POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Galatasaray, Adana'dan 3 puanla dönüyor
Galatasaray, Adana'dan 3 puanla dönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
37 kiloya düştü: Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düştü: Nihal Candan'a tahliye kararı
27 Ocak 2019 Pazar - 16:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya adaylarını açıkladı

'AK Parti Antalya Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Antalya'da yaklaşık 100 milyon lira maddi zarar olduğu tahmin edilmektedir. Gereği neyse şüphesiz bizler yerine getireceğiz' dedi. Konuşmasının sonunda Antalya adaylarını açıklayan Erdoğan; Alanya, Kemer, Korkuteli ve Finike'de 'Cumhur İttifakı' kapsamında MHP'nin adaylarının destekleneceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Spor Salonu'nda düzenlenen ''AK Parti Antalya Aday Tanıtım Toplantısı''nda kentte şiddetli yağmur ve fırtınanın ardından yaşanan doğal afet sonucu hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

"Bu felaketlerde malları zarar gören vatandaşlarımıza ve üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimi de özellikle iletiyorum" diyen Erdoğan, İçişleri, Çevre ve Şehircilik, Tarım ve Orman, Enerji bakanlıklarının büyükşehir belediyesi ve diğer kurumların gelişmeleri yakından takip ettiğini hatırlattı.

Antalya'nın geçmişte nice afetleri, badireleri göğüslemiş, her seferinde yaralarını sarıp hedeflerine doğru yürümeye devam etmiş bir şehir olduğunu vurgulayan Erdoğan, son günlerde yaşanan afetlerin ardından Antalya'nın kutlu yürüyüşüne devam edeceğine inandığını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bununla ilgili olarak bakanlarım zaten gerekli çalışmaları yaptılar ve ilk saha tespit çalışmalarına göre, yaklaşık 100 milyon lira maddi zarar olduğu tahmin edilmektedir. Gereği neyse şüphesiz bizler yerine getireceğiz. Hortum gibi önüne gelen her şeyi yıkan, sert rüzgarlar, dev dalgalar gibi insan iradesini ve tedbirini aşan afetler, dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de yaşanabiliyor. Afetlerin önüne geçmek mümkün değil belki ama zararlarını azaltmak için gereken önlemleri almak elimizdedir. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi bu tür afetlerden muhafaza etsin, beterinden saklasın diye dua ediyoruz. Gerek bu afette ortaya çıkan zararları telafi etmek gerekse bundan sonra başımıza gelebilecek benzer hadiselerde yıkımların önüne geçmek için gereken çalışmaları yürütüyoruz." 

"ANTALYA'NIN TERCİHİ AK PARTİ"

"Antalya, tercihini AK Parti Belediyeciliğinden, AK Parti'nin hizmet siyasetinden yana kullanarak yüzümüzü güldürmüş bir şehrimizdir." ifadesini kullanan Recep Tayyip Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bu vesileyle Antalya'nın tüm ilçeleri ve mahallelerindeki tüm kardeşlerime selamlarımı ve şükranlarımı iletiyorum. Kurulduğu günden beri AK Parti Antalya Teşkilatımızda görev yapmış partimize, şehrimize, ülkemize ve demokrasimize hizmet etmiş tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu davaya gönül vermiş olup da vefat etmiş kardeşlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum." 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki seçimde büyükşehir ve ilçelerde AK Parti'yi temsil edecek belediye başkan adaylarına da muvaffakiyetler temenni etti.

Salondakilere, "Cumhur İttifakı olarak inşallah bu seçimlerde zillet ittifakını da illet ittifakını da layık oldukları yere göndermeye var mıyız?" diye soran Erdoğan, şunları söyledi:

"Antalya'nın bu seçimlerde de tercihini hizmet siyasetinden, gönül belediyeciliğinden yana kullanacağına inanıyorum. Cumhur İttifakı ile kurduğumuz gönül birliğine sahip çıkacak ve inşallah bayrağı en yükseğe tırmandıracağız. Antalya, sadece ülkemizin kadim bir şehri değil, aynı zamanda gerçek bir dünya şehridir. Bunun en büyük ispatı, geçtiğimiz yıl bu şehri ziyaret eden turist sayısı ne oldu biliyor musunuz? 12,5 milyon. Dünyanın dört bir yanından misafir ettiği insanlarla turizimde marka olan Antalya, dünyanın dört bir yanına ihraç ettiği tarım ürünleriyle bu alanda da büyük bir markadır. Türkiye'nin yüz akı Antalya, bizim de gururumuzdur."

Antalya'nın son yıllarda ev sahipliği yaptığı G20 ve Expo gibi organizasyonlarla Türkiye'yi mahcup etmediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'yı daha büyük başarılara hazırlamak istediklerini sözlerine ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Olumsuz hava şartları sebebiyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Malları zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Antalya geçmişte nice afetleri göğüslemiş her seferinde yaralarını sarıp yoluna yürümeye devam etmiş bir şehrimizdir.

''YAKLAŞIK 100 MİLYON LİRA MADDİ ZARAR VAR''

İlgili bakanlarım zaten gerekli çalışmaları yaptılar ve ilk saha tespit çalışmalarına göre yaklaşık 100 milyon lira maddi zarar olduğu tahmin edilmektedir. Gereği neyse şüphesiz bizler yerine getireceğiz. Hortum gibi önüne gelen her şeyi yıkan sert rüzgarlar dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de yaşanabiliyor.

''CHP İŞİ ARTIK BÖLÜCÜLERLE BİRLİKTE HAREKET ETMEYE KADAR VARDIRDI''

Son 5-6 yılda ülkemizin önünü kesmek için oynanan oyunlara karşı verdiğimiz mücadele tarihi öneme sahiptir. Ülkemizin bu mücadelesinin önündeki en büyük engel çarpık ve kiyafetsiz muhalefet anlayışıdır. Bu parti yıllarca Gazi Mustafa Kemal'in istismarını yapmıştır hala yapıyor. CHP işi artık bölücülerle birlikte hareket etmeye kadar vardırdı. Milletimize olan sevgimizle gerektiğinde ölümün üzerine dahi yürümekten geri durmadık. Vesayet güçlerinden terör örgütlerine ve darbecilere kadar bu ülkenin, bu milletin hakkına, hukukuna, istiklaline, istikbaline saldıran kim varsa hepsinin karşısına dikildik.''

İŞTE ANTALYA ADAYLARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşması sonrası Antalya adaylarını tanıttı. İşte adaylar;

Antalya: Menderes Türel

Akseki: İbrahim Özkan

Aksu: Halil Şahin

Demre: Süleyman Topcu

Döşemealtı: Emre Afacan

Elmalı: Ümit Öztekin

Gazipaşa: Adil Çelik

Gündoğmuş: Mehmet Özeren

İbradı: Hatice Sekmen

Kaş: Mutlu Ulutaş

Kepez: Hakan Tütüncü

Konyaaltı: Gaye Doğanoğlu

Kumluca: Hüsamettin Çetinkaya

Manavgat: Hasan Öz

Muratpaşa: Gökcen Özdoğan Enç

Serik: Enver Aputkan

Alanya: Adem Murat Yücel (Cumhur İttifakı kapsamında MHP'nin adayı)

Kemer: Yusuf Üras (Cumhur İttifakı kapsamında MHP'nin adayı)

Korkuteli: Ömer Niyazi İşlek (Cumhur İttifakı kapsamında MHP'nin adayı)

Finike: Nail Dülgeroğlu (Cumhur İttifakı kapsamında MHP'nin adayı)

 
Seyir halindeyken alev topuna döndü!
 
Aday gösterildiğini annesini toprağa verirken öğrendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de kritik PM'nin İzmir raporu: 23 aday daha belli oldu
CHP'de Soyer'in İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının kesinleşmesinin ...
Partilerin oy pusulası sıralaması belli oldu
Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK) yerel seçimlere katılacak siyasi partilerin ...
Çavuşoğlu: Arkasında PKK'nın olduğunu biliyoruz
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kuzey Irak'taki üs bölgesine saldırıyla ilgili ...
 
''PKK insan kaçakçılığı ve 'uyuşturucu' örgütüdür''
İçişleri Bakanı Soylu, "Hiç kimse bana PKK'nın etnik terör örgütü falan ...
İYİ Parti Tire Adayı Duran'dan ilk mesaj: Parti rozeti olmayan...
CHP’nin İzmir’de aday çıkarmayıp İYİ Parti’nin adayına destek vereceği ...
Kuzey Irak'taki saldırıya ilişkin kritik açıklama
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Irak'ın kuzeyinde Türk ...
 
Ve CHP'nin İzmir adayı resmen belli oldu
Kritik MYK ve PM toplantılarının ardından merakla beklenen karar resmiyet ...
İzmir'de İYİ Parti'nin 4 adayı belli oldu
İYİ Parti, aralarında 5 büyükşehirin de bulunduğu 8 il, 129 ilçe ve 29 ...
Zeybekci'den iş dünyasına mesaj: İzmir'in tarafı olun!
İzmir'de Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) olağan genel ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri