POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Arda Güler, Real Madrid'e zaferi getirdi!
Arda Güler, Real Madrid'e zaferi getirdi!
Galatasaray, Adana'dan 3 puanla dönüyor
Galatasaray, Adana'dan 3 puanla dönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
15 Nisan 2022 Cuma - 13:53

Ergün Poyraz taburcu oldu, 6 darp şüphelisi adliyede

Evinin önünde saldırıya uğrayan yazar Ergün Poyraz hastaneden taburcu oldu. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 şüphelinin ise adliyeye gönderildiği açıklandı.

Ergün Poyraz taburcu oldu, 6 darp şüphelisi adliyede

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, yazar Ergün Poyraz'ı darbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Hastaneden taburcu edilen Poyraz ise Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmasına ilişkin "Milyon ihalelerle suç işlemiş. Büyük bir suçluluk telaşıyla savcılığa koşmuştur, verdiyse karşılığını alacaktır" dedi.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRDÜ

Ergenekon kumpasında 2007 yılında tutuklanan ve 6 yıl 9 ay Silivri Cezaevi'nde kaldıktan sonra tahliye olan yazar Ergün Poyraz, 12 Nisan günü saat 19.00 sıralarında, Davutlar Mahallesi'ndeki evinin önünde bir grup tarafından darbedildi.

Saldırganlar kaçarken, tekme ve yumruk darbeleriyle yaralanan Poyraz ise ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kafatasında çatlak tespit edilen Poyraz, yoğun bakıma alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarından saldırganların kaçtığı otomobilin plakasını tespit etti. 

İstanbul plakalı otomobilden yola çıkan polis, gece boyu yaptığı operasyonlarla inşaat firmasının sahibi Turan B., kardeşi Zana B., şoförü Vural Ç. ile Rüzgar B., Serdar B. ile Afganistan uyruklu Ramazan A.'yı gözaltına aldı. 6 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. 

'SAVCILIĞA VERDİYSE KARŞILIĞINI ALACAKTIR'

Öte yandan saldırının ardından belediyede çok sayıda yolsuzluk olduğunu öne sürüp, "Bunları hatırlattım, akşam da bu olay oldu" diyen Ergün Poyraz'ın iddiaları üzerine Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. 

Hastanede 3 gün süren tedavinin ardından dün akşam taburcu edilen Ergün Poyraz, Başkan Günel'in suç duyurusu ile ilgili, "Ömer Günel milyonluk ihalelerde suç işlemiş. Mıcır, peyzaj, Davutlar yolu, güvercin masa ve benzeri ihalelerden devletin milyonlarını iç etmiş. Bu paraları görünen o ki o firmaya havale etmiştir. Bu suçluluk duygusuyla hakkımda suç duyurusunda bulunmaya koşmuş. Ne diyecek? 750 milyonluk mıcır ihalesi 300 günlükken 500 gün geçti hala ortada bir şey yok. Bunu mu anlatacak? Önceki belediye başkanı ve şimdiki belediye başkanı tarafından 4 milyon harcanarak yapılan tesisi o firmaya 900 bin liraya satmış; bunu mu anlatacak?" dedi.

Poyraz, "Davutlar yolunu yapması için firmaya vermiş ama belediyenin araçları çalışıyor; bunu mu anlatacak? Dernekleri yerlerinden çıkardı. Belediye işçileri açken kendileri milyon milyon götürüyorlar. 750 milyonluk mıcır ihalesi için belediyeye dilekçe veriyorum; 2 saat sonra şirket sahibi sosyal medyadan bana mesaj atıyor. 2 saat içinde dilekçeden nereden haberi oldu? Son verdiğim dilekçede de sabah verdim, akşam saldırıya uğradım. Ben dilekçeleri belediyeye verdim, firma sahibine değil. Büyük bir suçluluk telaşıyla savcılığa koşmuştur, verdiyse karşılığını alacaktır" diye konuştu. (AA)

 
Karşıyaka'da kaleciler formaya hasret kaldı!
 
Şanghay'da sıkı karantina sürüyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eda Nur Kaplan davasında istenen ceza belli oldu
Ankara'da geçen sene intihar eden Eda Nur Kaplan'a 'nitelikli cinsel saldırı'da ...
İzmir'de kritik terör operasyonu: O iki isim yakalandı!
Torbalı ilçesinde, Mardin'in Nusaybin ilçesi kırsalında PKK/KCK silahlı ...
Bağcılar'ın yeni belediye başkanı belli oldu
İstanbul'da Bağcılar Belediye Meclisi, yeni belediye başkanını seçmek ...
 
İntihar değilmiş, akrabaları katletmiş!
Çeşitli suçlara karışan ve kendilerini 'Çakar' çetesi olarak adlandıran ...
Kavgayı ayırmak isterken bıçaklandı!
İzmir'de otobüs şoförüyle kavga eden taksici K.K., kendilerini ayırmak ...
Büyükşen çifti cinayetinde tahliye kararları
Konya'da Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çiftinin öldürülmesiyle ilgili ...
 
İzmir'de aranan 7 firari yakalandı
İzmir'de jandarmanın hakkında yakalama kararı ve kesinleşmiş hapis cezası ...
İzmir'de kaçak akaryakıt yağı baskını!
İzmir'in Ödemiş ilçesinde atık yağları akaryakıt olarak piyasaya sürmeye ...
Yanan ormanların yeniden yeşillendirilmesi için İzmir'den 2 milyon fidan!
Türkiye'nin en büyük orman yangınlarının yaşandığı Muğla ve Antalya'daki ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri