağı için 45 bin 636 görüş bildirildi
Yeni müfredat taslağı için 45 bin 636 görüş bildirildi
Reçeteli uyuşturucu ticareti: 36 tutuklama
Reçeteli uyuşturucu ticareti: 36 tutuklama
Silahlı çatışmada yoldan geçerken göğsünden vuruldu
Silahlı çatışmada yoldan geçerken göğsünden vuruldu
Bir ilde daha ekmeğe zam geldi
Bir ilde daha ekmeğe zam geldi
4 Ekim 2020 Pazar - 18:12

AK Parti'de 2 ilçede kongre: Sürekli'den Büyükşehir'e 'koku' ve 'su' salvosu!

AK Parti İzmir'de Dikili ve Foça ilçe kongreleri gerçekleşti. AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, Dikili kongresinde yaptığı konuşmada Büyükşehir'i 'su' ve 'koku' üzerinden eleştirdi.

AK Parti de 2 ilçede kongre: Sürekli den Büyükşehir e  koku  ve  su  salvosu!

AK Parti Dikili 7. Olağan İlçe Kongresinde Tahsin Şekerci, yeniden başkan seçildi.  Foça'da da Ethem Ali Haydar Çapçı başkan seçildi. Her iki ilçede de kongre tek adaylı gerçekleşti.

Dikili'de bir otelin bahçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri altında yapılan kongreye AK Parti İzmir milletvekilleri Yaşar Kırkpınar, Necip Nasır, Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve İzmir İl Başkanı Kerem Ali Süreki ile MHP İlçe Başkanı Mehmet Aslan katıldı.

Kerem Ali Süreki, burada yaptığı konuşmada kongrenin hayırlı olmasını temenni ederek, ekibe teşekkür etti.

İzmir'de uyumlu çalışan bir ekibe sahip olduklarını ifade eden Sürekli, "Son yılların en uyumlu çalışan dev bir kadrosu var. Dikili, İzmir ve Türkiye için çalışıyoruz." dedi.

Parti olarak başlattıkları "gönül seferberliği" programlarıyla geçmiş dönemde görev yapan isimlerle yeni üyeleri ziyaret ettiklerini kaydeden Sürekli, "Biz bazıları gibi promosyon yapmıyoruz. 'Su, tüp' promosyonlarını duyuyoruz. Onları da ayıplıyoruz. Bizim üye kayıtlarımızın ismi üstünde 'gönül seferberliği'. Gönlü bizde olanları aramıza davet ediyoruz. Aramıza katılıyorlar. Onlarla çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.  

Kerem Ali Süreki, Cumhur İttifakı olarak İzmir'de kazandıkları ilçelerde önemli çalışmalara imza attıklarını ve gelecek seçimde Dikili'yi de kazanmak istediklerini vurgulayarak şunları kaydetti:

"Çünkü artık sabırlar taştı. Bu yaz Dikili'de çekilen su çilesini hepiniz biliyorsunuz. Dikili'de, Çandarlı'da hemşehrilerim inim inledi 'su' diye. Sadece Dikili mi? Foça, Kiraz, İzmir'in metropol ilçelerinde büyük su sıkıntısı çekildi. İzmir'de koku, su problemi var. İzmir'e suyu biz getirdik. Nasıl getirdik? Gördes Barajı'nı yaptık suyu getirdik ama İzmir'e dağıtamıyorlar, beceremiyorlar. Onların işi ne? 'Aşk, çiçek, böcek' başka bir şey bildikleri yok. Ulaşım, altyapı yok ama bu çile bitecek. 500 günü geçti. Çalışacağız Büyükşehir'de de hedefe ulaşacağız." 

Yatırımlara devam edeceklerini kaydeden Sürekli, "Dikili'miz için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Başta ilçe başkanımız, milletvekillerimiz, bizler sizlerin emrindeyiz. Dikili'nin makus talihini değiştirip ileriye taşıyacağız." şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Tahsin Şekerci güven tazeledi. 

Dikili kongrsinin ardından gerçekleşen Foça kongresinde de ilçe başkanı Ethem Ali Haydar Çapçı başkan seçildi.

Kerem Ali Sürekli, partisinin Reha Midilli 11 Eylül Spor Salonu bahçesinde düzenlenen 7. Foça Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, coşkulu bir kalabalıkla kongrenin gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

İzmir'in AK Partiye ihtiyacı olduğunu vurgulayan Sürekli, şunları kaydetti:

"Ak Parti ile tanışan ilçe partimizi bırakmaz. İşte en güzel örneği Kınık. Orada Başkanımız muhteşem hizmetler yaptı. Aynı zamanda Büyükşehir Belediyesini de  kazanmak zorundayız. Foça'nın ben bu yaz neler çektiğini biliyorum. Foça bu yaz susuzluktan inim inim inledi. Günlerce musluklardan su akmadı. Büyükşehir nerede? Biz suyu Gördes Barajı'ndan kentte getirdik ama ilçelere dağıtan Büyükşehir yok. Büyükşehir sadece 'lay lay lom'. Bu iş böyle olmuyor. İzmir'in sorunlarını dert edinen bir belediye başkanı lazım. O da AK Parti de olur."

- "Fransız Tatil Köyü konusunda çalışmalar devam ediyor" 

Foça'nın gelişmesi için çok önemli yatırımlara imza attıklarını dile getiren Sürekli, şöyle konuştu:

"En büyük hizmetimiz 50 yataklı ve 7 yıldızlı süper bir hastaneyi AK Parti hükümeti hizmete açtı. Ayrıca Yeni Foça'da vatandaşlarımızın semt polikliniği ihtiyacı vardı, onu da vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yine Yeni Foça'ya yapılacak olan yat limanı dev bir proje. İlçenin çehresi değişecek. Onun da üst yapı ihalesinin hazırlıkları yapılıyor. Fransız Tatil Köyü konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. Müjdeyi en kısa sürede vereceğiz." 

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır da yerel yönetimlerin basiretsizliği nedeniyle kentin hak ettiği yerde olmadığını söyledi. .  

Kongrede mevcut ilçe başkanı Ethem Ali Haydar Çapçı yeniden aynı göreve seçildi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin uygulandığı kongrede kürsüye Azerbaycan ve Türkiye bayraklarıyla "İki devlet, tek millet" yazısı yansıtıldı.

Kongreye AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, CHP Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz ve MHP Foça İlçe Başkanı Turan Çetinaslan da katıldı. 

 
Trump'ın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama
 
İzmir sularında 33 hayat kurtaran operasyon!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ankara'dan Atina'ya NAVTEX tepkisi
Yunanistan'ın Ege ve Akdeniz'de amacı dışında ilan ettiği NAVTEX'lere ...
AK Partilli Hızal'dan 'Pagos' çıkışı!
AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
CHP’li Böke’den çalıştay mesajları: İktidar yürüyüşü için tespitleri aldık!
CHP Genel Sekreteri Böke, İzmir’de gerçekleşen 2 günlük Arama Çalıştayı’nı ...
 
AK Partili Sürekli'nin hedefinde Soyer: Esas heyecanını....
Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediyesinin Basmane, Alsancak Garı ve Karşıyaka ...
CHP İzmir'de o başkanlar görüşme odasında!
CHP Genel Başkan Yardımcıları Salıcı ve Torun, il binasında son dönemde ...
AK Parti Urla kongresinde Kaya'dan CHP'ye 'aday' salvosu!
 AK Parti Urla 7. Olağan İlçe Kongresinde Murat Nart, güven tazeledi. ...
 
CHP'li Salıcı, İzmir Örgütü'ne anket açıkladı... Parti içi mesajlar verdi!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, İzmir Örgütü'yle yaptığı toplantıda ...
O belediye başkanından yeni il binası için '6 aylık maaş' bağışı!
Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce’nin Arama Çalıştayı’nde söz aldığı ve ...
Başkan Yücel’den çalıştay raporu... Burak Oğuz ve HDP açıklaması!
CHP İzmir İl Başkanı Yücel Arama Çalıştayı sonrasında açıklamalarda bulundu. ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri