POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Damat ve kardeşleri dehşet saçtı
Damat ve kardeşleri dehşet saçtı
Ankara Emniyeti'nde 3 görevden uzaklaştırma
Ankara Emniyeti'nde 3 görevden uzaklaştırma
Tartıştığı karısını bıçaklayıp öldürdü
Tartıştığı karısını bıçaklayıp öldürdü
Fahiş fiyatın cezası ağırlaştırılıyor
Fahiş fiyatın cezası ağırlaştırılıyor
3 Mayıs 2023 Çarşamba - 17:20

Erkan Baş'tan Muharrem İnce'ye videolu çağrı

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, sosyal medyadan paylaştığı video ile Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye çağrı yaptı. Baş, "Bu ülkenin gençlerine 14 gün daha bu karanlığı yaşatmanın kimsenin hakkı yok. Hem de kişisel davası uğruna hiç yok. Bunu yapmayın" dedi. İnce'ye seslenen Baş, "Bu ülkenin gençleri güneşe hasret. Tarihe güneşli günlerin gölgesi olarak geçmeyin" diye konuştu.

Erkan Baş tan Muharrem İnce ye videolu çağrı

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, iktidardan çok muhalefeti hedef alan açıklamalarıyla gündeme gelen Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye bir çağrı yaptı.

"BİR SEÇİME KAYBETMEK İÇİN GİRİLMEZ"

İnce'ye sosyal medyadan yayımladığı video ile seslenen Baş, "Bir seçime kaybetmek için girilmez. Kaybetmek istiyorsanız da Kemal Bey'e değil, Tayyip Erdoğan'a kaybettirmeyi seçin" dedi, Kılıçdaroğlu'na destek istedi.

"TARİHE GÜNEŞLİ GÜNLERİN GÖLGESİ OLARAK GEÇMEYİN"

Baş, "Bu ülkenin gençlerine 14 gün daha bu karanlığı yaşatmanın kimsenin hakkı yok. Hem de kişisel davası uğruna hiç yok. Bunu yapmayın. Gelin, yurttaşlara, seçmenlere samimi, içten bir çağrı yapın. Ayrımlarımızı sonra konuşacağız deyin. Kılıçdaroğlu'na destek isteyin. Bu işi ilk turda bitirelim. Bu zaferde sizin de katkınız olsun" dedi.

TİP lideri şöyle konuştu:

"Halkın endişesi olmayın. Bu ülkenin gençleri güneşe hasret. Tarihe güneşli günlerin gölgesi olarak geçmeyin. Sayın İnce, bu işi ilk turda bitirebiliriz."

Erkan Baş, paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Muharrem İnce. Halkımızı, ülkemizin çıkarlarını her şeyin üstünde tutmamız gereken günlerden geçiyoruz. Türkiye sizin de çok iyi bildiğiniz gibi tarihi bir seçime gidiyor. Bu iktidar, Cumhuriyet'in ilerici kazanımlarının, üniversitelerimizin, yargının üzerine bir kabus gibi çöktü. Gençleri okulsuz, okulları bilimsiz bıraktı. İnsanımızı işsiz, tarlaları ekinsiz bıraktı. Ama şimdi kara bulutlar dağılıyor. Gençlerin heyecanını görüyoruz, kadınların heyecanını görüyoruz. Bu tek adam rejiminden kurtulmak için umudumuz her geçen gün umudumuz daha da artıyor. Sayın Muharrem İnce, sizinle hiçbir tanışıklığımız yok, hiç görüşmedik. Dolayısıyla kişisel bir münkaşamız da hiç olmadı. Bu nedenle rahat ve açık konuşacağım. 2018 seçimlerinde büyük bir ilgi yarattığınıza inanıyor, ona güveniyorsunuz. Ama bugün durum çok farklı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ı 1. turda yenebilecek bir adayımız var. Benim, ülkenin dört bir yanında sokakta gördüğüm bu aday Kemal Kılıçdaroğlu. Bugün sokakta gördüğüm TİP'e oy vereceğini söyleyen yüz binlerce kişi 5 yıl önce size oy vermişti. Size onlar adına, TİP seçmenleri adına seslenmek istiyorum. Milyonlarca yurttaşımız heyecanla dolup taşıyor. Size naçizane bir tavsiyem, bir çağrım var. Ülkemizin kurtuluşu hepimizden daha önemli değil mi? Bugün milyonların hayali, sizin hayalinizden çok daha değerli, çok daha önemli değil mi? Bunu lütfen unutmayın. Halkın endişesi olmayın. Bu ülkenin gençleri güneşe hasret. Tarihe güneşli günlerin gölgesi olarak geçmeyin. Sayın İnce, bu işi ilk turda bitirebiliriz. Bir seçime kaybetmek için girilmez. Kaybetmek istiyorsanız da Kemal Bey'e değil, Tayyip Erdoğan'a kaybettirmeyi seçin.

Bu sizin en önemli seçiminiz. Sizin yüzünüzden Türkiye'yi 14 gün daha bile Tayyip Erdoğan yönetmesin. 14 güne değil, 14 dakikaya bile sabrımız kalmadı. Ama bu ülkenin gençlerine 14 gün daha bu karanlığı yaşatmanın kimsenin hakkı yok. Hem de kişisel davası uğruna hiç yok. Bunu yapmayın. Gelin, yurttaşlara, seçmenlere samimi, içten bir çağrı yapın. Ayrımlarımızı sonra konuşacağız deyin. Kılıçdaroğlu'na destek isteyin. Bu işi ilk turda bitirelim. Bu zaferde sizin de katkınız olsun. İlk turda bitirelim." (Cumhuriyet)

 
Bakan Kasapoğlu'ndan yatırım raporu: İzmir sporda marka şehir olacak!
 
İZDENİZ'de 'düdüklü' TİS eylemi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Kasapoğlu'ndan yatırım raporu: İzmir sporda marka şehir olacak!
İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem ...
Erdoğan yaş çay alım fiyatını açıkladı!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim mesajlarını ...
İYİ Parti Lideri Akşener: Gerçekten sıyrık durumdalar!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ...
 
Kılıçdaroğlu Sinop'ta: Sizden sadece bir şey istiyorum...
Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal ...
AK Parti'den CHP'ye TCG daveti!
Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, İzmir Alsancak Limanı'na yanaşan ...
Kılıçdaroğlu'ndan seçim öncesi bir İzmir mesaisi daha: Deneme seferine geliyor!
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı, 14 Mayıs'taki ...
 
CHP’li Taşkın’dan eleştirilere en detaylı yanıt: Anlaşılan çok çaresiz kalmışlar!
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Adayı Taşkın'dan Cumhur İttifakı ...
Sandal'dan o tartışmada çarpıcı mesaj: Milliyetçilik yetimin, yoksulun hakkını korumaktır!
Bayraklı Meclisi’nin Mayıs ayı ilk oturumunda Belediye Başkanı Sandal ...
CHP'li Polat'tan saha notları: 'Peynir alabilmek için arabamı sattım'
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili ve adayı Mahir Polat, İzmir 2. Bölgede ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri