POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Tartıştığı karısını bıçaklayıp öldürdü
Tartıştığı karısını bıçaklayıp öldürdü
Fahiş fiyatın cezası ağırlaştırılıyor
Fahiş fiyatın cezası ağırlaştırılıyor
Kırmızı et fiyatları düşüşe geçti
Kırmızı et fiyatları düşüşe geçti
İstanbul'da ekmeğe büyük zam
İstanbul'da ekmeğe büyük zam
8 Şubat 2024 Perşembe - 14:09

AK Partili Tunç: Karabağlar’a yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı!

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Tunç, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldiği seçim çalışmalarına Atatürkçü Düşünce Derneği, Anadolu Birliği, Karabağlılar Göztepeliler Derneği, YULPA-DER, esnaf ve ev ziyaretleriyle devam etti. Tunç, "

AK Partili Tunç: Karabağlar’a yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı!

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldiği seçim çalışmalarına Atatürkçü Düşünce Derneği, Anadolu Birliği, Karabağlılar Göztepeliler Derneği, YULPA-DER, esnaf ve ev ziyaretleriyle devam etti.

Muhtarlara ilçenin tüm mahallelerine eşit hizmet sunarak ilçedeki tüm vatandaşların yaşam standartlarını yükselteceklerini belirten Tunç, ilçemizde kaymakamlık yaptığım dönemde, ulaştırdığınız tüm sorunlar için nasıl çabaladığımı en iyi sizler biliyorsunuz. Kaymakamlığın imkanları belli belediyenin imkanları belli. Gelin ilçemizi birlikte hak ettiği belediyecilik hizmetlerine kavuşturalım” dedi.

“Yaptıklarım Yapacaklarımın Teminatıdır”
İlçede görevli muhtarlarla yapılan toplantıda, muhtarların talep ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Adayı Tunç, ilçede 6 yıl kaymakamlık görevi yaptığı sırada kendileriyle birlikte mesai yapmaktan dolayı büyük gurur duyduğunu dile getirdi. Muhtarlara hitaben yaptığı konuşmasında ilçede kendisini en iyi tanıyan grupların başında muhtarların kendilerinin geldiğini de vurgulayan Tunç, “Sizlerle uzun süre birlikte çalıştık. Yaptığım çalışmaları, mahallelerinizin sorunları için gösterdiğim çabaları en çok siz biliyorsunuz. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatı diyor ve sizlerle beraber belediye yönetimine talip olduğumu hatırlatıyorum” şeklinde konuştu.

“500 binlik bir İlçede tek bir antrenman sahası olması kabul edilemez”
Karabağlılar Göztepeliler Derneği’ni ziyaretinde gençler tarafından meşaleler ve alkışlarla karşılanan Mehmet Sadık Tunç, ilçede spor kulüplerinin ve derneklerinin gelişmesi için ellerinden geleni yapacağının sözünü verdi. Spor kulüplerinin ve derneklerinin gelişmesinin Karabağlar’da yaşayan çocukların ve gençlerin yarına daha umutlu bakmaları, kendilerini fiziksel ve zihinsel olarak geliştirmeleri için çok çok önemli olduğunun altını çizen Tunç, “Spor altyapısı anlamında ilçedeki bu adaletsizliği de sizlerin desteği ile ortadan kaldıracağız. İzmir’in en büyük ikinci ilçesinde nüfusu 500 bine dayanmış bir ilçe de tek bir antrenman sahasının olması kabul edilebilir bir durum değil. İlçedeki tüm kulüplerin kendilerine ait bağımsız bölümleri olan ve içinde yeteri kadar antrenman sahasının yer aldığı bir spor kompleksi yapacağız. Sizlere söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Meslek Edindirme Kursu Desteği Sözü
İlçede bulunan Yufkacılar, Lokmacılar ve Pastacılar Derneği YULPA-DER’i de ziyaret eden Tunç, dernek yöneticileri ve üyelerinin meslekte yetişen eleman azlığı sorununa çözüm önerilerini dile getirdi. AK Parti olarak siyasi anlayışlarının sorun çıkarmak değil, sorunlara çare üretmek olduğunun altını çizen Tunç, yetişmiş iyi bir ustanın, mesleği olan bir kişinin iyi bir kazançla hayatını sürdürebileceği gibi, bu bireylerin kazançları ile devleti ve milleti de desteklediğinin altını çizdi. İyi ustaların yetişmesi ve mesleğin yetişmiş eleman gücü ihtiyacının karşılanması için projelerini anlatan Tunç, sözlerini şöyle tamamladı: “Sizlerin iş garantili meslek kursu açmaları için gerekli olan mekân ve teçhizat taleplerinizin karşılanması adına elimizden geleni yapacağız. Zira eğitim vereceğiniz gençler hepimizin gençleri. Gençlerimizin bu şekilde iş garantili kurslarla mesleklerini kazanmaları hepimizi mutlu eder.”

 
Putin'in bir rakibine daha seçim engeli!
 
İzmir itfaiyesinin özel donanımlı ambulansları hayat kurtaracak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dağ'dan Karaburun'da 'yeşil çevre' sözü, doğalgaz vaadi ve ihale müjdesi!
Seçim çalışmaları kapsamında Karaburun'a giden Büyükşehir Belediye Başkan ...
Soyer’den kritik Ankara mesaisi!
CHP’nin yeniden aday göstermeme kararı aldığı ve bu kararın ardından yaptığı ...
Konak'ta siyasi fair-play rüzgarı: AK Partili Çankırı'dan Batur'a ziyaret
AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, mevcut Konak ...
 
CHP Adayı Eşki: Güçlü Bornova'nın yolu güçlü sanayiden geçer!
Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, Bornova’da bulunan sanayi sitelerini ...
Nalbantoğlu'ndan 7 bakana İzmir yatırımları soruları!
İzmir’in hem geçmiş yıllardan kalan hem de 2024 yılı programına alınan ...
İYİ Parti’de Buca tamam, 17 aday haftaya!
İzmir Milletvekili Özlale’yi Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösteren ...
 
Konak Adayı CHP'li Mutlu: Daima sokakta olacağız!
Seçim çalışmaları kapsamında ilçenin çeşitli dinamikleriyle bir araya ...
CHP İzmir düğmeye bastı: 3 kurul, 4 SKM, çok sayıda önemli isme kritik görevler!
CHP İzmir Örgütü yerel seçim kampanyası süreci için önemli kararlar aldı. ...
Aslanoğlu'ndan AK Partili adaya 'hastane' tepkisi: Seçilmiş kayyum olmak istiyor!
AK Parti'nin Karabağlar Adayı Tunç'un ilçedeki 2 hastane ilçe ilgili açıklamalarına ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri