POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem
Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem
Sahte diplomayla 'Zimmet' vurgunu!
Sahte diplomayla 'Zimmet' vurgunu!
Şırınga çikolatadan ölüm davasında yeni gelişme
Şırınga çikolatadan ölüm davasında yeni gelişme
Aziz Yıldırım adaylığını resmen açıkladı
Aziz Yıldırım adaylığını resmen açıkladı
5 Mart 2019 Salı - 13:07

CHP İzmir'de 'eskiler'den 2 özel ekip, 6 isme kritik görev!

CHP İzmir’de geçmişte parti içinde önemli görevler almış 6 isme il başkanlığı tarafından yerel seçim sürecinde kritik görev verildi. Her iki bölgede 3’er isimden yerel seçim hazırlıklarına katkı koymaları, özel çalışmalar yapmaları ve koordinasyon sağlamaları istendi. 1. Bölge'de Ali Yiğit, Musa Çam ve Şakir Başak, 2. Bölge'de ise Cevat Durak, Mustafa Moroğlu ve Cevdet Tümtürk görev yapacak.

CHP İzmir de  eskiler den 2 özel ekip, 6 isme kritik görev!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de 31 Mart yerel seçim hazırlıkları kapsamında temposunu artırırken, yaklaşan seçimler de ilçe başkanlıkları ve belediye başkan adaylarına destek olmaları için, partide geçmiş dönemlerde önemli görevler almış olan isimlerden yeni ekipler oluşturdu.

Oluşturulan ekiplerin belediye başkan adaylarına saha çalışmalarında, ilçe başkanlıklarına da koordinasyon konusunda destek vereceklerini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir'de 30'da 30 hedefine çok yakın olduklarını, bu hedefe giderken de partinin tüm insan kaynağını kullanmaya çalıştıklarını ifade etti. Deniz Yücel şunları söyledi.

YÜCEL, KENDİMİZLE YARIŞIYOR GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'nin en köklü ve güçlü partisi. Geçmişinizden gelen gücünüzü ve tecrübelerinizi bugün kullanamıyorsanız, o zaman ne kadar köklü bir parti olduğunuzun kıymeti kalmıyor. Yerel seçimlere haftalar kalmışken İzmir'de kendimizle yarışıyor,  inanılmaz bir tempoyla çalışıyoruz. Bizler,İlçe başkanlıklarımız, belediye başkan adaylarımız gece gündüz İzmirli hemşerilerimizle bir aradalar. Seçimler için kalan kısa süreyi en iyi şekilde kullanmak için il yönetim kurulu olarak partinin tecrübeli isimlerinden iki ayrı ekip kurma kararı aldık. Yapılacak çalışmalarda örgüte destek olmaları, koordinasyon ve yeni çalışma alanları konusunda ilçe başkanlıklarımız ve belediye başkan adaylarımıza yardım etmeleri için partimizde önemli görevler üstlenmiş, halen aktif siyasetin içinde yer alan değerli isimlerden oluşacak 2 ayrı ekibi oluşturduk. İnanıyorum ki, seçim tecrübesi olan, seçimler yönetmiş bu değerli isimlerin koyacağı katkılar, ilçe başkanlıklarımızın işlerini daha da kolaylaştıracak, İzmir'de her kesime ulaşmamızı sağlayacak.

SEÇİM YÖNETMİŞ TECRÜBELİ İSİMLER

İl başkanlığı bünyesinde kurulan ekiplerin,  yapılacak çalışmalara destek verecek olmasının yanı sıra yapılan çalışmaların etkileri, yeni çalışma alanları oluşturulması ve il başkanlığına çalışmalar hakkında bilgi sunulması gibi görevleri yerine getireceğini belirten CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel , oluşturulan ekiplerde yer alan isimlerle ilgili bilgilerde verdi. Yücel, "Hepsi yerel ve genel seçimlerde aktif görev almış olan, İzmirlilerin ve örgütümüzün tanıdığı ve sevdiği isimler. 1. bölge de çalışacak ekibimizde bir öneki dönem milletvekillerimiz Musa Çam ve Ali Yiğit ile birlikte önceki dönem Konak CHP ilçe başkanımız Mehmet Şakir Başak yer elacak.. 2. Bölgede kurduğumuz ekipteyse  geçmiş dönem milletvekilimiz Mustafa Moroğlu, Karşıyaka eski belediye başkanımız Cevat Durak ve SHP'de il başkanlığı yapmış eski büyükşehir meclis üyemiz Cevdet Tümtürk yer alacaklar. Çalışkanlıkları, yaptıkları işler ve İzmir'e duydukları sevdayla bilinen bu değerli isimlere güvenimiz tam. Yapacakları çalışmaların seçimleri kazanmamız yolunda önemli bir katkı sağlayacağını biliyoruz. 31 Mart'a kadar örgütümüzün her kademesiyle sokaklarda, vatandaşımızın yanında olacağız. 31 Mart'tan sonra da hedefimize ulaşacak ve 30 ilçe de İzmirlilerle birlikte ortak akılla  belediyelerimizi yöneteceğiz" dedi.   

 
Kılıçdaroğlu'ndan 'Kocamaz' yorumu: Kumpas!
 
CHP İl Başkanı Yücel'den mevkidaşı Şengül'e 'satış çıkışı' yanıtı!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ramazan İlkbahar 6 Mart 2019 Çarşamba 06:33

Izmir halkı ile bütünleşme adına atılmış güzel bir adım devamını dilerim

Yorumu oyla      0      0  
Olcay kara 6 Mart 2019 Çarşamba 01:36

Martın sonu bahar mendereste mustafa kayalar adam Ada''m gibi adam mustafa kayalar temiz dürüst adam kayalar geliyor gümbür gömbür

Yorumu oyla      0      0  
Karşıyaka 6 Mart 2019 Çarşamba 00:23

İl başkanı martın sonu parti içi bahardır ........

Yorumu oyla      0      0  
Vatandaş 6 Mart 2019 Çarşamba 00:21

Bu il başkanı sanki 1 nisanda gidici

Yorumu oyla      0      0  
Öznel İmre Karşıyaka 5 Mart 2019 Salı 20:01

Çok yerinde bir karar Cevat Başkanımız görev verilmediğinde bile hep itidalli davranmıştır iyi çalışmalar diliyorum O Başkanımızken milli bayramlarımızı dzha bir coşkulu kutluyorduk.

Yorumu oyla      0      0  
Hüseyin Başer 5 Mart 2019 Salı 18:01

İsabetliBirKarar

Yorumu oyla      0      0  
Delege 5 Mart 2019 Salı 16:02

Siz örgüt ve parti emekçilerini kendi siyasi çıkarlarınız için özellikle bu yerel süreçte yanlı atamarla kendi gurubuz adına listelerle yok sayın pırasa gibi doğrayın sonra durumun vahim olduğunu görün tepkileri duyun veTuncay ağanızın talimatıyla sözde özel ekip kurun sizin izmirde yıllardır örgütü tabanı partiyi yok sayan ben ne dersem o, olur diyen Azizden daha beter olduğunuz görülmüştür bilesiniz 14 ilçe kayıp bu rakamı not edin. Özellikle bu dönem İzmir çantada keklik değil ağanızda sizlerde bunu net olarak göreceksiniz izmirde bu rüzgar 2009 da esen rüzgar değil tam aksi

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'ndan 'Kocamaz' yorumu: Kumpas!
CHP lideri Kılıçdaroğlu, seçim sürecindeki söylemleri eleştirdi, "Projeleri ...
CHP'li Serter'den 8 Mart buluşması ve önemli açıklamalar
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ...
Soyer'den çarpıcı mesajlar: İzmir'den yeni bir siyaset dili şekillenecek!
İzmir ve ülkenin sorunlarından hedeflerine kadar bir çok konuda çarpıcı ...
 
CHP Aliağa Adayı Durmaz: O yatırımlar için gerekirse Ankara'da kamp kuracağız!
CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Durmaz, Aliağa adına yapılmış her güzel ...
Zeybekci'den o iddiaya net yanıt: Kimseyi işten atmayacağız!
1 Nisan’dan itibaren İzmir’in hizmetkar belediyecilik anlayışıyla tanışacağını ...
AK Partili Arslan: Buca'nın parası çöpe gitmeyecek!
AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, Çamlıpınar Mahallesinde ...
 
CHP'li Engin: Narlıdere 'deniz sporları' üssü olacak!
Engin, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ve kulüp yöneticileri ...
Sertel'den Hasan Tahsin için resmi tören çağrısı
Sertel, 15 Mayıs 1919’da düşmana ilk kurşunu sıkarak Kurtuluş Savaşı’nın ...
CHP'li Polat: Kentimize göz koyanlara...
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP YDK Başkan Yardımcısı Sezgin Kaya ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri