POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
2. Lig'de bir garip maç! Şut dahi atılmadı
2. Lig'de bir garip maç! Şut dahi atılmadı
Kurallara uymayan oto galerilere rekabet cezası
Kurallara uymayan oto galerilere rekabet cezası
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs için Taksim açıklaması!
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs için Taksim açıklaması!
MHP'den anayasa önerisi: Halk oylaması vurgusu!
MHP'den anayasa önerisi: Halk oylaması vurgusu!
25 Haziran 2021 Cuma - 10:46

Günaydın'dan Soyer'e salvo, Tekin'e çağrı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Torbalı genelinde gerçekleştirdiği kazı çalışmalarına ana caddeler başta olmak üzere tüm yollarda oluşan çukur ve yarıklar nedeniyle tepki geldi. AK Partili Günaydan, Soyer'i eleştirirken Tekin'e çağrıda bulundu.

Günaydın dan Soyer e salvo, Tekin e çağrı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Torbalı genelinde gerçekleştirdiği kazı çalışmalarına ana caddeler başta olmak üzere tüm yollarda oluşan çukur ve yarıklar nedeniyle tepki geldi.

Torbalı halkının hizmet beklerken eziyet çektiğini belirten AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e seslendi ve "Pandemi döneminde zor günler yaşayan vatandaş ve esnaflarımız normalleşme süreci ile beraber tam rahatlamışken Büyükşehir Belediyesi'nin bu kazılarının zamanlaması çok yanlış olmuştur. Plan yok, program yok, üstüne bir de işbilmezlik ve beceriksizlik eklenince basit bir altyapı çalışması Torbalı'da maalesef büyük bir eziyete dönüşmüş durumda" dedi.

TEKİN'E ÇAĞRI: BÜYÜKŞEHİR'İN HAKSIZLIĞINA KARŞI ÇIK, İLÇEMİZİN HAKKINI KORU! 

Torbalı halkı ve ilçe esnafının çektiği eziyetten Torbalı Belediyesi'nin de sorumlu olduğunu vurgulayan Günaydın, "İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Torbalı ile zaten alakası yoktu, hiçbir zaman da olmadı. İlçede yaşanan bu sıkıntıları görmezden gelmeleri normal. Peki Torbalı Belediyesi neden vatandaşını duymuyor? Aynı yolları belediye yöneticileri de kullanmıyor mu? Bozuk yol şikayetleri sizlere de gelmiyor mu? Belediye Başkanı Sayın Mithat Tekin'in konuyu sürekli gündeme taşıması, Torbalı'nın hakkını ve hukukunu savunması lazım. Kendisinden beklediğimiz, Büyükşehir'in vurdumduymaz tutumuna karşı ilçemizin hakkını gür bir sesle savunmasıdır. Eğer böyle bir mücadele başlatırsa, bu mücadelesinde biz de yanında oluruz. Torbalı'yı üvey evlat olarak gören İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gerçekleri hatırlatmak gerekiyor. Şu an Torbalı'da tüm sokakları eş zamanlı kazdılar ve bir metre asfalt atmadan öylece bıraktılar. Hala kazmaya devam ediyorlar. Peki, aynı şeyi Karşıyaka'da yapabilirler miydi? Bornova'da, Narlıdere'de yapabilirler miydi? Oralarda gerçekleşen altyapı çalışmalarında, gösterdikleri hassasiyeti maalesef Torbalı'da göstermiyorlar. Belediye Başkanı Sayın Mithat Tekin'in bunu iyi görmesi lazım" dedi.

TORBALI HALKI KAPI VE PENCERE AÇAMAZ OLDU

Bozuk yollar nedeniyle her gün onlarca vatandaştan şikayet aldıklarını belirten AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, "Torbalı halkı bozuk yollardan oldukça muzdarip. Büyükşehir ve Torbalı Belediyesi'nde muhatap bulamayan vatandaşlarımız şikayetlerini bizlere iletiyorlar. Torbalı halkı evinde kapı-pencere açamaz oldu. Arabalarda alt takım kalmadı. Başta moto kuryeler olmak üzere motosiklet sürücüleri sürekli kazalara karışıyor. Asfalt yapmayı beceremiyorsunuz, bari çukurları doldurup, yolları sulayın. Torbalı halkına bu kadar eziyet etmeye hakkınız yok" dedi.

TORBALI HEPİMİZİN, İLÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM

Büyükşehir'in plansız altyapı çalışmalarının 2014-2019 yılları arasında AK Parti Belediyesi döneminde de yoğun bir şekilde gerçekleştiğini hatırlatan Günaydın, "Torbalı tarihinin en yoğun altyapı çalışmaları 2014-2019 yılları arasında AK Parti belediyesi döneminde yapıldı. O dönemde hem Büyükşehir kazıları, hem Tedaş kazıları, hem Telekom kazıları, hem de Doğalgaz kazıları yapılıyordu. Ama AK Partili ilçe belediyemiz gece vakti kazılan yollarda asfalt çalışması yaparak vatandaşlarımızın eziyet çekmesini engelliyordu. Bu konuda sık sık Büyükşehir Belediyesi ile de karşı karşıya geldiğini tüm Torbalı halkı hatırlayacaktır. Büyükşehir Belediyesi'nin tüm engelleme çalışmalarına rağmen Torbalı halkı AK Parti döneminde hiçbir eziyet yaşamadı. Önceki dönem Belediye Başkanımız Sayın Adnan Yaşar Görmez bu konuda oldukça duyarlı davrandı. Aynı duyarlılığı mevcut Belediye Başkanı Sayın Mithat Tekin'in de göstermesi gerekiyor. Torbalı hepimizin, bu ilçenin hakkını ve hukukunu savunalım, her platformda ilçemize sahip çıkalım" şeklinde konuştu.

 
Genç pilot balkondan düşerek hayatını kaybetti
 
Atatürk’ün Karşıyaka’ya gelişi coşkuyla kutlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
"Devletin kapısını yurttaşın yüzüne kapattılar"
CHP İzmir Milletvekili Sındır, "Yılbaşından bugüne 40 bin esnaf kepenk ...
Ve Askeri Ceza Kanunu teklifi yasalaştı
Askeri Ceza Kanunu'nda değişiklik öngören yasa teklifi Meclis Genel Kurulu'nda ...
AK Parti'den Soyer'e 'su' ve 'ulaşım' tepkisi!
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, düzenlediği basın ...
 
Babacan'dan İzmir mesaisinde ikinci gün: Ekonomimizi yeniden ayağa kaldırmak için geliyoruz
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Emaneti teslim almak, ekonomimizi ...
İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması
Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin 26 Haziran'da atılacağı duyuruldu. ...
Kılıçdaroğlu Ödemiş'ten ülkeye seslendi: Ampul patlayacak, güneş doğacak!
Büyükşehir Belediyesi'nin 4 tane yatırımının açılışını yapmak için kente ...
 
Buca Cezaevi’nin kaldırılmasıyla ilgili süreç tamamlandı
AK Parti Buca İlçe Başkanı Av. Hakan Kalfaoğlu, Buca Belediyesi’nin de ...
AK Parti'de 'Yıldırım' buluşma: Gündem İzmir!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve İzmir Milletvekilleri, ...
Babacan'dan İzmir mesaisi: Emaneti teslim almaya geliyoruz!
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri