POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
37 kiloya düştü: Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düştü: Nihal Candan'a tahliye kararı
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
21 Nisan 2018 Cumartesi - 13:14

CHP'de eski il başkanlarından Yücel'e 'erken seçim' taktikleri!

CHP İzmir il eski başkanları, 24 Haziran'daki kritik seçim öncesi, ilk kez bir seçim yönetecek olan genç il başkanı Yücel’e seçim taktikleri verdi.

CHP de eski il başkanlarından Yücel e  erken seçim  taktikleri!

GERÇEKİZMİR - Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken seçime kilitlendi. Seçimde kritik ilerinin başında İzmir geliyor.

CHP, Türkiye’de en güçlü olduğu illerin başında gelen İzmir’de son genel seçimde 14 vekil çıkarmıştı.

İzmir’de 24 Haziran’daki erken seçime CHP, koltuğa parti tarihinde oturan en genç başkan olan Deniz Yücel’le girecek.

CHP İzmir il eski başkanları, kritik seçim öncesi ilk kez bir seçim yönetecek olan Yücel’e seçim taktiği verdi. Eski başkanlar, İl Başkanı Yücel ve yönetiminin öncelikli olarak yapması gereken çalışmaları Gerçekizmir’e anlattı.

RIFAT NALBANTOĞLU:  İl başkanının öncelikle örgütü herkesi birleştirecek yapı kurması lazım. Önümüzdeki  2 aylık süreci örgüt hiçbir tartışmaya maal bırakmayacak şekilde geçirmesi gerek. Bunu sağlayacak kişi il başkanıdır. Herkesin bir araya gelmesini sağlaması lazım. Herkese görev vermesi lazım. Tek başına kendi meselesi gibi düşünmemeli. Tecrübeli isimlere görev vermekten kaçınmamalı.

BEDRİ SERTER:  İl başkanlığında genç bir kardeşimiz var. Büyükşehir Belediye Başkanı ve örgüt kendisine destek verecektir. Dar bir zaman var. Öncelikle il başkanı ve il yönetimi tüm örgütü kucaklamalı ve görev vermeli. Aday adaylarıyla diyaloglarının sıcak olması lazım. Bir an evvel en uzak noktalardan sokak kahve ve ev çalışmalarının başlaması şart. Cumhurbaşkanı adayı açıklandıktan sonra adayı en iyi şekilde vatandaşa anlatmalılar. Seçimin ülke geleceği adına ne kadar kritik olduğunu çok iyi işlemeliler.

ALİ ENGİN:  İzmir’de 5 milyona varan bir nüfus var. Seçim süreci tek başına yapılacak iş değil. Hepimiz yardımcı olacağız. Ben il başkanı olurken çok destek aldım. Bizim de şimdi destek olmamız lazım. Genç pozitif bir il başkanı var. Hepimizin yardımcı olmamız lazım. Öncelikle herkesi örgütü toplamalı. Doğası gereği vekil seçimi de olacak. Adaylar olacak. Adayları koordineli şekilde alanda çalıştırmalı. Bütçe oluşturup sağlam bir propaganda yapmalılar. Sosyal medya ve medya önemli. Bu alanları iyi kullanmalılar. Seçmene en kısa yolla ulaşmalılar. Bu dönem kırsaldaki sorunlar daha fazla. Kırsala önem vermeliler. Mavişehir’den Alsancak’tan çalışmaya başlamak yerine kırsala yönelmeliler. Buralarda zaten hassasiyet var.

KEMAL KARATAŞ: İl başkanlığında tecrübe eksikliği var. Tarihi bir seçimle karşı karşıyayız.  Genel merkez İzmir’de seçimleri yönetecek kurul, komite atasın. Ancak böyle başarılı olunur İzmir’de. Geçmişte bunlar yapılıyordu.  

SELÇUK AYHAN: İl başkanı seçim çalışmalarında mümkün oranda en yaygın katılımcıyla götürürse en yüksek verimi alır. O katılımı program dahilinde yapması gerek. Başı boş çalışma şekli olmamalı. Örgütlenmiş bir propaganda yapmalılar. Böyle gereken sonucu alır. Geçmişteki usta bazı il başkanları herkesi çalışmalardan uzak tutup onları çalışmıyor gibi gösterme yolunu tercih ettiler. İl başkanının en azından samimi davranması bile başarı için önemli bir adım olur.

TACETTİN BAYIR: İl başkanı derhal seçim komitesi oluşturmalı. Geçmiş dönemlerde görev almış isimler yer almalı bu komitede. İl başkanı iyi güzel ancak yöneticilik deneyimi yok. İyi kadrolarla seçim komitesi oluşturmalı. Süreci komiteyle yönetmeli.

 
Çocukların servislerde unutulmaması için TSE onaylı sistem
 
Buca'da bıçak sırtı derbi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
CHPLILERIN SESI 21 Nisan 2018 Cumartesi 20:05

CHP IZMIRe emek vermiş isimlerinin söylediklerinin hepsi kıymetli. Cumhurbaşkanı adayımız çok onemli lakin IZMIR ölçeğinde gözden kaçırılan önemli ayrıntılar var. Mesela kırsalda AK PARTI''nin bizden oy çalmasını engellenmesine dair stratejimiz olmali. Kemalpaşa, Kınık, Ödemiş, Bayındır, Tire, Kiraz, Bergama, Torbalı, Aliaga''da kıymet gören uzlaşıyı temsil eden isimler listeye alınmalı. Hemen kardeşim kim var diyebilirsiniz. Ben 64 yaşında Bergamalı örgüt emekcisiyim. Enerjisiyle pozitif duruşuyla bizim ilçe kongremizde Divan Başkanı olan Okan Karlıdağ olabilir, eski il genel meclisi başkanımız Serdar Değirmenci olabilir, iş dünyasından destek görmek için Ender Yorgancılar olabilir. Il kongresinde IL BAŞKANI adayı olan Bergamalı evladımız Utku Gümrükçü olabilir, Idris Yavuzyilmaz olabilir, Tire Süt Kooperatifinin çalışkan başkanı Mahmut Eskiyoruk olabilir. Bunlar önemli bir katki sağlar.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Seçimlerde çok kritik detaylar!
Türkiye 24 Haziran’da sandık başına gidecek. Cumhurbaşkanlığı hükümet ...
CHP Karşıyaka'dan seçim startı
CHP Karşıyaka ilçe yönetimi mahalle koordinatörleri ile yaptığı toplantı ...
AK Parti Foça'da Savran ile yola devam!
AK Parti Foça İlçe Gençlik Kolları Olağan Seçimli Kongresi'nde mevcut ...
 
CHP Foça 'danıştı': Masada erken seçim
CHP Foça İlçe Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı, yoğun ...
Şengül listeyi Ankara'ya sunacak
AK Parti İzmir İl Kongresini, 28 Nisan Cumartesi günü yapacak. Kongre ...
Kılıçdaroğlu: Eşime de aynı şeyi söyledim
Erken seçimlere sayılı günler kala CHP'nin Cumhurbaşkanlığı adayı hala ...
 
İşte CHP'de adaylık için konuşulan isimler
CHP’de aday belirlemek ve olası ittifak için Kılıçdaroğlu salı günü PM’den ...
Bahçeli'den flaş İYİ Parti yorumu
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, erken seçim kararını İYİ Parti’nin ...
Başkan Kocaoğlu'ndan 'erken seçim' mesajları: Mutlaka...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Yarımada bölgesi ilçelerinden ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri