POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
3 Aralık 2017 Pazar - 11:17

CHP'de kongre pazarı: 4 başkan güven tazeledi, Ödemiş'te 2.Birlik dönemi!

Geride kalan hafta start alan kongreler tam gaz devam ediyor. Pazar mesaisinde Bornova’nın yanı sıra 5 ilçede daha sandık kuruldu. İlk sonuç Kınık'tan geldi. CHP Kınık yola İsmail Yılmaz ile devam ederken, CHP Menderes'te Pala, Çeşme'de Oran yeniden başkan seçildi. Güzelbahçe'deki 'buruk kongre'de de Çam yeniden başkan oldu. Ödemiş'teki iki adaylı yarıştan ise Mehmet Birlik galip çıktı. Birlik bir dönem aradan sonra yeniden ilçe başkanlığı koltuğuna oturdu.

CHP de kongre pazarı: 4 başkan güven tazeledi, Ödemiş te 2.Birlik dönemi!

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir Örgütü’nde tamamlanan delege seçimlerinin ardından geride kala hafta Konak, Urla ve Karaburun’da kurulan sandıklarla start alan ve dün Bayındır ve Seferihisar’da yapılan seçimlerle devam eden kongre maratonunda Pazar günü 6 ilçede sandık kuruldu.

CHP Bornova’daki 3 adaylı yarışın yanı sıra Ödemiş, Çeşme, Menderes, Kınık ve Güzelbahçe örgütleri de yeni başkanlarını seçecek.


ÖDEMİŞ'TE İKİNCİ BİRLİK DÖNEMİ! 
Ödemiş’te ise mevcut İlçe Başkanı Nazan Dönmez aday olmadığını açıkladı. 

Kongrede eski ilçe başkanı Mehmet Birlik ile ilçedeki muhaliflerin desteğini alacak ilçe yöneticisi avukat Erdem Boyacı yarıştı. 

Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen ve Divan başkanlığını CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın yaptığı seçim sonunda zafer Birlik'in oldu. 



Sandıktan Birlik'e 222 oy çıkarken, rakibi Boyacı 163 oyda kaldı. Böylece 2014 yılının Temmuz ayında yapılan olağanüstü kongreyle ilçe başkanı seçildikten 5 ay sonra milletvekili adaylığı için görevini bırakan Birlik 3 yıl aradan sonra CHP Ödemiş İlçe Başkanlığı koltuğuna yeniden oturdu. 

CHP Ödemiş'te Birlik başkanlığındaki yeni yönetimde Halil Aydın, Müşerref Baştürk, Sema Bilgi, Memduh Ceylan, Saadet Cezayerli, Mehmet Dalar, Zihni Duran, Yusuf Kırkar, Mehmet Kiremitçi, Osman Koludar, Nurcan Mete, İbrahim Pezük, Ali Sonocak, Hülya Şengül, İsmail Türkan ve Avni Yalçınkaya yer aldı. 

Kongrede ayrıca Birlik'in yanı sıra Emine Barut, Mehmet Selçuk Bilgi, Remzi Boyacıoğlu, Süleyman Diker, Nazan Dönmez, Serap Eker, Ruhi Evcimen, Mustafa Gerçek, Mustafa Kantar, Umut Kesen, Ali Erkin Keskin, Hüseyin Macan, Gönül Metin, Hüseyin Öncel, Günay Önder, Nihal Soyuer ve Sezer Türkmenoğlu da il delegesi seçildi. 

Boyacı'nın kaybeden listesinde şu isimler yer alıyordu:
Yönetim: Nazmi Appak, Şevkinaz Ardıcak, Tahir Balban, Ferudun Büyüktalancı, Bahardırhan Çavuş, Kenan Çayan, Tevfik Çetin, Ali Eker, Ayşen Görgülü, Ekrem Güner, Ali Gürbüz, Mustafa Ovalı, Hasan Pehlivan, Nilüfer Sezginer, Selçuk Uysal ve Ayşegül Ziyan
İl delegeleri: Erdem Boyacı, Kamuran Açıkalın, Hamdi Baki Balıkçıoğlu, Remzi Boyacıoğlu, Süleyman Çoban, Serap Eker, Mehmet Eriş, İzzet Eryılmaz, Hikmet Güriş, Hamdi Halis, Özay Kaptan, Bekir Keskin, Metin Kıral, Erol Nokta, Günay Önder, Ali Özen, Nihal Soyuer ve Osman Toprakçı bulunuyor. 

KINIK'TA YENİDEN YILMAZ DÖNEMİ 
CHP'deki pazar mesaisinde ilk sonuç Kınık'tan geldi. Seçime tek aday olarak giren İsmail Yılmaz yeniden başkan seçildi. 

Ziraat Odası Konferans Salonu'nda gerçekleşen ve Divan Başkanlığı'nı İl Yöneticisi Şirin Akgül'ün yaptığı kongrede yeni il yönetimi ve il delegeleri de belli oldu. 

Buna göre CHP Kınık'ta Yılmaz başkanlığındaki yeni yönetimde Olcay Akın, Süreyha Çalı, Orhan Çetin, Kamil Çetin, Cihan Darılmaz, Ahmet Karabulut, İlhan Kırca, Nesrin Nalbant, Tevfik Nalça, Serkan Sara, Musa Tuncel ve Halil Yılmaz yer aldı. Başkan İsmail Yılmaz ile birlikte Mehmet Çetinkaya, Cevdet Gönüllü, Ahmet Özkan ve Murat Tosun il delegesi seçildi. 



MENDERES'TE YOLA PALA'YLA DEVAM 
CHP Menderes Örgütü Gençlik Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kongrede yeni yönetimini seçti. Ahmet Pala tek aday olarak girdiği seçimde yeni dönemde de ilçe başkanı olurken, yeni yönetim ve il delegeleri de seçildi. 

Buna göre yönetim Kurulu, İlçe Başkanı Ahmet Pala, Gizem Candan, İsa Çetintürk, Fatma Ekicioğlu, Hakan Gök, Turgay Güler, İnan Kılıç, Perihan Kocayurt, Kemal Koç, Özcan Öztürk, Fatma Pala, Ayşe Porsuk, Gürsel Rüzgar, İzzet Sarıkaya ve Umut Uz'dan oluştu. 

İl Delege listesinde ise şu isimler yer aldı: Hüseyin Akdağ, Enver Atak, Şinasi Duran, Mehmet Göç, Zeynep Gürbüz, Hasan Hovarda, Ahmet Pala, Ajda Şentürk, Yıldız Tetik, Ali Yeşilyayla, Işıl Yılmaz


GÜZELBAHÇE'DE BURUK KONGRE: YENİDEN ÇAM 
CHP Güzelbahçe Kongresi Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye yapılan silahlı saldırının üzüntüsünün gölgesinde buruk bir havada gerçekleşiyor. 

Belediye Kültür Merkezi'nde Divan Başkanlığı'nı CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin'in yaptığı kongreye PM Üyesi Mustafa Moroğlu, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. 

Mevcut İlçe Başkanı Kazım Çam'ın tek aday olarak sandığı gittiği kongrede kürsüye gelen isimler Başkan İnce'ye yapılan saldırıyı kınadı, birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

Kongrede yeniden koltuğa oturan Çam'ın başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: 

Filiz Ayvalıoğlu, Çağlayan Bilgen, Serkan Bulut, Celal Eltutan, Sema Özbaş, Satı Özkan, Ender Özkılınç, Alican Şimşek, Murat Türkelli, Gökhan Uzuner, Ayla Üzümcü, Haydar Zenger.

İl delegeleri ise şöyle: Kazım Çam, Altan İnanç, Belediye Başkanı Mustafa İnce, İsmail Kandemir, Sanem Kandemir, Ender Özkılınç



ÇEŞME'DE ORAN GÜVEN TAZELEDİ 
CHP'de pazar gününün diğer sandığı Çeşme’de kuruldu. Mevcut Başkan Ekrem Oran sandığa tek aday olarak girdi ve 1 oyun geçersiz sayıldığı seçimde 140 oy alarak yeniden koltuğa oturdu. 

Oran başkanlığındaki yeni yönetimde Necibe Albayrak, Mehmet Aksu, Zarife Büyüksomalı, Özay Dinç, Hasan Karakurt, Kadri Karataş, Sait Kavasoğulları, Ayşe Kırındı, Ömer Önal, Mustafa Öztürk, Seher Timuçin, Soner Varhan yer aldı. Oran ve Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın yanı sıra İbrahim Yüncü, Ahmet Özen, Zafer Kandemir, Banu Ayhan ve Gökçe Tunar da il delegesi seçildi. 

 
Başkan Atila dünya şampiyonunu ağırladı
 
Bornova'da en özel kutlama!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Balbay'dan Engelliler Günü'nde acı rapor!
CHP İzmir Milletvekili ve Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu ...
Türkiye'den AB'ye kritik vize hamlesi
Ankara, Avrupa Birliği ile vize muafiyetini sağlamak için süreci hızlandırma ...
Kılıçdaroğlu: Bu işi sonuna kadar götüreceğim
Mersin'de konuşan CHP Lideri Kılçdaroğlu, para transferi iddialarını sürdürerek, ...
 
Bornova'da 5. Kavalar dönemi
CHP İzmir’de kongreler tam gaz devam ederken, 6 seçimli Pazar mesaisinde ...
AK Partili Vekil'den flaş çıkış: Kocaoğlu bakan olmak istiyor!
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, sosyal medyadan gerçekleştirdiği ...
AK Partili Dağ'ın Kılıçdaroğlu ile ilgili sözlerine CHP'den çifte yanıt
CHP Genel Sekreteri İzmir Milletveikli Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ile ...
 
CHP'li başkandan tapulu adaylık açıklaması
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, 10 Aralık'ta yapılacak ilçe ...
Erdoğan'dan ABD'deki mahkemeye sert sözler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimisi Hans'ın kulu kölesi oluyor... Kimisi George'un ...
AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'Einstein'lı eleştiri
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de partinin düzenlediği ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri