POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Fenerbahçe'ye şampiyonluk yarışında ağır darbe!
Fenerbahçe'ye şampiyonluk yarışında ağır darbe!
Kabine sonrası kritik başlıklarda önemli mesajlar!
Kabine sonrası kritik başlıklarda önemli mesajlar!
Siyasette yumuşama dönemi: Özel'den Bahçeli ziyareti
Siyasette yumuşama dönemi: Özel'den Bahçeli ziyareti
UEFA'dan Halil Umut Meler'e yarı final görevi
UEFA'dan Halil Umut Meler'e yarı final görevi
26 Nisan 2019 Cuma - 16:37

CHP İzmir'den Kılıçdaroğlu'na 'geçmiş olsun' ziyareti!

CHP İzmir İl Örgütü, Ankara'ya giderek CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan saldırı nedeniyle 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. Heyette 2 belediye başkanı da yer aldı. Heyet, 31 Mart'ta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yavaş'ı da ziyaret etti.

CHP İzmir den Kılıçdaroğlu na  geçmiş olsun  ziyareti!

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - CHP İzmir İl Örgütü, Ankara Çubuk’ta şehit cenazesinde yaşadığı saldırı sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.

İzmir’den Genel Merkeze giden heyette CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yöneticileri ve ilçe başkanları ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan da yer aldı. 

CHP İzmir İl Başkanı Yücel, ziyareti sosyal medya hesabından, “ İl Yönetim Kurulumuz ve İlçe başkanlarımızla Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettik. Türkiye genelindeki seçim başarısı nedeniyle İzmir İl örgütü adına tebriklerimizi ve geçtiğimiz hafta pazar günü yapılan saldırıdan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” ifadeleriyle duyurdu.

SÜKUNET MESAJI
Buluşmada CHP Lideri’nin İzmir’deki seçim başarısı nedeniyle il başkanı Yücel ve il yönetimi ile ilçe başkanlarını tebrik ettiği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun şehit cenazesinde yaşadığı saldırı dolayısıyla il örgütüne ‘sükunet’ mesajı verdiği öğrenildi. CHP Lideri'nin, " Sizden de sağ duyulu olmanızı istiyorum” dediği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun İzmir heyetinden 31 Mart yerel seçimlerinde elde edilen neticenin arttırılması adına alanda çalışmaya devam etmelerini istediği öğrenildi.

BATUR SOHBET ETTİ
Ziyaret sırasında Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile sohbet eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Size yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum ve tüm haksızlıklar karşısında adalet arayışımıza sonuna kadar devam edeceğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Hak, Hukuk, Adalet sloganıyla başlattığınız ve tüm ülkemize umut veren yürüyüşünüzün ne kadar önemli olduğunu ve adalet eksikliğini hangi noktalara geldiğini, üzülerek görüyoruz. Çok geç olmadan Adalet yeniden tesis edilmeli, Türkiye’nin tamamına bahar gelmeli. Üç büyük şehrimizde alınan neticeler baharın sesi, aydınlık yarınların habercisidir. Bu güzel bahar tablosunda yer almanın gurur ile bir kez daha size teşekkür ederken, şehit cenazesinde yaşanan saldırıyı bir kez daha kınıyor ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

YAVAŞ'A ZİYARET
İzmir heyeti Genel Merkez'de Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'la da bir araya gelirken, heyet Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı da ziyaret etti.

Ziyarette Yavaş İzmir heyetine şu mesajları verdiği öğrenildi: 
Şöyle bir sorumluluğumuz var; başarılı olmamız lazım. Bu sorumluluk bilinciyle çalışacağız, hiçbir şekilde şikayet etmeden… Bugüne kadar belediyenin ne borcundan ne kadrosundan, ne meclisteki azınlıktan şikayet etmedim. Zaten bunlara rağmen başarılı olursak çok daha anlamlı olur. Türkiye’deki kültürel geriye gidişi Ankara’da düzelteceğiz. İzmir’de bu sorun yok ama maalesef Ankara’da var.  En az hizmet alan yerlere gidiyoruz, şikayetçiler ama oy da vermiyorlar. Aynı yere oy vererek farklı sonuç almanın çok mümkün olmadığını söyledik oralarda… Ama biz gerçek ihtiyaç sahiplerine, bir elin verdiğini diğer elin görmediği şekilde adil yardımın nasıl yapıldığını göstereceğiz. Değişimin yapılması için Ankara’da 5 yılımız var, 12-13 yaşında çocuklarımızı iyi eğitirsek anne ve babalarına yol gösterir hale geleceklerdir. İnşallah başarılı olacağız... 

 
'Enginarın kalbi' Urla'da atıyor: Festivale coşkulu start!
 
Büyükşehir önünde jiletli panik: 'İşsizim' dedi...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Beko'dan sert 'kıdem tazminatı' çıkışı!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, kıdem tazminatıyla ilgili yapılması ...
Başkan Kırgöz'e Vekil Sındır desteği
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ü ziyaret etti.
İYİ Parti'de Dervişoğlu'ndan kurultay çağrılarına tepki: Adama gülerler!
Dervişoğlu, partinin İzmir’deki kurucu üyelerini olağanüstü kurultay çağrısı ...
 
YSK'nın İstanbul kararı için son 1 hafta!
YSK, İstanbul seçiminde AK Parti ve MHP'nin itirazlarıyla ilgili ilçe ...
CHP'de 'büyük' zirve sonrası Soyer açıkladı: Sendika kuruluyor!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi ...
AK Parti'nin 'tek seçim tek sandık' formülü
31 Mart'ta karşılaşılan sorunlar nedeniyle yeni bir seçim mevzuatı üzerinde ...
 
CHP’de ‘büyük’ zirve: Soyer Ankara yolcusu!
CHP’de, 31 Mart’ta Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen isimler Cuma günü ...
AK Parti İzmir'de yeni 'A Takımı' için 'özel' zirve!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevine atandığı günden itibaren yeni yönetimi ...
İYİ Parti'de İzmirli kurucu üyelerden 'olağanüstü' çağrı!
İYİ Parti İzmir kurucu il ve ilçe üyeleri, Genel Başkan Meral Akşener’e ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri