POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
37 kiloya düştü: Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düştü: Nihal Candan'a tahliye kararı
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
23 Ocak 2019 Çarşamba - 11:11

IF Wedding'de beyaz podyum büyüledi

IF Wedding Fashion İzmir – 13. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın ilk gününde gerçekleşen defilelerde ünlü mankenler podyuma çıktı. Moda severlerin yakından takip ettiği büyülü beyaz podyum, sektör profesyonellerinden tam not aldı.

IF Wedding de beyaz podyum büyüledi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir – 13. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, dünyanın her noktasından gelen sektör profesyonellerine kapılarını açtı. Kapladığı alan bakımından Avrupa’nın en büyüğü olma özelliğine sahip IF Wedding Fashion İzmir, 221 katılımcısının birbirinden özel gelinlik, damatlık ve abiye tasarımlarını dünyaya sundu. 25 Ocak Cuma gününe kadar defileleri ve etkinlikleriyle sektör profesyonellerini konuk etmeye devam edecek IF Wedding Fashion İzmir, beyaz podyumunda da ünlü isimleri ağırlayacak. Sektörün Küresel Fuar Endüstrisi Birliği (UFI) onaylı tek fuarı olan IF Wedding Fashion İzmir, dünyanın tanıdığı şarkıcıları da moda severlerle buluşturacak.

22 katılımcı karma defilede buluştu
2019 ve 2020 modelleri ilk kez IF Wedding Fashion İzmir – 13. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nda görücüye çıktı. Gelinlik, damatlık ve abiye giyimin en yeni modellerini takip etmek isteyenler IF Wedding Fashion İzmir’de buluştu. Fuar, ilk gününde üç özel defileye ev sahipliği yaptı. World Of Fashion’ın düzenlediği, katılımcı 22 firmanın özel ürünlerinden oluşan karma defilede; Şenay Akay, Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer, Tuğba Melis Türk, Sema Şimşek, Ebru Ürün ve Deniz Pulaş podyuma çıktı. Erkan Yılmaz, tüm sene bu defile için hazırlandıklarını ve katılan tüm firmaları ortak bir projede toplamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

35 parçalık koleksiyon
Fuar katılımcısı Rimano, 35 parçalık özel koleksiyonunu IF Wedding Fashion İzmir’in beyaz podyumunda sundu. Günün bir başka defilesi de White House firmasının gelinliklerinden oluştu. White House’un gelinlik defilesinde Şebnem Schaefer ile Özge Ulusoy’un taşıdığı gelinlikler izleyenleri büyüledi. Sektör profesyonellerinin bir hayli fazla ilgi gösterdiği defilenin ardından açıklamalarda bulunan İsmail Urhan, “Tüm sene 35 parçalık bu özel koleksiyonu ekibimizle birlikte hazırlamak için çok emek harcadık. Bu emeklerin karşılığını muhteşem bir defile ile sunduk” dedi.
 
Dünyaca ünlü şarkıcıları ağırlayacak
IF Wedding Fashion İzmir, son dönemlerde bir hayli popüler olan dünyaca ünlü pop müzik şarkıcıları Brianna ve Kate Linn’i bugün (Çarşamba) ağırlayacak. Müzik ve video platformlarında gerçekleşen milyonlarca dinlenmeyle dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcılar Brianna ve Kate Linn, katılımcı firmalardan Hot Contact’ın defilesinde performans sergileyecek. Aynı defilede ünlü manken Özge Ulusoy da podyumda olacak.

Defileler sürüyor
23 Ocak’ta See Line, Murat Acar ve Seren Moda’nın defileleri gerçekleşecek. Seren Moda’nın defilesinde Ivana Sert ve Özge Ulusoy podyumda olacak. 24 Ocak Perşembe günü de Kaneviçe, Eris Moda ve In Couture firmalarının defileleri IF Wedding Fashion İzmir podyumunda sahne alacak. Eris Moda’nın defilesinde Irmak Atuk ve Şebnem Scheafer moda severlerle buluşacak. Perşembe günü ayrıca 9. Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması birincisi Kansu Sarıkan’ın performans defilesi gerçekleşecek.

 
CHP'de o ilçede aday adaylarından ortak imza hamlesi: İYİ Parti'ye verilmesin!
 
İzmir'deki utanç davasında flaş karar!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
97 günde 15 kilo kaybetti
Evinde düşerek rahatsızlanan Mehmet Ali Erbil’in doktoru ünlü şovmenin ...
'Vartolu'dan 'izinsiz görüntü' davası
Çukur dizisin Vartolu karakteriyle yıldızı parlayan Erkan Kolçak Köstendil, ...
Milyonların izlediği dizide anlamlı 'Öykü' mesajı
İzmir'de Lösemi teşhisi konulan 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı'ya donör ...
 
Brad Pitt ile Charlize Theron aşka yelken açtı!
Dünyaca ünlü yıldızlar Brad Pitt ile Charlize Theron'ın yeni bir beraberliğe ...
Türk dizileri için Türkçe öğreniyorlar!
Arap dünyasının en büyük medya grubu MBC’nin geçen martta Türk dizilerine ...
Üç ünlü isim hakkında yeniden yargılama kararı
"Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan hapis cezası olan oyuncular Çağatay ...
 
Loris Karius aşk gezisinde!
Beşiktaş’ın Alman file bekçisi Loris Karius, İstanbul’a gelen sevgilisi ...
Sinemadaki kavganın faturası 15 milyon TL
Sinemadaki kavganın, 2019'un rakamlarına bakıldığına sektöre maliyeti 15 milyon lira.
Recep İvedik seti yıkıldı!
Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik filmi için 100 bin TL'ye yaptırdığı bungalov evler yıkıldı.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri